مشاهده نسخه کامل
: مشکل در زیرنویس ال ای دی سامسونگ UA46 EH6920
zartosht20
26-02-2013, 10:48
سلام دوستان ما ال ای دی سامسونگ مدل ua46eh6920 داریم وقتی مموری بهش میزنیم فیلم ببینیم زیرنویس ها رو نشون نمیده .توی تولز هم گزینه زیرنویس داره ولی نوشته خاموش زیرنویس فیلمهایی که پیش فرض فارسی هست هم اجق وجق نشون میده .. کسی میدونه چطور باید درستش کنم؟
smhsh121
26-02-2013, 12:30
بغل همونجا که زیرنویس رو روشن و خاموش میشه کرد گزینه های زیرنویس هست که باید زبان کدینگ رو عربی بگذارید.
zartosht20
26-02-2013, 17:17
فیلمهایی که زیرنویسش به صورت srt هست نشون میده مشکل من با فیلمهای رایج بازار هست به صورت dvd خریده میشه که پسوند زیرنویسش نمیدونم چی هست . فیلم با زیرنویس srt خیلی کم گیر میاد . یعنی فقط باید srt باشه تا زیرنویس بزنه ؟ فیلمهای دیگه که زیرنویس داره رو یا زیرنویسشو نشون نمیده یا زیرنویسشو نمیشه تغییر داد یا همون انگلیسیه ....
smhsh121
26-02-2013, 19:33
الان که هرچی زیرنویس تو subscene من می بینم همه srt هستند. اگر منظورت زیرنویس های دو فایلی idx و sub هست نشون نمیده.
amir_t6262
26-02-2013, 22:02
فیلمهایی که زیرنویسش به صورت srt هست نشون میده مشکل من با فیلمهای رایج بازار هست به صورت dvd خریده میشه که پسوند زیرنویسش نمیدونم چی هست . فیلم با زیرنویس srt خیلی کم گیر میاد . یعنی فقط باید srt باشه تا زیرنویس بزنه ؟ فیلمهای دیگه که زیرنویس داره رو یا زیرنویسشو نشون نمیده یا زیرنویسشو نمیشه تغییر داد یا همون انگلیسیه ....
فیلم های DVD که بصورت دیسک دی وی دی فروخته میشوند، زیرنویسشان SUB IDX است و جدا نیست، بلکه در فایلهای vob فیلم ترکیب شده.
شما اگر میخواهی فیلم dvd ببینی بهترین راه این است که دیسکش را در dvdplayer بگذاری و ببینی وگرنه اینکه فایلهای vob را روی فلش کپی کنی و ببینی، به مشکل زیرنویس برخواهی خورد.
زیرنویس های srt که در سایتها هست، بیشتر برای افرادی است که خودشان فیلم دانلود میکنند یا اینکه فیلمها را روی هارد یا فلش میخرند. بعد زیرنویس srt را با فایل mkv یا avi یا mp4 و ... همنام میکنند و روی فلش میریزند و میبینند.
matinpour
27-02-2013, 23:53
سلام دوستان ما ال ای دی سامسونگ مدل ua46eh6920 داریم وقتی مموری بهش میزنیم فیلم ببینیم زیرنویس ها رو نشون نمیده .توی تولز هم گزینه زیرنویس داره ولی نوشته خاموش زیرنویس فیلمهایی که پیش فرض فارسی هست هم اجق وجق نشون میده .. کسی میدونه چطور باید درستش کنم؟
دوست عزیز
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.