ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک: خاموش شدن سیستم به طرزی عجیب!

bahraam Irani
26-02-2013, 09:05
برای خودم هم باورش سخته که بعد از حدود 13 سال کار با کامپیوتر این مشکل جدید رو دیدم

مادربورد گیگا 1394 دوآل بایوس واسه کس دیگه داشت کار میکرد از وقتی داده دست من وسط کار ناگهان صفحه میره سیاه میشه کرسر کیبورد بالا سمت چپ چشمک میزنه بعد از چند ثانیه شات دان میشه.
اول گفتم ویندوزه چند بار چند تا نسخه مختلف نصب کردم. فایده نکرد. بعد رفتم سراغ هارد و رم و کارت گرافیک و سی پی یو و کارت شبکه همه رو عوض کردم بازم همینطوره.

نکته جالب اینکه همینطوری خاموش نمیشه. بلکه به محض اینکه یک کار خاصی بکنم مثلا آی پی شبکه بزنم یا مثلا کانکت بشم به اینترنت درست تو همون لحظه اینطوری میشه. به هیچ عنوان اتفاقی نیست. یعنی اگه به سیستم دست نزنی تا هزار سال طوری نمیشه بلکه کاملا حساس به کار مهمیه. که اونم ثابت نیست. مثلا میتونه لاگین باشه یا کانکت شدن به وب یا باز کردن یک صفحه در وب یا دسترسی به شبکه لن یا نصب. یعنی یه چیزی که یه شوکی به سی پی یو وارد میکنه.

ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه و یه چیزی یاد بگیریم نادان از دنیا نریم.
:)

EXTREME
26-02-2013, 09:36
اگه بازم مشکل خاموش شدن رو دارین میتونه از پاور یا مین باشه این دو مورد رو تست کردین ؟

absineh
26-02-2013, 12:56
احتمال زياد سيستم ويروسي شده بايك آنتي ويروس قوي اسكن ويروس كنيد اگرنتيجه نگرفتيد پاورسيستم را تست كنيد .