مشاهده نسخه کامل
: Xgl
m a j r i x
02-08-2006, 21:13
سلام
دوستان علاقه مند حتما مطلع هستید مدیریت نمایش (display manager) جدیدی از طرف شرکت ناول ارائه شده
کهXgl نام داره
با اینکه از عرضه Xgl مدت زمانی کمی میگذره ( تقریبا ۶ ماه ) ولی با یک روند رو بهرشد خوبی برخوادر شده و تقریبا توزیعهای معروف مثل زوزه - فدورا - اوبونتو دارن ازش بهره میگرن
حالا خوشحال میشم نظر دوستان در رابطه با Xgl بدونم
لطفا تجربههای مثبت و منفی خودتون بیان کنید
Xgl & Wiki ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
=============
من وقتیکه زوزه 10.1 نصب کردم میدونستم Xgl درون CDها هست
ولی ازش استفاده نمیکردم تا اینکه توی الکامپ به چشمم خورد برای من که تجربه خوبی بود
برای منی که دوست دارم با کامپیوتر سروکله بزنم راهاندازی و تنظیم اون زیاد سخت نبود
فقط برای دوستانیکه میتونن از ویژگیهای لینوکس برای کاربران ویندوزی نمونه بیارن مورد خوبی میتونه باشه
سلام
منم یه چیزایی شنیدم اما هنوز تست نکردم ! آخه سوسه کار نیستم ... !!
رو فدورای ۵ باید باشه نه ؟؟ یه توضیح بیشتری در موردش بده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از دبیان استفاده می کنم و الان سی دی ابونتو رو دارم که البته لیو هستش . فکر نمی کنم رو دبیان بشه نصبش کرد . سعی می کنم رو ابونتو تست بکنم .
m a j r i x
04-08-2006, 17:24
من که فکر نکنم به تست کردن برسه
فکر میکنم مشتری دائمی میشی
در ضمن اینو بگم Xgl بصورت پیش فرض در تمام توزیعها غیرفعال هست شما خودتون باید راه اندازی کنید
سلام
دارم نصب می کنم رو ابونتو xserver-xgl رو نصب و تنظیم کردم ولی موقع بالا اومدن قفل کردن زمان انتظارشو تو فایل gdm.conf گذاشتم ۵۰ الانم دارم compiz رو نصب میکنم . نمی دونم روند نصبم درسته یا نه .... ؟؟
من رو زوزه ۱۰.۱ نصب کردم (نصب بود - فعال کردم) خیلی خفنه یه ۱۰ روزی داره توپ کار میکنه.
همه چیز شده از جنس ژله !!!!!!!!!
من هم کم کم دارم ترک ویندوز میکنم.... (ابته یه جورایی دارم تو لینوکسم پاور یوزر میشم)
سلام
من نصبش کردم !
اما کارت کرافیکم نکشید !!!
قبل از نصب و راه اندازی xgl باید درایور کارت گرافیک نصب بشه و 3d هم فعال بشه
بیاضی جان شما این کار ها رو کردید؟
من کارتم ati 64 radeon 7000 هستش
در چند سایت دیدم که 3d رو ساپورت می کنه
من درایورش رو نصب کردم ولی وقتی 3d رو فعال می کنم دیگه نمی تونم وارد محیط گرافیکی بشم (کرش می کنه)
قبل از نصب و راه اندازی xgl باید درایور کارت گرافیک نصب بشه و 3d هم فعال بشه
بیاضی جان شما این کار ها رو کردید؟
من کارتم ati 64 radeon 7000 هستش
در چند سایت دیدم که 3d رو ساپورت می کنه
من درایورش رو نصب کردم ولی وقتی 3d رو فعال می کنم دیگه نمی تونم وارد محیط گرافیکی بشم (کرش می کنه)
منم در غمت شریک بدون ! چون تورو تو غمم شریک می دونم !!
کارت گرافیک منم همینه ! هر بالایی هم سرش آوردم ! اما نشد که نشد ! سیستم منم کرش کرد ... :sad:
m a j r i x
23-08-2006, 23:30
خیلی جیف شد ران نشد :ohno:
راستی آخرین درایور atiرو بگیرید ۵ روزه پیش عرضه شده
احتمالا تو چند روز آینده کارت گرافیک بخرم !
نظرتون چیه ؟ چی بخرم خوبه ؟ می خوام nvida بخرم ... (۲۵۶)
بیاضی جان عجب سوالی کردی ها
خوب اگر پولشو داری بخر دیگه این دیگه سوال کردن نداره که
من هم مثل شما هستم ولی اولویت اول من رم هستش
و تا آخر این ماه یک رم ۵۱۲ می خرم (گرافیک رو می خوام چی کار؟)
سلام
من از نظر رم مشکلی ندارم اما گرافیکم کمه ! ۶۴ !
خوب پرسیدم ببینم چی بخرم که با لینوکس بهتره کار کنه ! و درایور کاملتری داشته باشه و بهتر ساپورت بشه !
واسه ویندوز زیاد فرق نمی کنه ! چون همه بخوبی پشتیبانی می شه . اما واسه لینوکس کدوم بهتر پشتیبانی می شه ؟؟
فکر می کنم nvida یا ati ... آره ؟
m a j r i x
24-08-2006, 22:51
سلام
اگر میخواهی به مشکل برنخوری فقط فقط nVIDIA بگیر اگر مادربوردت هم PCI-X ساپورت میکنه اونو بگیر که دیگه خیلی خوب میشه
حالا که سفره دلها داره باز میشه
این داتک لعنتی خط مارو رانژه نمیکنه الان یک هفته است مودم داده میگه ۱۰ روز طول میکشه تا رانژه بشه آخه کی حوصله داره اینقدر تحمل بکنه :angry: :angry: :angry:
امیدوارم مشکلات ماها زودتر رفع بشه
m a j r i x
24-08-2006, 23:28
چون اعصابم خرده اینارو دارم میگم :sad:
تازه داتکیها میگن برای ست کردن Ip باید ویندوز روی سیستم نصب باشه حالا از من انکار از اونها اصرار بابا ما که دو ساله این پنجره شکستهرو گذاشتیم کنار حالا باید نصبش کنم
خدایا توبه
سلام
مرسی ! من تبریز از Adsl استفاده می کنم !
تو روز نصب کردن ! ولی تو ویندوز ست کردند ! خودم بعدش تو لینوکس نصب کردم !
از سرعتش خیلی راضی هستم ! اما کلا اینترنت ایران خیلی یه جوری شده !!!!!
ماله من ۵۱۲ هستش بعضی وقتا ۲ − ۳ کیلو سرعت می ده !!!!!!!!!!!!!
سلام majrix جان
مودمش چطوریه؟
نکنه از این usb ها هست که همه توی لینوکس باهاش مشکل دارند؟
چرا توی لینوکس این کار رو نمی کنند؟
مشکلشون چیه؟
m a j r i x
25-08-2006, 10:06
من که فوقش اون لعنتی یه ۲ روزی نصبش میکنم بعد خودم توی لینوکس رانش فقط برای اینکه بهونه دستشون ندم
اره حواسم جمع بود با پورت lan گرفتم usb هم خودش داره قبلش با نوید پایا هماهنگ کرده بودم که چی بگیرم
مدلش هم ASUS AM602 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست
m a j r i x
25-08-2006, 10:22
خودمون میگیم تاپیک رو طبق عنوان پیگیری کنید بعدش خودمون چه جوری عمل میکنیم شرمنده متاسفم
خودمون میگیم تاپیک رو طبق عنوان پیگیری کنید بعدش خودمون چه جوری عمل میکنیم شرمنده متاسفم
:biggrin:
درسته
لطفا دیگه بحث عوض بشه و فقط در مورد xgl بحث کنیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.