ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دلیل واقعی خاموشی pc

dirtyworld_200095
25-02-2013, 20:17
با سلام خدمت اساتید عزیز
تو تایپیک خاموش شدن pc آخر به این نتیجه رسیدیم که یا اسلات agp خرابه یا خود گرافیک ، ولی هیچکدوم نبود بردم تعمیرگاه گفتم اسلاتشو عوض کنه ولی اسلاتو عوض نکرد ، گفت پایه های آی سی اتصالی داشته و از این حرفا آخرشم درست توضیح نداد چی شده ولی تعمیرش کرد، به نظر اساتید مشکل از کجا بوده ؟ ممنون وقت میزارید

EXTREME
25-02-2013, 21:17
با سلام خدمت اساتید عزیز
تو تایپیک خاموش شدن pc آخر به این نتیجه رسیدیم که یا اسلات agp خرابه یا خود گرافیک ، ولی هیچکدوم نبود بردم تعمیرگاه گفتم اسلاتشو عوض کنه ولی اسلاتو عوض نکرد ، گفت پایه های آی سی اتصالی داشته و از این حرفا آخرشم درست توضیح نداد چی شده ولی تعمیرش کرد، به نظر اساتید مشکل از کجا بوده ؟ ممنون وقت میزارید

یا یک اتصالی نزدیک اسلات گرافیک بوده یا یک اتصالی در برد گرافیک بوده

dirtyworld_200095
26-02-2013, 08:09
گرافیکو رو یک سیستم دیگه چک کردم سالم بود پس از برد گرافیک نمیتونه باشه ، جای لحیم کاری هم روی مادربرد نبود به غیر از جای لحیم بوبین ها که مطمئن نیستم عوض شده یا نه، فقط به پل شمالی خمیر سیلیکون زده بود

javad2015
26-02-2013, 08:57
گرافیکو رو یک سیستم دیگه چک کردم سالم بود پس از برد گرافیک نمیتونه باشه ، جای لحیم کاری هم روی مادربرد نبود به غیر از جای لحیم بوبین ها که مطمئن نیستم عوض شده یا نه، فقط به پل شمالی خمیر سیلیکون زده بود
تعمیرکارا یا عطاری ها هیچ وقت به مشتریشون اسرارشون رو لو نمیدن چون میترسن بی مشتری بمونن!

EXTREME
26-02-2013, 09:29

به هر حال یک جای یک اتصالی وجود داشته حالا که مشکلتون دیگه حل شده

dirtyworld_200095
26-02-2013, 10:54
دوست داشتم خودم حل میکردم ، از راهنماییاتون ممنون دوستان