مشاهده نسخه کامل
: ارتقا تجهیزات داخلی و خارجی پژو 405 (خاکستری جونم ) تا سطح STi
rami_hemi
25-02-2013, 16:51
سلام
خیلی وقت بود میخواستم این تاپیک رو بزنم و کارهای رو انجام دادم یا قرار هست انجام بدم رو با دوستان به اشتراک بذارم .
اول از همه باید بگم که مدلهای اولیه تولیدی ایران یا بهتره بگم موتاژ ایران موتور های 1600 داشتن بعدها مدل 1905 سی سی وارد ایران شدن که به 2000 مشهور بودن
این سری یعنی سری gl در واقع سری اکونومیک و بیس در فرانسه بود.
اوایل دهه 80 مدل پارس (پرشیا) وارد بازار شد در واقع این مدل قصد داشت از تریم داخلی و امکانات لوکستر سری ST استفاده کنه و برای اولین روی این سری موتور 1.8 انژکتوری وارد ایران شد که برای اولین با بعد از تولید کادیلاک سویل موتور انزکتوری روی محصولات تولیدی ایران (البته سال 79 اولین موتورهای انزکتوری مزدا روی مزدا 323 در ایران نصب شدن ) نصب شد . در واقع پارس یک مدل لوکس تر 405 هست .
قصد من از این ارتقا نصب تجهیزات حذف شده هست که قابلیت نصب آسان برای همه رو دارن
یکی از نکات جالب توجه این هست که تمام سیمکشی در مدلهای مختلف 405 یکسان هست تنها باید قطعه مورد نظر خریداری و در قسمت مورد نظر نصب و سوکت برق اون وصل بشه .
تا الان چراغ نقشه خوان
دیمر تنظیم نور پشت امپر و پانل بخاری
و چراغ درون داشبورد خریداری و نصب شده
البته باید متذکر بشم که در مدلهای بالاتر ساخت ایران بعضی از قسمتهای سیمکشی حذف شده و باید توسط خودتون بهش اضافه بشه
در واقع هدف از ایجاد این تاپیک معرفی بیشتر تجهیزات قابل نصب روی 405 و پارس هست .
تمام کارهای انجام گرفته رو در پستهای بعدی همراه با عکس قرار خواهم داد.
در ضمن اگر دوستان سوالی در مورد بخشی داشتن در خدمت هستم .
shadows_funeral
25-02-2013, 17:19
سلام
خیلی وقت بود میخواستم این تاپیک رو بزنم و کارهای رو انجام دادم یا قرار هست انجام بدم رو با دوستان به اشتراک بذارم .
اول از همه باید بگم که مدلهای اولیه تولیدی ایران یا بهتره بگم موتاژ ایران موتور های 1600 داشتن بعدها مدل 1905 سی سی وارد ایران شدن که به 2000 مشهور بودن
این سری یعنی سری gl در واقع سری اکونومیک و بیس در فرانسه بود.
اوایل دهه 80 مدل پارس (پرشیا) وارد بازار شد در واقع این مدل قصد داشت از تریم داخلی و امکانات لوکستر سری ST استفاده کنه و برای اولین روی این سری موتور 1.8 انژکتوری وارد ایران شد که برای اولین با بعد از تولید کادیلاک سویل موتور انزکتوری روی محصولات تولیدی ایران (البته سال 79 اولین موتورهای انزکتوری مزدا روی مزدا 323 در ایران نصب شدن ) نصب شد . در واقع پارس یک مدل لوکس تر 405 هست .
قصد من از این ارتقا نصب تجهیزات حذف شده هست که قابلیت نصب آسان برای همه رو دارن
یکی از نکات جالب توجه این هست که تمام سیمکشی در مدلهای مختلف 405 یکسان هست تنها باید قطعه مورد نظر خریداری و در قسمت مورد نظر نصب و سوکت برق اون وصل بشه .
تا الان چراغ نقشه خوان
دیمر تنظیم نور پشت امپر و پانل بخاری
و چراغ درون داشبورد خریداری و نصب شده
البته باید متذکر بشم که در مدلهای بالاتر ساخت ایران بعضی از قسمتهای سیمکشی حذف شده و باید توسط خودتون بهش اضافه بشه
در واقع هدف از ایجاد این تاپیک معرفی بیشتر تجهیزات قابل نصب روی 405 و پارس هست .
تمام کارهای انجام گرفته رو در پستهای بعدی همراه با عکس قرار خواهم داد.
در ضمن اگر دوستان سوالی در مورد بخشی داشتن در خدمت هستم .
خودتونم گفتین ولی قطعا عکس فراموش نشه:n06:
rami_hemi
09-03-2013, 08:39
شرمنده دوستان به دلیل مشکلاتی نتونستم به تاپیک برسم
توی این پست نصب چراغ نقشه خوان پزو رو براتون توضیح میدم
البته دیروز هم توی پارکینگ آینه سمت راننده ماشین رو زدن و امروز برای خریدش میرم احتمالا یک جفت دست دوم مشهور به پرشیایی بگیرم و فلاپهای همرنگ بدنه رو روی اونها نصب کنم
ولی فعلا برسیم سر وقت چراغ نقشه خوان
یه توضیحات کوچیک در مورد این چراغ بدم که
این چراغ دارای نور محدود و هدایت شده هست و برای زمانی هست که شما در حال رانندگی نیاز به خواندن نقشه یا چیزی دارید پس برق بعد از باز شدن سویچ به این چراغ میرسه
و اما مراحل نصب :
اول از همه باید این چرغ رو پیدا کنید من نوع غیر شرکتی رو خریدم که به جای لامپ فلیمانی LED داره و این برای منیک مزیت هست چون میتونم به راحتی با power led زرد رنگ یا آفتابی عوضش کنم (البته باید لنز 15 درجه براش بذارم
خب اولین قدم اینه که شما اون کنسول سقفی رو باز کنید تا به فیشهای مربوطه دست پیدا کنید
اول از همه درپوش سیاه رنگی که جای نقشه خوان هستش رو با یک بیچگشتی دو سو ریز یا نک کارد میوه خوری در بیاری
البته من توی عکس سوکت رو قبلا در آوردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخلی این قسمت دو تا پیچ ستاره ای هست که با باز کردن اونها کنسول از جاش در میاد
توی اون شکافی که دسته سیم ازش رد شده رو بگردید دو تا سوکت بی کار میبینید
یک سوکت قهوه ای شبیه سوکت چرغ سقفی و یک سوکت مشکی
اینجا باطری دوربینم تموم شد و مجبور شدم با گوشی عکاسی کنم
سوکت مشکی مربوط به گیرنده قفل مرکزی قدیمی از نوع مادون قرمز هست و سوکت قهوه ای مربوط به چراغ نقشه خوان
حالا شما بر اسا نوع چراغی که خریدی اگه شرکتی باشه که ماده گی سوکت مشخص هستش ولی اگه مثل من متفرقه بخرید باید منفی مثبت سوکت رو به خاطر led بودن پیدا کنید
بعد ازینکه سوکت رو در اوردید دوباره کنسول رو جای خودش ببندید و سوکت رو از جای خالی چراغ نقشه خوان در بیارید
حالا سوکت رو به چراغ وصل میکنیم و چراغ رو به راحتی سر جای خودش میزنیم حالا میتونید از چراغ نقشه خوان در طی مسافرت استفاده کنید
این هم نمایی تمام شده کار کاملا فابریک
hossein.az
12-03-2013, 00:19
آقا رامین
دستت درد نکنه
:n16:
لطفا برای سیم کشی چراغ داخل داشبورد هم پست بذار
خودمم قصد زدن تاپیک داشتم,اما الان دیگه لازم نیست
اگر شما اجازه بدی ما هم کارایی که انجام دادیم و عکسهارو اینجا بذاریم
رنگ ماشینمونم که یکیه(حاکستری):n11:
rami_hemi
12-03-2013, 23:15
مشکلی نیست حسین جان شما هم کارهای مربوط به ماشین خودت رو بذار
داشبورد رو هنوز فرصت نکردم باز کنم ولی اون هم به چشم
قبل از اون باید دیمر تنظیم نور چراغ پشت امپر رو نصب و عکاسی کنم .
در ضمن تغییرات خاصی هم به ماشین دادم که باید سر فرصت آموزش بدم که بیشتر مربوط میشه به تعویض چراغهای رشته ای داخل کابین ماشین به ال ای دی و ساخت یک جایگزین لامپ چراغ ترمز سوم از ال ای دی
total_overdose
13-03-2013, 00:40
اینم یسری کار رویه ماشین خودم :n02:
rami_hemi
13-03-2013, 08:44
پشت آمپر بسیار زیبا شده به موقع اموزشش رو میذارم برای بقیه دوستان . اگه امپر ساژم پیدا کنم شاید تغییر رنگ اس ام دی رو انجام ندم . ولی الان توی فکر ساخت یک کنسول شبیه MI16 4x4 هستم چون کنسول پارس رو خیلی بررسی کردم با تمام مزیتهاس هم گنجه کوچیکی داره هم اصلا تغییر خاصی توی داخال ماشین حساب نمیشه هم خیلی گرون میگن . صرفه اقتصادی نداره با کمی ابتکار و کار دست میشه طرح بهتری درست کرد .
mohamad skystar
13-03-2013, 12:32
سلام.
رامین جان ممنون بابت مطالب آموزشی
در مورد نصب مه شکن های سپر جلو 405 هم یادمه یه پروزه مفصل داشتی
اگر انجام دادی شرح بده چون خیلی مفیده
rami_hemi
13-03-2013, 19:19
نه پروژه مه شکن به خاطر یک سری ملاحضات هنوز استارت نخورده
پروزکتور مناسب هم پیدا نشده منتظرم ببینم نمونه مناسبی پیدا میشه یا نه
ولس قطعا اجرا میشه الان هم تمام قطعات لازم رو پیشبینی کردم
سلام دوستان میخوام ( واسه 405 نقره ای صفر تو کرم ) دریچه های ورود هوا ( وسط و بغلا ) و و محافظ پخش و محافظ جا سیگاری و فندک و قطعه پلاستیکی زیر دنده رو با این طرح چوبا ( مثل پارس ELX ) قهوه ای عوض کنم به نظر شما دوستان قشنگ میشه ؟ واین قطعه ها رو از کجا میتونم پیدا کنم
اینم یسری کار رویه ماشین خودم :n02:
درود
آقا دمت گرم خیلی باحال شده . فقط این طرح چراغ روی فرمان رو چطوری درآوردی ؟!
البته من سمند دارم :n02: روی سمند هم قابل اجراست ؟!
rami_hemi
15-04-2013, 15:37
چراغهای روی فرمان فکر میکنم برای سمند هم هست
به دلیل یک سری مسکلات و یک مسافرت نسبتا طولانی کار زیادی نتونستم روی ماشین انجام بدم
تنها دیروز آینه های ماشین رو به نوع گرمکن دار با فلاپ رنگی همرنگ بدنه تغییر دادم(قبلا تغییر داده بود دیروز ایرادات رو رفع کردم )
در همین زمینه نحوه باز و بسته کردن آینه ها و نحوه اوراق آینه رو براتون تا چند روز دیگه موقع دی اسمبل کردن آینه سمت راننده میذارم
فقط این نکته رو بگم که نگران سیمکشی مربوط به گرمکن و سنسور دما نباشید تمام این سمیکشی ها روی ماشین موجود هست
گرمکن آینه ها همرا ه با گرمکن شیشه عقب فعال میشه و برای راه اندازی سنسور دما تنها باید ساعت روی داشبورد رو عوض کنید
======================
با بهتر شدن هوا شروع به نصب دیمر چراغهای پشت امپر میکنم
چراغ نقشه خوان کارایی خودش رو حین مسافرت به خوبی نشان داد که با نور موضعی و مناسب خودش حتی در حین حرکت در مسیرهای تاریک بین شهری هم موجب اذیت چشم نمیشد و برای سرنشین کناری هم کارایی لازم رو داشت
shadows_funeral
17-04-2013, 23:07
درود
آقا دمت گرم خیلی باحال شده . فقط این طرح چراغ روی فرمان رو چطوری درآوردی ؟!
البته من سمند دارم :n02: روی سمند هم قابل اجراست ؟!
روی سمند و یا هر خودروی دیگه ای در صورتی قابل اجراست که ماشین شما ایربگ نداشته باشه
rami_hemi
26-04-2013, 08:53
دوباره سلام
متاسفانه این چند وقت اونقدر کار داشتم و اونقدر بارون باریده که نتونستم ماشین رو حتی ببرم کارواش
ولی دیروز چند قلم وسایل تونستم براش بخرم که بیشتر به خاطر پیدا کردن پروژکتور با کاسه سه تایی بود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دقیقا مثل یه چراغ معمولی سه حالت چراغ داره
میخوام یکی از چراغهای توی کاسه رو تبدیل به پروژکتور بکنم و یکی رو هم با انداختن لامپ زرد مهشگن بکنم
یه دست زه پرشیایی اصل هم خریدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
واسه خط و خش گیری که بردم ماشین رو اینا رو هم میدم نقاش خودش نصب کنه میخوام با سشوار و چسب سیلیکون خوب بچسبونه کیفیتشون خیلی خوبه
از لوازم یدکی فروشم قول یه کنسول پرشیا رو گرفتم ولی بازم دلم میخوام خودم بسازم تا الان هم بررسی نکردم ببینم سیمکشی شیشه بالابر عقب رو ماشین هست یا نه
مرحله بعدی به احتمال قوی تعویض فرمان باشه
اول باید جلو بندی ماشین نو نوار بشه بعدا یه میزان فرمان درست حسابی و آخر سر فرمان البته دنبال رینگ فرانسوی mi16 یا 205gti هستم اگه پیدا نیشه باید دنبال یه مدل شبیه باشم اونم میمونه واسه تابستون .
hossein.az
27-04-2013, 23:56
سلام
زه های پرشیایی مارک ایرانخودرو داره؟
قیمت؟
من اگر بتونم و وقت کنم
در نظر دارم چراغ دی لایت (توی اون قسمت خالی نازکی که توی سپر ) بذارم
rami_hemi
28-04-2013, 00:28
ایرانخودرویی هستن بله 50 تومن خریدم ولی سری قدیم بودن یعنی هنوز جنس جدید ناومده اگه بیاد 30 درصد میاد روش
دی لایت بخوای بیا تبریز چهار راه نادر من پروژکتور خریدم لامپ 50 وات میخوام بندازم روظ البته میخوام دو تا دی لایت همو بخرم روی لبه بلاشون بندازم
البته امروز وقتی با دوستم حرف میزدیم (لاوزام فورش من هست) گفت مگه میخوای اتوبوس کنی
درود
پروژکتور رو میشه روی مه شکن های سمند سوار کرد ؟!
از بین پروژکتور و زنون به نظرتون کدوم یکی بهتره و به صرفه تره و عمرش بیشتره ؟!
rami_hemi
02-05-2013, 18:00
ببنید دوست عزیز پروژکتور یا درایوینگ لایت یا فاگ لایت همشون شاید از یک نوع کاسه استفاده کنن
مه شکنها از لامپهای زرد رنگ که کلوین پایینی دارن استفاده میکنن ولی پروژکتور میتونه از هر لامپی حتی زنون هم استفاده بهش
زنون هم یک نوع لامپ هست که میشه داخل پروژکتور استفاده کرد ولی باشد پایه درست رو بخرید
من برای سمند اگه علاقه به نور خوب دارید استفاده از زنون داخل لنز استاندارد سمند رو توصیه میکنم و اگه برای مواقعی که نیاز به حرکت در مه دارید توصیه میکنم از لامپهای 55 وات زرد رنگ داخل کاسه پروژکتورها استفاده کنید ولی با توجه به پخش نور پروژکتور های سمند تنها کناره های جاده رو روشن میکنه و شما مقابل خودتون رو زیاد خوب نمیبینید .
ولی سپر سمند این امکان رو داره که روی اون یک جفت پروژکتور دیگه نصب رو به جای مهشکن استفاده بشه
داداش ما نتونستیم عکساشو ببینیم
سلام من نتونستم عکس هارو ببینم لطفا دوباره اپ کنید ممنون
ارتین 16
30-08-2014, 13:44
سلام داداش تو استوک فروشی های خ ستار خان یا از رو ماشین های تصاد
فی باز کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.