ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من تو ایرانم دوستم تو تورنتو، از چه راههایی میتونم پول دربیاریم؟

iraj_2_7
25-02-2013, 11:39
سلام دوستان!

خب برم سر اصل موضوع!
من دنبال راه و روشهایی میگردم که بتونم با این دوستم که اونوره یه تجارت دو طرفه راه بندازم!

هر راهی که به نظرتون جالب باشه ممنون میشم مطرحش کنید!

به دنبال چند تا ایده میگردم!
خودم به یکی دو مورد فکر کردم که یکی کار paypal بود! (استفاده از مریتهایی مثل ویزا و مسترکارت و باقی موارد کارتهای اعتباری!)
یا خرید و فروش انواع پوینتها و پولهای الکترونیکی بازیها (360-ps3-wow و ...)

کلا هر پیشنهادی بدید بسیار خوشحالمون میکنید!

iraj_2_7
28-02-2013, 17:41
هیششکی نظری نداره؟

Mr_100_dolari
28-02-2013, 19:35
خدمات ویزا و مستر کارت و و حواله و ... که صرافی ها هم انجام میدن و برای زدن صرافی مجوز میخواد که الان به هرکس نمیدن و هزینشم زیاده

شما ببین چه کالایی میتونی وارد و یا صادر کنی که در حال حاظر سود داشته باشی و قبل از اون هم باید ببینی چه مجوزهایی میخواد مثل کارت بازرگانی مجوز تاسیس شرکت و از اینا مهمتر باید به فکر تامین ارز باشید و یا اینکه باید ببینید اون کالا اولویت چندم ارزی هستش و ...

و من نشنیدم کسی ps3 و ... از کانادا وارد کنه

بهتره اگر میخواید فعالیتی هم کنید در ارتباط با فعالیت های وارادات و صادرات ایران کانادا باشه .

iraj_2_7
01-03-2013, 17:36
صحبتهای شما کاملا درسته!

ولی منظور بنده بیشتر روشهای مجازی بود نه فیزیکی!

نمیخوایم ps3 یا 360 از کانادا وارد کنیم! میخوام به طور مثال از اون طرف مواردی همچون Live Gold ، Point ، رو تهیه کنیم!

Mr_100_dolari
01-03-2013, 21:20
بله درست میفرمایید شما

این نوع خدماتی که شما گفتید هم جزو خدمات صرافی ها هستش که از طرق سایت هاشون ارائه میشه

خرید آیتم ، پوینت و اکانت بازیهای آنلاین

که شرایط و تعهدات مخصوص به خودش رو داره .

TLSD
25-03-2013, 11:11
بستگی به خود شما و ظرفیتهای فی ما بینتون داره ! باید اول تسلط و شناخت روی بازار کانادا و همچنین ایران داشته باشید و روشهای معامله و صادرات و واردات رو بدونید. یه گروه رو میشناسم که کارشون همینه می تونی از اونها مشاوره بگیری. ضرر که نداره !