ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در کندی بالا آمدن ویندوز 7

sadratamari
24-02-2013, 18:42
سلام دوستان.
حدود 2 هفته است که ویندوز به سختی بالا میاد (معمولا 5 دقیقه طول میکشه)
اقدامات یک مبتدی که خودم باشم این بود :1-کیس را باز کرده و آن را تمیز کردم
2-با نرم افزار tune up کمی اصلاح کردم
اما هیچ فایده ای نداشت...
سیستمم ویندوز 7 با رم 2.5 cpu :2.6 GH Dual core
راستی از وقتی که سیستم را ارتقا دادم حدود 1 سال پیش ویندوز را عوض نکردم .
امیدوارم راهنمایی شما به گونهای نباشد که ویندوز را عمض کنم.
لطفا کمک کنید ، دیگه اعصاب برام نمونده ...

afshin b
24-02-2013, 19:06
سلام دوستان.
حدود 2 هفته است که ویندوز به سختی بالا میاد (معمولا 5 دقیقه طول میکشه)
اقدامات یک مبتدی که خودم باشم این بود :1-کیس را باز کرده و آن را تمیز کردم
2-با نرم افزار tune up کمی اصلاح کردم
اما هیچ فایده ای نداشت...
سیستمم ویندوز 7 با رم 2.5 cpu :2.6 GH Dual core
راستی از وقتی که سیستم را ارتقا دادم حدود 1 سال پیش ویندوز را عوض نکردم .
امیدوارم راهنمایی شما به گونهای نباشد که ویندوز را عمض کنم.
لطفا کمک کنید ، دیگه اعصاب برام نمونده ...
توی قسمت سرچ ِ Start بنویس msconfig و بازش کن. برو به تب Startup و تیک برنامه هایی که نیاز نیست رو استارت آپ باز بشه رو بردار.

ninjavb
07-05-2013, 14:30
با سلام منم تقریبا همین مشکل رو دارم با این تفاوت که من رو لپ تاپم سون دارم و کلی برنامه میدونم به خاطر برنامه های زیاد و البته برنامه های زیادی که تو startup هستش این مشکل بوجو اومده اما نمیدونم کدوم برنامه ضروریه نزدیک بیستا برنامه بوده تیک اونایی که میدونستم چیه رو برداشتم . این عکس برنامه های startup لطفا راهنماییم کنید که کدوماش رو میتونم بردارم؟
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jafarian
08-05-2013, 15:23
شما طبق روشهای تاپیک پایین برین درضمن این مشکل کنید رو شما کدوم قسمت سیستم دارین اگر اون روشهای تاپیک پایین هم برای شما مثمر ثمر نبود چون همینطور که خودتون اشاره داشتین ویندوز به مدت یکساله عوض نکردین پیشنها میدم ویندوز از داخل خود ویندوز یکبار کنید طبف فایل پایین که آموزشش هست بصورت شکل در ضمن برای اینکار نیاز به dvd ویندوز دارین:n01:

کدوم برنامه های startup ضروری نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

repair ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

spartaqus
11-05-2013, 19:07
این فایل repair رو میشه برای ویندوز اورجینال لب تابم استفاده کرد به همین روشی که گفته یا نه !؟

jafarian
11-05-2013, 23:55
این فایل repair رو میشه برای ویندوز اورجینال لب تابم استفاده کرد به همین روشی که گفته یا نه !؟

اینکار برای لپ تاپک میشه کرد امااحتمال میدم بایدسیدی اورجینال لپ تاپ داشته باشین چون امکانش هست حین عمل repair از شما در خواست سریال کندبازم میتونید تو انجمن لپ تاپ مطرح کنید درقسمت مشکلات نرم افزاری.