مشاهده نسخه کامل
: انجمن علمی دانشگاه
Captain Naser
24-02-2013, 17:18
سلام دوستان
میخواستم از کسانی که عضو انجمن علمی های دانشکدشون بودن یا به هر صورت اطلاعاتی در این مورد دارند کمی منو راهنمایی کنند
کلا میخواستم بدونم این انجمن علمی چیه،کارش چیه،چه جوری میشه عضوش شد و در کل به چه دردی میخوره؟
Mohammad Hosseyn
14-03-2013, 17:02
انجمن علمی یه نهاد دانشجوئی هست که هدفش کمک به دانشجوها از نظر علمی در رشته ی مورد نظرشون هست .... مهمترین وظیفه این انجمن اینه که فعالیت های جنبی علمی که به درسشون مربوط میشه رو ترتیب بدن ... چیزهایی مثل کارگاه های علمی ، کلاس های فوق برنامه ، سخنرانی ها مناظره ها ، اردو های علمی و هر چیزی در این حیطه که فکرش رو بکنید ... معمولا انجمن های علمی نشریه هم میتونن داشته باشن ...
عضویتش هم طبق قانون ترم های پائیزه معاونت فرهنگی باید اطلاعیه بده یکسری نامزد بشن و در یه انتخابات توسط دانشجوهای اون رشته 7 نفر بعنوان عضو اصلی انجمن علمی فعالیت کنن ...
متاسفانه چند سالی هست که سعی شده انجمن علمی از سطح دانشگاه ها حذف بشه ... از ندادن بودجه گرفته تا برگزار نکردن انتخابات بر خلاف قانون ...
مشکل دیگه اینه که دانشجوها از فضای علمی هر چی میگذره دورتر میشن و انجمن های علمی مکانی میشه برای یسری دانشجوهای اقلیت که کاری نمیتونن بکنن. چون مطالبه وجود نداره ...
وضعیت تاسف باره ... حداقل تو دانشگاه ما که اینجوره ... من خودم دبیر انجمن علمی هستم و آگاهی دارم نسبت به این وضعیت فعلی ...
موفق باشید ...
حذف شود ............
پست با یوزر من فرستاده شده ولی یکی دیگه فرستاده بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.