مشاهده نسخه کامل
: ذخیره نرم افزار های دانلود شده در windows store
ke2010moha
24-02-2013, 15:11
سلام خدمت دوستان گرامی. راستش من چندتا برنامه از ویندوز استور دانلود کردم. می خواستم ببینم راهی هست تا اونا رو جایی ذخیره کنم تا دفعه دیگه که خواستم ویندوزمو عوض کنم بتونم این برنامه ها رو روش بریزم تا دیگه نخوام دانلودشون کنم.خودتون که می دونید دانلود کردن از ویندوز استور خیلی بدبختی داره. به خصوص اینکه باید از وی پی ان استفاده کنیم. حالا به هر حال اگه کسی راهی بلده لطفا راهنمایی کنه .ممنون میشم.
راستی می خواستم بپرسم ببینم سایتی نیست که بتونیم ازش برنامه های ویندوز استور رو بدون اینکه وارد استور بشیم دانلود کنیم؟
ke2010moha
25-02-2013, 14:47
لطفا یکی جواب بده...:n29:
jafarian
26-02-2013, 16:29
سایتهای پایین دو تا برنامه رو برای بک آپ گیری قراردادن ببینیدبکارتون میاد:n01:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ke2010moha
01-03-2013, 11:31
با هیچ کدوم از این برنامه ها نمیشه از خود نرم افزار دانلود شده ی مترو بکاپ گرفت. فقط با برنامه دومی میشه از دیتاهای نرم افزار ها یعنی تنظیمات و save هاشون بکاپ گرفت و از خود برنامه ها نمیشه. اگه میشه لطفا راهنمایی کنین. روش دستی برای ذخیره کردن نرم افزار های برای استفاده بعدی وجود نداره؟
jafarian
02-03-2013, 00:34
سایت پایین یک روش برای ذخیره آیتمهای موجود در استارت اسکرین قرارداده به اینصورته که
گفته شده این برنامه ها بصورت مخفی در این دو تا مسیر پایین قراردارن برای بک آپ گرفتن از این آیتمها از فایلهایی که بصورت bat داخل همون سایت قرارگرفته استفاده کنید که توضیح میدم
ابتدا فایل bat پایین به اسم Backup-Pinned_Start_Items.bat دانلود کنید بعد این فایل روی دسکتاپ سیو کنید بعد روی همین فایل bat کلیک راست در حال run as admin این فایل اجرا کنید یک پوشه بعد از این مرحله روی دسکتاپ ایجاد میشود بعد این پوشه را دریک مکان مخصوص ذخیره کنید در ضمن اسم این پوشه یا حجمش به هیچ عنوان تغییر ندین
و اما برای بازگردانی آیتمهای ذخیره شده استارت اسکرین باید ابتدا همون پوشه ای Start-Pinned-Items-Backup که دریک جای معین ذخیره کردین از نوع روی صفحه دسکتاپ سیو کنید بعد اینسری فایلی به اسم Restore-Pinned_Start_Items.bat از پایین دانلود کنید این فایلم روی دسکتاپ سیو کنید روی فایل کلیک راست در حالت run as admin اجرا کنید بعد اکسپلورر سیستم ریستارت میشود کار به اتمام میرسد
ke2010moha
02-03-2013, 15:38
سایت پایین یک روش برای ذخیره آیتمهای موجود در استارت اسکرین قرارداده به اینصورته که
گفته شده این برنامه ها بصورت مخفی در این دو تا مسیر پایین قراردارن برای بک آپ گرفتن از این آیتمها از فایلهایی که بصورت bat داخل همون سایت قرارگرفته استفاده کنید که توضیح میدم
ابتدا فایل bat پایین به اسم Backup-Pinned_Start_Items.bat دانلود کنید بعد این فایل روی دسکتاپ سیو کنید بعد روی همین فایل bat کلیک راست در حال run as admin این فایل اجرا کنید یک پوشه بعد از این مرحله روی دسکتاپ ایجاد میشود بعد این پوشه را دریک مکان مخصوص ذخیره کنید در ضمن اسم این پوشه یا حجمش به هیچ عنوان تغییر ندین
و اما برای بازگردانی آیتمهای ذخیره شده استارت اسکرین باید ابتدا همون پوشه ای Start-Pinned-Items-Backup که دریک جای معین ذخیره کردین از نوع روی صفحه دسکتاپ سیو کنید بعد اینسری فایلی به اسم Restore-Pinned_Start_Items.bat از پایین دانلود کنید این فایلم روی دسکتاپ سیو کنید روی فایل کلیک راست در حالت run as admin اجرا کنید بعد اکسپلورر سیستم ریستارت میشود کار به اتمام میرسد
خیلی ممنون اما این پوشه ای که می سازه که خیلی حجمش کمه. چطوری همه نرم افزار های دانلود شده ی ویندوز استور توش هستن؟ فکر می کنم این روش فقط برای ذخیره ی دیتا ها و سیوهای نرم افزار هاست نه خود نرم افزار ها.
خود نرم افزار ها فکر می کنم تو پوشه ای به آدرس c:\program files\WindowsApps که مخفی هم هست ذخیره میشه. تو درایو C نمیشه این پوشه رو باز کرد اما اگه این پوشه رو تو یه درایو دیگه کپی کنیم میشه محتویاتش و حجم واقعیش رو نگاه کرد.حالا می خوام ببینم چطوری میشه از اینا استفاده کرد و رو یه کامپیوتر دیگه که ویندوز هشت داره این نرم افزارها رو نصب کرد.اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم.
ke2010moha
13-03-2013, 10:21
سلام.ببخشید راهی پیدا نشد؟
اگه کسی میدونه لطفا یه کمکی کنه...لطفا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.