ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپگرید ویندوز 7 ultimate به ultimate

asd723
24-02-2013, 14:33
سلااام
دوستان قبلا ویندوز ultimate رو از رو سی دی نصب کرده بودم،حالا ورژن جدید رو از اینترنت با آپدیت هاش گرفتم و زدم روی فلش که آپگرید کنم،ولی وقتی میرم تو مراحل نصب و گزینه آپگرید رو میزنم متن انگلیسی پیغام میده که از اینجا نمیتونی و سیستم رو ریستارت کن بعد دوباره آپگرید کن! اصلا نمیفهمم منظورش چیه :n09:
کسی میدونه چجوری آپگرید میکنن؟ شاید من اشتباه میکنم جایی! ممنون:n16:

asd723
24-02-2013, 15:53
Upgrading Windows will affect the following devices and/or programs:

These programs might not work properly after the upgrade. We recommend uninstalling these programs before upgrading. Cancel the upgrade, open Control Panel, and search for "uninstall a program". (Note: Programs marked as * can be safely reinstalled after the upgrade.)

ATI CATALYST Install Manager *
ATI Catalyst Control Center *

یکی بگه این دقیقا چی میگه ممنون :n16:

J U N I P E R
24-02-2013, 17:57
این دوتا نرم‌افزار مربوط به درایور گرافیکته. شما درایور ATI نصب کردی، می‌گه شاید بعد از آپگرید کار نکنه. نباید مشکلی باشه. پیشنهاد داده درایور و تمام متعلقاتش رو پیش از آپگرید uninstall کنی. اگر آپدیت کامل گرفتی حتما آپریت درایور هم توی همون ویندوز هست.

asd723
24-02-2013, 21:22
آقا ممنون
آپگرید کردم،االان تو ویندوز که میرم هیچی نشون نمیده! صدا و ویندوز و همه چی فعاله ولی صفحه رو نمیاره،ماله درایور هم هست مطمئنم،از طریق safe mode هم نمیتونه درایور رو نصب کنم! :n03:
کسی راهی داره؟؟؟؟؟؟لپ تاپ هم هست