مشاهده نسخه کامل
: کمک!!!! بسیارمهم!!!! نیاز به راهنمایی برای بروزکردن سخت افزار یک لپ تاپ قدیمی!!!
Alireza Tavasoli
23-02-2013, 23:07
سلام من یه لپ تاپ acer دارم که مدلش Extensa 5620 z هستش دارم ونیاز دارم که بروزش کنم مشخصاتش اینه:
CPU: Intel Pentium dual-core processor T2370
CPU DATA: 1.73 GHz , 533 MHz FSB , 1MB L2 cache
RAM: 1 GB DDR2 , 2 slots
DISK: 120 GB HDD 5400RPM
لطفا هر چه سریع تر کمکم کنید !:n28::n27::n29::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n30 :
خیلی ممنون!
ارتقا سخت افزاری در بهترین حالت فقط با افزایش میزان RAM و همچنین هارد دیسک امکان پذیر میشه ... پردازنده قابل ارتقا نیست
Alireza Tavasoli
24-02-2013, 23:15
ارتقا سخت افزاری در بهترین حالت فقط با افزایش میزان RAM و همچنین هارد دیسک امکان پذیر میشه ... پردازنده قابل ارتقا نیست
با تشکر از توجه شما دوست عزیز .:n02:
دوست عزیز همان طور که می دانید این لپ تاپ cpu سری T دارد و بعضی از افراد در خارج ایران توانسته بودند CPU این مدل را تا T 9900 که قدرتمند هم هست بالا ببرند و RAM آن راهم تا 8 GB افزایش بدهند (دو تا 4 GB )
به نظر شما آیا این امکان دارد ؟:n13::n13::n13::n13:
ارتقا پردازنده زمانی میسر میشه که روی مادربرد از ZIF Socket استفاده بشه و از این طریق این امکان هست که CPU جدید نصب کنیم که البته خیلی از لپ تاپ ها این ویژگی رو ندارن . این مدل شما رو واقعا بعید می دونم که بتونه تا میزان 8GB حافظه رو پشتیبانی کنه ... البته باز هم بحث آزمون و خطاست ... چون جزئیات زیادی از ماردبردهای لپ تاپ وجود نداره باید تست بگیریم تا به جواب برسیم
Alireza Tavasoli
25-02-2013, 20:39
ارتقا پردازنده زمانی میسر میشه که روی مادربرد از ZIF Socket استفاده بشه و از این طریق این امکان هست که CPU جدید نصب کنیم که البته خیلی از لپ تاپ ها این ویژگی رو ندارن . این مدل شما رو واقعا بعید می دونم که بتونه تا میزان 8GB حافظه رو پشتیبانی کنه ... البته باز هم بحث آزمون و خطاست ... چون جزئیات زیادی از ماردبردهای لپ تاپ وجود نداره باید تست بگیریم تا به جواب برسیم
دوست عزیز یک نفر توی خارج از ایران همین لپ تاپ رو از T2370 به T9500 با این مشخصات ارتقا داده است :2.6 Ghz (2.8 Ghz for singe threaded apps) 800 FSB, 6MB L2 cache, 45nm
این هم URL مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک سوال دیگر هم داشتم RAM و HDD این سیستم را تا چقدر می توان ارتقا داد؟
با تشکر از توجه شما!:n02:
Alireza Tavasoli
25-02-2013, 20:51
بهترین مارک Ram چیه؟
تفاوت DDR1 و DDR2 و DDR3 چیه؟
آیا فقط در سوکت هایشان تفوت دارند؟
ممنونم:n02:
ess_1362
25-02-2013, 21:30
دوست عزيز رم هاي ddr حتي در نسخه هاي پي سي هم بسيار كم ياب (از رده خارج ) هستند حالا حساب كنيد كه نسخه هاي لپ تاپ وضعشون بسيار وخيم تر هست
ضمن اينكه مااژول هاي ddr در نسخه pc فكر مي كنم بيشتر از يك گيگ عرضه نشدن و اگر فرض بگيريم كه لپ تاپ شما دو شيار داره پس نهايت از 2 گيگ رم پشتيباني مي كنه
در ايران كسي پردازنده لپ تاپ را ارتقا نميده به دو دليل : 1-گير نمياد 2- از نظر ريالي اصلا به صرفه نيست با اين وجود اگر دو موردي كه گفتم را مي توني حل كني چرا كه نه!! موفق باشيد
ضمنا يك انجمني به نام لپ تاپ هم داريم كه خيلي بهتر شما را راهنمايي مي كنند
Alireza Tavasoli
26-02-2013, 17:34
به نظر شما اگر بخوام CPU و RAM و HDD این سیستم رو ارتقا بدم چقدر باید برای هر یک خرج کنم؟:n27::n27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.