مشاهده نسخه کامل
: عدم همخوانی با ویندوز 8 و هنگ کردن سیستم
kamran90
23-02-2013, 22:41
سلام دوستان
سیستمم گاه گداری دچار هنگ میشه و بعضی مواقع مجبورم سیستمم رو دستی ریست کنم در ضمن دگمه پاورم هم شکسته و قطع وصل داره از کجا بدونم مشکل از کجای سیستممه، با ویندوز 8 هم اصلا همخوانی نداره و پی در پی هنگ میکنه ولی برای 7 کمتر
خیلی ممنون
سلام دوستان
سیستمم گاه گداری دچار هنگ میشه و بعضی مواقع مجبورم سیستمم رو دستی ریست کنم در ضمن دگمه پاورم هم شکسته و قطع وصل داره از کجا بدونم مشکل از کجای سیستممه، با ویندوز 8 هم اصلا همخوانی نداره و پی در پی هنگ میکنه ولی برای 7 کمتر
خیلی ممنون
اگه تو ویندوز سون هم مشکل هنگ کردن دارین و سیستم ویروسی نیست
مشکل یا از درایورها و تداخل سخت افزاری میتونه باشه یا سخت افزاری است دمای قطعات - هارد رم گرافیک پاور و مین از هر قطعه ای میتونه باشه
kamran90
24-02-2013, 02:12
با یک هارد دیگه ویندوز هشت نصب کردم تا حالا مشکلی براش پیش نیومده هاردی که گذاشتم قبلا مشکل بدسکتوری داشته و توسط نرم افزار خود ویندوز رفع شد فعلا که مشکلی پیش نیومده
// در ضمن دمای قطعاتم بیشتر از 50 نیست و طبیعیه
با یک هارد دیگه ویندوز هشت نصب کردم تا حالا مشکلی براش پیش نیومده هاردی که گذاشتم قبلا مشکل بدسکتوری داشته و توسط نرم افزار خود ویندوز رفع شد فعلا که مشکلی پیش نیومده
// در ضمن دمای قطعاتم بیشتر از 50 نیست و طبیعیه
پس فعلا با این هارد تست کنید ببینید اگه مشکلی نباشه مشکل از طرف هاردتون بوده
kamran90
24-02-2013, 11:08
ببخشید اگه از هاردم باشه نرم افزار خاصی هست بشه با اون تستش کرد و تشخیص بده دقیقا بدسکتور داره یا چه؟
ممنون
ببخشید اگه از هاردم باشه نرم افزار خاصی هست بشه با اون تستش کرد و تشخیص بده دقیقا بدسکتور داره یا چه؟
ممنون
باید از اون هارد از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین تا وضعیت هارد معلوم بشه
kamran90
24-02-2013, 11:57
اینم عکس که فرموده بودید
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هاردتون که بدسکتور داره اون ارور مال بدسکتور نیست
این مشکل یا مال اتصالات هارد و پاور سیستم است یا فریم ویر هارد یا بایوس مین یا اینکه هارد باید مجددا پارتیشن بندی بشه
این مشکل روی مین های قدیمی تر بیشتر خودشو نشون میده
kamran90
24-02-2013, 14:14
یعنی بصورت نرم افزاری قابل حل نیست یا کابل هاشو عوض کنم چون کلی اطلاعات روشه نمیتونم پارتیشن بندی کنم لطفا راهنمایی کنید دقیقا چکار باید بکنم
در ضمن الان ویندوزم روی هارد قبلی که بدسکتور داشت و برطرف شده البته تا الان ، نصب کردم و هارد دومم این مشکلی که گفتید اگه برطرف نشه ایا مشکلی برای سیستم و کارکرد آن پیش نمیاد
خیلی ممنون
یعنی بصورت نرم افزاری قابل حل نیست یا کابل هاشو عوض کنم چون کلی اطلاعات روشه نمیتونم پارتیشن بندی کنم لطفا راهنمایی کنید دقیقا چکار باید بکنم
در ضمن الان ویندوزم روی هارد قبلی که بدسکتور داشت و برطرف شده البته تا الان ، نصب کردم و هارد دومم این مشکلی که گفتید اگه برطرف نشه ایا مشکلی برای سیستم و کارکرد آن پیش نمیاد
خیلی ممنون
مشکلی برای اطلاعات ایجاد نمیشه ولی روی مین های قدیمی تر افت سرعت در کپی و پیست دارین بعضی اوقات ممکنه حین کار هارد بپره
باید اونکارها رو انجام بدین ببینید درست میشه یا نه بعضی اوقات اصلا این ارور رفع شدنی نیست
kamran90
24-02-2013, 16:40
میشه بفرمائید بهترین راه حل کدومه و جواب میده برای رفع این مشکل مرسی
میشه بفرمائید بهترین راه حل کدومه و جواب میده برای رفع این مشکل مرسی
ممکنه هرکدوم از راه حل ها جواب بده باید همرو تست کنید قبل از اینکارها باید از اطلاعات هارد بکاپ بگیرید
kamran90
24-02-2013, 18:27
از کابل نمیتونه باشه چون برای هارد دیگه مشکلی نداره، برای پارتیشن بندی اطلاعاتم رو کجا باید بریزم و اینکه ایا با اپدیت بایوس ممکنه حل بشه الان هم با این هارد تو باز کردن صفحات مرورگرم هنگ داره و همچنین تو بازی اما زیاد محسوس نیست . همچنین هاردی که الان ویندوز روش نصب کردم دماش رفته رو 55
از کابل نمیتونه باشه چون برای هارد دیگه مشکلی نداره، برای پارتیشن بندی اطلاعاتم رو کجا باید بریزم و اینکه ایا با اپدیت بایوس ممکنه حل بشه الان هم با این هارد تو باز کردن صفحات مرورگرم هنگ داره و همچنین تو بازی اما زیاد محسوس نیست . همچنین هاردی که الان ویندوز روش نصب کردم دماش رفته رو 55
دمای 55 بالاست یک فن بزارین کنارش که بهش باد بزنه
یک هاردی از یک دوستی قرض بگیرین اونجا بریزین
بازم میگم ممکنه با انجام دادن همه اینکارها بازم این ارور برطرف نشه و بمونه
kamran90
25-02-2013, 16:40
هارد ذوم رو هم که گذاشته بودم الان به هارد قبلی دچار شده و همون ارور رو نشون میده یعنی میشه گفت با این احتساب از هارد نمیتونه باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.