PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Tom Clancy's H.A.W.X. 2

marmolak kocholo
15-02-2013, 19:35
دوستان عزیز و گرامی D:!!
H.A.W.X. 2 بالاخره کرک شد!

اینطور که معلومه یوبیسافت DRM بازی رو بالاخره حذف کرد که سریعاً منجر به کرک شدنش شد : )) !!
بعید نیست این حرکت یوبیسافت به خاطر انتشار Ace Combat بوده باشه!!

mohsen_gh1991
15-02-2013, 20:24
میشه منبعتون رو هم بگین؟ اخه تا الان ده پونزده تا کرک براش پیدا کردن که هیچکدوم کار نکرده.
ممنون

ess_1362
16-02-2013, 08:06
بله حتما منبع را اعلام کنید
راستی منم این ace combat را نصب کردم
بسیار بازی جالبی هست مخصوصا اینکه نسبت به hawx امکانات فوق العاده بیشتری داره
بطور مثال امکان غیر فعال کردن assistance وجود داره با این قابلیت که میشه از داخل کاکپیت پرواز کرد
ضمن اینکه dog attack هم فوق العاده عالی طراحی شده
ولی در عین حال فوق العاده سخت هست فوق العاده...

shitan
16-02-2013, 08:29
بله حتما منبع را اعلام کنید
راستی منم این ace combat را نصب کردم
بسیار بازی جالبی هست مخصوصا اینکه نسبت به hawx امکانات فوق العاده بیشتری داره
بطور مثال امکان غیر فعال کردن assistance وجود داره با این قابلیت که میشه از داخل کاکپیت پرواز کرد
ضمن اینکه dog attack هم فوق العاده عالی طراحی شده
ولی در عین حال فوق العاده سخت هست فوق العاده...

اینم منبع دیگه اسکیردو معتبر تر نداریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

saeedblack
16-02-2013, 10:57
مثل اینکه واقیت داره و همه سایتا برای دانلود گذاشتنش پس از دو سال واقعا عجیبه.

shitan
16-02-2013, 16:25
من کرک جدید را با دی وی دی قبلی که دانلود کرده بودم چک کردم بدون مشکل کار می کنه. فقط اگه دی وی دی قبلی را دارید اول uplay جدید را از سایت دانلود کنید و یه اکانت بسازید و برای بار اول انلاین بهش وصل شید بعد کرک را اجرا کنید کسی اگه مشکلی داشت پم بده من جوابش را می دم. خودم 2 ساعت سر این اپدیت علاف شدم . این یوبی سافت مسخرش را در اورده اخه بازی یه دلاری که دیگه اینقدر امنیت نمی خواد

shitan
16-02-2013, 16:26
مثل اینکه واقیت داره و همه سایتا برای دانلود گذاشتنش پس از دو سال واقعا عجیبه.

مشکل دو سال پیش این بود که هم سیو و هم بازی برای اجرا حتما باید به صورت انلاین انجام می شد منتها حالا یوبی سافت امکان افلاین بازی را اضافه کرده که با این کار بازی سریع کرک شد.

Mm_behnam
16-02-2013, 17:16
من کرک جدید را با دی وی دی قبلی که دانلود کرده بودم چک کردم بدون مشکل کار می کنه. فقط اگه دی وی دی قبلی را دارید اول uplay جدید را از سایت دانلود کنید و یه اکانت بسازید و برای بار اول انلاین بهش وصل شید بعد کرک را اجرا کنید کسی اگه مشکلی داشت پم بده من جوابش را می دم. خودم 2 ساعت سر این اپدیت علاف شدم . این یوبی سافت مسخرش را در اورده اخه بازی یه دلاری که دیگه اینقدر امنیت نمی خواد

سلام
شما سورس رو از کجا پیدا کردید؟
و این که حجمش چند گیگه و از کجا میشه دانلود کرد یا خرید؟

Khan gholi
16-02-2013, 17:53
تو صفحه چهارم سرچ گوگل بالاخره با لینک مستقیم با حجم 7 گیگ پیدا کردم.هر 7 تا لینک اش هم سالم و مستقیم هست.

shitan
16-02-2013, 18:26
سلام
شما سورس رو از کجا پیدا کردید؟
و این که حجمش چند گیگه و از کجا میشه دانلود کرد یا خرید؟

حجم که 6 گیگه اینم لینک

Mm_behnam
16-02-2013, 22:31
با سلام
تشکر میکنم از هر دو عزیز که لینک ها رو لطف کردن و گذاشتن
حالا چه طوره که لینکی که کاربر گرامی Khan gholi گذاشن 7گیگه
ولی لینک کاربر گرامی shitan که برای اسکیدرو هست 6.* هست؟
حالا کدوم مطمئن تره؟
این بازی رو چندین ماه پیش داشتم میرفتم اورجینالش رو بخرم
و تو تحقیق هایی که کردم دیدم یه ورژن دلوکس داره و یه ورژن ساده.
به نظر شما لینک اولی میتونه اون دلوکس ورژنه باشه؟
چون حجمش بیشتره؟
یا این که همون از اسکیدرو بگیرم و ریسک نکنم که ستاپش مشکل داشته باشه چون سرعت نتم خیلی بالا نیست 512 و خیلی طول میکشه دانلودش تموم شه.
ممنون میشم پاسخ بدین
اگه جایی برای فروش هم باشه که چه بهتر اگه میشناسید معرفی کنید
البته میدونم به این سرعت دیگه بازی تو بازار پخش نمیشه
شاید یه 2 هفته ای طول بکشه
بازم تشکر.

Khan gholi
17-02-2013, 06:28
نسخه که من گذاشتم بخاطر وضعیت فوق العاده اینترنت(مثل هر سایت ایرانی) تو 7 پارت کرده و هر پارت 5 درصد ریکاوری داره که در صورت خراب دانلود شدن تا حدی میتونی با winrar سالمش کنی.وقتی Extract کنی میشه همون 6 G.این سایت مشخصات رو ننوشته.من تو تورنت هم چیزی پیدا نکردم فقط نسخه 6G هست و 3G.

mehdy.z
18-02-2013, 13:37
بله مثل اینکه بازی کرک شده:n20::n02::
فقط موقعی که میخواین کرک کنید حتما قسمت notes که مربوط به کرک هست رو هم مطالعه کنید....
(خوب ابن پست رو هم به همراه بقیه پستها انتقال بدید:دی)

Mm_behnam
18-02-2013, 21:06

سلام
من بازی رو دانلود کردم از سایت download.ir
بعد بازی رو اپدیت کردم
بعد uplay رو اجرا کردم که زد که یه فایل باید دانلود شه منتظر باش
بعد وسط کار اون قسمت دانلود پرید و بسته شد
بعد فایل کرک رو کپی پیست کردم
بعد گیم لانچر رو زدم و بعد اکانت ساختم ولی مثل این که نساخت یعنی گفت اینترنتت مشکل داره و این بازی به نت احتیاج داره.
حالا من باید چه کنم؟
ممنون میشم پاسخ بدین.

SA.JJ.AD
19-02-2013, 03:52
چه عجب کرک شد این ! :n29:دوستان کرکش مشکلی کگه نداره ؟! بریم تو کار دانلود ؟! :n01:

milad_heartsick
19-02-2013, 20:23
سلام دوستان
مطمئن هستید؟نسخه پورت شده کنسول وی نباشه؟
در ضمن چرا ایس کومبت تاپیک نداره؟

mohammad_s7201
21-02-2013, 11:19
چه عجب کرک شد این ! :n29:دوستان کرکش مشکلی کگه نداره ؟! بریم تو کار دانلود ؟! :n01:

من دیشب کرکش کردم و بازی کردم. فعلا که مشکلی نداره
بازی رو هم قبلا دانلود کرده بودم الان فقط کرکش رو دانلود کردم:n01:

Mm_behnam
21-02-2013, 11:25
من دیشب کرکش کردم و بازی کردم. فعلا که مشکلی نداره
بازی رو هم قبلا دانلود کرده بودم الان فقط کرکش رو دانلود کردم:n01:

سلام
میشه لطف کنید بگید کرک رو از کجا دانلود کردید و چگونه کرکش کردین ؟
چون من تا الان 3 تا کرک گرفتم ولی هیچ کدوم کار نکرده
ممنون میشم جواب بدین

mohammad_s7201
21-02-2013, 11:53
سلام
میشه لطف کنید بگید کرک رو از کجا دانلود کردید و چگونه کرکش کردین ؟
چون من تا الان 3 تا کرک گرفتم ولی هیچ کدوم کار نکرده
ممنون میشم جواب بدین

من از اینجا دانلود کردم

Mm_behnam
21-02-2013, 15:03
با سلام
منم اخر تونستم بازی رو کرک کنم و بازی کنم
از دوستانی که کمک کردن تا من این بازی رو کرک کنم کمال تشکر رو دارم:11:
ممنون
و حالا بازی
HAWX2
:n20::n20:

ess_1362
22-02-2013, 22:45
خوب نتونستم بازی را اجرا کنم
هر دو کرک را اجرا کردم ولی نشد!!
نمی دونم چکار کنم!!؟

aha2012
23-02-2013, 00:41
خوب نتونستم بازی را اجرا کنم
هر دو کرک را اجرا کردم ولی نشد!!
نمی دونم چکار کنم!!؟

کرک و بازیتو از کجا گرفتی؟

ess_1362
23-02-2013, 07:48
download.ir
------------

vahidreza2007
23-02-2013, 11:51
دوستان ممنون میشم نحوه کرک کردن این بازی رو مرحله به مرحله بگید تا بتونم بازی رو اجرا کنم ! الان یه کرک 700 کیلو بایتی دانلود کردم که دو تا پوشه به اسم data و cache داشت که تو توضیحاتش نوشته اینو کپی کن داخل پوشه بازی و بعد اسم پوشه کیچ رو به اسم ایدی پروفایل خودت تغییر بده و بازی رو اجرا کن ! اما اجرا نشد !

حالا یه کرک دیگه که 100 مگابایت هستش به اسم شیلد رو گذاشتم تا دانلود بشه ببینم چی میشه !

ممنونم میشم یکی از دوستان روش کرک کردن رو به صورت مرحله به مرحله و با جزئیات و فایل مورد نیاز برای کرک رو برامون توضیح بده :n16:

aha2012
23-02-2013, 11:55
کرکتونو از این سایت بگیرید بریزید ببینید درست میشه یا نه؟
nodvd.net

vahidreza2007
23-02-2013, 12:23
کرکتونو از این سایت بگیرید بریزید ببینید درست میشه یا نه؟
nodvd.net

نود 32 این سایت رو به عنوان سایت ویروسی میشناسه و نمیذاره دانلود داشته باشیم . ممنون میشم یکی از دوستان که بازی رو کرک و اجرا کرده فایل ها کرک و روش کرک بازی رو به صورت مرحله مرحله بگه تا ما هم دانلود و کرک کنیم

Mm_behnam
23-02-2013, 13:35
با سلام
منم مشکل داشتم تو کرک ولی اخر با کمک دوستان حلش کردم.
اول از همه باید از این ادرس اون کرک 117 مگی رو دانلود کنید.
بعد از اون فایل دان شده رو اکسترکت کنید
بعد برید تو فولدر SHIELD و اون اپدیت رو نصب کنید.
پس از اون فولدر کرک رو هم اکسترکت کنید و کل دیتای توش رو در جایی که بازی رو نصب کردین تو فولدر Ubisoft\Ubisoft Game Launcher past کنید
سپس UbisoftGameLauncher.exe رو بزنید (تو همون فولدر کرک هستش) و نصبش کنید.
بعد از اون هم فایل ستاپ تو فولدر automatic crack-H.A.W.X 2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کنید.
و کار تمام شد.
توجه کنید بعد از این کار ها و اجرای بازی تو فولدر Ubisoft Game Launcher یه فولدر به نام savegames اضافه میشه شایدم قبل اجرای بازی بیاد من خودم متوجه نشدم دقیقا کی اومد.
اگه نیاد یه جای کار ایراد داره
البته منم خیلی طول کشید تا روش کرک بازی رو یاد بگیرم.
با این کار ها حتما کرک درست میشه ولی اگه احیانا نشد بازم بگید تا ببینم روش دیگه چی هست.
انشاالله که بتونید کرک کنید و به مشکل نخورید.
موفق باشید.

ess_1362
23-02-2013, 21:18
اول از همه باید از این ادرس اون کرک 117 مگی رو دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد از اون فایل دان شده رو اکسترکت کنید
بعد برید تو فولدر SHIELD و اون اپدیت رو نصب کنید.
تا اینجا مشکلی نیست!!

پس از اون فولدر کرک رو هم اکسترکت کنید و کل دیتای توش رو در جایی که بازی رو نصب کردین تو فولدر Ubisoft\Ubisoft Game Launcher past کنید
پوشه ای که بازی در آن نصب میشه اصلا همچین گزینه یا زیر پوشه ای نداره
ولی در program file همچین پوشه ای هست
فایل مستقیم آنجا اکسترکت نمیشه و ارور میده ولی اگر یکجا اکسترکتش کنم و بعد کپی کنم انجام میشه!!

سپس UbisoftGameLauncher.exe رو بزنید (تو همون فولدر کرک هستش) و نصبش کنید.
وقتی اجراش می کنم پیغام ارور 6 میده

چیزی که به ذهنم میرسه این هست که یکبار بازی را از اول پاک و نصب کنم بیبینم چی میشه

Mm_behnam
23-02-2013, 23:28
تا اینجا مشکلی نیست!!

پوشه ای که بازی در آن نصب میشه اصلا همچین گزینه یا زیر پوشه ای نداره
ولی در program file همچین پوشه ای هست
فایل مستقیم آنجا اکسترکت نمیشه و ارور میده ولی اگر یکجا اکسترکتش کنم و بعد کپی کنم انجام میشه!!

وقتی اجراش می کنم پیغام ارور 6 میده

چیزی که به ذهنم میرسه این هست که یکبار بازی را از اول پاک و نصب کنم بیبینم چی میشه

با سلام
تو قسمت دوم منظورم همون program file هستش و بعد Ubisoft\Ubisoft Game اون program file رو ننوشته بودم به علت این که شاید شخصی ادرس نصب رو تغییر داده باشه.
و این که اول باید فایل رو جای دیگه اکسترکت کنید و بعد اون رو منتقل کنید .بهترین راه اینه که extract to..... رو بزنید.اگه از برنامه winrar استفاده میکنید.(جای اون نقطه ها اسم فایلی رو که دارید اکسترکت میکنید رو مینویسه)
و حتما بازی رو از اول نصب کنید
چون اگر قبلا فایل ها تغیییر کرده باشه توسط کرک قبلی اون موقع به مشکل میخورید
البته شاید باید به نت وصل باشید نمیدونم چون من اینترنتم همیشه وصل هست و قطعش نمیکنم
انشاالله که این دفعه ارور نده.
موفق باشید.

eshagh
24-02-2013, 17:48
با سلام

بازی رو به روش زیر حیلی راحت اجرا نمود

1-بازی رو نصب کنید
2-کرک شیلد رو دان وبعد از استخراج اپدیت 1-1 رو جرا نمایید .
3 داخل پوشه شیلد یک ستاپ جهت نصب Ubisoft Game Launcher هست که بایست اجرا و نصب بشه
که اکه مسیر نصبشو تغییر نداده باشید در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher نصب خواهد شد.
4- داخل پوش شیلد یک فایل رار بنام کرک موجوده که پس از استخراج در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher بریزید .
5-فایل Ubisoft Game Launcher را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher اجرا و از بازی لذت ببرید .

موفق باشید :n02:

ess_1362
24-02-2013, 19:45
خوب باز هم نشد
تنها راهی که دارم این هست که یکبار هم روی xp تست کنم
ولی با اینکار dx11 را از دست میدم
چیزی که من فهمیدم اینهست که بنا به دلایلی من game launcher را ندارم یا نصب نیست و داخل پوشه شیلد هم فقط کرک و آپدیت هست
اگر کسی لینکی از game launcher برای دانلود داره بذاره

Mm_behnam
24-02-2013, 22:16
با سلام
من خودم تو xp نصب کردم
و نکته دیگه این که باید به نت وصل باشید
امروز اومدم ادامه بازی رو برم که دیدم بازی ارور میده دیدم ارور مربوط به لود نشدن سیو از سرور هست
بعد idm رو که داشت دان میکرد رو بستم و بازی رو دوباره اجرا کردم مشکل حل شد
پس با این حساب هنوز این بازی به سرور های یوبی متصل میشه ولی به سریال بازی گیر نمیده!!!

برای بازی تو ویندوز سون و دایرکت11 باید سیستم خیلی خوبی داشته باشید چون تو xp هم خیلی سبک نیست و اگه برنامه های در حال اجرا روی رم زیاد باشه بازی به لگ میوفته.

eshagh
25-02-2013, 02:06
خوب باز هم نشد
تنها راهی که دارم این هست که یکبار هم روی xp تست کنم
ولی با اینکار dx11 را از دست میدم
چیزی که من فهمیدم اینهست که بنا به دلایلی من game launcher را ندارم یا نصب نیست و داخل پوشه شیلد هم فقط کرک و آپدیت هست
اگر کسی لینکی از game launcher برای دانلود داره بذاره

با سلام

اگه به طریق پست 30 پیش برید دوست عزیز روی ایکس پی سرویس پک 3 جواب میده
اگه فایل کرک شیلد را باز کنید داخلش یک ستاپ اجرایی و یک کرک به صورت رار هست وقتی ستاپ را نصبش کنی گیم لانچر نیز در پروگرام فایل در
پوشه یوبی سافت نصب میشه
سپس فایل کرک را که به صورت رار هست استخراج نموده و تمام محتویات ان را در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
بریزید .
لازم به ذکر میباشد که بازی با ستاپ اجرایی روی دستاپ اجرا نمیشه و برای اجرای بازی باید فایل UbisoftGameLauncher.exe را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher اجرا نمایید که با اجرای ان برنامه Uplay اجرا میشود و بازی را خواهد شناخت و در پنجره باز شده پس از انتخاب گزینه افلاین روی کلید play کلیک کرده و بر اساس نوع دایرتکس نصب شده روی سیستم تون بازی رو اجرا نمایید .
همچنین در هیچ یک از مراحل مواظب باشید به اینترنت وصل نباشید .:n02:

ess_1362
25-02-2013, 07:55
خوب بالاخره در xp وارد بازی شدم
ولی نمی دونم چرا روی 7 نمیشه وارد شد
روی xp هم فقط وارد بازی شد و وقتی وارد new campaign میشی وقتی نوشته ها ظاهر میشه دوباره به منوی اصلی بر می گرده
احساس می کنم به خاطر آپدیت نبودن کارت گرافیک باشه ولی حیف که با عدم ورود به 7 کلا dx11 را از دست دادم

Mm_behnam
25-02-2013, 09:02
با سلام

اگه به طریق پست 30 پیش برید دوست عزیز روی ایکس پی سرویس پک 3 جواب میده
اگه فایل کرک شیلد را باز کنید داخلش یک ستاپ اجرایی و یک کرک به صورت رار هست وقتی ستاپ را نصبش کنی گیم لانچر نیز در پروگرام فایل در
پوشه یوبی سافت نصب میشه
سپس فایل کرک را که به صورت رار هست استخراج نموده و تمام محتویات ان را در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
بریزید .
لازم به ذکر میباشد که بازی با ستاپ اجرایی روی دستاپ اجرا نمیشه و برای اجرای بازی باید فایل UbisoftGameLauncher.exe را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher اجرا نمایید که با اجرای ان برنامه Uplay اجرا میشود و بازی را خواهد شناخت و در پنجره باز شده پس از انتخاب گزینه افلاین روی کلید play کلیک کرده و بر اساس نوع دایرتکس نصب شده روی سیستم تون بازی رو اجرا نمایید .
همچنین در هیچ یک از مراحل مواظب باشید به اینترنت وصل نباشید .:n02:

خوب بالاخره در xp وارد بازی شدم
ولی نمی دونم چرا روی 7 نمیشه وارد شد
روی xp هم فقط وارد بازی شد و وقتی وارد new campaign میشی وقتی نوشته ها ظاهر میشه دوباره به منوی اصلی بر می گرده
احساس می کنم به خاطر آپدیت نبودن کارت گرافیک باشه ولی حیف که با عدم ورود به 7 کلا dx11 را از دست دادم

با سلام
من تو کل مراحل به نت وصل بودم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد!!!حتی تو موقع بازی هم وصلم یعنی اگه نباشم ارور میده که به سرور یوبی نمیتونم وصل شم!!!
خوب برای اجرای بازی حتما باید Play Tom Clancy's H.A.W.X. 2 رو بزنید تا بازی کنید که بعد از نصب اون فایل ستاپ تو فولدر
automatic crack-H.A.W.X 2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میاد رو دسکتاپ.
اگر UbisoftGameLauncher.exe رو بزنید برای بازی یا HAWX2.exe رو به همین مشکل که لود نشدن مراحل هست میخورید.
و در اخر این که شما دوباره اون فایل ستاپ تو automatic crack-H.A.W.X 2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کن و اولش که میگه این بازی قبلا اپدیت شده میخواید دوباره اپدیت بشه شما بزنید بله.
انشاالله که بشه و شما رو اذیت نکنه در ضمن اگه بدون نت نشد یک بار هم با نت امتحان کنید.
من که خودم با نت انجام دادم و شد.
موفق باشید.

ess_1362
25-02-2013, 18:12
خوب باز هم من آمدم
7 كه به هيچ عنوان وارد نميشه
حدس ميزنم سيستم عامل ايراد داره و به احتمال زياد بايد يك نسخه از net. نسخه 4 به بالا نصب كنم
اما در xp بالاخره بعد از تلاش زياد وارد بازي شدم و اجراش كردم
نكته اينكه به هيچ وجه اجرا نميشد و وقتي يك بنچمارك از سيستم درون بازي گرفتم اونوقت وارد بازي شد
اين نكته را جهت اطلاع ساير دوستان كه مشكل مشابه دارند اعلام مي كنم

kurosh08
28-02-2013, 14:39
من امروز کرک SHIELD رو از p30day گرفتم و بازی به راحتی روی ویندوز 8 و در حالت DrirecX 11 اجرا شد.
3 تا مرحله رفتم و همه چیز عالیه.

کرکشم ساده ست:
اول آپدیت رو نصب میکنین و بعد محتویات پوشه کرک رو به مسیر زیر منتقل میکنین:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

کارت گرافیکم:
XFX Radeon HD 6850 Black Edition

saeedss
02-03-2013, 14:26
من تمام این کارهایی که گفته شده رو انجام دادم اما وقتی میرم UbisoftGameLauncher رو میزنم ، یوزر نیم پسورد ازم میخاد
برنامه uplay رو باز میکنه و ازم پسورد میخاد
حالا چیکار باید بکنم؟
بدون اینترنت و با اینترنت هم چک کردم

hoomi_gta
02-03-2013, 22:53
رفقا من یه مشکلی دارم. تو بازی میره ولی وقتی روی New Story میرم بعد از زمان کمی لودینگ دوباره به منوی بازی برمیگرده. راه حلی داره؟

eshagh
04-03-2013, 01:45
رفقا من یه مشکلی دارم. تو بازی میره ولی وقتی روی New Story میرم بعد از زمان کمی لودینگ دوباره به منوی بازی برمیگرده. راه حلی داره؟

با سلام

اگه روی ایکس پی نصب کردی واینترنتت فعال باشه داخل بازی میره ولی مراحل بازی رو لود نمیکنه دوست عزیز .
قبل از اجرای بازی اینترنت رو قطع کن داخل مراحل بازی که رفتی میتونی وصلش کنی .

موفق باشی :n01:

hoomi_gta
04-03-2013, 23:35
نه من روی پی سی نصب کردم. راه حلی داره؟

eshagh
05-03-2013, 13:25

با سلام

منظورم نوع ویندوزت بود دوست عزیز نه نوع سیستمت .
بازی را روی ویندوز XP نصب کردی یا ویندوز ویستا یا 7 یا 8 ؟

hoomi_gta
05-03-2013, 14:23
با سلام

منظورم نوع ویندوزت بود دوست عزیز نه نوع سیستمت .
بازی را روی ویندوز XP نصب کردی یا ویندوز ویستا یا 7 یا 8 ؟

روی ویندوز 7

The Rover
05-03-2013, 23:41
local area connection ـو فعال کن (اگه نیس)
ببین کار میده یا نه

eshagh
06-03-2013, 15:17
[QUOTE=hoomi_gta;7518236]روی ویندوز 7[/QUOTE

دوست عزیز نباید مشکلی داشته باشی
اخرین درایورهای گرافیک و دایرتکس رو سعی کن نصب کنی و
بعد از بصب بازی داخل پوشه شیلد اول فایل اپدیت رو بریز روی بازی
مرحله دوم داخل پوشه شیلد یک ستاپ جهت نصب گیم لانچر هست که چنانچه مسیر نصب رو تغییر ندهی در مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher نصب خواهد شد
مرحله سوم داخل پوشه شیلد یک کرک هست که بعد از استخراج اونو بریز به مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
مرحله چهام فایل UbisoftGameLauncher.exe را از مسیر C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launche اجراکن وتمام .

موفق باشی :n02:

Ahmad-Ra
10-03-2013, 00:08
من امروز کرک SHIELD رو از p30day گرفتم و بازی به راحتی روی ویندوز 8 و در حالت DrirecX 11 اجرا شد.
3 تا مرحله رفتم و همه چیز عالیه.

کرکشم ساده ست:
اول آپدیت رو نصب میکنین و بعد محتویات پوشه کرک رو به مسیر زیر منتقل میکنین:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher

کارت گرافیکم:
XFX Radeon HD 6850 Black Edition

منم ویندوز 8 دارم 64 بیت.. دقیقا همین حرکت رو انجام دادم ولی وقتی میزنم رو بازی هیچ اتفاقی نمی افته ! چرا ؟

mamaly_123
10-03-2013, 21:01
منم با کرک shield نصب کردم 4-5 روز مثل هلووو با direcX 11 کار کردش. ولی امشب هیچکدوم مرحله هارو باز نمیکنه! و انگار کل سیو بازی پریده :n03:
کسی نظری داره بشه درستش کرد؟؟؟؟

eshagh
11-03-2013, 23:08
منم با کرک shield نصب کردم 4-5 روز مثل هلووو با direcX 11 کار کردش. ولی امشب هیچکدوم مرحله هارو باز نمیکنه! و انگار کل سیو بازی پریده :n03:
کسی نظری داره بشه درستش کرد؟؟؟؟

با سلام

سیو کامل بازی رو برات گذاشتم .
میتونی از لینک زیر بگیری و بریز توی پوشه C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher
و ادامه بازی

موفق باشی :n06:

majidizadi
25-03-2013, 14:48
من همه کارا رو کردم playمیاد ولی بازی اجرا نمیشه اون پیغام زرد بالا رو میده اعصاب ندارم دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n13::n13::n13::n13::n13:

Khan gholi
31-03-2013, 15:25
انواع راه ها رو رفتم ولی وقتی بازی رو با Uplay یا مستقیما با UbisoftGameLauncher اجرا می کنم Eror cod 6 میده.اگر کسی تونست حل کنه ممنون میشم
ویندوز هم 7 ساده هست.دوستانی که احرا کردن سرویس پک 1 هستند؟

miladx8
17-04-2013, 09:38
برای من ارور کر1 یوبی سافت گیم لانچر میده چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Amin_0913
24-05-2013, 11:58
سلام
من بازی نصب کردم و اوکی بود و بازی هم انجام دادم و ...
بعد پسر عمم اومد خونمون و رفتم Co-op زدیم و اونم بدون مشکل 3-4 ساعتی بازی کردیم
ولی الان میخوای به صورت Single بازی کنی میگه باید به شبکه وصل باشی

FOURTH RETURN
02-06-2013, 13:13
سلام
من بازی نصب کردم و اوکی بود و بازی هم انجام دادم و ...
بعد پسر عمم اومد خونمون و رفتم Co-op زدیم و اونم بدون مشکل 3-4 ساعتی بازی کردیم
ولی الان میخوای به صورت Single بازی کنی میگه باید به شبکه وصل باشی

منم همین مشکل رو دارم بازی دفعه اول اکی اجرا شد اما الان نمیشه میگه باید اکانت آنلاین بسازی:n21:

بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد لعنتی:n04:

gigi_alex
05-06-2013, 16:08
دوستان کسی مشکل لگ و افت فریم تو بازی ACE COMBAT نداره ؟
خیلی افتضاح افت فریم داره . همیشه هم درصدر کارکرد سی پی یو رو 100% هست . اصلا غیر عادیه .
دیر کل به نظر من بازی ضعیفیه . یکی اینکه خیلی بد سقوط میکنه بعد الکی آسمون شلوغه . اون هواپیما های خودی که اصلا هیچ کار نمیکنن . hawx این مشکلاتو نداشت

FOURTH RETURN
06-06-2013, 00:16
دوستان کسی مشکل لگ و افت فریم تو بازی ACE COMBAT نداره ؟
خیلی افتضاح افت فریم داره . همیشه هم درصدر کارکرد سی پی یو رو 100% هست . اصلا غیر عادیه .
دیر کل به نظر من بازی ضعیفیه . یکی اینکه خیلی بد سقوط میکنه بعد الکی آسمون شلوغه . اون هواپیما های خودی که اصلا هیچ کار نمیکنن . hawx این مشکلاتو نداشت

کنترل با موسش که افتضاحه کلا به نظر من بازی هواپیمایی رو نمیشه با کیبورد بازی کرد قاطی میکنی باید با دسته بازی کرد البته با دسته هم زیاد آسون نیست بستگی به خود بازی هم داره که کنترلش خوب باشه یا افتضاح
دهنم سرویس شد تا تونستم یه بار رو باند فرود بیام Tom Clancy's H.A.W.X. 2 رو میگم ها

reza_vucinic
14-06-2013, 07:30
منم ویندوز 8 دارم 64 بیت.. دقیقا همین حرکت رو انجام دادم ولی وقتی میزنم رو بازی هیچ اتفاقی نمی افته ! چرا ؟

داداش کارت گرافیکت آپدیت نیست. آپدیت گرافیکتو بزن حله. :n06:
من قبلا واسه TombRaider این شکل شده بودم, آپدیت زدم درست شد. :n01:

d_oxid
16-07-2013, 16:33
منم همین مشکل رو دارم بازی دفعه اول اکی اجرا شد اما الان نمیشه میگه باید اکانت آنلاین بسازی:n21:

بازی رو پاک کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد لعنتی:n04:
منم بعد از دوبار كه وارد شدم ميگه بايد اكانت بسازي....قبلشم فقط يه بار تونستم بازي كنم و دفه هاي بعد وسط لود كردن مرحله ميومد به منوي اصلي....راه حلش چيه؟

sinashakiba
06-09-2013, 17:48
سلام بچه ها من یه مشکل واقعا جدی دیدم که تا حالا ندیده بودم ... یه بازی از اینترنت گرفتم از حالت فشرده خارج میشه همه فولدرها و نحوه نصب بازی هم نوشته ... ولی همون اول روی آیکون setup کلیک میکنم اجرا نمیکنه ... کل فضای اینترنت گشتم هیچ مطلبی در این زمینه نوشته نبود ... کسی تا حالا دیده برنامه نصب بازی همون اول اجرا نکنه یا کسی میدونه دلیلش چیه ... فایل کاملا سالمه مطمئنم چون هیچ اروری نمیده ... کسی میدونه فایل setup.exe اگه اجرا نشد راهی داره بشه یه جور دیگه اجرا کرد؟!!!

در ضمن بحث های علکی نذارین من خدای نصب بازیم (مخصوصا تو کرک کردن) ... ولی اولین بار همچین چیزی دیدم:n26:

hasan60c
28-02-2014, 23:10
سلام
من بازی را نصب کردم 4 مرحله را عبور کردم اما الان اگه میخواهم بازی کنم بازی باز میشه وادامه بازی میزنم اما دیگه هیچی در نمی یاد بعدن هی منو درمیاد ودوباره میرم ادامه بازی هی دوباره منو در میاد ؟

مشکام کجاست ؟
میشه کمک کنید؟

alinux2014
15-09-2015, 12:48
field to start session please restart network

مشکل این چیه؟؟؟؟
خدایا من 6 گیگ دانلود کردم خو گناه دارم :n27:

mahdi.sh13
28-05-2016, 10:13
سلام.مرسی بابت توضیحاتت اما من همه کارایی که گفتیا انجام دادم و هیچ تاثیری نداشت:n03::n03: