مشاهده نسخه کامل
: انتخاب گوشی با بودجه 1150 فوری
hummer_1990
22-02-2013, 13:44
سلام تو همین هفته میخوام یه گوشی بخرم از بین مدل های زیر میخوام انتخاب کنم به نظرتون کدوم بهتره بودجه 1150 (نهایتا)
Sony Xperia S
sony xperia p
samsung galaxy s II 16GB
samsung galaxy Ace 2
samsung galaxy Advance 8GB
samsung galaxy Nexus 32GB
samsung galaxy s III mini i8190
htc sensation XE
htc Rhyme
LG optimus L9 (4.7") 8MP
Altairezio
22-02-2013, 14:17
من S III مینی رو از همشون بهتر میدونم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
maziarzar
22-02-2013, 17:02
سلام تو همین هفته میخوام یه گوشی بخرم از بین مدل های زیر میخوام انتخاب کنم به نظرتون کدوم بهتره بودجه 1150 (نهایتا)
Sony Xperia S
sony xperia p
samsung galaxy s dous
samsung galaxy s II 16GB
samsung galaxy Ace 2
samsung galaxy Advance 8GB
samsung galaxy Nexus 32GB
samsung galaxy s III mini i8190
htc desire x
htc desire s
htc sensation XE
htc Rhyme
LG optimus L9 (4.7") 8MP
اولویت هاتون چیه؟
hummer_1990
22-02-2013, 18:26
اولویت هاتون چیه؟
همه ی این گوشی هایی که انتخاب کردم تقریبا همون چیزایی رو که مد نظرم بود دارن فقط تا حالا با هیچ کدومشون کار نکردم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم و دیگه این که هر کدوم یه مزیت هایی نسبت به بقیه دارن که نمیدونم کدوم این مزیت ها کاربردی تر هستن مثلا داشتن پورت hdmi - usb - تراکم پیکسلی بالا -روشنایی و کیفیت تصویر - زاویه دید تصویر - سیستم عامل با قابلیت آپدیت -صفحه 4.7" lg optimus- سخت افزار قوی- طراحی زیبا-خوش دست بودن- کلاس قضیه و اسم ورسم داشتن دوربین قوی و... از این دست مزیت هایی که هر کدوم از این گوشی ها رو از رقیباشون متمایز میکنه.
به نظر خودم xperia s همه ی فاکتور های مناسب رو کنار هم داره به جز قیمت ! مثلا قیمت LG optimus نسبت به امکاناتش عالیه بر عکس این که مثل سونی اسم دهن پرکنی نداره. واقعا نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم. اگه تکلیفم زود مشخص بشه شاید همین فردا برم بخرم.
hummer_1990
22-02-2013, 18:48
من S III مینی رو از همشون بهتر میدونم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثلا همین galaxy s III که ایشون فرمودن:
قیمتش بالاس
کیفیتش فیلمش 720 هست ولی xperia s 1080 هست دوربین sIII 5 هست ولی xs 12 هست.
cpu sIII 1 هست ولی برای xs 1.5 هست
sIII 8 گیگ حافظه داره ولی xs 32 گیگ هست.
sIII NFC نداره ولی xs داره.
تراکم پیکسلی xs نسبت به sIII بهتره در عین حال 0.3 اینچ هم بزرگتره.
زاویه دید صفحه xs فوق العادس.
xs پورت hdmi داره ولی sIII نداره.
سیستم عامل SIII نسخه 4.1 هست و xs نسخه 2.3 هست ولی به راحتی به نسخه 4.0 ـپدیت میشه وتازه قراره آپدیت 4.1 هم براش بیاد.
خوب این ها همه دلیل برتری xs نسبت به sIII هست ولی نمیدونم چرا خیلی ها میگن sIII یه چیز دیگس!
خب دلیلش چیه؟ حتی اگه به برندشون هم که نگاه کنی SONY اسم پررنگ تری داره.
Altairezio
23-02-2013, 13:27
مثلا همین galaxy s III که ایشون فرمودن:
قیمتش بالاس
کیفیتش فیلمش 720 هست ولی xperia s 1080 هست دوربین sIII 5 هست ولی xs 12 هست.
cpu sIII 1 هست ولی برای xs 1.5 هست
sIII 8 گیگ حافظه داره ولی xs 32 گیگ هست.
sIII NFC نداره ولی xs داره.
تراکم پیکسلی xs نسبت به sIII بهتره در عین حال 0.3 اینچ هم بزرگتره.
زاویه دید صفحه xs فوق العادس.
xs پورت hdmi داره ولی sIII نداره.
سیستم عامل SIII نسخه 4.1 هست و xs نسخه 2.3 هست ولی به راحتی به نسخه 4.0 ـپدیت میشه وتازه قراره آپدیت 4.1 هم براش بیاد.
خوب این ها همه دلیل برتری xs نسبت به sIII هست ولی نمیدونم چرا خیلی ها میگن sIII یه چیز دیگس!
خب دلیلش چیه؟ حتی اگه به برندشون هم که نگاه کنی SONY اسم پررنگ تری داره.
دوست من !
من تقریبا" همه ی این گوشی ها رو تست کردم!
به نظرم بهترینشون SIII هست!
البته X S با دوربین 12 خیلی بهتر عملکرد داره!
ولی به نظر من اون اطلاعاتی که تو سایتا از گوشی ها نوشته میشه فقط یه اطلاعاته از اون چه که داره!
ولی اینم مهمه که چه طوری از اون امکانات استفاده میکنه و به قول بعضی ها لانچشون میکنه!
به نظر من SIII خیلی سریعتره!و تایم لانچی نداره و به نحو احسنت از همه ی امکاناتش استفاده میکنه تا بهتری ها رو به کاربرش بده!
یکیش همین چرخش تصویر به اندازه ی 360 درجه هست که به سرعت تمام انجام میشه و گیر نمیکنه!
وضوح تصویر هم که عالی !
به درستی که روش اسم GALAXY SIII MINI رو گذاشتن!
چون نسخه ی کوچیکی از اون چیزی هست که SIII هست!
البته دوربینش کمی بده!
ol.mansoor
25-02-2013, 13:05
بین htc sensation XE و samsung galaxy s II 16GB یکی رو انتخاب کن _ من باشم بخاطر کره ای بودن و تایوانی نبودن و گارانتی بهتر و دسترسی راحت تر به آپدیت و نرم افزار ها اس 2 بر میداشتم _ شک نداشته باش
ol.mansoor
25-02-2013, 13:14
بین htc sensation XE و samsung galaxy s II 16GB یکی رو انتخاب کن _ من باشم بخاطر کره ای بودن و تایوانی نبودن و گارانتی بهتر و دسترسی راحت تر به آپدیت و نرم افزار ها اس 2 بر میداشتم _ شک نداشته باش
از گزینه های دیگتم :
اکسپریا اس گوشی خوبیه ولی صفحه نمایش بدتری نسبت به بقیه داره
اکسپریا پی هم خوبه اما صفحه ی اینم مشکل داره و نسبت به بقیه روشن نیست و در ضمن اینم مثل اکسپریا اس کارت حافظه نمیخوره ولی ای بازم بهتره چون 32 گیگه ولی این 16 گیگه که اگه مث من زیاد چیزی میریزی تو گوشی انتخاب خوبی نیست
galaxy s dous بسیار عالی و شیک که یه مشکل داره اونم جی پی یو ضعیفه نسبت به اس 2 که ممکنه در بازی های اچ دی به مشکل بخورید و سرعت بازی پایین بیاد
ace 2 قدیمی و سی پی یو 800 دو هسته ای که از بقیه ضعیفتره
ادوانس هم خوبه ولی به پای سنسیشن و اس 2 نمیرسه
نکسوس مشکل زیاد پیدا میکنه
دوربینش نسبت به اس 2 و ... ضعیفه با فیلمبردای 720 فریم و دوربین 5
بازم میگم اگه مشکل مالی ندارید اول اس 2
HTC Sensation XE ولی اگه خودم بودم samsung galaxy s II رو انتخاب میکردم
hummer_1990
26-02-2013, 18:24
شنبه رفتم علاالدین sII رو خیلی گرون میدادن به بودجه من نمیخوره. با تحقیقاتی که کردم خودم چند مورد رو حذف کردم وهین هفت تا مونده که به بودجه من میخوره.یه مورد جدید هم اضافه کردم: Xperia Acro S
HTC sensation XE
Sony Xperia SL
Sony Xperia P
Sony Xperia Acro S
LG optimus L9
Samsung Galaxy Advance
Samsung Galaxy SIII Mini
hummer_1990
26-02-2013, 18:42
acro sکه قیمتش 1300 هستش
اگه گوشی خاصی ارزشش رو داشته باشه نهایتا تا 1300 هم میتونم بدم ( اگه گوشی خاصی باشه و به قیمتش بیارزه ولی SII دیگه خیلی گرون بود)
اگه میخواین تا 1300 واسه گوشی پول بدین acrosگوشی خیلی خوبیه
دوربین12-صفحه نمایش 4/3اینچی- 16گیگ حافظه داخلی داره تا 32 گیگ رم میخوره - ضد آب هم هستش
xperia sl هم گوشی خوبیه
soranstar
27-02-2013, 00:40
دوست عزیز همون نکسوس هم که تو لیست اولیتون بود٬ گوشیه خوبیه.
Sony Xperia Acro S گوشی خوبیه ولی تو دست بیریختِ، جنس بدنه ش خوب نیست
ol.mansoor
27-02-2013, 14:52
شنبه رفتم علاالدین sII رو خیلی گرون میدادن به بودجه من نمیخوره. با تحقیقاتی که کردم خودم چند مورد رو حذف کردم وهین هفت تا مونده که به بودجه من میخوره.یه مورد جدید هم اضافه کردم: Xperia Acro S
HTC sensation XE
Sony Xperia SL
Sony Xperia P
Sony Xperia Acro S
LG optimus L9
Samsung Galaxy Advance
Samsung Galaxy SIII Mini
به نظرم گوشی سونی خریدن اون حسی که سامسونگ و اچ تی سی و ال جی به آدم میده رو نمیده _ ولی خب مسلم هست که بین این گوشی هایی که نام بردید acro s انتخاب بهتری هست
maziarzar
28-02-2013, 22:06
من از اس ال بیشتر خوشم میاد
سرعتشم بهتره البت نه خیلی
supermax15
28-02-2013, 22:40
بهترینش همون acro s هست که ضد اب هست و دوامش بالاست
hummer_1990
01-03-2013, 11:39
سلام آقا من همین الان دارم میرم بخرم فقط نمیدونم که جمعه ها طبقه های آخر علاالدین بازه یا نه ؟
میگم اون شماره SMS که کد IMEI رو بهش ارسال میکنن تا ببینن گوشی سریال اصلی هست یا نه چنده؟ واین که قبل از این که فروشنده گوشی رو فاکتور کنه و پولشو بگیره اجازه میده کدش رو به اون شماره SMS کنم یا نه؟
بعدش این که نماینده رسمی گوشی های سونی چه شرکتیه؟
سوم این که این قضیه مالیات بر ارزش افزوده چیه که میگن میکشن رو قیمت گوشی اصلا حق دارن همچین پولی رو بگیرن؟
چهارم این که هنوزم بین ACRO S -----SL--------SIII Mini--------Sensation XE شک دارم!!!!!:n02: ولی هرجوری هست امروز یکشونو میگیرم:n25:
hummer_1990
01-03-2013, 11:48
توروخدا یکی کمک کنه !!!
amirkhan_0o0
01-03-2013, 15:09
توروخدا یکی کمک کنه !!!
نمی دونم الان علا الدین هستی یا نه؟
اما این قضیه دروغی بیش نیست. باکس! خدا شاهده دیروز یاد سریال زمانه افتادم. طرف می گفت باکس رو که می دی سرتیفیکنت!!! فعال می شه! وگرنه اس ام است مربع می شه گفتم عیب نداره خودم درستش می کنم. گفت بلوتوثش یه طرفست گفتم مشکلی نیست. گفت اگه گوشی رو دزدیدند سریالش ثبت نیست گفتم بی خیال.... خلاصه گفت پول این طرح شبنم رو بده 60 هزار تومن که من گفتم خدا حافظ.
الان کامتل نماینده اصلی نیست و آرین شده نمایندگی اصلی
من به جای شما بودم از بین یکی دو سایت اینترنتی معروف آل*دیجیتال یا دیجی*کالا می خریدم.
maziarzar
05-03-2013, 02:14
شما سریالو چک کن و خود گوشی رو اگه به مورد مشکوکی برخوردی ویا مشکلی داشت بگو نمیخوام اگه خیلی پیله کرد واصلا راهی نداشتی باید بری قسمت حراست(مدیریت) علاادین جریانو بگی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.