ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مغازه فروش قطعات کامپیوتری با سرمایه 40 تومنی میگیره ؟؟

TATU_TATY
22-02-2013, 01:25
با سلام خدمت عزیزان ...

آقا یکی از رفقا پیش نهاد شراکت داده ..ما شهرستان زندگی میکنیم ...

این رفیمون دو تا بچه قوم آشنا داره تهران حسابی کارشون تو قطعات کامپیوتری درسته .. اون جور که خودش میگه سیستم و پشتیبانی صنایع دفاع دستشون هست ...

حالا این بنده خدا میگه من اگر بخوام از سامسونگ و اچ پی نمایندگی بگیرم حداقلش 40 تومن باید بریزم پاش ..ولی این رفیقمون اطلاع در مورد قطعه خیلی کمه ..گفته پول و قطعه و پشتیبانی از من کار از تو

حالا موندم این کار شراکتی آیا جالب هست انجامش بدم ...

من میخوام بعد سال برم خدمت و بعدش اگر خدا بخواد امریه بگیرم برگردم شهرم و بعد از ظهرا رو برم مغازه وصبح ها یکی دیگه بره ... به نظرتون بیشتر فروش شیفت صبح هست یا بعد از ظهر ..؟؟؟

خودم از این کارای شراکتی اونم با آشنا میترسم و از طرفی دیگه نیازمند کار هستم ولی خیلی علاقه به قطعه دارم و تنها کاری که تو دنیا بهش علاقه دارم همین کاره البته نه قطعات دره پیتی ولی خودمم اطلاعات فوق العاده هم ندارم ...به هر حال مغازه دارای عزیز میشه یه چند رهنمود و توصیه بهم بکنید ..

اصلا اینی که گفته مثلا به عنوان رزومه که قطعات صنایع دفاع رو تامین و پشتیبانی میکنه مثلا چقدر میشه روش حساب کرد به عنوان پشتوانه قوی؟؟؟

خداییش خیلی میترسم نگیره و سرمایه بنده خدا هدر بشه ..

در کنارش چه کارای دیگه میشه زد که جبران کنه ..گفته که همه جور قطعه ای میتونه تهعدی تامین کنه یعنی هر وقت فروختیم پولش رو باید واریز کنیم ...
لپ تاپ هم میتونیکم کار کنیم ..

خواهشا التماسا راهنمایی کنید

vesta.insta
22-02-2013, 14:26
اسمي مشخصات، آدرس اين بابا چيه؟ همينجور كه نيمشه ادا كنه من تامين كننده هستم، بايد ببيني داست ميگه يا نه؟

TATU_TATY
22-02-2013, 14:43
اسم و اینا رو نمیدونم ...

من این رفیقمون رو میشناسم زیر آبی برو نیست .. اطمینان کامل دارم بهش ... پسر دایی هی رفیقمون هستن .... غریبه نیست خوب .. از این لحاظ منظوم بود

درضمن این بنده خدا میخواد هزینه کنه نه من ..من فقط قراره براش بچرخونم مغازش رو ...همین

sms11
22-02-2013, 14:45
به نظر من که کلا حرفای این بابایی که گفتی رو هواست.اصلا به حرف اعتماد نکن.به نظرم اینی که میگه من تامین کننده قطعات صنایع دفاع هستم هم قصه اس.
تا صد در صد مطمئن نشدی به کاری اقدام نکن

TATU_TATY
23-02-2013, 12:46
آقا راهنمایی لدفن !!!!

پلیززززززز

Actros
23-02-2013, 17:32
داداش اگه بحث فروش قطعات کامپیوتر هست که خداییش سود زیادی نداره . مگه به تعداد بالا خرید داشته باشی که خریدت ارزون بشینه
تازه خدمات پس از فروش باید بدی . چه میدونم خرابی قطعه و.........

Sha7ab
23-02-2013, 17:46
من میخوام بعد سال برم خدمت و بعدش اگر خدا بخواد امریه بگیرم برگردم شهرم و بعد از ظهرا رو برم مغازه وصبح ها یکی دیگه بره ... به نظرتون بیشتر فروش شیفت صبح هست یا بعد از ظهر ..؟؟؟
دوست عزیز خیلی اطمینان از آینده دارید؟ امریه ها رو که کلا دارن برمیدارن. شمام اصن مشخص نیست کجا بیفتی.

TATU_TATY
23-02-2013, 17:53
ای داد ....
کاملا درست میفرمایید ...

همچین ناایمد هم نیستیم ...ولی خوب هیچ چیز تو این ممکلت حساب کتاب که نداره ..

چرا میخوام امریه ها رو بر دارن .. هنوز که مجوزش نیومده !!!

سعی میکنم قبل سال دفترچه رو بفرستم ...

حالا به نظرتون نفس کار و این شرایط برای این مغازه خوبه با نه ؟