PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید لپ تاپ دانشجویی

popo2012
21-02-2013, 18:33
سلام
میخواستم یه لپ تاپ بهم معرفی کنید که برای کارای دانشجویی مناسب باشه
البته یه مقداری هم گرافیکش بالا باشه چون دانشجوی رشته ی گرافیکه...در حدی که باهاش کورل و فتوشاپ راحت اجرا بشه
قیمتش هم خیلی گرون نباشه البته ممکنه بگیم از کشور دیگه برامون بیارن پس فکر کنم قیمتش هرچی تو ایرانه نصف میشه
در کل یه لپ تاپ با گرافیک و سرعت متوسط میخوام .
هر پیشنهادی که دوستان دارن بگن کمک میکنه...اگه مشخصات لپ تاپ با لینک خریدش هم باشه که چه بهتر
ممنون از همگی :n11::n16:

Thor God
21-02-2013, 22:30
لطفا بودجه رو مشخص کنید ...

الان دقیقا با این مشخصات که دادی شونصد تا مدل دارم ، کدومو بگم ؟!

e530 از لنوو هست ! k55vd از ایسوس هست ، 4540 از hp هست ، v3 از ایسر هم هست ! اگه بیشتر میخوای خرج کنی هم z500 از لنوو هم هست !

شما لطف کن بودجه رو بگو

popo2012
21-02-2013, 23:00
:n02: راست میگی ! اگه اینجا بخوایم بخریم حدود 800 ولی اگه بگیم از اونور بیارن ارزونتر در میاد برا همین قیمت نگفتم چون ممکنه یه مدل که اینجا 1میلیون و نیمه اونجا 800 باشه!
حالا بین همین رنج قیمت ( 800-1200) مدل خوب هست بگین
راستی یه سوال دیگه..شنیدم میگن مارک لنوو چینیه! واقعا چینیه؟ خوب کار میکنه؟

solsols
22-02-2013, 00:00
:n02: راست میگی ! اگه اینجا بخوایم بخریم حدود 800 ولی اگه بگیم از اونور بیارن ارزونتر در میاد برا همین قیمت نگفتم چون ممکنه یه مدل که اینجا 1میلیون و نیمه اونجا 800 باشه!
حالا بین همین رنج قیمت ( 800-1200) مدل خوب هست بگین
راستی یه سوال دیگه..شنیدم میگن مارک لنوو چینیه! واقعا چینیه؟ خوب کار میکنه؟

برای خرید لپتاپ 3تا چیزو بررسی کن
اول بودجه ای که میخوای بزاری
دوم کانفیگش و سوم برندش
با این رنج قیمت میتونی لپتاپ از اونور با cpu dualcore یا corei3 بگیری با 2 یا نهایت 4 گیگ رم از برند های dell ,acer ,lenovo البته کارت گرافیکشم حواست باشه ممکنه اینتل باشه
برای اینکه قیمت خارج از کشورو ببینی سایت amazon و deal2buy سر بزن و قیمتاشو ببین بعضی وقتا هم حراج میکنن تو پیشنهاد ویژه یه لپتاپ نصف میشه قیمتش
الان دیگه سونی هم چین میزنه . چینی هستن ولی کیفیت ساختشون خوبه نگران خراب شدنش نباش
چهارم اگر دوست داشتی مدلی که انتخاب کردی بهتره راجعبش یه تحقیقی کنی و از کسایی که دارنش سوال بپرسی که یه وقت باگ سخت افزاری نداشته

popo2012
22-02-2013, 00:13
برای خرید لپتاپ 3تا چیزو بررسی کن
اول بودجه ای که میخوای بزاری
دوم کانفیگش و سوم برندش
با این رنج قیمت میتونی لپتاپ از اونور با cpu dualcore یا corei3 بگیری با 2 یا نهایت 4 گیگ رم از برند های dell ,acer ,lenovo البته کارت گرافیکشم حواست باشه ممکنه اینتل باشه
برای اینکه قیمت خارج از کشورو ببینی سایت amazon و deal2buy سر بزن و قیمتاشو ببین بعضی وقتا هم حراج میکنن تو پیشنهاد ویژه یه لپتاپ نصف میشه قیمتش
الان دیگه سونی هم چین میزنه . چینی هستن ولی کیفیت ساختشون خوبه نگران خراب شدنش نباش
چهارم اگر دوست داشتی مدلی که انتخاب کردی بهتره راجعبش یه تحقیقی کنی و از کسایی که دارنش سوال بپرسی که یه وقت باگ سخت افزاری نداشته

اگه کیفیت خوب باشه برندش مهم نیست فقط یه چیزی منظورتون از گرافیکش چی بود؟ یعنی مدلی بگیرم که گرافیکش اینتل باشه یا نباشه؟!

Thor God
22-02-2013, 00:24
متاسفانه بودجتون خیلی کمه × با این بودجه باید موبایل بخرید ...

با این باز هم این مدل ها جود داره :

Lenovo G-475

CPU Model : AMD E-300
Memory : 2GB III
VGA : AMD 6320
HDD : 500 GB
Display : 14.1
ODD : DVD RW
قیمت : 12,970,000 ریال

Lenovo B-570

CPU Model : Intel Celeron B830
Memory : 2GB III
VGA : Intel HD 3000
HDD : 320 GB
Display : 15.6
ODD : DVD RW
قیمت : 12,500,000 ریال

و

samsung np300e5x

solsols
22-02-2013, 00:31
اگه کیفیت خوب باشه برندش مهم نیست فقط یه چیزی منظورتون از گرافیکش چی بود؟ یعنی مدلی بگیرم که گرافیکش اینتل باشه یا نباشه؟!

گرافیکش اینتل باشه یعنی گرافیک قوی مثل nvidia و ati نداره
باهاش بازیهای به روز نمیتونی انجام بدی و اگر هم کار گرافیک سنگین مثل 3dmax و انیمیشن که نیاز به render گرفتن داره انجام میدی اصلا بدرد نمیخوره چون کار پردازشو میندازه گردن cpu
مزیت گرافیک اینتل اینه که لپتاپ هاش سبکتر و بسیار خنک هستند باطریم بهتر نگه میدارند. لپتاپ با گرافیک nvidia بگیری بهتره
با رنج قیمتی که دادی فکر کنم اکثر مدل هایی که ببینی گرافیکش اینتل باشه
اگر اهل بازی و کار گرافیک سنگین نیستی اینتل هم از پس نیاز های گرافیکیت بر میاد مشکلی نداری

popo2012
22-02-2013, 00:40
دوستان من گفتم که لپ تاپ دانشجویی میخوام گرافیکم گفتم یه ذره بالا باشه که بشه باهاش فتوشاپ کار کرد..برای 3dmax نمیخوام
thor god دوست عزیز قبلا با این پول یه لپ تاپ خفن میدادن الان چند وقتیه که این دلار گرون شده دهن مارم سرویس کرده!
در کل ممکنه بگم از عراق بیارن اگه بشه احتمالا اونطوری قیمتش کمتر در میاد
ممنون از همه

solsols
22-02-2013, 00:43
اصلا پردازنده intel celeron و amd نخر که خیلی ضعیفن و در حد netbook هستن
مارکت های خارجیو سر بزن احتمالا با کنفیگ
Cpu : dual core
Ram 2GB
Gpu intel
پیدا کنی شایدم با کانفیگ بالاتر . البته یه مبلغیم بابت مالیات بهش میخوره هنگام خرید و بعضیاشم ارسال رایگان ندارند . اینم در هزینه های خریدت در نظر بگیر

solsols
22-02-2013, 00:54
دوستان من گفتم که لپ تاپ دانشجویی میخوام گرافیکم گفتم یه ذره بالا باشه که بشه باهاش فتوشاپ کار کرد..برای 3dmax نمیخوام
thor god دوست عزیز قبلا با این پول یه لپ تاپ خفن میدادن الان چند وقتیه که این دلار گرون شده دهن مارم سرویس کرده!
در کل ممکنه بگم از عراق بیارن اگه بشه احتمالا اونطوری قیمتش کمتر در میاد
ممنون از همه

از عراق نمیدونم ولی اگه میتونی از سایتای خارجی آنلاین بگیری قیمتاش خوبه اینم یه نمونش
Toshiba Satellite 15.6" Laptop - AMD Dual-Core E-300 Accelerated Processor, AMD Radeon HD 6310 graphics, 4GB DDR3 memory, 15.6" LED-backlit TFT high-definition widescreen display, 320GB Serial ATA hard drive (5400 rpm), Built-in HD webcam, Microsoft Windows 8 64-bit operating system preinstalled » for $279.99

popo2012
23-02-2013, 13:55
از عراق نمیدونم ولی اگه میتونی از سایتای خارجی آنلاین بگیری قیمتاش خوبه اینم یه نمونش
Toshiba Satellite 15.6" Laptop - AMD Dual-Core E-300 Accelerated Processor, AMD Radeon HD 6310 graphics, 4GB DDR3 memory, 15.6" LED-backlit TFT high-definition widescreen display, 320GB Serial ATA hard drive (5400 rpm), Built-in HD webcam, Microsoft Windows 8 64-bit operating system preinstalled » for $279.99

سایت امازون که فکر نکنم مستقیم به ایران ارسال کنه درسته؟ حتما باید از یه کشور واسطه استفاده کنم؟؟