ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل بوق زدن کیس

dehghanfard
21-02-2013, 06:45
سلام. از دیروز تا حالا موقع روشن کردن، کیس چهل بوق پشت سر هم می زند، بعد هم سیستم بدون هیچ مشکلی بالا می آید و کامپیوتر به خوبی کار می کند ... این بوقها برای چیست و چه باید کرد؟ مادربردم هم abit هستش. یک دنیا تشکر

EXTREME
21-02-2013, 09:58
سلام. از دیروز تا حالا موقع روشن کردن، کیس چهل بوق پشت سر هم می زند، بعد هم سیستم بدون هیچ مشکلی بالا می آید و کامپیوتر به خوبی کار می کند ... این بوقها برای چیست و چه باید کرد؟ مادربردم هم abit هستش. یک دنیا تشکر

اگه سیستم بدون مشکل بالا میاد و مشکلی در کار با سیستم ندارین میتونه این مشکل از خرابی سیم اسپیکر باشه

dehghanfard
22-02-2013, 10:03
اگه سیستم بدون مشکل بالا میاد و مشکلی در کار با سیستم ندارین میتونه این مشکل از خرابی سیم اسپیکر باشه

ممنون از شما ولی مشکل حل نشد . موقع روشن کردن، کیس همچنان چهل بوق می زند

EXTREME
22-02-2013, 12:07
ممنون از شما ولی مشکل حل نشد . موقع روشن کردن، کیس همچنان چهل بوق می زند

خوب شما مگه سیم اسپیکر رو نکشیدین ؟ من گفتم سیمشو بکنید از روی مین اگه سیستم بدون مشکل کار میکنه و بوت میشه مشکل از اسپیکر است

dehghanfard
23-02-2013, 09:30
خوب شما مگه سیم اسپیکر رو نکشیدین ؟ من گفتم سیمشو بکنید از روی مین اگه سیستم بدون مشکل کار میکنه و بوت میشه مشکل از اسپیکر است

سیم اسپیکر رو کشیدم ولی بوق زدن ها همچنان هست. سیستم هم بدون مشکل بالا آمد ... پس باید مشکل از چیز دیگری باشه

EXTREME
23-02-2013, 09:53
سیم اسپیکر رو کشیدم ولی بوق زدن ها همچنان هست. سیستم هم بدون مشکل بالا آمد ... پس باید مشکل از چیز دیگری باشه

باید ببینید این بوق از کدوم قطعه است

qwertym
23-02-2013, 10:08
مگه میشه بدون اس÷یکر هم بوق بزنه شما وقتی سیم اس÷یکر را بیرون میکشی دیگه از سیستم صدای بوقی در نمیاد که

dehghanfard
23-02-2013, 10:48
مگه میشه بدون اس÷یکر هم بوق بزنه شما وقتی سیم اس÷یکر را بیرون میکشی دیگه از سیستم صدای بوقی در نمیاد که

صدای بوق ها از داخل کیس هست

dehghanfard
25-02-2013, 07:41
این مشکل بوق زدن کیس همچنان هست ... کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ... مرسی

EXTREME
25-02-2013, 10:13
این مشکل بوق زدن کیس همچنان هست ... کسی می تونه راهنمایی کنه؟ ... مرسی

شاید از طرف یک قطعه باشه بالاخره از یک جایی میاد اگه سیم اسپیکر را کشیده باشین

majid_sd2009
25-02-2013, 11:45

صدای بوق ها از داخل کیس هست
عزیز من شما فیش اسپیکر رو از پشت سیستم کندی! ربطی به اون نداره! در کیس رو باز کن پایین مین یک بلندگو کوچیک وصل هست اونو جدا کن درست میشه! اگر هم نداشت یعنی اون بلندگو رو خود قاب کیست داره و به یه جایی وصله که بازم باید سیمش رو پیدا کنی و جدا کنی! فک کنم روی مینبرد زده spk . الان یادم نیست.توی دفترچه مینبردت هست

dehghanfard
25-02-2013, 20:56
عزیز من شما فیش اسپیکر رو از پشت سیستم کندی! ربطی به اون نداره! در کیس رو باز کن پایین مین یک بلندگو کوچیک وصل هست اونو جدا کن درست میشه! اگر هم نداشت یعنی اون بلندگو رو خود قاب کیست داره و به یه جایی وصله که بازم باید سیمش رو پیدا کنی و جدا کنی! فک کنم روی مینبرد زده spk . الان یادم نیست.توی دفترچه مینبردت هست

بله یک بلندگو کوچک توی کیس هست که پیداش کردم و می شه اون رو قطع کرد ... ولی خب این بوق هایی که می زنه فکر می کنم داره پیام می ده که یکی از قطعات مشکل داره ... اون مشکل رو چطوری پیدا کنم؟ مرسی

EXTREME
25-02-2013, 21:11
بله یک بلندگو کوچک توی کیس هست که پیداش کردم و می شه اون رو قطع کرد ... ولی خب این بوق هایی که می زنه فکر می کنم داره پیام می ده که یکی از قطعات مشکل داره ... اون مشکل رو چطوری پیدا کنم؟ مرسی

بعضی اوقات مشکلی سیستم نداره و اسپیکر مشکل پیدا میکنه که اینطوری میشه

absineh
25-02-2013, 22:24
برادر عزيز يك عدد بلندگو كوچك نزديك پانل مادربورد منظورم آنجايي كه سيم كليد پاور وهارد وصل ميشه داراي چهار شاخه كوچك ميباشد شايد بدرستي قرارنگرفته واتصال ميكند يكبار آن رابيرون بياريد وامتحان كنيد موفق باشيد .