ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای سوت ضعیف از پاور هنگام خاموش بودن سیستم

zerox
21-02-2013, 01:22
با سلام دوستان یه مشکلی پاورم داره وقتی خاموش هست یه صدای سوت ضعیفی ازش میاد.کابل ها رو تست کردم فهمیدم وقتی 24 پین رو به مادربورد وصل میکنم این صدا بوجود میاد.
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم این ولتاژ 3.3 ولتم خروجیش بین 3.248 تا 3.264 هست و کلا به 3.3 نمیرسه مشکلی داره یا طبیعی هست؟!ممنون:n16:

EXTREME
21-02-2013, 01:32
با سلام دوستان یه مشکلی پاورم داره وقتی خاموش هست یه صدای سوت ضعیفی ازش میاد.کابل ها رو تست کردم فهمیدم وقتی 24 پین رو به مادربورد وصل میکنم این صدا بوجود میاد.
در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم این ولتاژ 3.3 ولتم خروجیش بین 3.248 تا 3.264 هست و کلا به 3.3 نمیرسه مشکلی داره یا طبیعی هست؟!ممنون:n16:

در حالت بیرون کیس هم پاور رو سوئیچ کنید ببینید بازهم صدای سوت میاد یا نه
صدای سوت از پاور یا از فنش میتونه باشه یا نشتی خازن

ولتاژ نارنجی که 3.3 است تا یک دهم خطا میتونه داشته باشه مشکلی نیست

zerox
21-02-2013, 11:36
با تشکر از شما بیرون از کیس هم پاور رو تست کردم...وقتی همه کابل ها رو در میارم و پاور رو سوییچ میکنم پاور هیچ صدای نمیده.فقط وقتی کابل 24 پین رو وصل میکنم صداش در میاد البته خیلی ضغیفه و ازار دهنده نیست.فقط میترسم به قطعات اسیب برسه...به نظر شما ببرم گارانتی؟در ضمن پاور نو هست و حدودا دو ماهه خریداری شده

EXTREME
21-02-2013, 12:09
با تشکر از شما بیرون از کیس هم پاور رو تست کردم...وقتی همه کابل ها رو در میارم و پاور رو سوییچ میکنم پاور هیچ صدای نمیده.فقط وقتی کابل 24 پین رو وصل میکنم صداش در میاد البته خیلی ضغیفه و ازار دهنده نیست.فقط میترسم به قطعات اسیب برسه...به نظر شما ببرم گارانتی؟در ضمن پاور نو هست و حدودا دو ماهه خریداری شده

میخواین بفرستین گارانتی که خیالتون راحت بشه

aydin_moghaddam
01-09-2013, 14:03
وقتی سوکت 24 پین رو وصل میکنین خازنی که تو مدار مادر بورد یا تو مدار پاور هست این صدا رو تیجاد میکنه...احتمال زیاد افت ولتاژتون هم به دلیل مشکل در خازن هستش