ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بك آپ از درايو ريكاوري - لپتاپ ايسوس VivoBook s400-CA

romixery
20-02-2013, 11:01
با سلام خدمت دوستان.
من يه چند وقتيه كه يه لپتاپ Asus Vivobook S400-CA خريدم. در قسمت Manage ميشه ديد كه دو تا درايو ريكاوري وجود داره كه پنهان هست. حالا مي‌مخواستم اونا رو روي DVD و به صورت Bootable رايت كنم تا اگه سيستمم خراب شد، دوباره از اون ويندوز رو نصب كنم. ولي متأسفانه هر كاري كه مي‌كنم نميتونم. نرم‌افزار AI Recovery Burner نسخه 1.0.10 رو نصب كردم، ميگه Recovery partition does not exist. نرم‌افزار Acronise true image رو هم نصب كردم تا Recovery بگيرم. ريكاوري ميگيره ولي بدرد نمي‌خوره. اونم هنگام رايت سي دي ميگيه Device is Busy. ديگه موندم كه چه كنم.
راستي فراموش كردم ويندوزي هم كه روشه ويندوز 8 بوده. در ضمن شماره سريال ويندوز هم پشت دستگاه ننوشته.
خواهش مي‌كنم راهنماييم كنيد. راستي اين لپ تاپ درايو DVD نداره و من از درايو خارجي استفاده مي‌كنم.
با تشكر.

Pami
20-02-2013, 12:10
شما برنامه Acronis Disk Director رو نصب کنید ، پارتیشن های ریکاوری رو از حالت Hidden در بیارید ، کل محتویاتشون رو روی یک پارتیشن دیگه کپی کنید و بعد روی دیسک یا هر جا ذخیره کنید

romixery
20-02-2013, 18:43
خوب اونوقت Bootable هست يا نه؟ يعني مي تونم بيارمش بالا؟ در ضمن دو تا درايو ريكاوري هست يه دونه 300 مگه و ديگر حدود 3 گيگ. كدومو بريزم؟

hasanoooooooo
20-02-2013, 22:25
ببین داداش من asus رو تست نکردم ولی لنوو وقتی پارتیشنش پاک شد دیگه محتویاتشو توی هر درایوی که سعی کردم بسازم که شبیه به درایو خودش باشه دیگه پیدا نشد... بعد از کلی جستجو برنامه ای پیدا کردم از لنوو که خودش درایو رو ساخت... حواست باشه...

romixery
21-02-2013, 10:08
خوب تكليف چيه؟ آخرش راهي هست كه من بتونم بك آپ بگيرم ؟