PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رضا یزدانی - خاطرات مبهم

Kurosh
20-02-2013, 02:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رضا یزدانی - خاطرات مبهم
اسفند 91

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت فراموشی) پیشرفت بود یا پسرفت؟
+ نظر شما در مورد موزیک ویدئوهای این آلبوم چیست؟

نظرسنجی بعد از 30 روز بسته و تاپیک قفل میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر، تیم مدیریت انجمن موسیقی

David.Jn
20-02-2013, 14:47
دارم برای بار دوم آلبوم رو گوش میدم
نظرات کلی رو بعدن اعلام میکنم
تنها چیزی که یکم گوشم رو اذیت میکنه تغییر صدا (لحن) رضا تو بعضی قسمت‌های بعضی آهنگ‌هاس (یه نمونه‌اش آهنگ بلا تکلیف)
موسیقی حرف نداره و باید یه خسته نباشید به کارن همایونفر گفت
"کجا گمت کردم" و "فیلم کوتاه" و "شک میکنم "رو از بقیه بیشتر دوست داشتم
موسیقی آهنگ "شک میکنم" خیلی آشناس ، یه جورایی انگاری موسیقی متن فیلم جرم هستش ، ملودی‌های آشنایی داره ، باید یکم بیشتر رو ـش دقیق بشم
نکته جالب قرار گرفتن آهنگ "طهران ، تهران " تو این آلبوم هستش

به زودی نظرم رو به صورت کال درباره تک تک آهنگ‌ها

David.Jn
21-02-2013, 10:31
خب بعد از چند بار گوش دادن نتیجه نظرم در مورد آلبوم و آهنگاش اینا شد:
به صورت کلی آلبوم خیلی خوبیه ، و یه جورایی دوست دارم رضا یه موقع‌هایی وسط کارای راکش باز از این کارا بده
همونطور که گفتم آهنگسازی خیلی خیلی خوبه و میشه گفت خیلی وفته که تو کارهای ایرانی و آلبوم‌های هنرمندهای داخلی کاری شبیه به این آلبوم دیده نمیشه
یه جورایی همه رفتن سمت سمپل‌ها
یکم منصف باشیم باید 60-65 درصد خوب بودن کار رو مدیون آهنگسازی دونست

میخوام ریز بشم رو آهنگ‌ها:

1- "بلاتکلیف"

شاید من یکم سختگیر باشم ولی یه جاهایی رضا صداش رو خیلی تغییر میده ، مثلن اونجایی که میگه "منبع" ، یه جورایی آدم فکر میکنه میخواد یه چیز دیگه بگه و تغییر لحن من رو اذیت کرد
واژه‌های به کار رفته تو شعر هم یه جورایی با گوش ما ایرانی‌ها تو شعر و ترانه غریبه و فکر میکنم اینجور کلمات به درد کاری به این قشنگی نیست
آهنگ آهنگ آهنگ ، عالی

2- "فیلم کوتاه"

و باز هم آهنگ ، سازی که دوست دارمش ، آکاردئون و شیرینی‌هایی که این ساز تو این آهنگ میده
شعر در خور و خوب و تحریرها و نوع اجرای زیبای رضا یه کار خوب تو این آلبوم تحویلمون داده

3- "کجا گمت کردم"

دیگه بخوام باز از آهنگسازی تعریف کنم فکر کنم زیادی تکرار کردم :دی سازدهنی هم تو این آهنگ یه شیرینی خاصی میده به کار
یه جورایی ریتم و تحریرهای اول رضا شبیه به یکی از آهنگ‌هایی هست که قبلن گوش دادم
این اهنگ رو تو دموی آلبوم دیده بوم و همونجا ازش خوشم اومد

4- "ادامه بده"

این آهنگ متفاوت‌تر از سه تا اهنگ اولی هست ، از اون آهنگ‌هایی هست که رضا توش صدا و مهارت خودشو نشون میده

5- "حرف‌های بی مخاطب"

انگاری کسی که آلبوم رو تنظیم میکرده تو فکر این بوده که باید یه جایی ریتم آلبوم تغییر کنه و از آهنگ‌های آروم بیاد بیرون ، دوسش داشتم

6- "گرامافون"

چیزی که من دوست دارم تصویرسازی هست که خیلی خوب میشه باهاش همراه شد

7- "نوار"

داره نوستالژی رو هدف میگیره :دی

تو هر هر نواری یه رده پا از عشق تو مونده
انگار یه دنیا فقط واسه تو آواز میخونده
با اینکه آواز همدم مرد خاطره بازه
عوض نیمشه جای تو با این ضبط قراضه
:n12:

8- "حرف آخر"

در یک کلام عالیه

9- "طهرن ... تهران"

آهنگیه که هر کسی طرفدار رضا باشه این آهنگ رو به خوبی میشناسه و از 100 متری باهاش ارتباط برقرار میکنه :دی
مگه میشه این آهنگ تو آلبوم باشه و آلبوم بد باشه

بیخیال بد بیاری ، زنده باد این عاشقانه

10-"شک میکنم"

تو پست قبیلی گفتم این آهنگ خیلی آشناس واسم و حدس زدم که موسیقی متن باشه و اشتباه کردم که زود تصمیم گرفتم که شاید آهنگ فیلم جرم باشه
البته یه سری از قسمت‌ها هم شباهت داره ولی...
بلخره یادم اومد که واسه کدوم فیلم :دی
آهنگ ، آهنگ موسیقی متن فیلم "قصه پریا" هست ، یک آهنگ احساسی و محشر

+++++++++++++++++++++++++++++++

سوالای کوروش رو هم حواب بدیم ناراحت نشه :دی

1- نداره ، ضعیف نداره آقا :دی
2- فیلم کوتاه
3-فیلم کوتاه / کجا گمت کردم
4-فیلم کوتاه
5-قابل مقایسه نیست جان کوروش:دی خیلی متفاوته
+ هنوز موزیک ویدئوها رو ندیدم

در پایان بگم که خیلی دوست دارم که این آلبوم به صورت مجزا کنسرت‌ش اجرا بشه ، بی‌صبرانه منتظرم

Gilopa
21-02-2013, 11:16
چه آلبوم خوبی .. خیلی خوشم اومد
کاش مردم قدر اینجور هنرمندها که با اصول موسیقی آشنا هستند و هر کاری رو بیرون نمیدند بدونند !

solo8
21-02-2013, 11:17
ترک 3 فوقوالعادس...

فک کنم اسمش فیلم کوتاه بود...وقت نکردم درست بشینم گوش یدم...ضمن انجام کارای دیگه گوش کردم...دوباره گوش میکنم نظرمو میگم...

ولی تک تک ترک ها موسیقی فوقالعاده ای داشت...میشه موسیقی خالی رو گیر آورد؟

vahidgame
21-02-2013, 11:53
چه آلبوم خوبی .. خیلی خوشم اومد
کاش مردم قدر اینجور هنرمندها که با اصول موسیقی آشنا هستند و هر کاری رو بیرون نمیدند بدونند !

کاملا باهات موافقم میلاد
مشکل اینه که توی موسیقی داخلی خیلی ها از نگاه تعصب به افراد خاصی موسیقی رو دنبال می کنن و به خاطر همین به نتیجه ای نمی رسن و نمی تونن از موسیقی زیبا لذت کافی رو ببرن...

این آلبوم رو چند بار گوش دادم ازش خوشم اومد و به نظرم در حد انتظار بوده
فعلا نمی تونم نظر کلیمو بگم و سوالات پست اول رو جواب بدم و حتما باید بیشتر اونو گوش کنم
ولی نکته ای که به نظرم می رسه اینه که نسبت به آلبوم قبلی اون چنان سولوی گیتار خاصی نداره و توی آلبوم قبلی یه سری آهنگ مثل کارتن خواب ، سولوی گیتارشون عالی بود...
ولی این آلبوم از نظر موسبقی حرف نداره و از سازهای مختلف به زیبایی استفاده شده. فعلا بیشتر از صدای رضا ، موسیقی اون بوده که برام به چشم اومده...

ترک 3 فوقوالعادس...

فک کنم اسمش فیلم کوتاه بود...
نه فیلم کوتاه ترک دومه...
ترک سوم اسمش اینه: کجا گمت کردم
برای کسانی که تگ آهنگاشون درست نیست ، لیست ترک ها به این صورته:

01- BelaTaklif
02- Filme Kootah
03- Koja Gomet Kardam
04- Edame Bede
05- Harf Haye Bi Mokhatab
06- Geramafon
07- Navar
08- Harfe Akhar
09- Tehran Tehran
10- Shak Mikonam

David.Jn
21-02-2013, 15:20
یه گله‌گی
همین چند وقت پیش که آلبوم محسن یگانه اومد تو همون روز اول تاپیک به صفحات 2-3 رفته بود ولی الان میشه گفت 2 روز هست که کوروش این تاپیک رو زده ولی تعداد پست‌هاش خیلی کمه
اون آلبوم که تمامن با سمپل‌ها ساخته شده بود و هیچ جوره رضایت بخش نبود ولی اونهمه مخاطب داشت و ملت گوش میدن
یا تو بوق و کرنا کردن یه سری خواننده‌ها که نه صدایی دارن نه اجرای درستی ، شک آدم رو برمیداره که نکنه پشت این قضیه مافیا وجود داشته باشه

تا وقتی که سلیقه موسیقیایی مردم عوض نشه نبایدانتظار داشت که کارای خوب زیادی(مثه این آلبوم) بشنویم
خداروشکر میکنم که هنوز چند نفری هستن تو ایران که به موسیقی احترام میزارن و فقط برای خالی نمودن جاشون تو عرصه کار بیرون نمیدن
خیلی دوست دارم کارن همایونفر آلبوم اینسترومنتال این آلبوم رو هم بده بیرون

rh.mohammad
22-02-2013, 01:17
من دارم یه طومار می نویسم واسه آلبوم به زودی منتشر میشه :n02:
با David.jn عزیز موافقم . امثال x ها و y ها و ... که سرتاسر دارن روضه و نوحه میخونن تو آهنگاشون این همه طرفدار دارن و یه هنرمند که موسیقی رو میشناسه و کار خوب ارائه میده اینقدر بی سر صداس تاپیکاش . درسته که من خودم به شخصه همیشه از صدای رضا ایراد گرفتم ولی هیچ وقت صداشو با امثال این آقایون مقایسه نمیکنم که صد البته خیلی بهتر از اونا میخونه منظورم همیشه استانداردای راک حال حاضر دنیاس .
آلبوم خیلی خوب شده . مخصوصا موسیقیش. من که واقعا لذت بردم . چند تا نکته منفی داشت که بعدا مینویسم .
تنها چیزی که میترسم ملودی دو سه تا از ترک هاس مخصوصا کجا گمت کردم . با چند نفر دیگه هم درمیون گذاشتم و اونا هم گفتن خیلی آشناس . فعلا دارم میگردم . امیدوارم مال خودش باشه .
کار از نظر اینکه سازا ارکستری استفاده شده و واسه تک تک میزان ها نت نوشته شده کاملا با ارزشه . یه موزیسین این آهنگا رو نوشته نه یه سر هم کن . مثل آلبوم های که امروز مد شده نیست که سرتاسر لوپ و سمپله . امثال آلبوم های افرادی چون ...
ببخشید یه کم منتقدانه حرف میزنم ولی واقعا آدم عصبانی میشه وقتی میبینه یه همچین آدمایی اینقدر طرفدار دارن و جالب اینجاس طرفداراشون نیمتونن فرق کیفیت اون موزیک رو با امثال اینجور موزیک ها درک کنن . کجا داریم میریم ما ؟!!!!!:n15:

Kurosh
22-02-2013, 01:42
بچه‌ها ممنون میشم تا حد امکان اسمی از سایر خواننده‌ها نبرید تا احیاناً تاپیک با پاسخ طرفداران اون‌ها به بیراهه کشیده نشه :n16:

اگه غرض مقایسه هم باشه، این قیاس از هر نظر، چه سبک، چه مخاطب و ... مع الفارغه

David.Jn
22-02-2013, 08:09
تنها چیزی که میترسم ملودی دو سه تا از ترک هاس مخصوصا کجا گمت کردم . با چند نفر دیگه هم درمیون گذاشتم و اونا هم گفتن خیلی آشناس . فعلا دارم میگردم . امیدوارم مال خودش باشه .

پس واسه شما هم این آهنگ آشناس...
من هم وقتی گوش دادم فهمیدم که این آهنگ رو یه بار گوش دادم ، حتی مطمئنم تو آهنگام دارمش
خیلی راحت میشه فهمید نوع خوندن ، تو جاهایی که میگه : "شاید که برگردی شاید که پیدا شی ..." ، تو این قسمت‌ها سبک خوندن تقلید شده و شبیه به همون آهنگ هست ، حالا کدوم آهنگ یادم/یادمون نمیاد :دی

rh.mohammad
22-02-2013, 13:45
تمام دیشب داشتم آرشیو مستر کلاس های پیانومو مرور میکردم چون مطمئن بودم اونجا شنیدم آهنگ سوم رضا یزدانی رو . یهو یاد یه فیلم آموزشی از David Lanz افتادم . کسی که شاهکاری به اسم Cristofori's Dream رو آفریده .
هارمونی ها دقیقا یکین . حتی تونالیته ها . هر دو در ر مینورن . به من که کاملا حس آهنگ سوم رضا رو داد و میگم همونه. فقط اینو در نظر بگیرید که Cristofori's Dream یه قطعه بی کلام ِسولو پیانوئه . شما هم گوش بدید و نظرتون رو بگید . نمیدونم لینک میتونم بذارم یا نه . ولی با یه سرچ ساده پیداش میکنید .
دیوید جان (اسمتونو نمیدونم ) یه لطفی کن شما هم این ترک رو گوش کن ببین همین آهنگ بود یا نه .
ببخشید من طرفدار رضام ولی اصلا روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم . به نظرم این دو ترک کاملا شبیه همن . البته میدونم اوج آهنگ رضا هارمونی عوض میشه ولی ...
آهنگ بعدی که به نظرم آشناس ترک آخره . شاید تو کارای Secret Garden یه همچین چیزی شنیدم .
تا بعد :n16:

vahidgame
22-02-2013, 14:39
تمام دیشب داشتم آرشیو مستر کلاس های پیانومو مرور میکردم چون مطمئن بودم اونجا شنیدم آهنگ سوم رضا یزدانی رو . یهو یاد یه فیلم آموزشی از David Lanz افتادم . کسی که شاهکاری به اسم Cristofori's Dream رو آفریده .
هارمونی ها دقیقا یکین . حتی تونالیته ها . هر دو در ر مینورن . به من که کاملا حس آهنگ سوم رضا رو داد و میگم همونه. فقط اینو در نظر بگیرید که Cristofori's Dream یه قطعه بی کلام ِسولو پیانوئه . شما هم گوش بدید و نظرتون رو بگید . نمیدونم لینک میتونم بذارم یا نه . ولی با یه سرچ ساده پیداش میکنید .
آره ریتمش برای منم یکمی آشنا بود
آهنگ Cristofori's Dream رو من یه بار توی تاپیکا دانلود زیباترین آهنگای بی کلام معرفی کردم و اگه سرچ کنید لینکش پیدا میشه
ظاهرا صدای پیانو و کلا ریتم این آهنگ رضا کاملا از اون آهنگ الهام گرفته شده :دی
ولی جدای از این واقعا آهنگ قشنگیه به خصوص صدای گیتار اون که خیلی خوبه و من خوشم اومد...

دو تا آهنگ آخر هم ریتمشون یکمی آشنا ست
دقیقا نمی دونم شبیه کدوم آهنگن ولی مطمئنم شبیه اونا رو قبلا گوش کردم!

silent-assassin
22-02-2013, 15:57
وقتی قرار میشه بازی ها را دسته بندی کرد و میرسیم به بازیهای خوب و دوست داشتنی من 2 دسته کلی براشون در نظر می گیرم.
دسته اول: بازیهایی که دوس داری بری بشینی پا سیستم بازیش کنی. با علاقه از سر کار یا کلاس میای سیستم را روشن میکنی و توی دنیایی که دلت میخواد غرق میشی
دسته دوم:علاقه ای به بازی کردن این بازی نداری. از سر رفع و تکلیف بازش میکنی و بازیش میکنی اما به خودت میای میبینی 4 ساعته نشستی پاش! بلند شدن برات سخته. و دفعه بعدی هم که میخوای بازیش کنی همینطور

قطعات این آلبوم برای من درست مثل اون بازیهای دسته دوم هستند. نمیدونم چرا بعد از 2 روز گوش کردن شیفته قطعه خاصی نشدم که بخوام اونو پلی کنم. ولی هر قطعه ای به طور رندم باز میشه منو تا آخرش با خودش میبره.
موسیقی زیبا توی کل البوم-فضاسازی و شعر توی قطعه اول و دوم-زیبایی همه چی تموم قطعه سوم-وسعت صدا و احساس رضا توی قطعه چهارم(که به نظرم یکی از بهتریای آلبوم هست)-ریتم و تلفیق توی قطعه پنجم-فضاسازی ها و هنرمندی های شاعر توی قطعه ششم و هفتم-اوج گرفتن های قطعه هشتم- خشونت های قطعه نهم!(که من هنوز نفهمیدم مخاطب این آهنگ کیه!) و در نهایت آرامش و احساس توی آهنگ دهم هیچ کدومش نمیتونه منو در وحله اول بکشه سمت خودش اما وقتی قطعه پلی شد دیگه نمیشه به این راحتی ازش دست کشید

3Dmajid
22-02-2013, 17:19
آلبوم قبلیشو خریدم ولی یه بارم نتونستم تا اخرش گوش بدم.
ولی این آلبومش قشنگه :n02:

David.Jn
22-02-2013, 20:26
دیوید جان (اسمتونو نمیدونم ) یه لطفی کن شما هم این ترک رو گوش کن ببین همین آهنگ بود یا نه .
ببخشید من طرفدار رضام ولی اصلا روی هیچ خواننده ای تعصب ندارم . به نظرم این دو ترک کاملا شبیه همن . البته میدونم اوج آهنگ رضا هارمونی عوض میشه ولی ...
آهنگ بعدی که به نظرم آشناس ترک آخره . شاید تو کارای Secret Garden یه همچین چیزی شنیدم .
تا بعد :n16:

آره ریتمش برای منم یکمی آشنا بود
آهنگ Cristofori's Dream رو من یه بار توی تاپیکا دانلود زیباترین آهنگای بی کلام معرفی کردم و اگه سرچ کنید لینکش پیدا میشه
ظاهرا صدای پیانو و کلا ریتم این آهنگ رضا کاملا از اون آهنگ الهام گرفته شده :دی
ولی جدای از این واقعا آهنگ قشنگیه به خصوص صدای گیتار اون که خیلی خوبه و من خوشم اومد...

دو تا آهنگ آخر هم ریتمشون یکمی آشنا ست
دقیقا نمی دونم شبیه کدوم آهنگن ولی مطمئنم شبیه اونا رو قبلا گوش کردم!

مخلص شما داود هستم
:n11:
این آهنگ رو دارم و الان گوش دادمش ، خودشه ، ولی نمیدونم چرا فکر میکنم نسخه وکال این آهنگ رو با سازهایی شبیه همین ساز هم شنیدم
دقیقن ریتم همون ریتمی که رضا میخونه ، و فکر میکنم وکال اون آهنگ زن بود

فکر میکنم نباید کارن همایونفر که خودش تو این کارا دستی داره ملودی تکراری تحویلمون میداد

+
در مورد اون آهنگ آخری"شک میکنم"
یعنی شما میگید به غیر از اینکه موسیقی متن فیلم "قصه پریا" هست ، جای دیگه هم شنیدید؟!

MOHAMMAD2010
23-02-2013, 17:25
چقدر موزیک آهنگ شک می‌کنم قشنگه حرف نداره
کلا من 5 تا آهنگ آخر رو بیشتر دوست داشتم

babelirani
23-02-2013, 17:30
سلام

راستشو بخواید نمیخواستم در مورد این آلبوم حرفی بزنم ولی خوب دوس داشتم نظری بدم اگه دوستان خوششون از نظر بنده نیومد این فقط نظر شخصیه خودمه شایدم این نظر به خاطر سطح پایین درک بنده از موسیقی باشه ولی خوب نظر هستش

به نظر من هر آلبوم یا هر تراک غیر از سبک خوندن و تنظیم باید متن زیبایی داشته باشه

به نظر من این آلبوم از نظر خوندن رضا یزدانی من سبک خوندنشو همیشه دوس داشتم توی این آلبوم هم واقعا" سبک خوندنشو دوس دارم صداشم واقعا" عالی هستش

و در مورد تنظیم به نظر من کلا" تنظیم آلبوم خیلی خوب بود شاید در مواردی جای بهتر بودن هم داشت ولی در کل تظنیم بسیار خوبی داشت اگه نسبت به وضعیت تنظیم در ایران بدونیم تنظیم قابل قبولی داشت کل آلبوم

ولی حالا چیزی که از نظر من خیلی میتونه یه آهنگ رو زیبا یا آهنگ رو نابود کنه اونم متن آهنگه

واقعا" انتظار نداشتم نسبت به آلبوم قبلیش که بار ها گوش دادم این آلبوم اینقد ضعیف متنی داشته باشه تقریبا" هیچ معنی و مفهومی نمیشه از متن آهنگ هاش بیرون کشید واقعا" بسیار ضیعف بود اینقد متن ضعیفی داشت که به شخصه واقعا" نتونستم تا آخر آلبوم رو به صورت کامل همه ترک هارو گوش بدم

اگه اشتباه میکنم از تمام دوس داران رضا یزدانی عذرخواهی میکنم ولی خوب بنده این آلبوم رو کلا" ضعیف دونستم

فقط این سوال رو جواب میدم

خیلی پسرفت امیدوارم آلبوم بعدی قویتر باشه انتظارم به شخصه خیلی بیشتر بود

امتیاز بنده به این آلبوم از 10 - میتونم فقط 3 بدم

3Dmajid
23-02-2013, 20:05
موسیقی قطعه ی آخر خیلی واسم آشناس ... احساس میکنم قبلا یه جا شنیدم.
درسته ؟

Greedy
23-02-2013, 20:24
تراک ضعیف نداره ولی من با "فیلم کوتاه" ارتباط برقرار نکردم

تهران طهران
سررشته و اطلاعاتی در این زمینه ندارم
کجا گمت کردم ؟! و شک میکنم
نمیشه مقایسه کرد کلا با حضور کارن همایونفر تفاوت های میشه گفت زیادی با البوم های قبلی رضا یزدانی داشت که خوب هم بود و اگر بخوام در یک کلمه بگم : پیشرفت

در کل خیلی خوب بود البوم و تا اینجا بهترین البوم سال بوده ... البته از معدود ایراداتی که به این البوم نسبت به البوم های قبلی رضا یزدانی میشه گرفت <ترانه ها > بود میتونست انتخاب های بهتری داشته باشه

یکی از بچه ها هم گفت که چرا فلان البوم تاپیکش پستای بیشتری داشت هم باید بگم که دیگه کم کم موسیقی خوب و با ارزش هم داره جاشو تو بین مردم باز میکنه و مردم دیگه به کارای سطحی که تا یکی دو سال پیش زیاد رو بورس بودن استقبالی نشون نمیدن همین البومایی که نام بردی اگه یکی دو سال پیش بود به جای دو صفحه ده صفحه پست داشتن ولی الان خیلی کمتر شده و کمترم خواهد شد چون این کارا تاریخ مصرفشون تموم شده

3Dmajid
23-02-2013, 21:53
دلیل اینکه فضای این آلبوم اینقد به پاپ نزدیک شده چیه ؟
مگه رضا یزدانی سبکش راک نیس ؟

Kurosh
23-02-2013, 22:48
دلیل اینکه فضای این آلبوم اینقد به پاپ نزدیک شده چیه ؟
مگه رضا یزدانی سبکش راک نیس ؟
رضا این آلبوم رو به عنوان یه آن تراکت بین کارای راکش منتشر کرده
یه تجربه‌ی متفاوت با کارن همایونفره

البته قبلاً هم رضا تو مرگ تدریجی یک رویا و چند تا تیتراژ دیگه این سبک رو تجربه کرده بود، حالا با وجود کارن تصمیم گرفت یه آلبوم کامل تو این سبک بیرون بده

آلبوم بعدی دوباره با حضور بهروز پایگان و میلاد عدل‌خواست به سبک راک خواهد بوده

هر چند تو همین آلبوم هم کارن تو چند تا آهنگ تلاش کرده به سبک اصلی رضا نزدیک بشه و الحق هم عالی بوده ...

NET DOCTOR
24-02-2013, 14:45
کاوری که دزدی نیست!!!!!!!

چند روزیه که اینترنت من قطعه و من الان هم از این ور اون ور دارم استفاده می کنم و به انجمن سر می زنم

دیروز آلبوم رو گرفتم و امروز اومدم تا دوستان رو از خماری در بیارم!
آخه برخی دوستان گفته بودن که این قطعه آخر رو قبلا یه جایی شنیدن اما نمیدونن کجا

قطعه آخر کاور یه قطعه دیگه است

اما نگران نباشید!!
کاور دزدی نیست!

قطعه کاور شده یا به عبارتی باز جرا شده(البته با تغییرات زیاد) متعلق به خود کارن همایونفر هست

موسیقی متن سریال ریحانه

همین!

منبع:NET DOCTOR-p30world

Pessimist
24-02-2013, 22:50
لازم به ذکره که خود یزدانی از طرفداران خواسته که نسخه اورجینال آلبوم رو تهیه کنند و از خریدن نسخه های کپی شده خودداری کنند!

اگه اشتباه نکنم قیمتش باید 3 هزار تومن باشه که یه دی وی دی اضافه هم به همراه آهنگ ها هست که گفته میشه داخلش یکی دوتا ویدئو موزیکه!

خداییش دیگه سه هزار تومن پولی نیست و همه میتونن اورجینالش رو بخرن!

rh.mohammad
25-02-2013, 00:11
دلیل اینکه فضای این آلبوم اینقد به پاپ نزدیک شده چیه ؟ مگه رضا یزدانی سبکش راک نیس ؟
البته کارای رضا همیشه یه چیز بینا بینی بود . حتی تو آلبومای قبلیشم تعادل بین کارای پاپ و راکش برقرار بوده . کارای راک رضا هم بیشتر به پاپ راک و فانک راک نزدیکن تا سبکای پراگرسیو یا آلترنتیو .
سولو های گیتار رضا هم بیشتر بلوز و فانکن . به نظر من سبک کارای راک رضا یه چیزی تو مایه های فانک راکه.
این آلبوم حجم گیتارا و کلا افکتا خیلی خوبن . به نظرم کارن توانایی ساختن یه آلبوم راک قوی رو داره . کاش شبیه ترک 1 بازم میساخت . کار خیلی خوبیه .

در مورد اون آهنگ آخری"شک میکنم"
یعنی شما میگید به غیر از اینکه موسیقی متن فیلم "قصه پریا" هست ، جای دیگه هم شنیدید؟!
اصلا ایده ای ندارم داوود عزیز . شاید همون آهنگیه که شما میگی یا شایدم آهنگیه که NETDOCTOR گفتن . به هر حال زیباست

Kurosh
25-02-2013, 03:37
پانا: پس از کش و قوسهای فراوان آلبوم خاطرات مبهم رضا یزدانی خواننده جوان پاپ ،راک کشور در تاریخ ۱ اسفند ماه منتشر شد و با استقبال بسیار خوب مخاطبان مواجه شد.
تاکنون ۱۵ هزار نسخه آلبوم برای پخش مجدد در شهرستانها بازتولید شده است که نشان دهنده استقبال بسیار خوب از این آلبوم موسیقی است.

بر اساس این گزارش در حالیکه تنها ۵ روز از انتشار این آلبوم می گذرد ؛ تقاضاهای بسیاری از سوی پخش کنندگان این آلبوم برای تهران و شهرستانها انجام شده است و به همین دلیل شرکت تولید کننده این آلبوم تصمیم گرفته است که این آلبوم را باز تولید کند. تازه ترین آلبوم رضا یزدانی خواننده مطرح موسیقی ایران با نام خاطرات مبهم ۱ اسفند از طرف شرکت دنیای هنر و تصویر گستر پاسارگاد منتشر شد .
موسیقی آلبوم «خاطرات مبهم» که ده قطعه دارد را کارن همایونفر ساخته و تنظیم کرده و رضا یزدانی در این آلبوم علاوه بر خوانندگی به نوازندگی هم پرداخته است.
ترانه‌های این آلبوم را احسان گودرزی، اندیشه فولادوند، علیرضا باران و علی کمارجی سروده اند .
در این مجموعه یک DVD شامل چهار کلیپ تصویری انیز گنجنده شده که علاوه بر ۴ موزیک ویدیو پشت صحنه آن را نیز میتوانید ببینید .
یادآور می شود؛ تا کنون تقاضای پخش ۱۵ هزار آلبوم دیگر در شهرستانها دیده می شود و شرکت تولید کننده که تنها ۲۳۰۰ نسخه دیگر این آلبوم ۱۲۰ هزار تیراژی را در انبار خود می بیند تصمیم به باز انتشار این آلبوم گرفته است.

kkkaktoos
25-02-2013, 09:16
این تحریر اخرای ترک بلاتکلیف که میگه گاراژ چقدر عالیه. کاش یه بار دیگه تکرارش میکرد.

milad_takjoo
25-02-2013, 16:26
خب بعد حدود ده بار گوش دادن متوجه شدم این آلبوم هم واقعا عالیه!یکی از نکات عالیش موسیقی های عالی کارن همایونفر هستش..البته بعضی آهنگها آشنا به نظر میان!!!!
ترانه ها هم تو این آلبوم خیلی خوب بودن ولی به نظرم یکم بیشتر جای کار داشتن...

فیلم کوتاه...از همون اولش اصلا حس گوش کردنش نمیاد...

تهران طهران

_

کجا گمت کردم

نمشه چیز خاصی گفت...چون آلبوم قبلی و قبلیتر هم همه عالی بودن...عالیه که یه خواننده در این سطح بالا خودش رو نگه داره...

برای اولین بار خوب بودن....خوبه این کار تو همه خوانندها شروع بشه..

بهترین ترک هم از نظر من ترک "نوار" هستش...اصلا یه حس خاصی هنگام گوش کردنش به آدم داده میشه....

NET DOCTOR
25-02-2013, 19:18
اصلا ایده ای ندارم داوود عزیز . شاید همون آهنگیه که شما میگی یا شایدم آهنگیه که NETDOCTOR گفتن . به هر حال زیباست

البته به نسخه قصه پریا که دوستمون میگن نزدیک تره و دلیلشم واضحه. کارن ابتدا ریحانه رو کار کرده بعد قصه پریا و در واقع قصه پریا بازاجرای ریحانه هست

پ.ن: یکی از موسیقی های قصه پریا که از روی فیلم secret برداشته شده رو به ظور اتفاقی دیدم(از کاور گذشته؛کپیه!)
فقط دوستان مواظب باشن بحث منحرف نشه که مدیرا من رو کله پا میکنن!!!!

یکی از نکاتی همیشه در مباحث فنی و اساسی هنری و سینمایی ایران مورد توجه بوده است، پرداختن و نحوه حمایت های ارکان حاکمیتی از حقوق مولفین و مصنفین آثار هنری است.
البته از نکات پیچیده این بحث، عدم شفافیت مرزهای اقتباس، تحت تأثیر بودن، کپی کردن و ... یک اثر هنری نسبت به آثار هنری مشابه است.
هر چند که به لحاظ اخلاقی، خود این موضوع، بحث مستوفا و کاملی را در نگرش اخلاقی اسلام داراست.

تیتراژ پایانی فیلم قصه پریا:

فیلم the Secret

تیتراژ پایانی:

بخشی از موسیقی متن فیلم:

* درباره فیلم the Secret
وينسنت پرز اولين فيلم سينمايي خود را در مقام كارگردان در سال 2007 جلوي دوربين برد.

اين بازيگر فرانسوي سوئيسي تبار بعد از دو دهه فعاليت هنري در رشته بازيگري ، تصميم گرفته بخت خود را در زمينه فيلمسازي هم بيازمايد. اولين فيلم او در مقام كارگردان «راز» -the Secret- نام دارد كه يك اثر درام روان شناسانه و ماورا طبيعه است.

تهيه كننده فيلم لوك بسون است كه قبل از اين تهيه كننده چند فيلم سينمايي بوده كه پرز بازيگر آن بوده است.
ديويد كاوني (بازيگر مجموعه پرطرفدار علمي تخيلي «پرونده هاي مجهول») ، ليلي تيلور (بازيگر فيلم دلهره آور «جن زده») و يك تازه وارد به نام اوليويا تريبلي نقشهاي اصلي «راز» را بازي مي كنند.

«راز» -the Secret-دوباره سازي يك محصول ژاپني به نام «هيميتسو» (1999) است كه به بررسي روابط عاطفي و خانوادگي يك دختر شانزده ساله با پدر و مادرش مي پردازد. بعد از آن كه مادر خانواده در جريان يك تصادف كشته مي شود ، دختر احساس مي كند روح مادرش به خانه برگشته و با او زندگي مي كند.
فيلمنامه فيلم را "آن چركيس" نوشته است.

منتظر اظهار نظرهای شما عزیزان هستیم.

لینک های دانلود:

تیتراژ فیلم قصه پریا
تیتراژ فیلم راز :

ElmO
26-02-2013, 10:52
یه نکتۀ حاشـیه ای ِ جالب! : دی .. یه ســوتی! : دی

فکر میکنم توی پخش اول آلبوم و توی چاپ اول کاورش، یه سوتی ای بوده که بعد درستش کردن : دی..
موقع خرید که دیدمش خیلی تعجب کردم : دی

اونم تایتل انگلیسی آلبومه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Vageue Memories
یه E اضافه داره : دی

این مال اون نسخه ای که خودم خریدم بود
بعد یه سرچ زدم دیدم غیر از این هم هست : دی
مثلا اینجا رو ببینید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هم توی تبلیغات سایت سوتیه هست، هم توی کاور کامل که گذاشتن : دی

....

.

حالا خداروشکر خودشون متوجه شدن و اصلاحش کردن..
برای هنرمندی که تلاش میکنه کار بی نقص بده بیرون، مشخصا این اشتباهات خیلی کوچیک هم آزاردهنده ست..
اونم اشتباه نه در تولیـد، که در نشر و پخش..

+
یه نظر شخصی:
حاضر بودم 5تومن بدم و فقط همون یـه سی دی آلبوم توی پک باشه؛ منهای اون دی وی دی !
کلیپ ها فوق العاده ضعیف بود. فوق العاده.
به عنوان مثال واقعا کلیپ "بدون تو هیچم" رو نتونستم تحمل کنم! یاد کلیپای دهۀ هفتاد اندی افتادم !

توی دوره زمونه ای که نود درصد مخاطبهای آلبوم به اینترنت و ماهــواره دسترسی دارن و در کسری از ساعت و دقیقه و ثانیه
میتونن بهترین کلیپهای روز جهان رو ببینن، بیرون دادن چهار کلیپ با همچین کیفیتی به نظرم توهین به شعور ِ همون مخاطبی
هست که با احترام بلند میشه میره سی دی اوریجینال میخره!

و یه انتقــاد به عنوان یه هوادار قدیمی.
متاسفانه رضا یزدانی خیلی پاپیولار شده. علاوه بر موسیقی و لیریک؛ منظورم شخصیتش هست. شهرت طعم خوشی
داشت واسه ش که بخاطر حفظ اون طعم خوش، خیلی چیزا رو خواسته و ناخواسته قربانی کرد.
یزدانی ای که توی کنسرت های قدیمیش با مخاطب شناسی ِ خاصش،تنظیم بعضی ترک ها رو به متال تغییر میداد و بیشتر
از قبل دلــبری میکرد!.. حالا تبدیل شده به یه عاشـقانه خون!

مش رمضون ِ تکرار ناپذیر..
همچنان "هیس" ، با فاصــله بهترین آلبوم یزدانی هست.
بعد از هیس جسته و گریخته تـرک هایی داشته با همون مزۀ قدیمی. ولی یه آلــبوم با طعم ِ رضا یــزدانی ، نه.
اما همون تک و توک ها آدم رو امیدوار نگه میداره به اینکه "باز جوید روزگار وصل خویش" ..

.

براش آرزوی موفقیت میکنم..

معـذرت بابت اطـناب

.

milad_takjoo
26-02-2013, 16:20
به نظرم کلیپ های تصویری برای بار اول خوب بود...ولی کلا داخل کشور تابه حال چیز شاخصی تولید نشده...حتی خواننده های ایرانی خارج از ایران هم بعضا کلیپ هاشون به درد نمیخوره...
ولی بودنش به نظرم بهتر از نبودنش هست....

به نظر من عاشقانه های رضا هم با همه خواننده ها فرق داره...من تو آلبوم قبلیش تو تاپیکش اعتراض کردم چرا اینقد عاشقانه شده؟
بعد چندبار که گوش کردم متوجه شدم سبک عاشقانه هاش خیلی با بقیه فرق داره...هم تو نوع انتخاب ترانه هم تو نوع خوندن...
واسه همینه که این آلبوم رو ده بار گوش دادم بعد نظر دادم.....

قراره یه پک جدید آلبوم با کاور شیشه ای هم بیاد...فک کنم خیلی زیبا دربیاد...اگه خریدم عکس میزارم...

ElmO
27-02-2013, 09:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لیــد مطلب:

[ امروزه سـایت ویکی پدیا نوعی مرجع و دائره المـعارف محـسوب می شود. نام رضـا یزدانی را که آنـجا جسـتجو
کنی به متن زیر میرسی:
«رضا یزدانی خواننده، نوازنده، آهنگساز وبازیگر سینما متولد تهران می‌باشد. او از نوجوانی موسـیقی کار مـی‌کند.
تخصص او در نواختن گیتار خصوصاً گیتار الکتریک می‌باشد. سبک خواندن او راک بوده که با شیوه‌ای جدید موسیقی
راک را به صورتی کاملاً خاص ایرانیزه و باب طبع ایرانی‌ها کرده‌است. اشعار ترانه‌های او عمـدتاً درون مایهٔ اعتراضی
و اجتماعی داشته که با صدای خش دار و حماسی او سبکی خاص را در موسیقی داخل کشور رقم زده.»
قضاوتش با شما. همین جا نوشته او (با آلبوم آخرش) شـش آلبوم به بازار موسـیقی عرضه کرده که نخستـینش
سال 80 منتشر شده است.
رضا یزدانی پیش روی ماست. اما نه به تنهایی؛ کنـارش کارن همایـونفر نشـسته که موزیسـینی کلاسـیک محـسوب
می شود و به قول خودش بیست سال مشغول آهنگسازی فیلم بوده و باز به نقل از خودش دیگر خسته شـده است.
آنها پس از تجربۀ چند کار مشترک در قالب سریال و فیلم سینمایی، حالا دست به انتشار یک آلبوم زده اند. آلبومی که
چند روز است به بازار آمده و باید در روزهای آینده شاهد بازخوردهایش، از جانب مخاطبان خاص و عام - که یکی از
موضوعات بحث ما شد - باشیم؛ آلبومی که آنقدر برایشان مهم است که در پاسخ هر سوالی نقبـی به آن می زنند و
به شدت دوستش دارند، تا جایی که گمان می برند یکی از آثار جاودان موسیقی ایران است. آنها از خاطـرات مبهم
رفاقت، مش رمـضون، میزگرد راک (پیرپـسرهای راک*)، کسانی که به رضا یزدانی حسادت میکنند، امضای خاصی که
رضا یزدانی پای تمام کارهای خاص پرمخاطبش دارد، پاپاراتزی و مو و ظاهر هنرمند گفتند و ماهم شنیدیم. ]

(* منظورش میزگردی با شهرام شعرباف و چندتا از موزیسینهای همدورۀ شعرباف هست. موزیسینهایی که چندماه
قبل توی چند صفحه مهمون چلچراغ بودن. که رضا یزدانی در مورد اونها هم نظر چندان مساعدی نداره!..)

.
.

شمارۀ این هفتۀ چلچراغ (که تازه دیروز گیرم اومد!) یه مصاحبۀ اختصاصی داره با رضا یزدانی و کارن و همایونفر،
در مورد خودشون + آلبوم خاطرات مبهم.

دوستان اگه علاقه مندن بیشتر راجع به آلبوم بدونن، این مصاحبه به طور کامل قضیه رو روشن میکنه واسه شون..
واسه من که نسبت به پست قبلیم خیلی چیزا رو روشن کرد !

کلا مفاهیم ِ ژانر و موسیقی و پاپ و راک و اینا همه رو بازتعریف میکنن! بازتعریفی روی محور مختصات ِ کارنامۀ کاری ِ
خودشون + عملکرد و تصمیم گیریشون توی این آلبوم آخر!

متاسفانه مقدار خیلی زیادی غــرور و "منم منم" توی صحبتای رضا یزدانی دیدم که ناراحتم کرد..

مــن کسی ام که بلیط کنسرتام توی روز اول کلا فروش میره
مــن کسی ام که آلبومای خاصــم بالای 200 هزار نسخه میفروشه در حالی که .....
مــن خودمو محدود به سبکی نمیکنم و هرجور دلم بخواد و جامعه بپسنده آلبوم میدم! (نقل به مضمون)
مــن آدمی ام که .... !

.

چیزی که واضحه اینه که رضا یزدانی میخواد موسیقی ِ خودش رو با امضای خودش داشته باشه.
که وقتی جایی آهنگی مشابه پخش بشه، نگن این مثلا هارد راکه؛ بلکه بگن این توی سبک کارای یزدانی ه.
این چیز بدی نیست و خیلی هم خوبه که یه هنرمند به جای تکرار و تقلید و کپی زدن، برنامه ریزی داشته باشه برای
رسیدن به یه برند و امضای منحصر به فرد توی آثارش؛ اینکه به قول خودش دنبال یه "جــا" بگرده توی موسیقی و
سبک کاریش.
تا اینجا همه چیز درست و قابل تحسینه. اما از جایی که احساس میشه داره میره که به دام نارسیسیم بیفته،
دلزدگی ِ مخاطب جوونه میزنه!.. چه چیزی باعثِ اون سرنوشت نارسیس شد؟.. اینکه میدونست زیباست!..

بعضی وقتا همون چیزی که باعث ایجاد جاذبه میشه، در دراز مدت و با تغییر شرایط و رفتار، دافعه ایجاد میکنه.

امیدوارم اینها همه سوء برداشت ِ من باشه و یزدانی هیچوقت نمودار پیشرفتش توی سراشیبی نیفته.
چون با تمام ایرادی که واسه دور شدن از اصالت سبکش بهش وارد میدونم، معتقدم صداش آلبوم به آلبوم پخته تر و
تربیت شده تر میشه. بعضی ترک ها واقعا اجراش سخته. همونطور که حدس میزدم و کارن همایونفر هم توی
مصاحبه بهش اشاره کرد و گفت، ترک "شک میکنم" رو کمتر خواننده ای توی کشور میتونه اجرا کنه.
بی انصافیه که کاستی ها رو بگم و به نقاط قوت اشاره نکنم.

فقط کاش این بادی که به غبغب یزدانی افتاده، هرچه زودتر بخوابه..

.

Alireza_SA
28-02-2013, 00:50

نداشت

حرف آخر

کجا گمت کردم

نمیتونم انتخاب کنم ...

شباهتی که ندارن ولی دلچسب تره بیتشر خوشم اومد از این ...

ندیدم هنوز ...

Cyanide
28-02-2013, 12:11
روی هم رفته آلبوم خوبی بود.

1. ضعیف ترین آهنگ؟ «فیلم کوتاه» ،ولی شاید یک روز یک جا و در یک لحظه از این آهنگ خوشم بیاد.فعلاً ضعیف‌ترین
2. بهترین شعر؟ شعرها سطح بالایی نداشتن و قابل تعریف نبودن، درجه سه چهار.
3. بهترین تنظیم؟ «حرف‌های بی مخاطب» و «کجا گمت کردم»
4. بهترین موسیقی؟ «حرف‌های بی مخاطب» و «کجا گمت کردم» به همراه «بلاتکلیف» که من خوشم اومد، نوع خوندنش هم جالب بود
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت فراموشی) پیشرفت بود یا پسرفت؟ رو به جلو بود ولی نسبت به اون متفاوته
+ نظر شما در مورد موزیک ویدئوهای این آلبوم چیست؟ «بدون تو هیچم» افتضاح ،اون سه تا بد نبودند ،توی پشت صحنه هم یه تیکه از people are strange‌ دورز پخش شد تا همچنان علاقمندی خودشو به جیم موریسون و دورز نشون بده:n02: اینم ریت

MOHAMMAD2010
28-02-2013, 12:18
کاش این سبزا هم افتخار میدادن رای میدادن !

milad_takjoo
28-02-2013, 13:04
خیلی جالبه ترک بلاتکلیف کمترین رای رو داره ولی به نظرم خیلی خیلی قشنگ کار شده...:n12:

Mehran
28-02-2013, 15:19
کاش این سبزا هم افتخار میدادن رای میدادن !

سلام محمد جان

کوروش که احتمالا میخواد بیشـتر آلبوم رو گوش بده، تا مطمئن تر رای بده
من هم جـز روزهای اول عضـویت، دیگه تو هیچ نظرسـنجی شـرکت نکردم

نظر خیــلی از دوستان به خاطر اطلاعات موسـیقیایی و سلیقه ای که دارن
از نظر من ارزشمندتره :)

با تشکر مهران...

kkkaktoos
02-03-2013, 17:26
اولیتن بار بود که البوم از رضا یزدانی گوش میدادم. حجم صدای فوق العاده ای داره.
واقعا باهاش حال کردم. پشیمونم که چرا زودتر کاراش رو گوش ندادم.
+
چرا ترک بلاتکلیف اینقدر مهجور مونده. بیاریدش بالا با رای هاتون

3Dmajid
02-03-2013, 18:11
اولیتن بار بود که البوم از رضا یزدانی گوش میدادم. حجم صدای فوق العاده ای داره.
واقعا باهاش حال کردم. پشیمونم که چرا زودتر کاراش رو گوش ندادم.
+
چرا ترک بلاتکلیف اینقدر مهجور مونده. بیاریدش بالا با رای هاتون

منم دفعه ی اول بود گوش میدادم ... جالب اینجاس که پارسال آلبومشو خریدم ولی گوش ندادم :n01:

خیلی باحاله.

banii
02-03-2013, 23:12
آلبوم بسیار عالی‌ هست :n12:

خیلی‌ وقت بود آلبوم به این قشنگی نگوشیده بودم .

دم آقا رضا گرم :n12:

:n16:

در این تاپیک می‌تونید بهترین آهنگ این آلبوم رو انتخاب کنید و به این سوالات پاسخ بدید:

(تاا الان ۲ دور گوش دادم ، شاید بعدا نظرم عوض بشه )

به معنی‌ واقعی‌ کلمه، هیچ ترک ضعیفی نداره.

نوار و همینطور ادامه بده

بلا تکلیف

شک می‌کنم

100 % پیشرفت

ندیدم

yas_6969
03-03-2013, 18:37
امروز یکبار گوش کردم بسی لذت بردم :n02:
وقت کنم بیشتر گوش بدم اونوقت نظر میدم

rh.mohammad
05-03-2013, 00:53
بعدی :n01:
سخته . ولی چون کلا دوست دارم ترانه های بی وزن و قافیه بیشتر جا باز کنن به ادامه بده رای میدم + بلاتکلیف
بلاتکلیف ، ادامه بده
حرفای بی مخاطب ، ادامه بده
کلا رضا روند رو به رشد داره . من موسیقی این آلبوم رو خیلی دوست داشتم و به نظرم این کار رو واسه آلبوم بعدی سخت تر میکنه چون انتظارم یه آلبوم راک خیلی متفاوت و قویه .
فقط یه بار دیدم . اینکه همچین کار نویی انجام داده جای تقدیر داره . ولی فکر میکنم حتی با وجود مشکلات موجود در ارشاد میشد خیلی بهتر از اینا کار کرد .

دوست دارم یه کم بیشتر راجع به ترک ها بنویسم که از دوستان بابت طولانی شدن نظرم عذرخواهی میکنم .

بلاتکلیف :
من در اولین بررسی بیشتر از همه از این ترک خوشم اومد . به نظرم ترانه ی خیلی جالبی داره . حجم صداها خیلی خوبن .گیتار اول خیلی خوب شنونده رو آماده میکنه . تا قبل از کورس خیلی خوب فضاسازی میشه و بعد از اون درامز خیلی خوب پاساژ میزنه . سازای زهی هم اون پشت خوب دارن زمینه رو پر میکنن . سولوی وسط آهنگ خوب بود . به آهنگ میومد . هر چند افکتش میتونست بهتر باشه . البته اینا سلیقه ایه من از دید خودم گفتم و تنظیم کننده آهنگ نظر خودشو داره . من همیشه با صدای رضا و لحنای خاص خوندنش مشکل دارم . غلط میخونه . صداش کاملا میره عقب که هیچ جای دنیا تو موسیقی درجه یک اینجوری نمیخونن . آقا جان چرا اینجوری میخونی آخه؟همون معمولی خوندنت مگه چشه ؟
اگه اون تحریرای رضا رو حذف کنیم این ترک واسه شروع عالیه و به نظرم یکی از بهترین تنظیماس تو کل کارای رضا .

فیلم کوتاه :
موسیقی خوبه ولی یه مقدار زیادی یکنواخته . میتونست یه مقدار تغییر فاز بده . یا شاید یه مدلاسیون .
من انتخاب ترانه های رضا رو دوست دارم . خاص خودشه . همیشه دنبال ترانه های تک و متفاوته .
فقط ...باز بعضی تحریرا مثل "که از" ... رو بد میخونه و البته موارد مشابه رو مثل "درست کردم" و ...

کجا گمت کردم :
نمیشه قبول کرد این موسیقی رو کارن ساخته . دقیقا همون موزیکیه که راجع بهش حرف زدم و نمیشه گفت تقلید نبوده و خودش ساخته و شانسی تا این حد شبیه شده .
صدای افکت گیتار تو این آهنگ خیلی به آهنگ و فضاش میاد . خیلی خوب وارد میشه و کورس آهنگ رو خیلی جذاب میکنه .
نمیدونم چه کاریه که حتما باید ترانه ی با وزن روش میخوند ؟ یه ترانه ی بی وزن خیلی بهتر روی این آهنگ میشست و یه جورایی میتونست حس یه آهنگ پاپ راک قوی غربی رو به آدم بده .
صدای رضا تو این ترک عالیه . کاش همیشه این مدلی میخوند .

ادامه بده :
موسیقی خیلی خوبی داره . خیلی غربی صدا میده . اولین بار که گوش کردم فکر کردم قراره یه کار پراگرسیو راک باشه ولی نشد متاسفانه...
در همون ابتدای خوندن رضا یاد آهنگ چشمه ی خورشید عصار از آلبوم نهان مکن افتادم . همون حس رو بهم داد . واقعا این کار رضا خیلی به دلم نشست و خوشحالم که ترانش نه وزن داره نه قافیه و کلا فضای جدیدی داره . امیدوارم موسیقی ما کم کم به این سمت بره و از این کلیشه و قانونمند بودن درمیاد .
هارمونی خیلی خوبی داره این آهنگ . کارن خیلی خوب با آکوردا بازی کرده . خیلی خوب فضاها رو متناسب با آهنگ عوض میکنه . و ... صدای رضا تو این آهنگ هم خوبه . داره کم کم حرف گوش میکنه ؟:دی
به نظرم بهترین ترک میتونه این ترک باشه .
گیتار سولو زیباس و حس غربی داره خدا رو شکر . خوبه که رضا به سمت موسیقی غربی بره و کم کم از راک ایرانی دربیاد .

حرفای بی مخاطب:
نمیدونم اون شیکر اول آهنگ واسه چیه ؟ جالب شروع نشد . مثل ترک حرفای شخصی که به نظرم شروعش جالب نبود .
ترانش جالبه ولی منو فعلا جدب نکرده .
اما نکات مثبتش :
موسیقی و تنظیم خیلی خیلی خوبه . واقعا لذت بردم از موسیقیش و بارها به خاطر موسیقیش گوشش کردم . صدای رضا غیر از دو سه جا باز هم تو این ترک خوبه . این ترک از لحاظ آهنگسازی یکی از بهترین آهنگاییه که تو این چند ماه گوش کردم . دو مدلاسیون در یک ترک اون هم به شکلی فوق العاده زیبا . واقعا آفرین به کارن . خیلی هوشمندانه این ترک رو ساخته و واقعا روش کار کرده . شاید همچین مسائلی رو فقط بشه تو کارای کسایی مثل سیروان پیدا کرد . مثلا زندگی همین امروزه که به نظر من اگه بهترین نباشه یکی ار بهترین ترکای موسیقی ماست.
تا اینجا بهترین آهنگسازی مال این ترکه :دی

گرامافون :
انگار کارن عاشق هارمونی های ناقص و آکوردای دیمینیشده . تو همه ترکاش باید باشه :دی
این کار تو فضای همون کاراییه که راست کار خود رضاس . موسیقی این ترک با اینکه دائم در حال تکراره ولی اصلا خسته کننده نیست . خدا رو شکر رضا هم کم کم داره خوب میخونه

نوار :
بازم همون ترانه های خاص رضا . زیباس .
افکت گیتار سولوی آخر آهنگ بازم میتونست بهتر باشه .
راستش با این ترک هم هنوز کامل ارتباط برقرار نکردم ولی تنظیمش رو خیلی دوست دارم .

حرف آخر:
صدای سازای زهی به نظر زنده نمیاد. کاش زنده ضبط میکردن . ترانش هم زیاد جالب نیست .
ولی ایده ی تنظیمش خیلی عالیه . واقعا لذت بخشه موزیکش مخصوصا اون ویلن آخرش که اضافه میشه خیلی خوب فضاسازی میکنه شاید میتونست زودترم بیاد .
خوبه که رضا تو هر سبکی میخونه . صداش تو این ترک هم خیلی خوبه . غیر از چند تا لغت مثل "تو" "پایان" و ...

تهران تهران :
این ترک از همون اول که اومد جز قطعات مورد علاقه ی من از رضا بود . خیلی زیباس . هم ترانه هم صدای رضا هم موسیقی . سولوی خیلی زیبایی داره . تنظیم خیلی خوب پر و خالی میشه .
اما نکته ی منفیش :
وسط آهنگ که به جای رپ خونی برزو ارجمند اومده میتونست خیلی بهتر باشه . به نظرم اصلا جالب نبود . جای یه سولوی احساسی دیگه واقعا خالی بود اون وسط . یه موسیقی به این بلندی می طلبه حداقل یه دقیقه سولوی خوب داشته باشه .

شک میکنم :
موسیقی فوق العاده زیبا . تنظیم عالی . ترانه زیبا . کار خیلی کاملی شده .
البته اینکه این موزیک رو قبلا واسه فیلم ساخته بود و الان دوباره رضا روش خونده یه کم جای بحث داره که بی خیال .
نمیدونم چرا کارن گفته این قطعه رو هر کسی نمیتونه بخونه . من که سختی ای توش حس نکردم . البته رضا خیلی با احساس میخونه این ترک رو و شاید منظورش احساسه خوندن رضاس .

همیشه انتظار همچین آلبومایی شیرینه چون میدونی قراره چی بدستت برسه .
ممنون از کارن و رضا بابت این آلبوم امیدوارم کارن ترک راک بسازه چون نشون داد توانایی زیادی داره .

Hamid Hamid
05-03-2013, 22:15

سلام ...

اين پست رو در 2-3 زمان مختلف قراره بنويسم اميدوارم هنوز اون قضيه ی اوتو سيو برقرار باشه : دی

خب اولش كه شنيدم رضا يزدانی قراره آلبوم متفاوت نسبت به كارهای قبلش بيرون بده خوشم اومدش ... بعد دفعه ی اول كه آلبوم رو گوش دادم بجز ترك "بلاتكليف" كه راك بود از هيچ كدوم از ترك ها خوشم نيومد ولي خب مي دونيد كه صرف 1 بار گوش دادن به يه كار نميشه نظر داد و گفت كارها ضعيف هستند پس شايد ده ها بار گوش دادم به آهنگ ها و نظرم 100 درصد با نظر اوليه ام متفاوت شد فرق كردش ...

يه نكته ای رو بگم اينكه قيمت اين‌البوم فقط و فقط 3000 تومن هستش و نه بيشتر و دوستانی كه خودشون رو طرفدار می‌دونن به نظرم حتما اين آلبوم رو تهيه كنند كه شامل يك ديسك برای قطعات موسيقي هست و يك ديسك كه موزيك ويدئوها رو داره و به نظر بنده اين 3000 تومن از پول يك بسته آدامس هم شايد كمتر باشه اما خب ارزش هنر بيشتر از اين حرفا هستش و قطعا هنرمند برای اين البوم خيلي زحمت كشيده كه حيفه با پرداخت نكردن 3000 تومن اين كوچكترين قدردانی از ايشون دريغ بشه اما خود آلبوم :

چند وقت پيش يه بحث خيلي خوبی بودش ( اين چند وقت پيش كه ميگم يعني چميدونم شايد يه سال بيشتر ) كه آقا چرا ملت همه از كليشه ها می خونن و چرا اين روزها هرجا می شيني حرفای جماعت هنرمند ! و خواننده هيچ تفاوتی با هم نداره و همه دارن از تكرار مكررات می خونن كه خب من خودم با تمام وجود با اين قضيه موافقم و بهش ايمان دارم كه جماعت هنرمند اين روزها فقط دارن حرفایی كه در گذشته بارها شنيديم رو Over and over تكرار مي كنن و واسه يكی مثل من كه خيلي هم حوصله ی درست و حسابی نداره شنيدن اين آهنگ ها خيلي به نظرم جالب نيستش ... حالا به مورد ديگه هم هست اون كه آقايون از اشعار خيلي سطحی و پوچ هم خيلي تازگی ها استفاده می‌كنند كه خب منی كه شعر خيلي می خونم يه شعری مثل اينكه چميدونم : وقتی از در تو ميای رنگ گيسوت منو می كشه ! ( مثلا ديگه : دی ) خيلي مسخرس.

حالا اين 2 تا موضوع رو گفتم واسه اينكه اين آلبوم رضا يزدانی رو از 2 جهات از نظر شعر می شه در موردش حرف زد 1 _ اكثر كارها حرفای تازه ای‌ دارن 2 _ اكثر كارها اشعار خوب و قوی ای‌ دارند ( مثلا اگه يه شعری شايدم تا حدودی كليشه باشه اما از نظر كلام كار قوی و خوبی هستش

2-3 تا كار رو گوش دادم كه اصلا شوكه شدم كه چطور با استفاده از يه مسائل خاصی طرف چقدر قشنگ اومده خيلي چيزها رو گفته ... اگه قراره از خاطرات عشق گمشدش و حالا فراغ و دوری عشقش بگه مياد از يه وسيله و نمودی مثل ضبط صوت و نوار استفاده می كنه ... و اين واقعا برای‌من خيلي جالب و عالی بودش. حالا در مورد آهنگ ها تك تك حرف می‌ زنم ( اصلا انقدر حرف هست نمی‌دونم چي بگم و از كجا بگم: دی )

در مورد صدای رضا يزدانی صحبت كنم يكم ... من هرچی هی بيشتر گوش می‌دم به كاراش بيشتر به اين نكته می رسم كه سبك خوندن رضا يزدانی به نظرم شباهت خيلي زياده داره به سبك خوندن فريدون فروغي. حتما طرفداران فريدون می‌دونن كه فريدون يا آهنگ ها رو پايين می‌خوند يا يه جاهایی كلا بالا می‌خوند و يه جاهایی هم تلفيقي از اين 2 ... مثلا مثال برای پايين خوندنش " دو چشم سياه " و بالا خوندش هم آهنگ " مرغ گرفتار " . رضا يزدانی‌هم از نظر من يه همچين حالتی‌ می‌خونه مثلا تو آهنگ " برج " صداش پايين هستش و به نظر متفاوت هستش از يه آهنگی مثل آهنگ " حرفای بی مخاطب " و فكر می‌كنم كسي هستش كه تونسته اين تمايز رو در كارهاش ايجاد كنه و سبك خوندش 2 نوع متفاوت هستش ...

اما در مورد كارهایی كه شعر اون ها خيلي خوب و خاص بودش بايد بگم آثاری مثل : گرامافون / بلاتكليف / حرفای بی مخاطب / گرامافون / نوار بودش كه خيلي كلام خاص و نمونه ای داشت و واقعا خوشم اومدش.

در مورد موسيقي كه خب آهنگ بلاتكليف خيلي با سليقه ی من جور درميومد چون يه كار راك بودش و عرض كردم در گوش دادن مرتبه ی اول به آلبوم هم اين آهنگ رو خيلي خوشم اومدش اما كارهای ديگري هم بودن كه به نظرم خوب بودن مثل حرفای بی مخاطب و ... بقيه كارها هم خوب بودن انصافا و من كار ضعيف نديدم خيلي. شايد آهنگ شماره ی 2 به نام فيلم كوتاه رو خيلي كم گوش دادم و به نظرم خيلي شايد چيپ بودش وگرنه بقيه كارای جالبی بودن.

در مورد آهنگ شماره ی 8 يعنی "حرف آخر" بگم كه ياد يكی از آهنگ های‌آلبوم آخر آقای ابی افتادم .. كاری كه يه كم شايد ملوديش با اين‌آهنگ شبيه بودش و شعرش اين بود كه " تم آوای كليسا ... ورو معبد های هندو ... " يه قسمتش هم شبيه كار Resistance ار گروه Muse بودش.

يه قسمت هایی از اشعار اين آلبوم رو خيلي خوشم اومد كه اينجا مي نويسم :

نوار

يه ضبط و چندتا نوار كاست ... دلخوشی‌من فقط هميناست

خيلي گذشته اما واسه من نبودن تو هنوز معماست

نوار خالی صدای هق هق سهم من از تو فقط هميناست

حرفای بی مخاطب

چی می دونی از گذشته ی من توی دنيا له و لورده شدم

اگه ارباب هایی‌ هم بودن من برای‌خودم يه برده شدم

مثل اعتراض نطفه ببند روی‌ نت های‌كوك بی اعصاب

دنيا رو آب می بره امروز پاشو پاشو , پاشو از خواب

كجا گمت كردم

ما اهل هم بوديم هم شب و هم فانوس

كجا گمت كردم كجای‌ اين كابوس

پشت كدوم ابر بارونيه پاييز

كجای اين هق هق اين گريه ی‌ يكريز

بلاتكليف

من دچار آسمم اين هوا آلودس

تو اگه برگردی ماسك اكسيژن هست

...

وقتی‌ نيستی تو شب من قلب يادش می‌ره پمپاژ

می شه يه ماشين سنگين ته تاريخ يه گاراژ

خب حالا بريم سراغ سوالاتی كه پرسيده شده :

به نظرم آهنگ فيلم كوتاه خيلي ديگه پاپ بودش و من زياد با سليقم جور درنيومد. هرچند همين آهنگ هم حرف تازه ای داشت و واسه ی من شعرش جالب بودش

جلوتر عرض كردم : نوار / بلاتكليف / حرفای بی مخاطب

اما شايد بهترين از نظرم كجا گمت كردم كه خيلي بيشتر به خودم نزديكش می بينم.

نظری ندارم ...

از لحاظ سبك راك خب قطعا موسيقي بلاتكليف. اما بخش غير راك آلبوم كه خب تمركز بيشتر آلبوم هم روی موسيقی غير راك بودش شايد حرف های بی مخاطب

ساعت فراموشی كه خب يه آلبوم خيلي خوبی بودش و چندتا از اون آهنگ ها رو من حقيقتا هنوز هم بارها و بارها گوش ميدم و نميشه ساعت فراموشي رو با اين‌البوم مقايسه كرد چون قرار شده كه سبك كار متفاوت باشه. اما آلبوم كار نو و تازه ای بودش و يه وجه جديدی از كار رضا يزدانی رو نشون می دادش. فقظ در مورد اين تغيير سبك اميدوارم مثل خيلي ها رضا يزدانی راهش رو گم نكنه ... هی همه سبكی رو امتحان كنه ( منظورم مثلا آقای سياوش قميشي هست ) كه ممكنه بعضی طرفدار هاش رو از دست بده و شايد برخی رو به خودش جذب كنه. در كل آلبوم خوبی بودش

خب موزيك ويدئوها خيلي كارهای خاصی نبودش بنابراين من خيلي جذبش نشدم ... خيلي كارگردانی خاصی نداشت.

در آخر بگم كه اينا همه نظرات شخصی من هستش و من نه استاد هستم و نه چيز ديگه ای ... فقط هر از گاهی موسيقي گوش می دم و نظراتم هم قطعا با نظرات ساير دوستان متفاوت هستش و قطعا هم اشتباه داره و اين انجمن يعني جايی كه شماه به طور آزاد نظرت رو بگی :n01:

موفق باشيد

solo8
06-03-2013, 21:46
یکی از زیباترین های آلبوم اینجاس:

آهنگ نوار:

تو هر نواری یه ردپا از عشق تو مونده...

انگار یه دنیا فقط واسه تو آواز میخونده...

solo8
06-03-2013, 21:49
یه چیز جالب در مورد این آلبوم اینه که از وقتی اومده فک کنم من کلا یه 80-90 باری گوش دادم...

یه چیز جالب تر اینه که وقتی آلبوم تموم میشه بعد یکی 2 بار گوش دادن کلا هنذفری رو در میارم و بیخیال اهنگ گوش کردن میشم!!!!

یه جورایی بنظرم آهنگی نیس این نزدیکیا که بخوام گوش کنم و بازم منو به خودش بچسبونه و وادارام کنه بجا شنیدن گوش کنم!انگاری در خد این آلبوم چیزی نمیاد تو سرم!البته میدونم از بس گوش میکنم آخرش کم کم بدم میاد یه مدت ازش :n02:

Gilopa
09-03-2013, 14:35
چیزی که مشخصه رضا هم کم کم متوجه این موضوع شد که اینجا ایرانه و زیاد نباید صرفا به ملودی کار اهمیت بدی و وکال نقش اصلی رو برای جذب مخاطب ایفا میکنه (البته این نکته رو بگم نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان این صدای خوانندست که مهمه ) شما حتی به حوایز گرمی هم نگاه کنید چه خواننده هایی دارند همیشه جوایز رو درو میکنند ؟ افرادی چون ریحانا .. خواب این دسته افراد جنبه کاریزمایی که دارند به سواد موسیقیشون بر نمیگرده بلکه صرفا صدا و حذابیت چهرشون همه رو به طرفشون میکشونه ..خوانندگی خودش یه هنر و فاکتور مهمه و هر کسی از پسش بر نمیاد دنیای موسیقی در دید تبلیقات و تلویزیون خیلی درگیر کارهای خاص و هنری نیست و صرفا عامه مردم باید در نظر گرفته بشه .

بدون شک بهترین آلبوم داخلی امسال از نظر من همین آلبوم رضاست و هیچ شکی برای شخص بنده وجود نداره ..
اشعار نسبتا قوی .. تنظیمهای حرفه ای .. صدای دستکاری نشده (خیلی مهمه ) ...

و باید بگم من به شخصه اصلا دوست ندارم موسیقی کشورم به سبک راک تمایل داشته باشه و بر عکس خیلی از دوستان اینو ایراد نمیدونم ! اینجا ایرانه و ما میتونیم با استعداد خودمون آثار هنزمندانه ای خلق کنیم .
برای مثال استادانی چون مجید انتظامی موسیقیشون درسی برای خیلی از ارکسترهای بین المللیست بدون اینکه تقلیدی از موسیقی غربی توش وجود داشته باشه اما صرف ایرانی بودن و عدم تبلیقاتش باعث میشه مشهور نباشه خیلی . هر هنزمند واقعیی در هر استایلی که قعالیت کنه میتونه کاری قوی بیرون بده ..
اینکه رضا استایلش تو این آلبوم تغییر کرده اصلا ایرادی نداره چون به همراه کارن همایونفر تونسته از پس آهنگسازی در سطح حرفه ای بر بیاد .. شما به آهنگ شک میکنم دقت کنید ! کاملا در سطح بالای بین المللیست و هیچ کمیتی از لحاظ ساختار موسیقی نداره و این اثر سالها در یاد همه خواهد موند و جاودانه خواهد ..

آرش-19
10-03-2013, 19:21
خوب فکر کنم منم اینقدری آلبوم گوش کردم که چند خطی در موردش بنویسم.

من کسی هستم که همیشه شعر برام اهمیت ویژه ای داشته, اگر بگم همیشه شعر اولویت اول برام بوده دروغ نگفتم.
خوشحالم که سال 91 با دو آلبوم که از نظر شعر و متن ترانه ها حرفی واسه گفتن نزاشتن به پایان می رسه, هر دو بی نظیر هستند. می دونم اینجا
تایپیک رضا یزدانی نه چاوشی, ولی خالی از لطف ندیدم یادی هم از اون آلبوم کنم چون هر دو از این نظر سنگ تمام گذاشتن.
اما کار رضا یزدانی جای تقدیر ویژه ای داره چون انتخاب این اشعار در بین این همه شاعر و البته شعر سطحی و بی مایه آفرین داره.

دوستان به جزء در مورد قطعات آلبوم صحبت کردن و منم باید تایید کنم اشعار البوم هرکدام حرف نو و جدیدی رو برای گفتن دارن, شاید بعضی
سوژه ها تکراری بنظر بیاد ولی حتی برای گفتن این سوژهای کلیشه ای هم فن بیان نو و بدیعی بکار رفته و باید اعتراف کنم توی ایران فقط
رضا یزدانی رو میبینم که این فن رو در اختیار داره. معتقدم یزدانی علاوه یک خواننده عالی یک راوی فوق العلاده هم هست. بارها و بارها با آهنگهاش
تو داستانهای قشنگش شناور شدم و لذت بردم. به عنوان مثال برای من نوار یک داستان بود. داستانی از خاطرات مشترکِ قدیمی و مبهم.
نه تنها این قطعه, اکثر آهنگهای یزدانی برام مثل داستان تعریف کردنه, باید بهش تبریک گفت که هنری داره که من تا حالا تو خواننده ایرانی ندیدم.

تنظیم های آهنگ, عالی کار شده. من دیوانه استفاده از گیتار الکتریک تو کارهای یزدانی هستم, همه چیز به اندازه و درست در سره جای خودش قرار داره.
نمی تونم بگم کاهش غلظت راک آلبوم خوشحال شدم یا ناراحت, بهرحال وقتی به نتیجه نگاه می کنم طبیعتا راضی هستم و خوشحال و ازش لذت می برم
ولی از طرفی کارهای راک رضا هم دوست داشتنی هستند, در کل پیشرفت آلبوم که مشهوده و من راضی هستم به عنوان یک طرفدار رضا یزدانی.

در آخر, امیدوارم یزدانی همینطور به پیشرفتش ادامه بده. امثال رضا یزدانی اعتبار موسیقی ایران هستند.

EHSANRF
10-03-2013, 19:33
بچه ها من برای هدیه 2تا بلیت کنسرت 24 اسفند رضا یزدانی گرفتم که طرف نمیتونه بره... رو دستم موندن چکار کنم بنظرتون

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2

Kurosh
10-03-2013, 19:50
بچه ها من برای هدیه 2تا بلیت کنسرت 24 اسفند رضا یزدانی گرفتم که طرف نمیتونه بره... رو دستم موندن چکار کنم بنظرتون

ارسال شده از LT22i با استفاده از تپاتالک 2
برو تو فیس‌بوک، صفحه‌ی رسمی رضا رو لایک بزن، بعد تو کامنت‌های مربوط به کنسرت بگو که دو تا بلیت داری
تو روزای پایانی که بلیت فروشی تموم شده، معمولاً طرفدار زیاد داره ...

brothers000
11-03-2013, 10:35
1. ضعیف ترین آهنگ آلبوم کدام است؟ هیچ کدام
2. بهترین شعر، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ بلاتکلیف
3. بهترین تنظیم، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ بلاتکلیف، نوار
4. بهترین موسیقی، مربوط به کدام آهنگ آلبوم است؟ بلاتکلیف
5. نسبت به آلبوم قبلی خواننده (ساعت فراموشی) پیشرفت بود یا پسرفت؟ بدلیل تغییر سبک (البته تا حدودی)، قابل مقایسه نیست
+ نظر شما در مورد موزیک ویدئوهای این آلبوم چیست؟ در کنار آلبوم صوتی میشه گفت نوآوری خوبی بود ولی جا واسه پیشرفت داره

Kurosh
11-03-2013, 15:31
کد آهنگ‌های آلبوم خاطرات مبهم برای پیشواز ایرانسل و آوای انتظار همراه اول

کد آوای انتظار همراه اول

31791 بلاتکلیف
31792 فیلم کوتاه
31793 کجا گمت کردم
31794 ادامه بده
31795 حرفهای بی مخاطب
31796 گرامافون
31797 نوار
31798 حرف آخر
31799 طهران تهران
31800 شک می کنم

ارسال به 8989

* * * * * * * * * * * * *

کد آهنگهای پیشواز ایرانسل

3315614 شک می کنم
3315615 طهران تهران
3315612 کجا گمت کردم
3315613 نوار
3315610 گرامافون
3315611 حرف آخر
3315609 فیلم کوتاه
3315607 بلاتکلیف
3315608 ادامه بده
3315606 حرفهای بی مخاطب

ارسال به 7575

Gilopa
11-03-2013, 18:07
باید حسابی گوش میدادم تا به سوالا جواب درست تری بدم و الان دیگه میدونم باید چطوری به سوالات پاسخ بدم ..

فیلم کوتاه .. اصلا از این اهنگ خوشم نیومد
اگر واقعا و با انصاف بخوام نظر بدم اهنگ تهران تهران . اما اگر از دل خودم بخوام بگم اهنگ نوار
تهران تهران
شک نکن
این آلبوم رو کلا بیشتر دوست داشتم . اما از نظر پیشرفت نظری نمیتونم بدم چون شخصیت دو آلبوم متفاوته
اصلا خوب نبود

ali_agha1981
21-03-2013, 22:07
یکی از نکته های من توی این آلبوم ضعیف میدونم و خواستم با شما در میان بگذارم این هست که:
ورس ها خیلی خوب و قوی هستند ...ولی کروس ها واقعا ضعیف و بی جون هستن...یا کلا آهنگ ها خیلی دیر به کروس میرسن..

مثلا در آهنگ کجا گمت کردم ..شعر عالی ..موسیقی و تنظیم فوق العادست..شروع خیلی خوبی هم داره ولی در ادامه خیلی کسل کننده و یکنواخت میشه...

این نکته رو میشه در همه جای این آلبوم حس کرد...بجز آهنگ ادامه بده که به نظرم بهترین کروس رو داره ولی بازم آهنگ خیلی دیر به اوج (یا همون کروس) میرسه..

Ali_softcenter
25-03-2013, 13:04
از آلبوم قبلی بسیار بهتر بود....

صدای رضا از نظر شخص من با آهنگ های سافت بیشتر دلنشین میشه تا هارد...

Kurosh
31-03-2013, 02:29
تاپیکو که زدم گفتم نظرمو آخر سر می‌فرستم، غافل از اینکه این آخر سر می‌خوره به تعطیلات عید و دریغ از یک دقیقه وقت اضافی !

الان هم دیگه فرصتی برای بررسی مفصل نیست، اون باشه واسه یه وقت دیگه، تو تاپیک اختصاصی ...

به صورت مختصر و مفید ؛

ترک‌هایی که واقعاً دوست داشتم و رفتن جز Favorite هام :

کجا گمت کردم : از وقتی تو دمو این کار رو شنیدم، عاشقش شدم ... یکی از متفاوت ترین لحن های رضا یزدانی رو میشه تو این آهنگ شنید. واقعاً تا قبل از این آهنگ نمی‌دونستم رضا هم می‌تونه زیر بخونه یا همچین تحریرایی به صداش بده ... بعد تازه‌ای از صداش رو شنیدیم که با یه شعر خوب و ملودی بی‌نظیر کارن این اثر رو به یکی از بهترین‌های رضا تبدیل کرد. سازها، به خصوص تک نوازی اولش عالی ان ...

ما اهل هم بودیم، هم‌شب و هم‌فانوس ...

ادامه بده : بعد از ببار برایم، خدا خدا می‌کردم که رضا به خوندن شعرای سپید، بی‌وزن و نو ادامه بده ... البته خوندنشون به تنهایی مزیت نیست، ملودی خوب نوشتن روی این شعرهاست که هنره؛ و رضا تو این آلبوم با کسی کار کرده که از خدایان این هنره ... ادامه بده دلنشین، دلپذیر و دوست داشتنی است ... فقط می‌تونم بگم رضا جان :

فقط ادامه بده ...

گرامافون : ظاهراً در مقایسه با نوار، گرامافون مخاطب زیادی به خودش جذب نکرده ! ولی من عاشق این آهنگ شدم ... جدای از زیبایی قصه ای که روایت می‌کنه، صدای رضا و ملودی و تنظیم معرکه کارن که هماهنگ با شعره، کاملاً اون حس و حالی رو که شاعر می‌خواسته به مخاطبش القا کنه، انتقال میده ...

تو والس می‌رقصی، با موج، با مهتاب، در باد ؛ من والس می‌رقصم، توی اتاق خواب، در یاد ...

تهران تهران : چقدر خوب که تو ورژن آلبوم، قسمت رپ این آهنگ حذف شد. یعنی بهترین کاری بود که می‌شد کرد ! سیم آخر یکی از بهترین آثار اجتماعی و شهری موسیقی ماست و شعرش واقعاً روایت یک نسل و خاطراتشه ... حیف بود که با اون بخش رپ سطحش پایین بمونه ... هر چند که به قول یکی از دوستان، بهتر بود یه سولوی خوب جای اون قسمت رپ رو بگیره ... کلاً تو این آلبوم جای سولوهای گروه رضا، به خصوص آرش زمانیان و میلاد عدل‌خواست خالی بود ...

صرف نظر از اینکه قبلاً این آهنگ پخش شده بود، سیم آخر از هر نظر اثر فوق‌العاده قابل توجه و زیباییه ... قابل توجه یغما گلرویی عزیز، این کار از برج هم اعتراضی‌تره ... یکی از اعتراضی‌ترین کارای رضاست

زنده باد این عاشقانه ...

شک می‌کنم : بدون توجه به اینکه این کار کاور یه اثر خارجی هست یا نه، شک می‌کنم رضا یزدانی، بدون وزن و قافیه، چندین دقیقه شنونده رو در خودش محو یا حتی حل می‌کنه ... یه ملودی معرکه، و یه صدای عالی ... شک می‌کنم با اینکه شعرش می‌تونست طولانی‌تر باشه، اما اون قدر آهنگ و وکال قوی ای داره که دوست داشتنی باشه

حیف ... حیف ...

بقیه آثار هم همگی کارهای زیبا و قابل اعتنایی هستن ...

بلا تکلیف که بچه‌ها به عنوان یه کار راک خیلی قبولش داشتن، اثر مهمیه از نظر موسیقیایی ... ولی خب شعرش یه کم دل منو زد ؛ استفاده مفرط از یه سری المان نه چندان متعارف، که سعی داشت به کارای یغما گلرویی نزدیک بشه، ولی در همون سطح تقلید ساده انگارانه باقی موند ... اینتروی آهنگ هم تقریباً (یا دقیقاً ؟) کپی برداری از اینتروی چمدان از آلبوم ساعت فراموشی بود.
تغییر لحن صدای رضا هم گرچه از موضع قدرت نمایی بود، ولی خب تو ذوق می‌زد کمی ...

اما از نظر موسیقی و تنظیم ... قطعاً تو ژانر راک از بهترین‌های این آلبوم، و در مقایسه با بازار یه سر و گردن از همه کارا بالاتره ... ولی خب مقایسه این ترک با کارای راک قبلی رضا به خصوص آهنگای آلبوم قبلیش مثل کجای این دنیا میشه یا چرا یادم نمیاد یا فقط یه کمی چای واسه من بریز نشون میده که از رضا انتظار بالاتری میره ...

فیلم کوتاه بین کارای این آلبوم کمترین استقبال رو داشته، اما خب به اون بدی هم نیست ... ترک استاندارد و خوبیه که سیکل وار از یه جایی شروع میشه و به همون جا ختم میشه. بیشتر حول شعرش می‌چرخه و ملودی هم زیبا و دلنشینه ... ولی خب ترکی نیست که همیشه گوش بدی و لذت ببری ...

حرف های بی مخاطب از ساختارشکن ترین آثار رضا بود ... بعد از تجربه نه چندان موفق کی فکرشو می‌کرد تو آلبوم ساعت 25 فکر نمی‌کردم رضا باز هم بیاد سمت ریتمیک خوندن ... ولی خب این یکی تجربه متفاوت و موفقی بود که با یه شعر تقریباً فان و ملودی بسیار زیبا اثر قابل قبول و دوست داشتنی رو ارائه کرده ...

دوستان به مدولاسیون های خوب در این آهنگ اشاره کردن، اما به نظر من کاملاً این مدولاسیون ها بی‌مورد بود، حداقل نباید تعدادش از یکی تجاوز می‌کرد ؛ با اینکه سبک آهنگ این جوریه و خواسته اثر متفاوتی باشه، اما به زیبایی اثر یه خورده لطمه وارد کرده ... هر چیزی حدی داره آخه :دی

نوار : طبق عرف همه آلبوم‌های رضا از هیس به بعد، این هم در کنار گرامافون جز ترک‌های خاطره انگیز و خاطره باز بود که از همشون هم نوستالژی بیشتری داشت ... نوار خیلی دوست داشتنی و خوبه، مخصوصاً شعر و ملودیش که خیلی خوب در کنار هم نشستن ... ولی خب بهترین نبود ... کافه رویا یا کوچه ملی تو این سبک خیلی بهتر بودن ...

حرف آخر : خب،‌ متفاوت ترین کار رضا تو این چند سال هم، این ترک بود ... آهنگ بسیار آبرومند و قرص و محکمیه ... از اون جنس کارای حماسی که خوندن و ملودی ساختن براش هم بسیار سخته ... نتیجه هم کار زیبا و قابل تأملی شده ... اما خب شعر قیصر امین پور خدا بیامرز چندان مناسب خوندن نبود ... البته اگه کسی می‌خواست این شعر رو بخونه بهتر از این نمی‌شد این کارو کرد؛ ولی خب حرف آخر از اون کارا نیست که همیشه تو پلی‌لیستت بمونه ...

+

قبل از اینکه خاطرات مبهم بیاد، با وجود اخباری که در مورد متفاوت بودنش می‌شنیدم، یه کم می‌ترسیدم ... اما باز هم مثل همیشه رضا نشون داد که باید بهش اعتماد کرد
آلبوم به آلبوم، تو هر سبکی که میره، پیشرفت می‌کنه و این برای خواننده‌ای تو بازار موسیقی ایران که باید به هزار تا چیز فکر کنه و هزار تا چیز رو مد نظر قرار بده، چیز کمی نیست ...
خاطرات مبهم هم مخاطب خاص و هواداران رضا رو راضی می‌کنه، هم با مخاطب عام ارتباط برقرار می‌کنه ...

ورود رضا به سبک پاپ باید هم به همین شکل می‌بود ... قرار نیست پاپ یزدانی حتی اپسیلونی نزدیک بشه به پاپ بقیه خواننده‌های موزیک پاپ ایران ...

رضا یزدانی باید کلاس کاری بالای خودش رو حفظ کنه و نشون بده که تو هر سبکی، موسیقی خوب، شعر زیبا و صدای خاص و متفاوت خودش رو حفظ می‌کنه و به معنای واقعی کلمه، خوب رو از بد تشخیص میده ...

آلبوم بعدی مسلماً بهتر از این خواهد بود ... چه تو سبک راک، چه پاپ راک ...

+

به سؤالات هم جواب بدم، حرف در نیارن واسمون :دی

ضعیف که نداشت ... ولی خب کمتر از همه با حرف آخر و فیلم کوتاه ارتباط برقرار کردم ...

سیم آخر (تهران تهران) بهترین شعر رو داشت ... در کنار اون نوار و گرامافون هم زیبا بودن ...

کجا گمت کردم، گرامافون

شک می‌کنم، کجا گمت کردم

دو آلبوم خیلی با هم متفاوت بودن ... از هر نظر ...
واقعاً نمیشه مقایسه کرد ...
ولی خب در کل چون من میونه‌ام با رضای راک خون بهتر از رضای پاپ خونه، اون آلبوم رو بیشتر دوست داشتم
با این حال خاطرات مبهم اثری فوق‌العاده شیک، حرفه‌ای و سطح بالاست که با مخاطب حرف می‌زنه و با لب و دهن آدم بازی می‌کنه :دی

افتضاح ...
به هیچ وجه در شأن رضا نبود، به خصوص موزیک ویدئوی آهنگ بدون تو هیچم، آهنگی که تو آلبوم قبلی از بهترین‌ها بود و همیشه جز آهنگای اصلی Playist ام قرار داشت ... سطح این ویدئو از کارای آماتور شبکه ایران موزیک هم پایین تر بود ... من واقعاً نمی‌دونم چی فکر کردن که همچین کاری رو ساختن ...
بعد از اون ویدئوی اتاق یخ زده هم بد بود ! اگه می‌خواست کارتونی کار کنه، خیلی کارگردانای بهتری وجود داشتن ؛ نمونه بارزش همین سعید مدرس که ویدئوهاش از PMC پخش می‌شد و کاراش کارای قابل قبولی بودن ...
کلیپ کجا گمت کردم به نسبت ویدئوی قابل قبول تری بود ... البته فقط جاهایی که در کنار کارن بود ... اون هم انتخاب لباس رضا اصلاً خوب نیست ...
ویدئوی حرفای بی مخاطب هم تنها ویدئوی نسبتاً خوب این مجموعه بود که در حد ویدئوهای معمولی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان هم نبود ...
اکت رضا تو این ویدئو از همیشه بهتر بود ...

در کل باید برای ویدئوهای بعدی سراغ کارگردان‌های درست و حسابی ویدئو بره ... ما الان کارگردانای فوق‌العاده خوبی داریم که تو همین تهران دارن کار می‌کنن و هر روز کلیپاشون رو آنتن پخش میشه
کسایی مثل Bushehri Brothers یا Sepehr V.i ...

تجربه خوبی نبود متأسفانه ... انتظارات خیلی فراتر از این حرفاست ...
دیگه رضا یزدانی از امثال نریمان و یاس و تتلو و رضایا و رضا صادقی و ... که کمتر نیست ! اینا هم تو همین ایران ویدئوهای خوب ساختن ...

Kurosh
31-03-2013, 02:37
با تشــکر از 49 نفـری که در این نظرسنجی شرکت کردن...

بعد از گذشت یک ماه، با نظر شما ترانه‌ی نوار با 21 رأی به عنوان بهترین ترانه‌ی این آلبوم انتخاب شد.

آهنگ با کیفیت 128 ضمیمه‌ی انجمن شد :)

ادامه‌ی بحث‌ها در مورد آلبوم رو در تاپیک اختصاصی خواننده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دنبال کنید.

با تشکر
مدیریت انجمن موسیقی