مشاهده نسخه کامل
: کمک در استفاده از کاربردهای tplink 8968
amir-vampire
19-02-2013, 18:20
دوستان من از روی دفترچش هر چی خوندم نفهمیدم چحوری فایل شیر کنم .یعنی فایل رو انتخاب کردم اما نمی دونم چجوری رو سیستم های دیگه بزارم .بعدشم مغازه دار می گفت از اون دسته مودم هایی هست که لینک می گیره و بدون کامپیوتر دانلود می کنه ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
دوستان من از روی دفترچش هر چی خوندم نفهمیدم چحوری فایل شیر کنم .یعنی فایل رو انتخاب کردم اما نمی دونم چجوری رو سیستم های دیگه بزارم .بعدشم مغازه دار می گفت از اون دسته مودم هایی هست که لینک می گیره و بدون کامپیوتر دانلود می کنه ! کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
اون مودم ها دارای پورت یو اس بی برای وصل کردن دیوایس های ذخیره سازی و nas است که در حالتی که سیستم خاموش است با یک دانلود مینیجر مخصوص و از طریق فعال کردن گزینه ای برای اینکار در تنظیمات مودم میتونید دانلود کنید بدون روشن بودن سیستم
منظورتون رو من نفهمیدم
شما دو تا سیستم رو با هم از طریق مودم شبکه کردین و مشکل شیر کردن فایل دارین ؟
amir-vampire
19-02-2013, 23:13
اون مودم ها دارای پورت یو اس بی برای وصل کردن دیوایس های ذخیره سازی و nas است که در حالتی که سیستم خاموش است با یک دانلود مینیجر مخصوص و از طریق فعال کردن گزینه ای برای اینکار در تنظیمات مودم میتونید دانلود کنید بدون روشن بودن سیستم
منظورتون رو من نفهمیدم
شما دو تا سیستم رو با هم از طریق مودم شبکه کردین و مشکل شیر کردن فایل دارین ؟
اون مودم ها دارای پورت یو اس بی برای وصل کردن دیوایس های ذخیره سازی و nas است که در حالتی که سیستم خاموش است با یک دانلود مینیجر مخصوص و از طریق فعال کردن گزینه ای برای اینکار در تنظیمات مودم میتونید دانلود کنید
آقا دقیقا منطورم همینه شما می دونید تنظیماتش چجوریه ؟
amir-vampire
19-02-2013, 23:13
من اصلا از شیر چیزی نمی دونم کلا راهنمایی می خواااام
من اصلا از شیر چیزی نمی دونم کلا راهنمایی می خواااام
فکر نکنم مودم شما این قابلیت رو داشته باشه این پورت رو داره ؟
خوب شما الان چه چیزهایی رو با هم شبکه کردین ؟
باید شبکه کنید تا بهتون بگم
از طریق لپ تاب به وایرلس مودم میتونید وصل بشین و اینطوری با pc میتونید شبکه کنید
r_liaghat
04-03-2013, 08:14
سلام.عزیز من دیروز این مودم رو خریدم ولی تا اونجایی که من میدونم قابلیت دانلود بدون کامپیوتر رو نداره.هم تو مشخصات هم همچین چیزی ننوشته هم اینکه دیروز از یه فروشنده که فکر کنم نمایندگی بود پرسیدم میشه گفت نه.البته باز امیدوارم این قابلیتو داشته باشه چون خیلی به کار میاد.اگه متوجه شدی این کارو میکنه یا اینکه فهمیدی چطوری باید بدون کامپوتر باهاش دانلود کرد ما رو بی خبر ندار.ممنون
parham511
01-04-2013, 04:53
دوستان واقعا این مودم میتونه بعد از خاموش کردن کامپیوتر به دانلود ادامه بده و روی درگاه USB ش ذخیره کنه؟
اگه کمک کنید یه دنیا ممنونتون میشم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.