مشاهده نسخه کامل
: ویندوز بعد از دیفرگ کردن درایوها پرید
سلام. روز به خیر
مشکل:
داشتم درایوها رو دیفرگ می کردم . بعد از سه تاشون ویندوز پرید. یعنی همون صفحه مشکیه میاد که می خواد با سیف مود بالا بیایم یا ویندوز. با سیف مود که نمیشه. با ویندوز نرمالی هم که میاد برای 3 ثانیه صفحه آبی ظاهر میشه و دوباره ریست و از اول....
من با mini windowes گذاشتم بالا بیاد . اطلاعات همه درایوا رو نشون میده غیر از درایو سی! وقتی می خوام بازش کنم میگه این درایو فرمت نشده باید فرمتش کنی!!!
1. الان نمی دونم اگه بخوام ویندوزشو عوض کنم اطلاعات رو دسکتاپشو چطوری وردارم!
2. اصلا مشکل از کجاس؟ هارد آسیب دیده؟ آسیبش جدیه و ممکنه بازم دردسر ساز شه؟
مرسی از راهنماییتون
احتمالا برای یکی از فایل های سیستمی مشکل پیش اومده و درایو c به حالت raw رفته
ببینید میتونید ویندوز رو ریپیر کنید و فایل های سیستمیشو تعمیر کنید ؟
درست نشد مجبورید ویندوز رو عوض کنید
با همون mini windows ببینید میتونید اطلاعات دسکتاب رو بریزید روی یکی از درایوها یا نه
با مینی ویندوز درایو سی رو بهم نمیده میگه نیاز به فرمت داره. برای ریپیر اومدم
ولی سی دی ویندوزو که گذاشتم میره برای نصب ویندوز. اصلا تو حالت انتخاب گزینه r
برای ریپیر نمیره. این یعنی چاره ای جز نصب نیست؟ اطلاعات دسکتاپ پرید؟
برای بازگرداندن فایل سیستمتان اول سی دی ویندوز را درون سی دی رام بگذارید وفرمان run cmd c:windows system32 را اجراکنید احتمالا فایلهای معیوب رپییرمیشه بعد از این کار با نرم افزار power data recovery درایورها را برگردانید .
این دستور run cmd... رو کجا وکی اجرا کنم. در حال حاضر سیستمم ویندوز نداره.
سی دی ویندوز هم که میذارم بعد از کپی وارد صفحه پارتیشن بندی میشه. که فقط امکان نصب ویندوز هس نه ریپیر.
این دستور run cmd... رو کجا وکی اجرا کنم. در حال حاضر سیستمم ویندوز نداره.
سی دی ویندوز هم که میذارم بعد از کپی وارد صفحه پارتیشن بندی میشه. که فقط امکان نصب ویندوز هس نه ریپیر.
اگه میتونید دستور sfc \scannow رو با فلاپی بوتیبل اجرا کنید سی دی ویندوزهم باید باشه ببینید اینطوری فایل های سیستمی تعمیر میشه یا نه
اگر نه ویندوز رو عوض کنید و بعد از تعویض اطلاعات درایو c رو برگردونید
اگه اطلاعات درایو c خیلی مهمه هاردتون رو روی یک سیستمی که هارد داره بزارید و با نرم افزار easeus data recovery اطللاعات درایو c که raw شده رو ریکاوری کنید و بریزین روی اون هارد از اونجا انتقال بدین روی هارد خودتون تو یکی از درایوها بعد روش روی سیستم خودتون ویندوز نصب کنید
اگرسیستم ویندوز نداره ومشکل دارین بهتره که مراحل نصب راادامه بدین اگرپارتیشن قبلی دارین پاک کنید وازنوع پارتیشن ntfcبسازید ومراحل ویندوز را به اتمام برسانیدوبا نرم افزارeasy recovery اطلاعات از دست رفته را برگردانید من همین مورد را با هارد 160 داشتم مجبورشدم همین کاری که توضیح دادم انجام بدم مسپاریم دست آقامهرداد اگر راه حلی بهترسراغ داره راهنمایی کنه متشکرم .
بله میتونن هم ویندوز عوض کنن و سپس ریکاوری که میشه نتیجه گرفت هم میتونن برای اینکه خیالشون راحت تر بشه هارد رو به یک سیستم دیگه که هارد داره وصل کنند و پارتیشن raw شده رو با نرم افزار eases data recovery ریکاوری کنن روی اون هارد
مرسی بچه ها.
من قبلا با نرم افزارای ریکاوری خیلی نتیجه خوبی نمی گرفتم. خصوصا فایلهای متنی. office . ولی برای عکس و فیلم عالی بودن.
اکسترمی عزیز اون نرم افزاری که گفتین لینک دانلودشم دارین یا تو همین سایت می تونم پیدا کنم؟ کار کردن باهاش قلق خاصی نداره؟
یعنی واقعا نرم افزاری هس که اطلاعات دسکتاپو برگردونه با اطمینان؟ من خیلی با این قضیه درگیر میشم. یه بار یه 700 تومنی به خاطر اطلاعات
حیاتی یه هارد هزینه کردم. گفتن تو لابراتوار انجام میدن. من فقط اطلاعاتو می خواستم دادم گفتم کره ماه هم لازمه سفینه شو جور می کنم!
مرسی بچه ها.
من قبلا با نرم افزارای ریکاوری خیلی نتیجه خوبی نمی گرفتم. خصوصا فایلهای متنی. office . ولی برای عکس و فیلم عالی بودن.
اکسترمی عزیز اون نرم افزاری که گفتین لینک دانلودشم دارین یا تو همین سایت می تونم پیدا کنم؟ کار کردن باهاش قلق خاصی نداره؟
یعنی واقعا نرم افزاری هس که اطلاعات دسکتاپو برگردونه با اطمینان؟ من خیلی با این قضیه درگیر میشم. یه بار یه 700 تومنی به خاطر اطلاعات
حیاتی یه هارد هزینه کردم. گفتن تو لابراتوار انجام میدن. من فقط اطلاعاتو می خواستم دادم گفتم کره ماه هم لازمه سفینه شو جور می کنم!
تو گوگل سرچ کنید هست من که برای پارتیشن های raw شده از این نرم افزار نتیجه خوبی گرفتم تا الان کار باهاش هم آسونه و معلومه چیکار باید بکنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.