مشاهده نسخه کامل
: مشکل در تلویزیون سری 8 سامسونگ
سلام
من تلویزیونم عیب یابی داخلی کردم (دکمه ریترن رو 20 ثانیه نگه داشتم ) این ارورها رو می نویسه #توی عکس*
وقتی که با کنترل کار میکنم هر دو کنترل مثلا صدا رو کم و زیاد میکنم تصویر تلویزیون فریز میکنه بعد هم ریستارت میشه
مشکل از کجا میتونه باشه
هزینه درست کردنش ؟
UA55ES8000R سفارش امارات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hobor971
19-02-2013, 08:27
با کنترل حرکتی یا صوتی هم همین مشکل رو داری؟
با کنترل حرکتی یا صوتی هم همین مشکل رو داری؟
اره با کنترل حرکتی یا صوتی هم همین مشکل رو دارم؟
matinpour
21-02-2013, 18:04
سلام
من تلویزیونم عیب یابی داخلی کردم (دکمه ریترن رو 20 ثانیه نگه داشتم ) این ارورها رو می نویسه #توی عکس*
وقتی که با کنترل کار میکنم هر دو کنترل مثلا صدا رو کم و زیاد میکنم تصویر تلویزیون فریز میکنه بعد هم ریستارت میشه
مشکل از کجا میتونه باشه
هزینه درست کردنش ؟
UA55ES8000R سفارش امارات
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل فریز شدن
درصورت فریز شدن تلویزیون وارد منوسرویس می شویم highlighted option 12 رو ریست می کنیم و خارج و خاموش میکنیم
smhsh121
21-02-2013, 22:41
مشکل فریز شدن
درصورت فریز شدن تلویزیون وارد منوسرویس می شویم highlighted option 12 رو ریست می کنیم و خارج و خاموش میکنیم
شما می دونید منظور از Main و LVDS تو عیب یابی چیه؟ چون برای منم دیدم یه وقتایی این ارور رو میده ولی هیچ مشکلی با تی وی ندارم.
matinpour
22-02-2013, 13:40
شما می دونید منظور از Main و LVDS تو عیب یابی چیه؟ چون برای منم دیدم یه وقتایی این ارور رو میده ولی هیچ مشکلی با تی وی ندارم.
دوست عزیز
این اتفاق ممکن است وقتی که کابل LVDS اتصال به mine bordاصلی و پنل قطع شده است. کابلهای ورودی به تلویزیونتان منظور در قسمت تصویر شامل (s-video cable - A/V cable - RF cable - HDMI cable - PC signal ) را بررسی کنید که قطعی یا زدگی یا از نظر کیفیت پایین نبا شد. و اگر همه چیز مطلوب بود و همان خطا را نشان می داد باید آن کابل را داخل تلویزیون بررسی کنید که در جای خود اتصال کامل داشته باشد در غیر این صورت باید به نمایندگی مراجعه کنید.
aria1383
29-06-2017, 19:36
ببخشید منو سرویس رو از کجا باید بیاریم
matinpour
30-06-2017, 20:28
ببخشید منو سرویس رو از کجا باید بیاریم
دوست عزیز
منوی مخفی قسمت حساس تلویزیون است و اگر به این امور وارد نیستید وارد نشوید که یک عمل اشتباه شما ممکن است شما را دچار خسارت شدید کند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.