مشاهده نسخه کامل
: خرید از سایت آمازون
Amir Hossein
18-02-2013, 15:21
سلام بچه ها:n01:
میخواستم از سایت آمازون یه خریدی داشته باشم ولی چند تا سوال برام پیش اومده
اصلا میشه تو ایران از سایت آمازون خرید کرد؟
پول رو چطوری به حساب بریزم؟
هزینه ارسال به ایران تقریبا چقدر میشه؟
وقتی میفرستن جنس تو ایران چک میشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
1. خیر!
2. راهی نیست مگه اینکه کارت های اعتباری/هدیه داشته باشید.
3. ارسال نمی کنند.
4. بله.
بعضی شرکت ها هستند که خودشون جنس رو در آمریکا یا اروپا خریداری می کنند و بعد برای شما می فرستن٬ با سرچ می تونید پیدا کنید ولی هزینه هاشون خیلی خیلی بالاست. اگه آشنایی هم دارید شاید بتونه براتون خرید کنه ولی باز هم هزینه ارسالش زیاده (حدود 40-50 یورو از اروپا با پست DHL یک هفته ای و بیشتر از این از آمریکا).
Xx Hossein xX
20-02-2013, 19:10
اگه کالای خیلی ضروری دارید یک راه هست.
میگم ضرروری چون که هزینه ی بالایی داره.
روش کارم اینه که به یکی که کارت اعتباری داره میگید بره براتون جنستون رو از آمازون بخره و یک آدرس حقیقی (پایین میگم آدرس رو از کجا بیارید) توی مالزی بده به آمازون. آمازون جنستون رو بدون مشکل میفرسته مالزی.
مالزی ایران رو تحریم نکرده از اوجا میتونید جنستون رو با DHL یا پست معمولی بفرستید تهران.
یه شرکتی هست که این کارو میکنه و در مالزی دفتر معتبر داره. جنستون رو میفرستید اوجا اونا هم براتون میفرستن تهران.
اون شرکت جنس رو با DHL میتونه بفرسته (هزینه پست رو ازتون میگیرن ) که بهش گمرک میخوره میتونه با یه مسافر بفرسته جنسو که گمرک نمیخوره ولی 50 دلار حداقل اون شرکت ازتون میگیره.
هزینه ی عضویت توی اون سایت هم 255 هزار تومن سالانه هستش و هر چنتا جنس هم خواستید توی یک سال میتونید سفارش بدید.
یه راه راحت دیگه هم هست، اگه کسی رو خارج از کشور دارید آدرس خونه اونا رو بدید بعد اون فرد با پست DHL بفرسته تهران.
DHL با ایران همکاری میکنه و تحریم هم نیست ولی گمرک میخوره روی جنستون.
ادرس اون شرکت رو خواستید بگید پی ام کنم. :n16:
Reza31001
20-02-2013, 19:21
ایران شیپینگ (سرچ بزن) این کار رو میکنه
ولی همون طور که دوستان گفتن هزینش زیاد در میاد
من برای یک جنس 160-170 گرمی و با قیمت 90 دلار قیمت گرفتم گفتن 518 تومن میگیرم در خونه تحویل میدیم!
( یه بار از مبدا میاد امارات دفعه دوم میاد به آدرس شما)
ضمنا اون موقع که قیمت گرفتم دلار دور و بر 3200 بود!
alone one
09-03-2013, 20:29
دوستان یکم در مورد خود سایت آمازون توضیح میدین
من اونطور که شنیدم دوجور کالا تو آمازون میفروشن،1کی خود سایت آمازون میفروشه و 1کیم اشخاص دیگه
از کجا بفهمیم این کالا فروشندش خود آمازونه یا اشخاص دیگه؟
کلا مراحل خرید صرف نظر از اینکه ما تحریمیم یکی میگه؟
rozbeh85
09-03-2013, 20:36
دوستان یکم در مورد خود سایت آمازون توضیح میدین
من اونطور که شنیدم دوجور کالا تو آمازون میفروشن،1کی خود سایت آمازون میفروشه و 1کیم اشخاص دیگه
از کجا بفهمیم این کالا فروشندش خود آمازونه یا اشخاص دیگه؟
کلا مراحل خرید صرف نظر از اینکه ما تحریمیم یکی میگه؟
یه سری اجناس از خود آمازون و یا شرکت های تایید شده ی آموزن هستند، اونیکه اشخاص خودشان می فروشند Ebay هست که اونم خوب چیزایی توش پیدا میشه.
بهترین راه واسه اینکه بدونید جنس بدرد میخوره یا نه اینه که Review ها را بخوانید و تصمیم بگیرید.
schumi_268
10-03-2013, 18:33
خريد كالا از آمازون انجام ميشه:n06:
alone one
11-03-2013, 11:53
یه سری اجناس از خود آمازون و یا شرکت های تایید شده ی آموزن هستند، اونیکه اشخاص خودشان می فروشند Ebay هست که اونم خوب چیزایی توش پیدا میشه.
بهترین راه واسه اینکه بدونید جنس بدرد میخوره یا نه اینه که Review ها را بخوانید و تصمیم بگیرید.
آخه تو مالیات دادن مشخص میشه
مثلا میگن اگه اون فروشنده مورد تایید بخریم مالیات باید بدیم رو اجناس ولی از خود آمازون نه(فک میکنم بخاطر چند ملتی بودن شرکت)
بعد یکی سیر تا پیاز سایت آمازونو میگه چجوریه؟
از تخفیفای یهوییش گرفته تا پست مجانیو ...
پیشاپیش ممنون
alone one
11-03-2013, 11:54
خريد كالا از آمازون انجام ميشه:n06:
دادا شمام اطلاعات داری خوشحال میشیم استفاده کنیم
ممنون
یک سایت اینترنتی کتاب فروشی هست که کتاب خارجی هم میفروشه یعنی کسی بخواد براش تامین میکنه کافیه سفارش بدین بهشون دیگه با توجه به پست و هزینه کتاب پول میگیره!
rozbeh85
11-03-2013, 17:12
آخه تو مالیات دادن مشخص میشه
مثلا میگن اگه اون فروشنده مورد تایید بخریم مالیات باید بدیم رو اجناس ولی از خود آمازون نه(فک میکنم بخاطر چند ملتی بودن شرکت)
بعد یکی سیر تا پیاز سایت آمازونو میگه چجوریه؟
از تخفیفای یهوییش گرفته تا پست مجانیو ...
پیشاپیش ممنون
معمولا در داخل آمریکا برای خرید اینترنتی مالیاتی گرفته نمیشه مگر چند ایالت که توی هر خرید این ایالت ها را مشخص میکنه، و فکر نمیکنم مالیات ارتباطی با فروشنده داشته باشه.
پست مجانی هم اگر بالای 25 دلار باشه توی خود آمریکا پست مجانی است.
alone one
12-03-2013, 19:41
معمولا در داخل آمریکا برای خرید اینترنتی مالیاتی گرفته نمیشه مگر چند ایالت که توی هر خرید این ایالت ها را مشخص میکنه، و فکر نمیکنم مالیات ارتباطی با فروشنده داشته باشه.
پست مجانی هم اگر بالای 25 دلار باشه توی خود آمریکا پست مجانی است.
پس با اینهمه یعنی خرید از آمازون بصرفه تر از فروشگاههای امریکاس درسته؟
این تخفیفاش چجوره؟تغییر میکنه یا مقدارش ثابته؟
rozbeh85
12-03-2013, 22:05
پس با اینهمه یعنی خرید از آمازون بصرفه تر از فروشگاههای امریکاس درسته؟
این تخفیفاش چجوره؟تغییر میکنه یا مقدارش ثابته؟
خرید از Ebay و آمازون خیلی به صرفه است.
تخفیف ها هم شانسی است، بهترین سایت که تخفیف ها را در تمامی فروشگاه ها بررسی میکنه دیلز2بای دات کام است، من خودم این سایت رو 1 هفته چک کردم تا تونستم از توی BestBuy یه تلویزیون رو 200$ ارزونتر بخرم.
alone one
12-03-2013, 22:34
خرید از Ebay و آمازون خیلی به صرفه است.
تخفیف ها هم شانسی است، بهترین سایت که تخفیف ها را در تمامی فروشگاه ها بررسی میکنه دیلز2بای دات کام است، من خودم این سایت رو 1 هفته چک کردم تا تونستم از توی BestBuy یه تلویزیون رو 200$ ارزونتر بخرم.
این فروشگاه دیلز2بای دات کام همه فروشگاههای مجازی و واقعیو پوشش میده؟یعنی آمازونم تو بررسی هاش هست؟
rozbeh85
12-03-2013, 22:36
این فروشگاه دیلز2بای دات کام همه فروشگاههای مجازی و واقعیو پوشش میده؟یعنی آمازونم تو بررسی هاش هست؟
بله، هر فروشگاهی که تخفیف بده رو نشون میده.
خرید از آمازون توی ایران به چند روش امکان پذیره ولی اصلا به صرفه نیست
alone one
13-03-2013, 12:10
خرید از آمازون توی ایران به چند روش امکان پذیره ولی اصلا به صرفه نیست
بصرفه ترین فک کنم اینه که اونور آب آشنایی چیزی داشته باشین،وگرنه با پست که اصلا نمیصرفه
حتی اگه آشنا هم داشته باشید بازم نمیصرفه.من یه تبلت نکسوز 7 میخواستم اونور قیمتش 200 دلار بود برادرم میخواست برام بفرسه حساب کردم 200 هزار تومن هزینه پستش میشه فقط تازه پول گمرک هم باید بدی دردسرا و اذیت کردنای گمرک هم هست.تازه اگه جنس مورد نظرت وزنش هم زیاد باشه که دیگه خونه خراب میشی.به همین خاطر میگم به صرفه نیست مگه اینکه یه چیزی بخوای که واقعا بهش نیاز داری و اینجا گیر نیاد و وزنش هم خیلی کم باشه
alone one
14-03-2013, 17:22
حتی اگه آشنا هم داشته باشید بازم نمیصرفه.من یه تبلت نکسوز 7 میخواستم اونور قیمتش 200 دلار بود برادرم میخواست برام بفرسه حساب کردم 200 هزار تومن هزینه پستش میشه فقط تازه پول گمرک هم باید بدی دردسرا و اذیت کردنای گمرک هم هست.تازه اگه جنس مورد نظرت وزنش هم زیاد باشه که دیگه خونه خراب میشی.به همین خاطر میگم به صرفه نیست مگه اینکه یه چیزی بخوای که واقعا بهش نیاز داری و اینجا گیر نیاد و وزنش هم خیلی کم باشه
البته مسافری واست بیارن،پست که هزینه اش بالاس
esisuzuki
16-03-2013, 09:10
از ساییت های روسی هم میتونید خرید کنید هزینه پست هم فکر نکنم زیاد بشه به ایران هم میفرستند
Thor God
16-03-2013, 09:42
با واسطه ميشه مثلا سايت كتابناك داره كتاب هاي موجود تو آمازون رو ميفروشه
NorthBridge
20-06-2013, 21:30
هر کی واقعاً واقعاً واقعاً از آمازون میخواد خرید کنه من راهش و متخصصش رو سراغ دارم که بطور عادی واردات SSD و mSSD از اونجا انجام میده میتونه کالای مورد نظر شما رو هم بیاره
توی pm بپرسید تا بگم. اینجا تبلیغ میشه و ممنوع
brad pitt
26-07-2014, 22:08
سلام
ببخشید از سایت زیر هم میتونید خرید کنید ؟»:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی واسطه هست که براتون خرید رو انجام میدن . اما هیچ تظمینی برای اعتماد نمیدن . حتی یک نماد الکترونیکی اعتماد ندارن .
Mr.Pooya
27-07-2014, 00:46
بحث از پست و گمرک شد ! که باید از گمرک تجویل بگیرید و دردسر داره !DHL خیلی راحت بسته رو دم در خونه بهتون تحویل میده و مشکل گمرک هم نداره ! حالا شاید من متوجه منظورتون نشدم
Sent from my Phone
vcr_semorgh
28-06-2015, 11:23
میشه برای من چند تا کالا رو امار بگیره
vcr_semorgh
28-06-2015, 11:24
میشه برای من چند تا کالا رو امار بگیره
hghazanfari
22-02-2017, 22:23
من یه بار یه چیزی از انگلیس خریدم دادم دی اچ ای آورد وحشتناک گمرک خورد!! ولی از آمازون آمریکا هم خرید کردم. یه سایتی هست به اسم چارسوق که از آمازون و ای بی و اینا خرید میکنه و میاره دم در تحویل میده. گمرک رو میگه خودش میده، پول ارسال در خونه هم نمیگیره! حالا اول کارشونه اینجورین یا چی رو نمیدونم فعلا که راضیم ازشون :n02::n02: نماد و اینا هم داره
charsooq.com
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.