ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : LG Optimus G pro | اولین گوشی Full HD ال جی با پردازنده 4 هسته ای

h!tman
18-02-2013, 12:47
خوب این رسما معرفی شد.
- ابعاد 150.2 در 76.1 در 9.4 میلیمتر با حاشیه نمایشگر به میزان 3 میلیمتر
- وزن 172 گرم در دو رنگ مشکی و سفید
- نمایشگر 5.5 اینچی با رزولوشن 1920 در 1080 و تراکم 400 پیکسل در اینچ
- پردازنده 4 هسته ای اسنپدرگون 600 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز
- 2 گیگابایت رم
- 32 گیگابایت حافظه داخلی؛ قابل افزایش با حافظه جانبی از نوع microSD
- 13 مگاپیکسل دوربین عقب؛ 2.1 مگاپیکسل دوربین جلو
- باتری 3140 میلی آمپری قابل تعویض و قابل شارژ به روش بی سیم القایی
- چراغ LED دور تا دور دکمه فیزیکی Home با 6 رنگ مختلف برای هشدارهای مختلف
- اندروید 4.1.2

اندروید 4.2.1 نیست!
و البته عیب از این بزرگتر ، قیمت 900دلاری برای شروع عرضه هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترکیبی از طراحی s3 و One X ه!
+ دیجیت های نکسس 4

biostar
18-02-2013, 15:01
5.5 اینچ تراکم پیکسل کمتری میده و البته بزرگی بیش از حدش از گوشی بودن درش میاره

به نوعی میشه گفت رقیب نوت 2 هست تا xperia z و باترفلای

(^_^)
18-02-2013, 20:42
LG تمام تلاشش رو کرده که یه 5.5 اینچی با اندازه 5 اینچ بزنه !

biostar
19-02-2013, 11:24
LG تمام تلاشش رو کرده که یه 5.5 اینچی با اندازه 5 اینچ بزنه !

عرض صفحه نمایشش که یکی هست ، فقط دراز تر شده:n02:

ولی ابعاد کلی گوشی از butterfly اچ تی سی کمتر هست !

30vil
19-02-2013, 11:45
عرض صفحه نمایشش که یکی هست ، فقط دراز تر شده:n02:

ولی ابعاد کلی گوشی از butterfly اچ تی سی کمتر هست !

You may already be acquainted with the 5.5-inch, 1920 x 1080 resolution display on the Optimus Pro G, which LG says is the largest on any of its phones yet. The display is surrounded by a narrow bezel, which makes the phone 76.1mm wide, narrower than the Galaxy Note II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which is 80.5mm wide and has an identically sized display.

adrenalin
19-02-2013, 15:38
سخت افزار الان دیگه به جاهای خوبی رسیده ولی اندروید جا مونده و این جا موندم کی بخواد جبران بشه .......... :n28:

supermax15
19-02-2013, 16:56
مثل glx تو جیب جامیشه؟

biostar
19-02-2013, 20:20
You may already be acquainted with the 5.5-inch, 1920 x 1080 resolution display on the Optimus Pro G, which LG says is the largest on any of its phones yet. The display is surrounded by a narrow bezel, which makes the phone 76.1mm wide, narrower than the Galaxy Note II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which is 80.5mm wide and has an identically sized display.

GSMARENA زده عرض این گوشی 70 هست !!!
اگه 70 باشه یعنی از باترفلای و xperia z کم عرض تره !! و خب مسلما دراز تر میشه !

حالا کدومش درسته؟

biostar
19-02-2013, 20:22
سخت افزار الان دیگه به جاهای خوبی رسیده ولی اندروید جا مونده و این جا موندم کی بخواد جبران بشه .......... :n28:

نه اینکه شرکت ها خیلی خوب ساپورت میکنن ؟:n02:
فرض کن اسفند اندروید 5 بیاد

همه شرکت ها شروع میکنن در رفتن از زیر آپدیت دادن و... دیگه میدونی

h!tman
19-02-2013, 20:58
نه اینکه شرکت ها خیلی خوب ساپورت میکنن ؟:n02:
فرض کن اسفند اندروید 5 بیاد

همه شرکت ها شروع میکنن در رفتن از زیر آپدیت دادن و... دیگه میدونی
ترتیبش اینه
اچ تی سی یک ورژن میده بیرون ،پر باگ! مصرف باتری هم میبره بالا و بعدش آپدیت اصلاحیه میره برا 3 ماه دیگه
بعد سامسونگ میده و از فرداش شروع میکنه منطقه مختلف دادن و هی قابلیت ول دادن توش:دی اصولا آپدیت منطقه خودت چرت ترینه
بعد سونی میده ،یکم رنگ آمیزی میکنه :دی به علاوه چند قابلیت باحال، و البته براویا انجین که من فرقی ندیدم هنوز از این!
بعد موتورولا برای عید شکر گذاری چیزی به کاستومر ها حال میده
و آخر هم ال جی که حتما بوتلودر بسته :دی اعلام میکنه در 6ماه آینده آپدیت میاد

30vil
19-02-2013, 23:35

به گفته کمپانی LG، یک پوشش شیشه ای منحنی شکل در جلوی این گوشی می باشد ، که باعث ایجاد افکتهای 2.5 بعدی ، در هنگام مشاهده صفحه نمایش می شود.:n19:

ضمنا الجی اشاره داشت که در اواخر فوریه مشخصات کامل آن منتشر کند ، پس به احتمال زیاد این دستگاه را در رویداد MWC بارسلون خواهیم دید.

Pami
21-02-2013, 00:38
درسته پشتش شبیه سری One X هست ولی انصافا شعور مهندس طراح ال جی خیلی بیشتر از اونایی هست که تو htc دارن کار میکنن
خیلی قشنگ تر از پترن پشت استفاده کردن

velvet revoulver
02-03-2013, 01:01
درسته پشتش شبیه سری One X هست ولی انصافا شعور مهندس طراح ال جی خیلی بیشتر از اونایی هست که تو htc دارن کار میکنن

قبول دارم... طراحی پشتش ترکیبی از nexus 4 و One X هست که جالب از کار در اومده ...

اینم Preview جی اس ام از این گوشی:

نکته جالب اینه که preview این گوشی و Htc one هر دو با هم منتشر شده و ال جی تو بنچمارکها و عملکرد دوربین و اکثر موارد دیگه قویتر از رقیبای دیگه ش و مخصوصا ONE بوده ( هر چند بخاطر سایز صفحه نمایش و کلاس و رده ای که این گوشی توش قرار میگیره شاید باید note II رو رقیب این گوشی محسوب کرد اما بهر حال ممکنه خیلیها بخوان این گوشی رو با HTC ONE و بقیه مدلها هم مقایسه کنن ) البته باید منتظر review نهایی بمونیم تا تمام جنبه های این گوشی بررسی بشه که بشه قضاوت نهایی رو انجام داد.... اما چیزی که از الان معلوم و قابل پیش بینیه اینه که htc one و محصولات سایر رقبا بیشتر سر وصدا کرده و خواهند کرد و در همین فروم خودمون هم در موردشون بیشتر از ال جی پرو بحث میشه و به احتمال زیاد پر فروش تر از ال جی خواهند بود که بنظرم دلیلش تنها بخاطر ساپورت بد ال جی و اینجور مشکلات نیست و دلایل دیگه ای هم داره.....

A.N.A.P
02-03-2013, 11:05
WoW چه گوشي خوشگليه ! پشتش شبيه One X و جلوش تا حدودي شبيه S 3 هست ! :دي

kenzu
02-03-2013, 14:26

اتفاقا پشتش از one x شخمی تره

h!tman
14-03-2013, 16:25
یک کار باحاال ال جی ، زدن تبلیغات و تحت الشعاع قرار دادن تبلیغات سامسونگ برای S IV بوده

یکی تو GSmarena نوشته بود بهتره ال جی به جای این موضوع ، این رو روی بنر هاش بنویسه

LG banner should go like this
"No updates 4 You"

واقعی ه : )))))))))

کلا شرکت های دیگه دارن دست و پا میزنن که یکم خودشون رو بالاتر بکشن ، تا وقتی ایرادتشون رو رفع نکنن ،کل دنیا رو هم که بنر پر کنن،بازم تفاوتی نداره

supermax15
14-03-2013, 17:02
چرا اپتیموس g pro رو تبلیغ نکرد؟

Pami
14-03-2013, 17:25
چون هنوز تا عرضه نهایی چی پرو همچنان فلگشیپ کمپانی جی هست ، تو تبلیغات جاهای دیگه هم هنوز جی تبلیغ رسمی میشه

30vil
14-03-2013, 17:45
LG banner should go like this
"No updates 4 You"

دوست عزیز خبر را درست پوشش بده:n09:

ال جی و دست انداختن عدد 4 تبلیغات سامسونگ در میدان تایمز

سامسونگ اخیراً زیاد از عدد 4 برای کمپین تبلیغاتی تلفن هوشمند جدید خود استفاده می کند که با توجه به محبوبیت گلکسی S 3 و انتظار استقبال مناسب از مدل بعدی این خانواده، منطقی است. تنها مشکل این است که تقلید کردن از روی این ایده، خیلی ساده است و این دقیقاً کاری است که LG کرده.

تصویر بالا از تابلوهای تبلیغاتی بزرگ در میدان تایمز نیویورک به خوبی نشان می دهد که چطور LG سامسونگ را دست انداخته و با همین سبک تبلیغاتی، تابلوهایی را بالای تابلوهای سامسونگ به تبلیغ Optimus G اختصاص داده. در واقع فقط چند ساعت مانده به معرفی پرچمدار سامسونگ، LG این پوسترهای بزرگ را برای تبلیغ تلفن خودش رو کرده.

تابلوهای تبلیغاتی LG بدون شک بزرگتر، بالاتر و درخشان تر از تابلوهای سامسونگ هستند اما باید دید LG از پس موج تبلیغاتی که امروز سامسونگ در نیویورک به پا خواهد کرد چطور بر می آید. تابلوهای بزرگ فقط یکی از ترفند های سامسونگ است.

صرفاً جهت اطلاع، بد نیست بدانید که ال جی 20 سالی هست که این تابلوها را به تصاحب خود در آورده و امروز آنها را برای دست انداختن شیوه تبلیغاتی سامسونگ تغییر داده. این تابلوها حتی در آخرین ویدیوی تبلیغاتی سامسونگ هم مشاهده می شوند که احتمالا دلیل حذف آنها توسط این شرکت، همین بوده.

جملاتی نظیر "اپتیموس جی الآن برای شما اینجاست!" و "بیشتر از 4 تا می طلبد تا با یک اپتیموس جی برابری کند" هم از جملات جالبی هستند که ال جی در تابلوهایش به کار برده. اینجا ست که می شود گفت: دست بالای دست بسیار است.

پ.ن : والا اپتیموس من که 8 ماهه دارمش تا حالا به 2 تا ورژن آندروید بالاتر آپدیت شده . ال جی وعده 2.3 داده بود که 4 هم براش داد و 4.1 غیر رسمی هم براش اومده!

و گوشی های هم رده اش هیچ کدوم به 4 آپدیت رسمی نشدند

h!tman
14-03-2013, 18:58
شما درست بخون چی نوشتم بعد نقل قول کن

Pami
14-03-2013, 20:32
همین اپتیموس جی به نسبت زمان ورودش تا دریافت 4.1 سریع نشون داد ، به هر حال سیاست کمپانی اینطوریه ، دلیل نمیشه هر کسی هر کاری کرد بقیه هم اونو انجام بدن
سیاست ال جی اینطوریه که یا ساپورت نمیکنه یا اگه ساپورت نرم افزاری داشته باشه بهترین کیفیت رو بدون باگ ارائه میده
برعکس سامسونگ و مخصوصا HTC که هر 3-4 ماه آپدیت میده ولی پر باگ

این کاری هم که تو عکس کرده خیلی حال کردم ، همیشه تو تاریخ حواشی بین این دوتا برند سامسونگ رو دست خورده از ال جی !

h!tman
14-03-2013, 20:58
همین اپتیموس جی به نسبت زمان ورودش تا دریافت 4.1 سریع نشون داد ، به هر حال سیاست کمپانی اینطوریه ، دلیل نمیشه هر کسی هر کاری کرد بقیه هم اونو انجام بدن
سیاست ال جی اینطوریه که یا ساپورت نمیکنه یا اگه ساپورت نرم افزاری داشته باشه بهترین کیفیت رو بدون باگ ارائه میده
برعکس سامسونگ و مخصوصا HTC که هر 3-4 ماه آپدیت میده ولی پر باگ

این کاری هم که تو عکس کرده خیلی حال کردم ، همیشه تو تاریخ حواشی بین این دوتا برند سامسونگ رو دست خورده از ال جی !

عزیزکم دقت کردی که گوشی خودت از نسخه تقریبا 2ساله اندروید داره استفاده میکنه؟! بعد از این همه زمان تازه براش jelly Beanاونم نسخه سال پیش رو ارائه میده ؟ همین موقع!
بدون باگ باشه ، سیانوژن هم داره به صورت شبانه رام های بدون باگ میده . دلیل نمیشه که شرکت آپدیتی نکنه
رام های سامسونگ هم هنوز باگی توش ندیدم ،رام های بتا شاید ، ولی الان 4.1.2 رسمی حدود 4ماه روی s3 هست و مشکلی ندیدم تا حالا،4.2.2 هم لیک شده و رسمیش تا آخر این ماه میاد
هرچقدر هم ازین تبلیغ ها بکنه! بازم شرکتی نمیشه که بخواد تو رقابت سرشو بلند کنه

supermax15
14-03-2013, 23:11
دوست عزیز خبر را درست پوشش بده:n09:

ال جی و دست انداختن عدد 4 تبلیغات سامسونگ در میدان تایمز

سامسونگ اخیراً زیاد از عدد 4 برای کمپین تبلیغاتی تلفن هوشمند جدید خود استفاده می کند که با توجه به محبوبیت گلکسی S 3 و انتظار استقبال مناسب از مدل بعدی این خانواده، منطقی است. تنها مشکل این است که تقلید کردن از روی این ایده، خیلی ساده است و این دقیقاً کاری است که LG کرده.

تصویر بالا از تابلوهای تبلیغاتی بزرگ در میدان تایمز نیویورک به خوبی نشان می دهد که چطور LG سامسونگ را دست انداخته و با همین سبک تبلیغاتی، تابلوهایی را بالای تابلوهای سامسونگ به تبلیغ Optimus G اختصاص داده. در واقع فقط چند ساعت مانده به معرفی پرچمدار سامسونگ، LG این پوسترهای بزرگ را برای تبلیغ تلفن خودش رو کرده.

تابلوهای تبلیغاتی LG بدون شک بزرگتر، بالاتر و درخشان تر از تابلوهای سامسونگ هستند اما باید دید LG از پس موج تبلیغاتی که امروز سامسونگ در نیویورک به پا خواهد کرد چطور بر می آید. تابلوهای بزرگ فقط یکی از ترفند های سامسونگ است.

صرفاً جهت اطلاع، بد نیست بدانید که ال جی 20 سالی هست که این تابلوها را به تصاحب خود در آورده و امروز آنها را برای دست انداختن شیوه تبلیغاتی سامسونگ تغییر داده. این تابلوها حتی در آخرین ویدیوی تبلیغاتی سامسونگ هم مشاهده می شوند که احتمالا دلیل حذف آنها توسط این شرکت، همین بوده.

جملاتی نظیر "اپتیموس جی الآن برای شما اینجاست!" و "بیشتر از 4 تا می طلبد تا با یک اپتیموس جی برابری کند" هم از جملات جالبی هستند که ال جی در تابلوهایش به کار برده. اینجا ست که می شود گفت: دست بالای دست بسیار است.

پ.ن : والا اپتیموس من که 8 ماهه دارمش تا حالا به 2 تا ورژن آندروید بالاتر آپدیت شده . ال جی وعده 2.3 داده بود که 4 هم براش داد و 4.1 غیر رسمی هم براش اومده!

و گوشی های هم رده اش هیچ کدوم به 4 آپدیت رسمی نشدند

سامسونگ حتی تو طراحی بنر و تابلو هم کپی میکنه واقعا که

h!tman
15-03-2013, 00:36
سامسونگ حتی تو طراحی بنر و تابلو هم کپی میکنه واقعا که
lol
عزیزم ، تابلو ها از یک هفته پیش نصب شدن
ال جی اونارو امروز نصب کرده :n08:

Pami
15-03-2013, 00:36
عزیزکم دقت کردی که گوشی خودت از نسخه تقریبا 2ساله اندروید داره استفاده میکنه؟! بعد از این همه زمان تازه براش jelly Beanاونم نسخه سال پیش رو ارائه میده ؟ همین موقع!
بدون باگ باشه ، سیانوژن هم داره به صورت شبانه رام های بدون باگ میده . دلیل نمیشه که شرکت آپدیتی نکنه
رام های سامسونگ هم هنوز باگی توش ندیدم ،رام های بتا شاید ، ولی الان 4.1.2 رسمی حدود 4ماه روی s3 هست و مشکلی ندیدم تا حالا،4.2.2 هم لیک شده و رسمیش تا آخر این ماه میاد
هرچقدر هم ازین تبلیغ ها بکنه! بازم شرکتی نمیشه که بخواد تو رقابت سرشو بلند کنه

4x HD توی اواسط فوریه 2012 ( اواسط بهمن ماه 90 ) معرفی شد اما عرضه اون افتاد تو ماه جون ( اواسط خرداد ماه 91 )
اون زمان با ICS اومد ، حدود 3 هفته ای هست که رام جلی بین اومده براش ، میشه تقریبا 8 ماه و خرده ای ( محض اطلاع الجی دوست داشت با 2.3 عرضه کنه ولی بخاطر عدم ساپورت از چهار هسته ای توانایی بستر سازی نداشت )
همین آپدیت برای گوشی One X حدود 5 ماه و خورده ای طول کشید ، 3 ماه زودتر ولی کافیه یه مقایسه ساده بین کیفیت خروجی این دوتا روی رام جدید داشته باشیم
نیازی به گفتن نیست خودت میدونی جواب چی هست ;)
یا حتی خود اس 3 هم مشابه One X گرفت آپدیت رو
هرچند این بحث با تو کلیشه ای و بی نتیجه هست چون منطق رو اینجا کنار میزاری

و اما در مورد رقابت ، اگر قرار باشه دوست داشته باشیم همه شرکت ها و برند ها تو یه سطح باشن پس رقابت معنی نمیده
لذت رقابت سامسونگ با اپل تو این بود که بتونه درصد قابل توجهی از سهمش رو مال خودش کنه که کرد
این قضیه بین دوتا کره ای هم صادقه ، رقابت بینشون هست ، تفاوت نسبتا زیادی هم بین طالب این دوتا هست
ولی سلیقه ها فرق میکنه
در ضمن یادمون باشه این وسط اصلی ترین نقش رو تبلیغات انجام میده ( مخصوصا کاذب ) که سامسونگ تو این مقوله رنک 1 رو داره ! نمونه اش این پوسترهای جدید که گلکسی نوت 8 رو داره با آیپد مقایسه میکنه که کار کاملا بچه گانه ای هست ! حداقل برای من مسخره اس !!
خیلی ها ساده تحت تاثیر حجم تبلیغاتی قرار میگیرن ولی اصلا دلیل بر برتر بودن نیست
از اونجایی که آمار فروش بالای یه محصول دلیل بر برتر بودن اون نیست اصلا
نیازی هم به گفتن من نیست ، تا قبل از سال 2013 رقابت بین فلگشیپ های این دوتا برتری رو واضح با اپتیموس جی نشون میده
خود تو که gsmarena رو قبول داری ، میتونی مقایسه این دوتا و مخصوصا صفحه آخرش رو بخونی ;)

و اما در مورد رام های سیانوژن ، وقتی گوشی من مثل ساعت بدون حتی 1 بار هنگ یا لگ یا هر باگ دیگه ای داره کار میکنه چه دلیلی هست برم سراغ کاستوم ؟!
گوشی به راحتی روت میشه ، توابع سیستمی و کلیه منابع به سادگی در دسترس هست
محض اطلاع گوشی من هم تو لیست پروژه ubuntu هست !
اخیرا هم بوت لودر باز شده

و به عنوان کلام آخر ، ترجیح میدم محصولی داشته باشم که پشتش به تبلیغات کاذب گرم نباشه !
همین اپتیموس جی پرو که داره میاد مثل One یا S4 حاشیه سازی نداره ، ولی چیزی هم کم نداره

h!tman
15-03-2013, 03:51
4x HD توی اواسط فوریه 2012 ( اواسط بهمن ماه 90 ) معرفی شد اما عرضه اون افتاد تو ماه جون ( اواسط خرداد ماه 91 )
اون زمان با ICS اومد ، حدود 3 هفته ای هست که رام جلی بین اومده براش ، میشه تقریبا 8 ماه و خرده ای ( محض اطلاع الجی دوست داشت با 2.3 عرضه کنه ولی بخاطر عدم ساپورت از چهار هسته ای توانایی بستر سازی نداشت )
همین آپدیت برای گوشی One X حدود 5 ماه و خورده ای طول کشید ، 3 ماه زودتر ولی کافیه یه مقایسه ساده بین کیفیت خروجی این دوتا روی رام جدید داشته باشیم
ICS اواخر 2011 معرفی شد ! با این اوصاف میشه گفت نسخه 6ماهه دوم سال 2011 ! و 6ماهه دوم سال 2012 و آپدیت بعد از 8ماه از جلی بین 4.1.2 براش میاد ! اینطوری به حساب من میشه 8ماه تاخیر جلی بین و 8ماه تاخیر تو خود گوشی که گفتی، دوست داشت جینجر برد هم عرضه کنه! ( Sound lovely!)
چرا حالا با وان اکس مقایسه میکنی؟ کیفیت صدا به خاطر چیپ مشکل داره،حالا اندروید 6 و 7 هم بیاد باز همینه!

یا حتی خود اس 3 هم مشابه One X گرفت آپدیت رو
3ماه برای یک آپدیت بدون باگ که هر روز دارم باهاش کار میکنم چیز کمیه؟! و الان هم 4.2.2 تو راهه! برای گوشی که پارسال همین موقع معرفی شده ، زمانی که خبری از جلی بین نبوده!

در ضمن یادمون باشه این وسط اصلی ترین نقش رو تبلیغات انجام میده ( مخصوصا کاذب ) که سامسونگ تو این مقوله رنک 1 رو داره ! نمونه اش این پوسترهای جدید که گلکسی نوت 8 رو داره با آیپد مقایسه میکنه که کار کاملا بچه گانه ای هست ! حداقل برای من مسخره اس !!

نظرت متینه ،ولی تمامی تبلت ها این کار رو کردن، مثل Kindle Fire یا سری های لنوو ، مخصوصا Kindle که توی سایت اصلیش اینو میزاره! البته شاید چون ال جی از بازار تبلت کشیده کنار بشه اینجوریام گفت :)

نیازی هم به گفتن من نیست ، تا قبل از سال 2013 رقابت بین فلگشیپ های این دوتا برتری رو واضح با اپتیموس جی نشون میده
خود تو که gsmarena رو قبول داری ، میتونی مقایسه این دوتا و مخصوصا صفحه آخرش رو بخونی :wink:

بله ، 6ماه اختلاف بین معرفی و عرضه ، انتظار داری همه چی Stop بشه ! نوامبر 2012 عرضه میشه و اونوقت دم از سر بودن یک گوشی میزنی؟! ! اون زمان که Xperia T معرفی شد ، S3 توی بازار ایران خرید و فروش میشد! اون موقع حتی Snapdragon S4 Pro تو هیچ جا به کار نرفته بود ، اون موقع انتظار داری سخت افزار برتر نداشته باشه؟! چیزایی که زیاد پیشرفت تو تکنولوژی نداشتن رو مقایسه کن عزیزم . صفحه نمایش؟! هرچقدر هم نور رو زیاد کنی،تصویر رو پررنگ کنی ،باز هم زاویه دید ،عمق رنگ و کیفیت Amoled رو نداری، گفتی سامسونگ از LCD استفاده میکنه ،اینم که امشب معرفی شد و .... کنتراست چطور؟ دوربین؟! باتری با وجود چیپ کم مصرف اسنپدراگون؟حتی کاستومایز برای وب گردی توی بروزر مارک؟! یا استفاده از منابع برای جاوا اسکریپت؟! با اینا میخوای بچسبی به رام کم باگ ال جی ؟!
پ.ن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] =))
اصلا اپتیموس جی رو توی ایران دیدی؟! قیمت نجومی عرضه 900دلاریش؟! عرضه ناقص نکسس4 برای فروش اپتیموس جی؟! (You Got to Be kidding Me:) )

و اما در مورد رام های سیانوژن ، وقتی گوشی من مثل ساعت بدون حتی 1 بار هنگ یا لگ یا هر باگ دیگه ای داره کار میکنه چه دلیلی هست برم سراغ کاستوم ؟!
گوشی به راحتی روت میشه ، توابع سیستمی و کلیه منابع به سادگی در دسترس هست
محض اطلاع گوشی من هم تو لیست پروژه ubuntu هست !
اخیرا هم بوت لودر باز شده

تبریک میگم ،بعد از 1سال تونستی بوتلودر رو آنلاک کنی ، موفقیت بزرگیه:دی
سیانوژن تا حالا استفاده نکردی ، تمامی رام ها بر بیس سیانوژن بسار خوش مصرف تر،سریع تر و کاستومایزیبل تر از رام های اصلی هستند ، اگر همین رام ها نبود الان O2X یا Oblack باید خواب جلی بین رو میدیدن!
کاستوم رامی مثل Paranoid که گوشی رو به یک تبلت کاربردی در سایز گوشی تبدیل میکنه ،تغییر چینش پیکسلی ،تغییر غلظت رنگ، تغییر کلاک،تغییر استفاده از منابع سیستمی،محدود یا فریز کردن نرم افزاری ، استفاده از قابلیت هایی مثل Air View یا مولتی ویندو قبل ارائه ، تمام اینا رو ما خاطره کردیم ! همه هم توی کاستوم رام ها بوده! حالا میخوای بگی کاستوم رام بده؟! ; ))

و به عنوان کلام آخر ، ترجیح میدم محصولی داشته باشم که پشتش به تبلیغات کاذب گرم نباشه !
همین اپتیموس جی پرو که داره میاد مثل One یا S4 حاشیه سازی نداره ، ولی چیزی هم کم نداره
حاشیه سازی میخواد؟ کلا چه چیزی به جز اپدیت سخت افزاری داره ؟ اچ تی سی که شوته!
حداقل سامسونگ یا موتورولا توی X phone میخواد یک سری چیز جدید ارائه بده ، ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
سخت افزار فعلی رایج High end ها با کمی اورکلاک یا آندرکلاک یا هرچی
باتری معمولی
طراحی ترکیبی از چند گوشی!
دوربین معمولی ! ( مثل G نباشه خوبه!)
وقتی میگی دوست ندارم پشتش حاشیه باشه! مگه بازار اکبر میثاقیانه که بخواد حاشیه داشته باشه یا نه؟! کسی زور داره تبلیغشو میکنه کسی هم نداره نمیکنه

هرچند این بحث با تو کلیشه ای و بی نتیجه هست چون منطق رو اینجا کنار میزاری
و به عنوان کلام آخر( LoL) ، تو هنوز چیز خاصی نگفتی ! من هنوزم روی حرفم هستم و حداقل دارم سر چیزی بحث میکنم که به صورت واضحی برتره ، نه تویی که داره از چیزی دفاع میکنه که خودش چیزی برای دفاع نداره!

(^_^)
15-03-2013, 23:06
همیشه همین بوده !
فن بوی های سامسونگ توی تاپیک های ال جی کاربر فعال شدن !
پیام جان ، بیخیال ...
از زمان کوکی این بحث ها بود : )

Pami
16-03-2013, 00:12
ICS اواخر 2011 معرفی شد ! با این اوصاف میشه گفت نسخه 6ماهه دوم سال 2011 ! و 6ماهه دوم سال 2012 و آپدیت بعد از 8ماه از جلی بین 4.1.2 براش میاد ! اینطوری به حساب من میشه 8ماه تاخیر جلی بین و 8ماه تاخیر تو خود گوشی که گفتی، دوست داشت جینجر برد هم عرضه کنه! ( Sound lovely!)
چرا حالا با وان اکس مقایسه میکنی؟ کیفیت صدا به خاطر چیپ مشکل داره،حالا اندروید 6 و 7 هم بیاد باز همینه!

رضا کیفیت صدا ربطی به گوشی نداره ، مربوط به چیپ تگرا هست 1000 بار بهت گفتم پس اصلا دخیل بحث ما نیست
تاخیر عرضه گوشی هم ایراد نیست ، تاخیر عرضه آپدیت به شرطی که رام نهایی کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه باز هم ایراد نیست
مطمئن باش زیر 3 درصد کاربر های اندروید هستن که به این مسئله حساسیت نشون میدن ، کافیه یه چرخی دور و برت بزنی یه آمار سر انگشتی بگیری
کامنت های تو فیس بوک یا جاهای دیگه رو هم ول کن ، خود من همین الان که جلی اومده برای 4x هنوز تو فیس بوک پیج الجی کامنت درخواست آپدیت میزارم !

3ماه برای یک آپدیت بدون باگ که هر روز دارم باهاش کار میکنم چیز کمیه؟! و الان هم 4.2.2 تو راهه! برای گوشی که پارسال همین موقع معرفی شده ، زمانی که خبری از جلی بین نبوده!

به هر حال باید یه جورایی تعادل بین تبلیغات و فروشی که بدست آورده ایجاد بشه یا نه ؟ غیر از این بود 30 میلیون فروش نداشت

نظرت متینه ،ولی تمامی تبلت ها این کار رو کردن، مثل Kindle Fire یا سری های لنوو ، مخصوصا Kindle که توی سایت اصلیش اینو میزاره! البته شاید چون ال جی از بازار تبلت کشیده کنار بشه اینجوریام گفت :)

بحث مقایسه اونا با این فرق داره ، یه نگاه به عکسها بکن تو سایت خودمون ، الجی هم عاقلانه ترین کار رو کرد
هرچند اینجا جاش نیست ولی انصاف داشته باشیم آیپد تو مقوله تبلت حرف اول رو میزنه

بله ، 6ماه اختلاف بین معرفی و عرضه ، انتظار داری همه چی Stop بشه ! نوامبر 2012 عرضه میشه و اونوقت دم از سر بودن یک گوشی میزنی؟! ! اون زمان که Xperia T معرفی شد ، S3 توی بازار ایران خرید و فروش میشد! اون موقع حتی Snapdragon S4 Pro تو هیچ جا به کار نرفته بود ، اون موقع انتظار داری سخت افزار برتر نداشته باشه؟! چیزایی که زیاد پیشرفت تو تکنولوژی نداشتن رو مقایسه کن عزیزم . صفحه نمایش؟! هرچقدر هم نور رو زیاد کنی،تصویر رو پررنگ کنی ،باز هم زاویه دید ،عمق رنگ و کیفیت Amoled رو نداری، گفتی سامسونگ از LCD استفاده میکنه ،اینم که امشب معرفی شد و .... کنتراست چطور؟ دوربین؟! باتری با وجود چیپ کم مصرف اسنپدراگون؟حتی کاستومایز برای وب گردی توی بروزر مارک؟! یا استفاده از منابع برای جاوا اسکریپت؟! با اینا میخوای بچسبی به رام کم باگ ال جی ؟!
پ.ن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) =))
اصلا اپتیموس جی رو توی ایران دیدی؟! قیمت نجومی عرضه 900دلاریش؟! عرضه ناقص نکسس4 برای فروش اپتیموس جی؟! (You Got to Be kidding Me:) )

اکسپریا T و S3 اصلا به گرد پای اپتیموس جی نمیرسن ، همین الانش اکسپریا Z هم قدرت اون رو نداره ، پس بحث سونی رو این وسط نکنیم
بارها و بارها گفتیم نه من بقیه هم گفتن زاویه دید صفحه نمایش برای اسمارت فون اصلا کاربردی نیست و باز هم از اون تبلیغات کاذب سامسونگ هست ، اسمارت فون رو با سینمای خانگی اشتباه گرفتی ;)
کاربرد صفحه نمایش رو میخوای ؟ تا حالا رضا فکر کردی چرا تکنولوژی OLED رو برای مانیتورهای رومیزی یا لپ تاپ ها گسترده عرضه نکردن ؟ دلیلش خیلی ساده هست ، خطای بسیار زیاد تو نمایش رنگ واقعی ، حرف منو قبول نداری ؟ استیو جابز قبل از مرگش اینو بارها گفته بود ، اگه OLED خوب بود اون زودتر از ال جی برای اسمارت فون ها استفاده می کرد .
تنها مزیت OLED نمایش عمیق رنگ مشکی هست و تمام . همین
رنگ ها رو خوشگل نشون میده به دل میشینه ولی من ترجیح میدم گول نخورم ، چیزی که واقعی هست رو چشمام ببینه !
اس 4 هم بهتره تو تاپیکش بحث کنیم نه اینجا ، G Pro بیشتر از اینکه تلفن باشه فبلت محسوب میشه ، برای همین هم هست الان همه جا تو مقایسه ها جی پرو رو کنار اس 4 یا One نمیزارن
در مورد قدرت بیگ لیتل بهتره صبر کنیم بنچ مارک ها بیان ، زود قضاوت نکن
مطمئن باش 3-4 ماه دیگه G2 با تگرا 4 میشوره میزاره کنار اونو :دی
اپتیموس جی هم غیر از ایران تو خیلی کشورها هنوز وارد نشده ، تو هند که بازار خیلی بزرگیه وارد نشده
این هم برمیگرده به سیاست کمپانی ، اپتیموس جی پشتش دلایل منطقی برای رقابت بود
الان که تب حساسیتش کم شده میخوان وارد بازار ایران هم بکنن
به هر حال یه فرقی بین مشتری توی آمریکا یا کره با مشتری ایرانی هست
عرضه ناقص نکسس هم ربطی به فروش جی نداشت ، کمبود چرخه تولید بود که ناخواسته بود ، پیش بینی های لازم رو نکرده بودن
همین الان گر و گر تو بازار ریخته ، هنوز میتونی توبه کنی برگردی به آغوش واقعیت !!

این رو هم ببین بد نیست ، کاربرد صفحه نمایش اینه نه زاویه دید :

این هم صرفا جهت فان :) :

تبریک میگم ،بعد از 1سال تونستی بوتلودر رو آنلاک کنی ، موفقیت بزرگیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیانوژن تا حالا استفاده نکردی ، تمامی رام ها بر بیس سیانوژن بسار خوش مصرف تر،سریع تر و کاستومایزیبل تر از رام های اصلی هستند ، اگر همین رام ها نبود الان O2X یا Oblack باید خواب جلی بین رو میدیدن!
کاستوم رامی مثل Paranoid که گوشی رو به یک تبلت کاربردی در سایز گوشی تبدیل میکنه ،تغییر چینش پیکسلی ،تغییر غلظت رنگ، تغییر کلاک،تغییر استفاده از منابع سیستمی،محدود یا فریز کردن نرم افزاری ، استفاده از قابلیت هایی مثل Air View یا مولتی ویندو قبل ارائه ، تمام اینا رو ما خاطره کردیم ! همه هم توی کاستوم رام ها بوده! حالا میخوای بگی کاستوم رام بده؟! ; ))

باز هم داری بی منطق برخورد میکنی
4x از ابتدا فلگ شیپ الجی نبوده که بخواد روش مانور بده ، یه گوشی 4 هسته ای میان قیمت همین
برای من هم روزی که خریدمش بهت گفتم اصلا برام مهم نبوده این امکانات ، من هم جزو همون 97 درصدی هستم که بالاتر بهت گفتم !
همین الان با اینکه 3 هفته هست جلی بین اومده هنوز آپدیت نکردم چون نیاز خاصی بهش ندارم ;) همه مثل هم نیستن برادر
انتظارات فرق داره
این قابلیت ها و کاستوم ها رو ما 6 سال پیش زمانی که PSP اومد یادبودش رو گرفتیم برادر ، شما یادت نمیاد یه ویندوزی بود به اسم 98 ما روی PSP ریختیم همه کف میکردن ;)
این کارا برای من کهنه شده به سن من نمیخوره ، شاید برای بعضی ها جالب باشه ور رفتن با گجت هاشون
ولی خیلی خوبه آدم چیزی رو استاندارد و فاکتوری بدون دخالت استفاده کنه ، دیدی بعضی ها رو پراید میخرن روش آرم BMW میزنن یا رو رینگ چراغ می بندن شب پزش رو بدن !؟ : دی

حاشیه سازی میخواد؟ کلا چه چیزی به جز اپدیت سخت افزاری داره ؟ اچ تی سی که شوته!
حداقل سامسونگ یا موتورولا توی X phone میخواد یک سری چیز جدید ارائه بده ، ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
باتری معمولی
وقتی میگی دوست ندارم پشتش حاشیه باشه! مگه بازار اکبر میثاقیانه که بخواد حاشیه داشته باشه یا نه؟! کسی زور داره تبلیغشو میکنه کسی هم نداره نمیکنه

الجی از پارسال تا الان اسمارت فون هاش کلا زیر و رو شده ، یه نگاهی بکن متوجه میشی ، استارت جدی الجی برای اندروید از O2x زده شد
جی پرو چه کاری انجام داده ؟ برادر من تا همین الان یه تبلیغ از جی پرو دیدی ؟ من که رسمی ندیدم اصلا ، هنوز هم جی از طرف ال جی ساپورت میشه
خیلی از قابلیت های مشابه تو گلکسی ها رو به ارث برده حالا میخوای اسمش رو تقلید بزار یا رقابت
برادر من قبول دارم سامسونگ الان تو دروید ها داره یکه تازی میکنه
حرف من این هست درصد زیادی اش تبلیغات هست ، هرچند الجی هم جدیدا داره راه سامسونگ رو میره و شبیه اون داره میشه
ولی خیلی ها هستن مثل من ترجیح میدن گوشی بخرن که حداقل پشتیبانی اش 2 سال بدون دغدغه ضمانت تعویض کنه ;) نه اینکه ادعای واهی داشته باشه
همیشه تو نت دنبال سوژه های آپدیت نشدن گوشی های الجی هستی رضا ، ولی یکبار فقط یکبار دنبال سوژه هایی مبنی بر خرابی و ایرادهای ضایع بگرد ، مطمئنم شرمنده نام سامسونگ خواهی شد :)

به عنوان کلام آخر دیگه در این مورد و چیزهای دیگه بحث نمیکنم باهات چون کاملا بوی تعصب میده پست هات
هر وقت تعصب رو کنار گذاشتی بیا بحث کنیم رفیق
بدرود

زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now :دی

30vil
16-03-2013, 00:41
ICS

ولی جی پرو چه کاری دقیقا انجام داده؟!
باتری معمولی

و به عنوان کلام آخر( LoL) ، تو هنوز چیز خاصی نگفتی ! من هنوزم روی حرفم هستم و حداقل دارم سر چیزی بحث میکنم که به صورت واضحی برتره ، نه تویی که داره از چیزی دفاع میکنه که خودش چیزی برای دفاع نداره!

بله هیچ کس حرف خاصی نمیزنه شما همه حرفات خاصه چون فقط یک چیز بلدی اونم اینه که الجی تو آپدیت ضعیفه :n02: آقا این حرفت خیلی وقته قدیمی شده یه حرف جدیدتر پیدا کن ال جی خوب آپدیت میکنه مثالشم oblack که دیدی به آندروید 4 آپ شد

اما GS ...

اما در مورد OG pro

سخت افزار رایج پس چرا تو بنچمارکها از همین رایج های اچ تی سی و سونی برتره ! با اختلاف زیادی از one , Z سخت افزار بهتری داره

باتری معمولی:n04: اگر باتری 3140 معمولیه که باتری 2600 خیلی ضعیفه:n02:

دوربین معمولی !! یه نگاهی به ریویو بندازه

صفحه نمایش هم که از رقبا و به خصوص نوت 2 برتره

Display test
50% brightness
100% brightness

Black, cd/m2
White, cd/m2
Contrast ratio
Black, cd/m2
White, cd/m2
Contrast ratio

LG Optimus G Pro
-
-
-
0.41
611
1489

Samsung I8730 Galaxy Express
0
201

0
364

HTC Butterfly
0.14
173
1200
0.45
501
1104

Sony Xperia Z
-
-
-
0.70
492
705

در مرود طراحی هم یادمه شما میگفتی OG pro الجی از S3 و نوت 2 تقلید کرده که حرفه خنده داری بود :n02: الان که s4 معرفی شد با منطق شما میشه گفت که سامسونگ از ال جی OG pro کپی کرده و یک پلاستیک دیگه تولید کرده:n09:

در آخر هم به قول پیام عزیز
زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now :n02:

(^_^)
17-03-2013, 15:24
این تاپیک منو یاد بحث بین Arena و Jet میندازه : دی

:n29::n02:

باتری معمولی

پس GS III چیه باطریش ؟
( 5.5 اینچ Full HD کجا و 4.8 اینچ HD کجا ! : دی )
.

30vil
22-03-2013, 23:06
یه دزدی دیگه از سامسونگ مجددا رونمایی شد:n02:

در روزی که سامسونگ Galaxy S4 را رسما معرفی کرد ، کمپانی الجی هم رسما قابلیت Smart Video را برای اسمارت فون جدید خود Optimus G Pro نیز معرفی کرد و بعد از آن سامسونگ نیز قابلیت مشابه با نام Smart Pause برای پرچمدار جدید خود معرفی و تبلیغ کرد.

حالا نتیجه این اتفاق این است که ، الجی مدعی است که سامسونگ حق ثبت اختراع خود را نقض کرده و قابلیت eye-tracking را که تحت عنوان قابلیتی مشابه به نام Smart Pause معرفی کرده است .

هرچند این حق ثبت اختراع نیز در سال 2009 ثبت شده است و کمپانی الجی نسبت به رقیب داخلی ، در این باره مشکوک است.

به هر حال الجی تحقیقات خود را با ورود Galaxy S4 به بازار از ماه آینده آغاز خواهد کرد.

طبیعتا سامسونگ هم این اتهام وارده از سوی الجی را رد کرده و مدعی است با استفاده از روشهای متفاوتی قابلیت Smart Pause را پیاده سازی کرده است.

حالا باید ببینیم که زمانی این دو اسمارت فون Optimus G و Galaxy S4 وارد بازارها میشوند ، آیا شاهد دعوای حقوقی این دو کمپانی بر سر این حق ثبت اختراع هستیم یا خیر.

h!tman
25-03-2013, 12:06
همیشه همین بوده !
فن بوی های سامسونگ توی تاپیک های ال جی کاربر فعال شدن !
پیام جان ، بیخیال ...
از زمان کوکی این بحث ها بود : )

قافیه که به تنگ آید ، ....

رضا کیفیت صدا ربطی به گوشی نداره ، مربوط به چیپ تگرا هست 1000 بار بهت گفتم پس اصلا دخیل بحث ما نیست
تاخیر عرضه گوشی هم ایراد نیست ، تاخیر عرضه آپدیت به شرطی که رام نهایی کیفیت قابل قبولی هم داشته باشه باز هم ایراد نیست

مطمئن باش زیر 3 درصد کاربر های اندروید هستن که به این مسئله حساسیت نشون میدن ، کافیه یه چرخی دور و برت بزنی یه آمار سر انگشتی بگیری
کامنت های تو فیس بوک یا جاهای دیگه رو هم ول کن ، خود من همین الان که جلی اومده برای 4x هنوز تو فیس بوک پیج الجی کامنت درخواست آپدیت میزارم !

نمیدونم چرا همه مشکل خوندن کامنت رو دارن! گفتم که چیپ مشکل داره، نگفتم؟! منم گفتم هر چقدر اندروید بیاد مشکل داره و تو توی صدا میایی با One X مقایسه میکنی،مثل این میمونه حسن کچل رو با محمود مقایسه کنی!
برای اپدیت هم یعنی میگی آپدیت کشکه دیگه؟ کسی براش مهم نیست؟! چند میلیون یوزر ایکس دی آی و اندروید فروم و اندروید گیک و ازین چیزا همه برای تفریح دور همی اونجان؟! عزیزم چیزی که کم و کاستی هست نزن تو سرش! اعتراف کن که هست

به هر حال باید یه جورایی تعادل بین تبلیغات و فروشی که بدست آورده ایجاد بشه یا نه ؟ غیر از این بود 30 میلیون فروش نداشت

ال جی فروش نداره ، پس آپدیت هم نداره؟! دلیل خوبیه عزیزم.

بحث مقایسه اونا با این فرق داره ، یه نگاه به عکسها بکن تو سایت خودمون ، الجی هم عاقلانه ترین کار رو کرد
هرچند اینجا جاش نیست ولی انصاف داشته باشیم آیپد تو مقوله تبلت حرف اول رو میزنه

عزیزم بحث تبلیغات بود ، داری به چی جواب میدی؟! قضیه تبلیغات مسخره بود ، گفتیم کیندل این کار رو میکنه ، همینطور ال جی ، و دقیقا هیچ کاری هم نمیتونن بکنن!

اکسپریا T و S3 اصلا به گرد پای اپتیموس جی نمیرسن ، همین الانش اکسپریا Z هم قدرت اون رو نداره ، پس بحث سونی رو این وسط نکنیم

تو چرا خودت نقل قول میکنی یک جواب دیگه میدی؟ اصلا خوندی چی گفتم؟
بحث زمان عرضه بود ، اپتیموس جی آخر آبان عرضه شد! اس3 آخر اردیبهشت ، بعد مییگی قابل مقایسه نیستند؟ کسی گفت هستند؟ ولی جوری داری بحث رو میپیچونی که جواب خودتو به کرسی بشونی:)

بارها و بارها گفتیم نه من بقیه هم گفتن زاویه دید صفحه نمایش برای اسمارت فون اصلا کاربردی نیست و باز هم از اون تبلیغات کاذب سامسونگ هست ، اسمارت فون رو با سینمای خانگی اشتباه گرفتی
:wink:

کاربرد صفحه نمایش رو میخوای ؟ تا حالا رضا فکر کردی چرا تکنولوژی OLED رو برای مانیتورهای رومیزی یا لپ تاپ ها گسترده عرضه نکردن ؟ دلیلش خیلی ساده هست ، خطای بسیار زیاد تو نمایش رنگ واقعی ، حرف منو قبول نداری ؟ استیو جابز قبل از مرگش اینو بارها گفته بود ، اگه OLED خوب بود اون زودتر از ال جی برای اسمارت فون ها استفاده می کرد .
تنها مزیت OLED نمایش عمیق رنگ مشکی هست و تمام . همین
رنگ ها رو خوشگل نشون میده به دل میشینه ولی من ترجیح میدم گول نخورم ، چیزی که واقعی هست رو چشمام ببینه !

OLED تکنولوژی گرونیه ، وگرنه خیلی سریع در حال حاضر داره عرضه میشه و هیچ ربطی به چیزایی که گفتی نداره ،مانیتور OLED سونی داریم به قیمت 12.5 میلیون تومن! داری بدی؟! ، پنل های OLED توی تلویزیون ها داره شیوع پیدا میکنه. دلیلت جالبه ، ولی فقط برای خودت. از استیو جابز میگی ؟! کسی که میاد میگه قسم میخورم اندروید رو نابود کنم ،اونوقت تکنولوژی که پیشرو ترین در اون ،رقیب اصلی اپل هست رو مورد قبول خطاب کنه؟!
زاویه دید دلیل نیست؟! رنگ مشکی چی!؟ مشکل اصلی تمامی ال سی دی ها ، حتی آیفون که اینهمه چرت و پرت در مورد صفحه نمایش هاش میگه! رنگ های RGB چی؟! حالا هر چقدر بگو نمیخوام گول بخورم، بچه بازی ه مگه ؟ : ))

اس 4 هم بهتره تو تاپیکش بحث کنیم نه اینجا ، G Pro بیشتر از اینکه تلفن باشه فبلت محسوب میشه ، برای همین هم هست الان همه جا تو مقایسه ها جی پرو رو کنار اس 4 یا One نمیزارن
در مورد قدرت بیگ لیتل بهتره صبر کنیم بنچ مارک ها بیان ، زود قضاوت نکن

پس روی بحث تو به مقایسه گوشی های همزمانه؟! تا اینجا که داری G رو میاری وسط ، چیزی که 1ماه قبل google I/O معرفی شد و 1ماه بعدش هم با قیمت 900دلار تو کره عرضه شد! حالا من میگم میشه حسنی بده بد بد؟!
بیگ لیتل هم بنچمارکاش اومد. برو ببین.

مطمئن باش 3-4 ماه دیگه G2 با تگرا 4 میشوره میزاره کنار اونو
:دی

اپتیموس جی هم غیر از ایران تو خیلی کشورها هنوز وارد نشده ، تو هند که بازار خیلی بزرگیه وارد نشده
این هم برمیگرده به سیاست کمپانی ، اپتیموس جی پشتش دلایل منطقی برای رقابت بود
الان که تب حساسیتش کم شده میخوان وارد بازار ایران هم بکنن
به هر حال یه فرقی بین مشتری توی آمریکا یا کره با مشتری ایرانی هست

و باز هم همون قصه، با 7ماه اختلاف میده بیرون و میگی اوه اوه، این خیلی شاخه ، عزیزم مثل جی که نسل بعد s3 بود ، G2 هم اواخر سال با Tegra4 بیاد میشه نسل بعدی! نسل فعلی شاخ ترین اسنپدراگون 600هست و 800هم نسل بعد برای رقابت با تگرا 4 هست!
سیاست خاصی هم وجود داشته ؟ فقط خواسته معرفی کنه بگه ما هستیم ، این سیاست رقابتی ال جی هست عزیزم.

عرضه ناقص نکسس هم ربطی به فروش جی نداشت ، کمبود چرخه تولید بود که ناخواسته بود ، پیش بینی های لازم رو نکرده بودن
همین الان گر و گر تو بازار ریخته ، هنوز میتونی توبه کنی برگردی به آغوش واقعیت !!

آره ولی با چه قیمتی؟ اینا لاف اومدن دیدن نمیتونن با قیمت پایین تولید کنن با قیمت همون G یکم کمتر تولید کردن،البته با سخت افزار ضعیف تر شده! دلیلش هم اینه که دقیق پست ها رو نمیخونی که بخوای جواب دقیق بدی!

این رو هم ببین بد نیست ، کاربرد صفحه نمایش اینه نه زاویه دید :

آخر دست به دامان میکروسکوپ شدی؟:دی اوکی عزیزم ، خیلی بهتره G! اصلا بحث من چی بوده سر صفحه نمایش؟!
پ.ن: برای این که شاخ نشی ، تصویر میکروسکوپی برای نشون دادن چینش هست ، نه کیفیت محصول. ماتریکس پیکسلی فقط زیر میکروسکوپ نشون داده میشه!

باز هم داری بی منطق برخورد میکنی
4x از ابتدا فلگ شیپ الجی نبوده که بخواد روش مانور بده ، یه گوشی 4 هسته ای میان قیمت همین
برای من هم روزی که خریدمش بهت گفتم اصلا برام مهم نبوده این امکانات ، من هم جزو همون 97 درصدی هستم که بالاتر بهت گفتم !

نمیدونم تو نظرت درباره فلگشیپ چیه؟!
پارسال همین موقع : معرفی One X! S 3 و همینطور 4X ، از سونی Xperia S , Pو سری این مدل ، بله! درست حدس زدید ، رقابت چهار هسته ای ها بود که سونی اون وسط مسطا شبیه اسکلا بود
دقیقا فلگشیپ بود! ولی چون توان رقابت نداشت ، از دور کنار رفت، سامسونگ دیگه پرچمداری معرفی نکرد تا به حالا! ولی ال جی اومد G رو داد بیرون ، سونی اومد T و TX رو داد بیرون ،اچ تی سی با One X + اومد و غیره!
آمارت هم زیادی دقیق ه پیام:دی

همین الان با اینکه 3 هفته هست جلی بین اومده هنوز آپدیت نکردم چون نیاز خاصی بهش ندارم
همه مثل هم نیستن برادر
انتظارات فرق داره

نتت ذغالیه بهونه نیار:دی

این قابلیت ها و کاستوم ها رو ما 6 سال پیش زمانی که PSP اومد یادبودش رو گرفتیم برادر ، شما یادت نمیاد یه ویندوزی بود به اسم 98 ما روی PSP ریختیم همه کف میکردن

این کارا برای من کهنه شده به سن من نمیخوره ، شاید برای بعضی ها جالب باشه ور رفتن با گجت هاشون
ولی خیلی خوبه آدم چیزی رو استاندارد و فاکتوری بدون دخالت استفاده کنه ، دیدی بعضی ها رو پراید میخرن روش آرم BMW میزنن یا رو رینگ چراغ می بندن شب پزش رو بدن !؟ : دی

شمام رو PSP اینارو میریختی:دی ما با Galaxy tab اینارو کهنه کردیم ، ولی دلیل نمیشه که چیز چرتی باشه! وین 98که چرا! چرته! ولی کاستوم رام نداری میگی پیف پیف بو میده ؟! خیلی چیزایی که رام رسمی نداره رو بهش اضافه میکنن! قبلا هم اینارو گفتم!

الجی از پارسال تا الان اسمارت فون هاش کلا زیر و رو شده ، یه نگاهی بکن متوجه میشی ، استارت جدی الجی برای اندروید از O2x زده شد
جی پرو چه کاری انجام داده ؟ برادر من تا همین الان یه تبلیغ از جی پرو دیدی ؟ من که رسمی ندیدم اصلا ، هنوز هم جی از طرف ال جی ساپورت میشه
نظرت متین ، ولی استارت جدی ال جی با گوشی خودت زده شد! قبلیا یکم عقب افتاده ، ضعیف و عرضه نصفه نیمه ، تنها گوشی ال جی که طی سال های اخیر جز تک هسته ای هاش درست عرضه شد همین 4اکس بود.
تبلیغ؟! گوشی توسط تمام سایتا ریویو شده، بین این و One مقایسه کن! دوربینا در سطح هم (مال جی بهتره ) بقیه سخت افزار ها هم در سطح هم ، فقط این یکی یک دونه Optimus UI انداخته اون یکی Sense آورده با یکم بدنه تر تمیز که البته چون اچ تی سی خیلی خوب بلده گند بزنه ، احتمالا این بدنه هم یک مشکلاتی ایجاد میکنه ،کم کم صداش در میاد

برادر من قبول دارم سامسونگ الان تو دروید ها داره یکه تازی میکنه
نچ قبول نداری:دی

حرف من این هست درصد زیادی اش تبلیغات هست ، هرچند الجی هم جدیدا داره راه سامسونگ رو میره و شبیه اون داره میشه
ولی خیلی ها هستن مثل من ترجیح میدن گوشی بخرن که حداقل پشتیبانی اش 2 سال بدون دغدغه ضمانت تعویض کنه :wink:
نه اینکه ادعای واهی داشته باشه
ماناتل منظورته؟!

همیشه تو نت دنبال سوژه های آپدیت نشدن گوشی های الجی هستی رضا ، ولی یکبار فقط یکبار دنبال سوژه هایی مبنی بر خرابی و ایرادهای ضایع بگرد ، مطمئنم شرمنده نام سامسونگ خواهی شد :)
یک سر به تاپیک بقلی (نکسس 4 ) بزن ، اون موقع ایرادات خط تولید ال جی رو هم میبینی ;) حرف مدیر ارشد اینجارو که قبول داری؟! یا بلک خودم ، آخرش گرونتر به یکی فروختم ولی اسپیکراش سوخته بود! مشکلات دوربین توی O2x ؟ سوختن ناگهانی پیکسل توی True HD ؟ عزیزم من چیزی رو عنوان نمیکنم دلیل نیست که ندونم :)

به عنوان کلام آخر دیگه در این مورد و چیزهای دیگه بحث نمیکنم باهات چون کاملا بوی تعصب میده پست هات
هر وقت تعصب رو کنار گذاشتی بیا بحث کنیم رفیق
بدرود

زنده باد الجی Optimus G is Here 4 You now
بزار یک خط بگذره حرف از تعصب میزنی بعد بپر رو ال جی:دی

من دارم جوابت رو منطقی میدم ولی تو میایی و میگی ،آپدیت برای 97% اهمیت نداره ، دوربین برای 69% اهمیت نداره ، سخت افزار هم که هرچقدر باشه کافیه، نرم افزار هم که قابلیت های سامسونگ الکیه ، باتری هم که همه بدن جز ال جی ،تبلیغات هم دلیل فروش سامسونگ و کلا کسی که تبلیغ نکنه خوبه! ، خوب عزیز دلم ، کلا چی دیگه از گوشی میمونه ؟!

بله هیچ کس حرف خاصی نمیزنه شما همه حرفات خاصه چون فقط یک چیز بلدی اونم اینه که الجی تو آپدیت ضعیفه :n02:
آقا این حرفت خیلی وقته قدیمی شده یه حرف جدیدتر پیدا کن ال جی خوب آپدیت میکنه مثالشم oblack که دیدی به آندروید 4 آپ شد

شما نیز به جرگه کسانی که مشکل در خواندن کامنت دارند اضافه شدید:دی
O Black به اندروید 4 آپدیت شد؟! زمانش رو میتونی برام بگی؟! ; )) الان میگی همرده هاش نشدن ، خوب عزیزم همه شرکت ها 200مدل تک هسته ای با اندروید 4 دادن رفت، شما هنوز گیر این یک دونه ای؟! دو هسته ای چی؟ بهونه O2x بعد یک قرن چی بوده؟! مشکل تگرا 2 با اندروید 4؟: )) آره مشکل داره عزیزم ، ولی نه اینقدر زمان !

آگوست 2011 تاریخ عرضه گوشی -آگوست 2012 تاریخ عرضه آپدیت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ilable-news-5172.php
تاریخ عرضه تلفن همراه فبریه 2011-تاریخ عرضه آپدیت دسامبر 2012
با حساب سر انگشتی اختلاف 7-8 ماهه اینجا هست ، حالا هی بگو آپدیت شد!

سخت افزار رایج پس چرا تو بنچمارکها از همین رایج های اچ تی سی و سونی برتره ! با اختلاف زیادی از one , Z سخت افزار بهتری داره

اختلاف زیاد رو شما کجا دیدی؟!Benchmark Pi حدود 4امتیاز
لینپک : 100امتیاز
گیک : 300امتیاز
آنتوتو : 2000تا عقب تره!
کوادرانت : 1000تا جلوتره
جی ال که تست گرافیکه : وان : 34 فرم ، جی پرو : 29فرم (تو یک ریویو دیگه بخون. تو این نیست)
اپیک که بازم تست جی پی یو هست: 2فرم عقب تره
جاوا اسکریپت که یکی از دلایل امتیازات پایینشون نسبت به Ativ معماری هست ، 100تا عقب تره
اگر اختلاف زیادی که میگی اینه ، پس کل اینا از نسخه غیر جهانی Galaxy S IV با اختلاف عقب ترند. در ضمن Xperia Z رو مثال نزن ، چون اون اسنپدراگون 600 نیست:)

باتری معمولی:n04:
اگر باتری 3140 معمولیه که باتری 2600 خیلی ضعیفه:n02:

باتری معمولی رو از روی تست میگم عزیزم ، با 1000میلی آمپر بیشتر از S3 (بقیه گوشی ها رو که بگذریم) باز هم یک مقدار شارژ دهی دارند ، به این میگن باتری معمولی چون اونقدر بهینه سازی ال جی ضعیف هست که این مقدار باتری باز هم از پس پردازنده کم مصرف و IPS که اینقدر تعریفشو میکنید ولی یکی از پر مصرف ترین پنل هاست نیز نیومده!

دوربین معمولی !! یه نگاهی به ریویو بندازه

صفحه نمایش هم که از رقبا و به خصوص نوت 2 برتره
یک دونه جدول کنتراست داری:دی کلا هرجا میرسی همین رو میزاری، عزیزم صفحه نمایش FHD میخواستی از صفحه نمایش HD هم اندازه ،بهتر نباشه ؟! شما و پیام چرا عادت دارید تو چیزایی که پیشرفت میکنن برگردید به سال قبل ولی تو چیزایی که پیشرفتی نداشتن مثل دوربین و اسپیکر و باتری میاید و با در پیتی مثل Xperia Z مقایسه میکنید؟
برو G pro VS Note II رو بخون ، بعد بگو برتره ،بهتره
باتری ، برتری مطلق با نوت 2! 69در برابر 50
دوربین به خاطر رزولوشن بیشتر! خود GSMAREna هم نوشته! رزولوشن بیشتر ، برنده G pro ، ولی فیلم برداری چون همه چیز یکسانه باز هم Note
قابلیت های نرم افزاری، S pen و ... ، چیزایی که هیچ فبلتی هنوز نداره. (پیام بیا بگو اینا همش تبلیغاته :دی)
صدا چطور؟! کی برتره؟

در مرود طراحی هم یادمه شما میگفتی OG pro الجی از S3 و نوت 2 تقلید کرده که حرفه خنده داری بود :n02:
الان که s4 معرفی شد با منطق شما میشه گفت که سامسونگ از ال جی OG pro کپی کرده و یک پلاستیک دیگه تولید کرده
حافظت هم ضعیف شده ها :دی تو پست اول همین صفحس ، برو بخون
گفتم جلو شبیه S3 (طرح دکمه و طرج کلی فرم ) و پشت شبیه One X ، کلا حرف های منو عوض کردی رفت!
الان هم S4 همون طرح S IV با تغییرات جنس بدنه و ... بوده همینطور کم کردن حاشیه صفحه نمایش برای جبران بزرگ شدن گوشی. اما شما هنوزم میگی پلاستیک، الان احیانا G pro رو از الماس تراشیده شده ساختن و S IV رو از دبه؟! این از پلی کربنات ، اون از پلی کربنات. دور اس آلومینیوم ، دور این هیچی:دی
خلاصه این که ، بیخیال این بحثا شو عزیزم .

پس GS III چیه باطریش ؟
( 5.5 اینچ Full HD کجا و 4.8 اینچ HD کجا ! : دی )

2100میلی آمپر کجا و 3100میلی آمپر کجا؟!
مشکل 5.5 اینچه؟!
بیا این مشکل رو رفع میکنه :

باتری ها هم برابر هست ، ولی این فرق بهینه سازی ها رو نشون میده ، با این که Snapdragon 600 از خود S 4 Pro هم ضعیف تره ، ولی فرق بهینه سازیش اینجا معلوم میشه
مثل Iphone که با باتری 1400 میلی آمپری ، اندازه خود G pro باتری نگه میداره . هرچقدر هم بگی صفحه نمایش کوچیک تره ، ولی باتری از نصف هم کمتر جای بحث و صحبت داره

خوب دوستان راحت باشید، دیگه کلا جوابی نمونده که براتون بزارم رو میز چون کلا حرف ها رو تغییر میدید که هیچ، خودتون هم ایرادات رو جوری بیان میکنید که انگار منفعت هستند .
بدرود

30vil
25-03-2013, 16:39
یک دونه جدول کنتراست داری:دی کلا هرجا میرسی همین رو میزاری، عزیزم صفحه نمایش FHD میخواستی از صفحه نمایش HD هم اندازه ،بهتر نباشه ؟! شما و پیام چرا عادت دارید تو چیزایی که پیشرفت میکنن برگردید به سال قبل ولی تو چیزایی که پیشرفتی نداشتن مثل دوربین و اسپیکر و باتری میاید و با در پیتی مثل Xperia Z مقایسه میکنید؟
برو G pro VS Note II رو بخون ، بعد بگو برتره ،بهتره
باتری ، برتری مطلق با نوت 2! 69در برابر 50
دوربین به خاطر رزولوشن بیشتر! خود GSMAREna هم نوشته! رزولوشن بیشتر ، برنده G pro ، ولی فیلم برداری چون همه چیز یکسانه باز هم Note
قابلیت های نرم افزاری، S pen و ... ، چیزایی که هیچ فبلتی هنوز نداره. (پیام بیا بگو اینا همش تبلیغاته :دی)
صدا چطور؟! کی برتره؟

عزیزم با اون امضایی که گذاشتی همه چی مشخص شد خوب با ال جی مشکل داری نخر برو سامسونگ بگیر و قلب براش بکار:n02: اما یادت باشه ضرر میکنیا چون بر خلاف شما خیلی ها مثل گوگل با ال جی مشکلی ندارند

یهو دیدی نکسوس 5 الجی اومد و سرت بی کلاه موند:n09:

من یک مورد را جواب میدم بقیه موارد هم میپوشونه شما خودت مشکل خوندن ریویو داری میایی به ما میگی بد کامنت میخونید! یکبار دیگر مقایسه نوت 2 و OG pro را با دقت بخونید من خلاصه را خدمتتون عرض میکنم:n02:

LG Optimus G Pro vs. Samsung Galaxy Note II

طراحی= برنده OG pro

صفحه نمایش = برنده OG pro

سخت افزار = برنده G pro

دوربین = برنده OG pro

صدا = برنده نوت 2

باتری برنده = نوت 2

حالا به عقیده این دوستمون نوت 2 برتره !!:n04: خوش باشی سال جدید پر از پلاستیکی را برایت آرزومندم آیفون 5 هم نگیر یه موقع نمک گیر ال جی میشه ، تو صفحه نمایش:n02:

h!tman
25-03-2013, 21:18
همونطور که گفتم شما هر جور دوس داری نوشته رو تغییر میدی. گفتم چیزایی که پیشرفت نداشته مثل باتری دوربین و صدا. که کلا چند ساله که پیشرفت نداره.
امضای من در مورد مزخرف بودن اپتیموس ۳دی . بریک شدن ناگهانی و بی دلیل دستگاه و باتری افتضاحش بود که فقط برام ضرر به جا گذاشت.همینطور گلکسی اس که بهترین دستگاه اندرویدی بوده که باهاش احساس راحتی کردم. شما یکم جز بلک با بقیه گوشی های ال جی کار کن بعد بیا ازش کورکورانه دفاع کن. شما همینطور از خودت نگو بچسبون به عقیده من رفیق. معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن
نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید با جمله هایی مثل این :

من یک مورد را جواب میدم بقیه موارد هم میپوشونه شما خودت مشکل خوندن ریویو داری میایی به ما میگی بد کامنت میخونید! یکبار دیگر مقایسه نوت 2 و OG pro را با دقت بخونید من خلاصه را خدمتتون عرض میکنم
کل مطلب رو زیر سوال ببرید. و البته برداشت شما کاملا غلط بوده از حرفام.
متاسفانه یکم تغییر دید تو زندگی بدید بد نیست.دشمنت نیستم گل پسر

30vil
25-03-2013, 23:48
همونطور که گفتم شما هر جور دوس داری نوشته رو تغییر میدی. گفتم چیزایی که پیشرفت نداشته مثل باتری دوربین و صدا. که کلا چند ساله که پیشرفت نداره.
امضای من در مورد مزخرف بودن اپتیموس ۳دی . بریک شدن ناگهانی و بی دلیل دستگاه و باتری افتضاحش بود که فقط برام ضرر به جا گذاشت.همینطور گلکسی اس که بهترین دستگاه اندرویدی بوده که باهاش احساس راحتی کردم. شما یکم جز بلک با بقیه گوشی های ال جی کار کن بعد بیا ازش کورکورانه دفاع کن. شما همینطور از خودت نگو بچسبون به عقیده من رفیق. معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن
نمیدونم چرا اینقدر سعی دارید با جمله هایی مثل این :

کل مطلب رو زیر سوال ببرید. و البته برداشت شما کاملا غلط بوده از حرفام.
متاسفانه یکم تغییر دید تو زندگی بدید بد نیست.دشمنت نیستم گل پسر

عزیزم من همیشه از پست های شما استفاده میکنم اما بعضی موارد در مورد ال جی خیلی نادرست پست میدید

در مورد گوشی های من اگر بخوام بنویسم از تعداد گوشی های شما بیشتر نشه کمتر نمیشه مخصوصا در مورد گوشی های ال جی.

فقط یکبار سامسونگ را امتحان کردم و اونم جت بوده که خیلی پشیمون شدم ! اما نمیام به خاطر یک گوشی کل برند را زیر سوال ببرم گوشی های ال جی که داشتم میشه به ویوتی و آرنا و پاپ و بلک نام ببرم :n02: که یکی از یکی بهتر بوده

من کورکورانه دفاع نمیکنم شما کورکورانه تخریب میکنی نمونه تخریب های شما موجوده :n02: همش هم در مورد آپدیت هستش اما یک جمله را خدمتت عرض کنم ال جی اگر دیر آپدیت رسمی میده اما بدون مشکل و باگ میده

h!tman
26-03-2013, 00:16
عزیزم این همه حرف زدم تو این چند صفحه،فقط آپدیت رو میبینی؟!
من هم اتفاقا به قول همین پیام میخواستم آرنا بگیرم که نشد! کلا تجربه O black خوب بود . ولی هر کسی از دوستان که ال جی گرفته مشکل داره باهاش،خودم بدترین تجربم بود و البته خیلی از گوشی های دیگه ال جی در حد چند روز دستم بوده

30vil
26-03-2013, 00:38
عزیزم این همه حرف زدم تو این چند صفحه،فقط آپدیت رو میبینی؟!
من هم اتفاقا به قول همین پیام میخواستم آرنا بگیرم که نشد! کلا تجربه O black خوب بود . ولی هر کسی از دوستان که ال جی گرفته مشکل داره باهاش،خودم بدترین تجربم بود و البته خیلی از گوشی های دیگه ال جی در حد چند روز دستم بوده

خوب بیشترین ایرادی که شما از ال جی میگیری آپدیته! بقیه ایرادات مقایسه ای و نسبیه که شاید من قبول نداشته باشم مثلا در مورد باتری G pro و نوت 2 به نظر شما چرا تو تاک تایم G pro بهتر از نوت هستش؟

یا مثلا بحث معروف شما در مورد نکسوس 4 !

در مورد تجربه هم منم تجربه خیلی گوشی ها را داشتم به عنوان نمونه عرض میکنم xperia mini و sony sola را شخصا تست کردم اما OB را به اینا ترجیح میدم!

همین O 3D را با HTC EVO ریویو هاشون را مقایسه کنید خیلی ها اونو به HTC ترجیح میدن

معلومه که جی پرو بهتره ولی با نوت ۳ یا اس ۴مقایسه کن

پس قبول کردی که از نوت 2 بهتره:n02:

G PRO
POWERFUL! SNAPDRAGON 600
BETTER BATTERY 3140mAh
YOU CAN GET 2 BATTERIES WHEN YOU BUY ONE.
FULLY 1080 HD DISPLAY
GREAT UI better than TouchWiz morethan 2 sort cut locks compare to TouchWiz. more smoother... responsive...

better 13.1mp Camera
DUAL FULLY HD VIDEO RECORDERS
360 degree VR PANORAMA

SAFETY CARE
LIVE VIDEO ZOOMING
Q-translator
SmartShare

اما G pro و s4 همانطور که بنچمارکها را دیدیم اختلاف سخت افزاری خیلی جزئی دارند حتی در تست مهم qua هم G pro برتر بود

از نظر صفحه نمایش و باتری هم به نظر من G pro بهتره باید منتظر مقایسه این دو هم باشیم

اما نوت 3 را اولا صبر کن تا معرفی بشه ، تا اون موقع G2 با odin میاد و نوت 3 و Exynos هم سرجاشون میشونه:n02::n19:

(^_^)
26-03-2013, 13:35
قافیه که به تنگ آید ، ....

:n23:
آقا شما از LG متنفری دیگه ؟
خوب پس چرا همش توی تاپیک LG میگردی ؟
لازم باشه میدم آرمان برخورد کنه ; )
.

.:PAR3A:.
26-03-2013, 17:23
مدیر که به تنگ آید ٬ تاپیک به جفنگ آید =)
این مسخره بازیا چیه ٬ کسی خوشش میاد بخره و کسی خوشش نمیاد نخره..! این درگیری ها به هیچ جایی نمیرسه.

(^_^)
26-03-2013, 18:04
مدیر که به تنگ آید ٬ تاپیک به جفنگ آید =)
این مسخره بازیا چیه ٬ کسی خوشش میاد بخره و کسی خوشش نمیاد نخره..! این درگیری ها به هیچ جایی نمیرسه.
تو چی میگی ؟ : دی

velvet revoulver
27-03-2013, 02:10
مشکل شماها اینه که ال جی رو با سامسونگ مقایسه میکنید( شاید دلیلش این باشه که هر دو کره ای هستن و همیشه اسمشون با هم میاد ) حساب سامسونگ از بقیه جداست , بنظرم هیچ کمپانی رو نباید با سامسونگ مقایسه کرد , سامسونگ تو این چند ساله اخیر تو بازار اسمارت فون ها خودش رو بشدت بالا کشیده و میشه گفت از همه ی رقبا جدا شده و یه جایی اون بالا بالا ها داره حکمرانی میکنه.

ممکنه از سامسونگ بهر دلیلی خوشمون نیاد اما این که سامسونگ فعلا بی رقیبه یه حقیقته که باید پذیرفت و قبول کرد , تنها کمپانی که قدرت پایین کشیدن سامسونگ را داره اپل هستش . اصلا بذارید اینطوری بگم که بازی دست اپل وسامسونگه و این دوتا دارن دنیای اسمارت فونها را رو انگشتشون میچرخونن و بقیه کمپانی ها انچنان تهدیدی واسه این دو تا بحساب نمیان و اغلب اوقات هم چشمشون به این دو کمپانیه تا ببینن که اینها چیکار میکنن , کاری به این ندارم که بعضی ها ادعا میکنن که سامسونگ از رو دست اپل کپی کرده , حتی اگه این ادعای کپی کاری رو هم درست در نظر بگبریم باز هم چیزی از ارزش های سامسونگ کم نمیشه چرا که همین کپی و تقلید کردن هم کار هر کسی نیست و خودش احتیاج به دانش و مهارت داره که از هر کسی بر نمیاد , حتی میشه گفت کار سامسونگ از کپی کاری گذشته و بجایی رسیده که از خود اپل هم در بعضی موارد جلو زده و یه جورایی تبدیل به الگو برای شرکت های دیگه شده .

به نظرم ال جی رو باید با کمپانی های دیگه ای مثل htc و sony و motorola و غیره مقایسه کرد و اگه اینطوری بهش نگاه کنیم میبینیم که ال جی واقعا داره خوب پیش میره .نمونه اش همین G pro و HTC one که تقریبا همزمان با هم معرفی شدند و اگه بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت که محصول جدید ال جی فعلا از htc one و حتی بقیه ی رقبای دیگه ش بهتره.

golmohammadi
28-03-2013, 22:15
سلام
چه بحث درازی
حالا به نظرتون جی پرو بیاد ایران قیمتش چند میشه اوایل ورود ؟

30vil
28-03-2013, 22:49
سلام
چه بحث درازی
حالا به نظرتون جی پرو بیاد ایران قیمتش چند میشه اوایل ورود ؟

قیمتی که از طرف ال جی اعلام شده تقریبا 800 دلاره حالا تا اون موقع باید ببینیم وضعیت ارز در ایران چطور میشه!:n02:

velvet revoulver
29-03-2013, 00:51
یه ویدئوی کوتاه در مورد مقایسه G PRO و NOTEII : ویدئو چندان جالب نیست و چیز زیادی از مقایسه ی این دو گوشی نشون نمیده اما کامنت یکی از کاربرها در اشاره به تقلید سامسونگ از اپل و بلایی که متقابلا از طرف ال جی به سر سامسونگ اومده واقعا با مزه س :

, Dear Samsung
.Now you know what its like
Apple-

که میشه اینطور ترجمه ش کرد :
سامسونگ عزیز
حالا دیگه میتونی درک کنی که این کارچه دردی داره !
- اپل

:39:

لینک ویدئو :

30vil
29-03-2013, 11:42
به نظرم ال جی رو باید با کمپانی های دیگه ای مثل htc و sony و motorola و غیره مقایسه کرد و اگه اینطوری بهش نگاه کنیم میبینیم که ال جی واقعا داره خوب پیش میره .نمونه اش همین G pro و HTC one که تقریبا همزمان با هم معرفی شدند و اگه بخوایم مقایسه کنیم میشه گفت که محصول جدید ال جی فعلا از htc one و حتی بقیه ی رقبای دیگه ش بهتره.

اتفاقا مشکل شما اینه که سامسونگ را خیلی برتر از دیگر کمپانی ها می دونید شاید در برهه ای از زمان این حرف درست بود اما الان این گونه نیست!

سامسونگ در طراحی به مشکل بزرگی خورده و عملا از طراحی روز عقب افتاده ، تاچ ویز دیگه کهنه و قدیمی شده و دیگر جذابیت قدیم را نداره

در این بین ال جی بیشترین پیشرفت را داشته و اگر پیشرفت کمپانی ها را با هم مقایسه کنیم به این نکته پی می بریم

ال جی با فروش 10 میلیون سری L و فروش 1 میلیون اپتیموس VU در کره زنگ خطری برای سامسونگ شد طوری که بعد از بیرون اومدن این خبرها سامسونگ 3 هفته بعد اعلام کرد که نوت 2 بیش از 1 میلیون در کرده فروخته شده که نشاندهده

کاهش فروش سامسونگ بود از طرفی ال جی با معرفی G pro و برتر بودن اون نسبت به نوت 2 باعث شد باز سامسونگ تزلزل خودشو نشون بده و سریعا در صدد معرفی نوت 3 باشه که باز هم رو دست خورد و ال جی G 2 را مطرح کرد:n02:

حالا با مطرح شده پردازنده های خود ال جی odin و نزدیک شدن گوگل و ال جی و خبرهای نکسوس 5 ، سامسونگ چاره ای جز دست و پا زدن برای نگه داشتن خودش در این جایی که هست نداره که به نظرم خیلی زود از دست میده

یه ویدئوی کوتاه در مورد مقایسه G PRO و NOTEII : ویدئو چندان جالب نیست و چیز زیادی از مقایسه ی این دو گوشی نشون نمیده اما کامنت یکی از کاربرها در اشاره به تقلید سامسونگ از اپل و بلایی که متقابلا از طرف ال جی به سر سامسونگ اومده واقعا با مزه س :

, Dear Samsung
.Now you know what its like
Apple-

که میشه اینطور ترجمه ش کرد :
سامسونگ عزیز
حالا دیگه میتونی درک کنی که این کارچه دردی داره !
- اپل

:39:

لینک ویدئو :

دوست عزیز فعلا که مشخص شد سامسونگ باز هم تکنولوژی دزدی کزده و در S4 از تکنولوژی G pro که سال 2009 توسط ال جی ثبت شده استفاده کرده و احتمالا در آینده نزدیک شاهد دادگاه جدیدی از دزدی های سامسونگ هستیم

(^_^)
29-03-2013, 17:05
.
.
بابا LG میخواد بترکونه High End هارو : دی
اون E975 همون Optimus G با S4 ـــه

velvet revoulver
29-03-2013, 23:35
اتفاقا مشکل شما اینه که سامسونگ را خیلی برتر از دیگر کمپانی ها می دونید شاید در برهه ای از زمان این حرف درست بود اما الان این گونه نیست!

اول از همه باید بگم که من خودم کمپانی ال جی رو دوست دارم و پیشرفتهای اخیرش رو همیشه ستایش کرده ام ..اگه کامنتهای من در مورد گوشیهای ال جی رو خونده باشید میبینید که اکثر اوقات تمایل به خرید محصولات این شرکت داشته ام و همیشه هم تا جایی که حرفم ناعادلانه نبوده سعی کرده ام از دستاوردهای این شرکت دفاع کنم ( مثلا میتونید به کامنتهای من در تاپیک اپتیموس بلک مراجعه کنید ).... اما این حرفها ادعای من نیست حقایقی هست که چه خوشمون بیاد چه نیاد وجود دارن ! فقط کافیه سری به وبسایت های خارجی بزنید و میزان توجه و علاقه ای که به محصولات سامسونگ ابراز میشه رو بررسی کنید وقتی یه گوشی مثلا S4 میخواد معرفی بشه تمام دنیا گوش به زنگ میشن و حتی شبکه های خبری مثل بی بی سی هم این خبر رو پوشش میدن ! برتری فقط به تکنولوژی نیست ( که شخصا اعتقاد دارم که سامسونگ از لحاظ تکنولوژیکی هم بسیار قویه ) بنظرم یکی از عوامل مهم برتری همینه که شما به هر ترفندی ( مثلا تبلیغات یا چیزهای دیگه) بتونید مردم رو نسبت به محصولات کمپانی تون مشتاق کنید! ممکنه ال جی یه گوشی یزنه که از لحاظ فناوری روز ده برابر قوی تر از سامسونگ باشه (مثلا optimus g در زمان معرفی یکی از قوی ترین ها بود اما چندان تبدیل به یه گجت جنجالی نشد) اما باز هم این سامسونگه که معرفی محصولاتش جنجال به پا میکنه ! که دلیلش فقط تکنولوژی برتر نیست بلکه سلسله عوامل مختلفی دست به دست هم میده تا این اتفاق بیافته ! و این همون فوت و فن بازاریابی سامسونگه ! واسه همین هم هست که میگم سامسونگ فعلا برترینه : به خاطر اینکه در کنار تکنولوژی قوی بلده که چطور نام محصولاتش رو مطرح کنه و سر زبونها بندازه ..اگر هم یه روز ال جی تونست جای سامسونگ رو بگیره ( که به نظرم چندان دور از ذهن هم نیست ) بدونید که فقط بخاطر تکنولوژی برتر نبوده و قطعا مسائل دیگه ای هم از طرف این شرکت رعایت شده .
بررسی امار فروش این دو کمپانی که خود شما هم به ان اشاره کرده اید همه چیزو روشن میکنه : سری L که شامل چند مدل مختلف میشه رویهم رفته 10 میلیون فروخته که این میزان تنها شاید با فروش یک مدل از گوشی های سری گلکسی برابری کنه . اگه معیار , امار فروش کل یه سری ( مثلا سری Optimus L) باشه اونوقت سامسونگ اگه بخواد کل فروش سری Galaxy S رو اعلام کنه که دیگه هیچی ! شما فروش کامل سری L رو فقط با فروش یه مدل ( مثلا S2) مقایسه کنید همه چی دستتون میاد.

در این بین ال جی بیشترین پیشرفت را داشته و اگر پیشرفت کمپانی ها را با هم مقایسه کنیم به این نکته پی می بریم

خب عزیز , من هم که خودم در کامنتم به همین مساله اشاره کرده ام که.....!!! این هم نقل قول خودم :

دوست عزیز فعلا که مشخص شد سامسونگ باز هم تکنولوژی دزدی کزده و در S4 از تکنولوژی G pro که سال 2009 توسط ال جی ثبت شده استفاده کرده و احتمالا در آینده نزدیک شاهد دادگاه جدیدی از دزدی های سامسونگ هستیم

ظاهرا شما منظور کامنت من رو متوجه نشدید : من کاری به دزدی تکنولوژی ندارم و هیچ اشاره ای هم به این موضوع نکردم بلکه اشاره ی من به طراحی کاملا مشابه G pro و note II هست ! که این میزان شباهت نمیتونه کاملا اتفاقی باشه ! اگر هم یادتون باشه یکی از مسائلی که اپل از سامسونگ بخاطرش شکایت کرد مساله طراحی بود که حالا خود سامسونگ هم با همین مساله مواجه شده !

golmohammadi
30-03-2013, 08:34
قیمتی که از طرف ال جی اعلام شده تقریبا 800 دلاره حالا تا اون موقع باید ببینیم وضعیت ارز در ایران چطور میشه!:n02:
پس با این حساب حداقل 3 تومن به پول ایرانی باید در نظر داشته باشیم

من فقط از یه چیز سامسونگ شدیدا نفرت دارم
همیشه گوشیهاشو شبیه هم تولید میکنه
و طراحی گوشیهاش اصلا جذابیت نداره
علاوه بر اینها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند
ولی خب مزیتهاش در عوض زیاده
اگه بتونه یه مقداری طراحی و کیفیت ساخت بدنه گوشیهاشو بالا ببره حرف نداره

از اینطرف ال جی با طراحی خوبش همه را جذب خودش کرده
4x را نشون هرکسی دادم جذب گوشی شد
در حالی که اس 3 را دستت بگیری شکل یه گوشی مدل بالا و قیمت بالا را نداره
امیدوارم بتونه یه مقدار هم به دیزاین گوشیها اهمیت بده

30vil
30-03-2013, 11:01
.
.
بابا LG میخواد بترکونه High End هارو : دی
اون E975 همون Optimus G با S4 ـــه

:n02:According to this benchmark the GS4 is already outdated!! LOL!!!

golmohammadi
30-03-2013, 20:38
پس با این حساب حداقل 3 تومن به پول ایرانی باید در نظر داشته باشیم

من فقط از یه چیز سامسونگ شدیدا نفرت دارم
همیشه گوشیهاشو شبیه هم تولید میکنه
و طراحی گوشیهاش اصلا جذابیت نداره
علاوه بر اینها از کیفیت خوبی برخوردار نیستند
ولی خب مزیتهاش در عوض زیاده
اگه بتونه یه مقداری طراحی و کیفیت ساخت بدنه گوشیهاشو بالا ببره حرف نداره

از اینطرف ال جی با طراحی خوبش همه را جذب خودش کرده
4x را نشون هرکسی دادم جذب گوشی شد
در حالی که اس 3 را دستت بگیری شکل یه گوشی مدل بالا و قیمت بالا را نداره
امیدوارم بتونه یه مقدار هم به دیزاین گوشیها اهمیت بده

supermax15
30-03-2013, 20:45
800 دلار
میشه 3میلیون
با سود دلال و گمرک و موبایل فروش میشه 500 هزار
100 تومن هم گارانتی
30 تومن هم هزینه پست
کلا در میاد 3 میلیون 630

30vil
30-03-2013, 21:04
800 دلار
میشه 3میلیون
با سود دلال و گمرک و موبایل فروش میشه 500 هزار
100 تومن هم گارانتی
30 تومن هم هزینه پست
کلا در میاد 3 میلیون 630

نه دوست عزیز اینطوری هم نیست که شما حساب میکنید:n02:

الان نکسوس 4 قیمتش 650 دلاره که اومده اینجا 1800 دارن میفروشند

S_ALI_A
01-04-2013, 12:28
نه دوست عزیز اینطوری هم نیست که شما حساب میکنید:n02:

الان نکسوس 4 قیمتش 650 دلاره که اومده اینجا 1800 دارن میفروشند

تایید میشه

30vil
03-04-2013, 17:33
LG Optimus G Pro sales in Korea reach half a million in 40 days

h!tman
12-04-2013, 20:52
:n09:

30vil
12-04-2013, 20:58
:n09:

آقا از شما بعیده اینو بگی:n02:

این قابلیت روی Optimus G بود که سامسونگ از ال جی دزدید و روی S4 گذاشته

احتمال شکایت از طرف ال جی هم وجود داره

به صفحه قبل مراجعه کن:n09:

h!tman
12-04-2013, 22:58
کسی چیزی نگفت که ! :دی

30vil
16-04-2013, 14:20
LG Optimus G Pro گذر ار مرزهای محدودیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رده جدیدا تاسیس شده فبلت‌ها پس از حضور دو نسل اول خانواده Note سامسونگ به تازگی شاهد حضور عضو جدیدی شده که از هر لحاظ نه تنها دو مدل قبلی Note بلکه مدل آینده این خانواده را نیز به چالش کشیده است. LG Optimus G Pro‌ موضوع بررسی تحلیلی این نوبت عصر نوشتن است. با ما همراه شوید.

مسابقه سرعت در سایز صفحه‌نمایش این روزها به مدد پردازنده‌های پر قدرت و تغییرات ساختاری در چیپ‌ست‌های پردازشی اسمارت‌فون‌ها وارد فاز جدیدی شده که در آن نه‌تنها ابعاد صفحه‌نمایش بلکه وضوح و رزولوشن آن نیز نقش بسیار موثری را ایفا می‌کنند. در این میان استانداردهای تولید گوشی‌های متفاوت در سال 2013 به چهار دسته مختلف تقسیم می‌شود که به‌ترتیب شامل اسمارت‌فون‌های تا حداکثر 4.3 اینچ در رده low-end و نسبتا ارزان قیمت، گوشی‌های با پنل 4.3 تا 4.7 اینچ در رده میانی و از 4.8 تا 5 اینچ در کلاس High-end پیشرفته قرار می‌گیرند با گذر از این سه دسته کلاس جدیدی تعریف می‌شود که نخستین بار در سری Note محصولات سامسونگ پدیدار شده و از آن‌ها با عنوان فبلت یاد می‌شود. ایده اولیه این مدل‌ها ساخت دستگاهی مابین تبلت و اسمارت‌فون بوده که برای یک تبلت، کوچک و برای یک اسمارت‌فون، بیش از اندازه بزرگ است حداقل سایز صفحه‌نمایش در این کلاس 5.3 اینچ بوده و معمولا قلم جداگانه‌ای همراه گوشی ارائه می‌شود. محصولات نچندان متعدد این کلاس در سال 2012 بجز دو مدل Note‌ از سامسونگ تنها از سوی برخی برندهای جایگزین و نچندان مطرح بازار ارائه شده است و در این بین بسیاری از بزرگان این رده تمایل چندانی به ساخت مدلی با این ابعاد صفحه‌نمایش نشان نداده‌اند این روند با ارتقا وضوح صفحه‌نمایش به رقم فوق‌العاده Full HD و تغییر سایز استاندارد رده High-end به 5 اینچ بطرز کاملا محسوسی در حال تغییر است و آرام‌‌آرام شرکت‌های بیشتری به حوزه فبلت‌ها وارد می‌شوند.

یکی از جدیدترین مدل‌های این کلاس Optimus G Pro از شرکت ال‌جی است که نخستین محصول با سایز بالاتر از 5 اینچ در خانواده LG بوده و همانطور که از نام آن می‌توان حدس زد نسل جدید اسمارت‌فون محبوب Optimus G به حساب می‌آید. Optimus G Pro را به لحاظ سایز صفحه‌نمایش و رقابت همیشگی سامسونگ و ال‌جی رقیب مستقیمی برای Note II به حساب می‌آورند هرچند که به دلیل وضوح پائین‌تر صفحه‌نمایش و استفاده از پردازنده‌های قدیمی‌تر در Note II این مقایسه چندان عادلانه و منطقی به نظر نمی‌رسد اما در عمل و در دید کاربران عادی این مقایه خواه‌ناخواه صورت می‌پذیرد و از نگاهی دیگر تا زمان ارائه رسمی Optimus G Pro به بازار یعنی سه‌ماهه دوم سال 2013 به احتمال قوی رقیب اصلی این مدل و نسل بعدی خانواده Note با مشخصات آپدیت شده از سوی سامسونگ ارائه می‌شود و رقابت اصلی آن‌گاه بین این دو مدل خواهد بود.

جعبه محتویات

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جعبه Optimus G Pro طراحی و ظاهر کاملا متفاوتی نسبت به دیگر تولیدات این برند دارد؛ در این جعبه نسبتا بزرگ بجز خود دستگاه، کابل USB و شارژر از یک استند رومیزی زیبا استفاده شد که علاوه بر جا دادن خود گوشی محلی برای قرارگیری و شارژ باتری دوم حاضر در جعبه نیز در پشت آن دیده می‌شود هدست سیمی دستگاه از ظاهر با کیفیتی برخوردار بوده و روی سیم آن علاوه بر کلید تماس کنترلرهای موسیقی نیز حضور دارند. یک نکته مهم دیگر در مورد اجزای حاضر در جعبه محتویات این مدل میزان جریان الکتریکی خروجی از شارژر گوشی است که برخلاف شارژرهای مشابه بجای 1 آمپر رقم 1.8 آمپر است که این نکته در ابعاد نسبتا بیشتر شارژر نیز به روشنی نمایان است.

طراحی ظاهری

طراحی بدنه G Pro از شباهت نزدیکی با Note II‌ برخوردار است و نه‌تنها در سایز صفحه‌نمایش یکسان بلکه در فرم کلیدهای زیر پنل و انحنای کناره‌های دستگاه نیز المان‌های نسبتا یکسانی در آن‌‌ها دیده می‌شود. البته در این میان برخی از فاکتورهای طراحی Optimus G نیز طبیعتا در G Pro حضور دارد که از آن دست باید به بخش پشتی دستگاه اشاره کرد. جنس بدنه گوشی بطور کامل پلاستیکی ست اما در هر دو بخش رویی و پشت برجسته دستگاه از پوشش شیشه‌ای برای محافظت بیشتر و افزایش جذابیت‌های بصری استفاده شده است البته در مورد جنس شیشه مورد استفاده در این مدل از سوی ال‌جی اظهارنظر صریحی نشده است. از جمله دیگر نکات جالب در طراحی Optimus G Pro باید به کناره‌های بسیار باریک صفحه‌‌نمایش اشاره کرد که در نگاه اول تنها شامل باریکه سفیدرنگ نزدیک به 1 میلیمتری ست اما با بررسی دقیق‌تر و با روشن شدن پنل یک حاشیه کوچک دیگر در هر چهار سمت صفحه‌نمایش نیز به آن افزوده می‌شود هرچند که با وجود هر دوی این حاشیه‌ها نیز همچنان امتیاز مناسبی را در بخش طراحی این مدل می‌توان در نظر گرفت.

ابعاد و وزن

ابعاد Optimus G Pro برابر 9.4×76.1×150.2 میلیمتر است که در مقایسه با Note II نزدیک به 1 میلیمتر کوتاه‌تر و 4.4 میلیمتر کم‌عرض‌تر است که هر دوی این موارد در دست‌گیری و استفاده از دستگاه را در مقایسه با Note II بسیار آسان‌تر می‌‌نماید. در رابطه با وزن گوشی نیز با عدد کمتری نسبت به Note II روبرو می‌شویم جایی‌که وزن 172 گرمی این فبلت 11 گرم سبک‌تر از حریف سامسونگی آن اندازه‌گیری شده است این اختلاف وزن البته عمدتا بدلیل غیبت قلم همراه گوشی بوده و از این لحاظ کردیت خاصی برای G Pro نمی‌توان قائل شد.

صفحه‌نمایش

ابعاد صفحه‌نمایش در G Pro‌ برابر 5.5 اینچ است که این البته اولین و آخرین نقطه تشابه این مدل و Note II بوده و نه‌تنها از لحاظ وضوح و فشردگی اختلاف مشهودی بین این دو دیده می‌شود بلکه فناوری ساخت آن‌ها نیز کاملا متفاوت است. وضوح پنل G Pro همچون دیگر High-endهای امسال 1920×1080 پیکسل است که فشردگی پیکسل‌ها در این سایز را به اندکی بیشتر از 400ppi ارتقا می‌دهد که این رقم در مقابل وضوح 1280×720 پیکسلی و فشردگی 267ppi در Note II ارتقا بسیار مهمی به حساب می‌آید و پیکسل‌های تشکیل‌دهنده تصویر را در نزدیک‌ترین فواصل نیز از چشم غیر مسلح پنهان می‌سازد. فناوری ساخت این پنل که از سوی ال‌جی با عنوان True HD IPS Plus شناخته می‌شود در حقیقت ار نوع TFT IPS بوده و تصاویر تشکیل‌شده توسط آن از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند. برتری اصلی این صفحه‌نمایش بر نمونه‌های AMOLED همانطور که به راحتی می‌توان حدس زد میزان نور پنل است که هم‌سطح Nexus 4 و نزدیک به نمونه فوق‌العاده‌ iPhone 5 قرار می‌گیرد. میزان کنتراست این صفحه‌نمایش نیز با اینکه همچنان فاصله مشخصی با پنل‌های AMOLED دارد اما همچنان مناسب و راضی‌کننده است. در نهایت سطح شیشه‌ای روی صفحه‌نمایش تا حدود زیادی بازتاب‌دهنده نور بوده و کیفیت آن در نور مستقیم خورشید چندان رضایت‌بخش نیست. در یک دید کلی صفحه‌نمایش Optimus G Pro از کیفیت بسیار بالایی در نمایش جزئیات دقیق تصویر برخوردار است و در نمایش صحیح رنگ‌ها، میزان نور و تا حدودی زوایای دید نیز امتیاز بالایی را کسب می‌کند. نکته منفی اصلی این پنل بازتاب نور از سطح شیشه‌ای آن است که اثر آن در محیط‌های خارجی را به وضوح می‌توان مشاهده کرد.

بالا و پائین پنل

زیر صفحه‌نمایش در Optimus G Pro به سبک همیشگی سامسونگ و البته ال‌جی حاوی کلید فیزیکی Home در مرکز و کلیدهای لمسی back و منو در دو سوی آن می‌شود که مقایسه این مجموعه با Note II کلید Home بسیار باریک‌تری را نشان می‌دهد که کاهش ابعاد این کلید ظاهرا یکی از دلائل کاهش 1 میلیمتری ارتفاع کلی گوشی نسبت به Note II به حساب می‌آید. زیر کلید Home در این قسمت چراغ LED هشدار گوشی قرار دارد که در موقعیت‌های مختلفی نظیر Miss events، شارژینگ و آلارم‌ها با نورهای مختلف روشن می‌شود.

در بالای پنل چهار گزینه همیشگی این بخش یعنی اسپیکر تماس، دوربین دوم و حسگرهای تنظیم نور و Proximity حضور دارند که از این لحاظ نکته خاصی در آن‌ها به چشم نمی‌خورد. وضوح دوربین دوم در Optimus G Pro برابر 2.1 مگاپیکسل است و علاوه بر فیلم‌برداری 1080p با 30 فریم در ثانیه،‌ در ترکیب با دوربین اصلی امکان dual-recording یعنی تصویربرداری همزمان توسط هر دو دوربین گوشی نیز برای آن در نظر گرفته شده است.

کناره‌های دستگاه

سمت چپ Optimus G Pro دکمه اختصاصی Q-Slide در بالا و Rocker تغییر صدا در پائین حضور دارد که برخلاف Optimus G بصورت دو مجموعه جدا از هم طراحی شده‌اند که تشخیص آن‌ها و پرهیز از فشردن تصادفی را به حداقل می‌رساند. جایگاه پائین کشیده شده کلید Rocker‌ همراه با برجستگی مطلوب آن استفاده از این کلید با یک دست را به امر آسانی بدل می‌کند هرچند که ابعاد کلی این کلید می‌توانست تا حدودی بزرگ‌تر در نظر گرفته شود. کلید QSlide در این قسمت همچون مدل‌های پیشین برای اجرای همزمان اپلیکیشن‌ها بصورت شناور (floating) بکار می‌رود که در نسخه جدید آن می‌توان حداکثر دو اپلیکیشن شناور را در کنار یک اپلیکیشن تمام‌صفحه داشت البته از این قابلیت همچنان نمی‌توان برای همه برنامه‌ها سود جست و استفاده از آن تنها محدود به برخی برنامه‌های خاص است که از آن میان می‌توان به تقویم، ماشین حساب و مرورگر وب (بدون امکان سوئیچ بین Tabها) اشاره نمود.

در سمت راست گوشی به کلید Power/Lock بر می‌خوریم و بخش پائینی نیز به پورت Micro USB اتصالات سیمی و میکروفون تماس گوشی تعلق دارد. پورت USB این قسمت از هر دو قابلیت اتصال حافظه‌های خارجی (USB OTG) و خروجی با کیفیت TV از طریق MHL پشتیبانی می‌کند. یکی از نکات جالب در حین پخش ویدئو از طریق MHL مستقل بودن صفحه‌نمایش دستگاه از محتوای در حال پخش است جایی‌که بعنوان مثال در حین پخش و انتقال یک ویدئو به تلویزیون از طریق کابل MHL، می‌توان از طریق صفحه‌نمایش گوشی به هرکار دلخواه دیگری مثل مرور وب یا مطالعه اقدام نمود. ال‌جی از این ویژگی با عنوان Dual Screen Dual Play یاد می‌کند

اما هیجان‌انگیز‌ترین بخش Optimus G Pro‌ بالای آن است در این قسمت بجز جک اتصال هدست و میکروفون دوم یک بخش تیره‌رنگ کوچک قرار دارد که همچون Galaxy S IV و hTC One به پورت تجدید حیات‌شده IR یا مادون قرمز تعلق دارد که چندین سال است که از لیست ارتباطات اسمارت‌فون‌ها حذف شده اما بار دیگر برای کنترل بی‌سیم دستگاه‌های دارای ریموت به امکانات این مدل‌ها افزوده شده است. بدین منظور در منوهای داخلی دستگاه برنامه‌ای تحت عنوان QRemote در نظر گرفته شده که از طریق آن می‌توان به کنترل ابزارهایی نظیر تلویزیون، set top box، پخش‌‌کننده‌های صوتی،‌ پلیرهای DVD و blu-ray و حتی دستگاه‌های تهویه نظیر کولرگازی پرداخت. نگفته پیداست که به این اپلیکیشن می‌توان ابزارهای قابل کنترل دیگری را نیز افزود. این اپلیکیشن از طریق فشردن کلید Home از صفحه قفل به راحتی هرچه تمام‌تر در دسترس است و بدین‌ترتیب برای استفاده از آن حتی نیازی به گشودن قفل دستگاه هم نیست. البته همچنان QRemote از قابلیت QSlide پشتیبانی نمی‌کند.

پشت دستگاه

طراحی G Pro در پشت دستگاه با شباهت نزدیک به Nexus 4 با مربع‌های برجسته‌ای پوشیده شده که با چرخاندن گوشی با حالتی سه‌بعدی حرکت می‌کنند. لنز دوربین گوشی در مرکز بخش بالایی تا حدودی بالاتر از سطح قرار گرفته و در دو سوی آن تک فلش LED و اسپیکر اصلی دستگاه به چشم می‌خورد. دیگر موارد حاضر در این قسمت به نشان فلزی LG در پائین و عبارت LTE در بالا تعلق دارد که هر دو بصورت برجسته و جدا از سطح طراحی شده‌اند.

مجموعه دوربین

دوربین اصلی Optimus G Pro یک نمونه 13 مگاپیکسلی در نظر گرفته شده که روی کاغذ تفاوتی با نمونه حاضر در Optimis G ندارد. ساختار منویی این دوربین البته با تفاوت‌های مشهودی نسبت به گذشته روبرو شده و با اینکه کنترلرهای یکسانی را ارائه می‌دهد اما طراحی جدیدی در آن به چشم می‌خورد. در این ساختار منویی در ستون سمت راست بار دیگر از بالا به پائین سوئیچر تعویض بین حالت عکاسی و فیلم‌برداری؛ شاتر دوربین و آخرین عکس گرفته شده دیده می‌شود و در سمت چپ نیز چهار تنظیم مختلف با امکان ویرایش دلخواه و دکمه پنجم برای دسنرسی به سایر تنظیمات در نظر گرفته شده است. از جمله امکانات این دوربین می‌توان به Cheese Shutter (برای گرفتن اتوماتیک عکس با گفتن کلمه Cheese یا LG یا چند کلمه دیگر)، عکاسی VR Panorama (برای گرفتن عکس پانورامای 360 درجه مشابه Photo Sphere)، حالت HDR و عکاسی Time Catch‌(برای گرفتن چند عکس پیش از فشردن دکمه شاتر با امکان انتخاب بهترین شات) اشاره کرد.

کیفیت تصاویر این دوربین در سطح بسیار مناسبی قرار دارد و علیرغم حضور نسبی نویز در موقعیت‌های با نور کمتر و تا حدودی سردتر بودن رنگ‌هاردر مقایسه با Optimis G،‌ بازهم می‌توان آن را در سطح برترین‌های این کلاس ارزیابی نمود.

فیلم‌برداری این دوربین طبق انتظار با وضوح 1080p با 30‌ فریم در ثانیه انجام می‌شود بیت‌ریت ویدئوهای این دوربین 17Mbps است که رقم کاملا امیدوارکننده‌ای به حساب می‌آید. ضبط صدا در این حالت نیز بصورت استریو با بیت‌ریت بسیار مناسب 156Kbps انجام می‌پذیرد. با کنار گذاشتن اعداد و ارقام کیفیت ویدئوهای این دوربین در دنیای واقعی حداکثر در سطح متوسطی قرار دارد و از لحاظ میزان جزئیات، روند Sharpening و حذف نویز و کیفیت رنگ‌، مدل‌های متعدد دیگری را در سطح بالاتری از این دوربین می‌توان قرار داد. فوکوس خودکار و تنظیم نور اتوماتیک این دوربین نیز با اینکه در نگاه اول امکانات مناسبی به نظر می‌رسند اما در عمل همواره در حال تنظیم تصویر بوده و جزئیات حاضر در قاب تصویر را تحت تاثیر قرار می دهند. از جمله امکانات این دوربین همانطور که پیش از این نیز اشاره شد قابلیت ثبت دوگانه تصویر توسط هر دو دوربین گوشی است که در برخی موقعیت‌ها با جذابیت ویژه‌ای همراه است.

المان‌های زیر کاور بخش پشتی

با کنار زدن کاور بخش پشتی دستگاه مهم‌ترین نکته قابل ذکر باتری گوشی با ظرفیت 3140mAh است که با در نظر نگرفتن 40mAh اضافی دقیقا از همان ظرفیت حاضر در Note II برخوردار بوده و با توجه به افزایش وضوح صفحه‌نمایش و دوربین و استفاده از مجموعه پردازشی پیشرفته‌تر از همین ابتدا انتظار دوام باتری کمتری از این مدل می‌رود. به زمان‌های رسمی این باتری از سوی ال‌جی اشاره‌ای نشده است اما در یک استفاده نسبتا زیاد تا نزدیک به 2 روز می‌توان روی آن حساب نمود. پخش ویدئو در این مدل با یک بار شارژ باتری تا بیش از 8 ساعت ادامه خواهد یافت و با Wi-Fi‌ روشن در مرور وب نیز بیش از 6 ساعت قادر به تامین انرژی دستگاه است.

بجز باتری طبق انتظار دیگر المان‌های مهم این قسمت به محل جای‌گذاری Micro SIM و اسلات حافظه Micro SD تعلق دارد که هر دو در پائین این بخش واقع شده و دسترسی به هر دو نیازمند خارج‌سازی باتری خواهد بود. اسلات حافظه این قسمت تا ظرفیت 64 گیگابایت قابل ارتقا است.

سیستم‌عامل و رابط کاربری

Optimus G Pro نخستین اسمارت‌فون ال‌جی مجهز به نسخه 4.1.2 سیستم‌عامل اندروید است که با رابط کاربری Optimus UI شرایط مشابه‌ای نسبت به دیگر رقبای اصلی این رده یعنی Sense UI‌ اچ‌تی‌سی و Nature UX سامسونگ دارد. میزان تغییرات در این رابط کاربری در مقایسه با نسخه قبلی Optimus UI حاضر در Optimus G در سطح اندکی قرار دارد و کاربران قبلی این رده با محدود شدن تغییرات به موارد انگشت‌شمار مشکلی در استفاده از این رابط کاربری نخواهند داشت. از جمله نکات قابل ذکر در مورد این UI باید به پدیدار شدن نمایی از Home Screen در حین حرکت دادن انگشت روی صفحه قفل، امکان استفاده از 5 میانبر مختلف در صفحه قفل برای بازگشایی گوشی و پرش مستقیم به برنامه مورد نظر و امکان جای‌گذاری تا 7 آیکون مختلف بصورت افقی در بخش پائین Home Screen اشاره نمود. برای افزودن محتوا به صفحه Home Screen در این رابط کاربری با قرار دادن و نگه‌داشتن دست روی صفحه‌نمایش در این قسمت منوی افقی جدیدی در پائین ظاهر می‌شود که با تب‌های جداگانه‌ای در پائین شامل Widgets، Downloads، Apps و Wallpapers شرایط ساده‌ای برای اضافه کردن محتوا فراهم می‌آورد.

منوی اصلی دستگاه یا App drawer مثل گذشته محل حضور آیکون برنامه‌ها و دسترسی به تنظیمات گوشی است که در بالا به 3 قسمت Downloads، Apps و Widgets تقسیم شده است. در گوشه بالا سمت راست این منو دکمه جداگانه‌ای برای ورود به حالت ویرایشی یا edit در نظر گرفته شده که انتخاب هر اپلیکیشن در این حالت علاوه بر امکان تغییر سایز آیکون یا Uninstall کردن برنامه دلخواه، اطلاعات دیگری نظیر میزان حافظه RAM مورد استفاده توسط برنامه مورد نظر نیز بصورت یک منوی pop up به نمایش گذاشته می‌شود.

امکان Q-Slide در Optimus UI امکان اجرای همزمان یک اپلیکیشن در حین اجرای اپلیکیشن دیگر را فراهم آورده و Quick Memo نیز بعنوان یکی از اپلیکیشن های مرتبط با عنوان "فبلت" دستگاه نیز برای تهیه اسکرین‌شات از هر نقطه دلخواه سیستم‌عامل و سپس نوشتن Note و ذخیره تصویر نهایی بکار گرفته می‌شود.

بخش قابل اسکرول بالای صفحه‌نمایش موسوم به Notification Area یکی از مهم‌ترین قسمت‌های سیستم‌عامل اندروید است که در رابط‌های کاربری مختلف با بهینه‌سازی‌های متعددی روبرو شده است. این قسمت در Optimus G Pro نیز با امکانات مشخصی همراه شده است که از آن جمله می‌توان به امکان اضافه کردن هر تعداد میانبر دلخواه با امکان اسکرول جانبی، قابلیت سوئیچ بین امکانات ارتباطی دستگاه، تنظیم روشنایی صفحه‌نمایش، دسترسی مستقیم به تنظیمات اصلی دستگاه و بلاخره نمایش Notification های گوشی (Miss eventها، پیام‌های رسیده، اعلان‌ برنامه‌های مختلف و...) با امکان Swipe رو به خارج برای حذف پیغام اشاره کرد.

Task Manager در این رابط کاربری علاوه بر نمایش اپلیکیشن‌های در حال اجرا و نمایی گرافیکی از میزان حافظه RAM باقی مانده امکان Uninstall کردن مستقیم برنامه‌ها را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

از جمله امکانات اختصاصی بخش نرم‌افزاری Optimus G Pro که بر سر نخستین شرکت ارائه‌دهنده آن اختلاف‌هایی مابین ال‌جی و سامسونگ بروز کرده قابلیتی تحت عنوان Wise Screen است که در ا Galaxy S IV سامسونگ از آن با عنوان Smart Stay یاد می‌شود و در هر دوی آن‌ها با کمک دوربین دوم گوشی با تشخیص نگاه کاربر به گوشی بصورت خودکار از خاموش شدن backlight و قفل شدن پنل در اثر عدم لمس صفحه‌نمایش جلوگیری می‌شود.

چیپ‌ست پردازشی و حافظه

نوع چیپ‌ست مورد استفاده در Optimus G Pro همچون hTC One و نسخه چهار هسته‌ای GS IV از نوع Qualcomm APQ8064T با چهار هسته 1.7 گیگاهرتزی Snapdragon 600 و گرافیک Adeno 320 است که در ترکیب با 2 گیگابایت حافظه RAM مجموعه بسیار با کیفیتی را در هر دو مبحث سرعت و پردازش گرافیکی فراهم می‌کند. تست‌های متعدد پردازشی و گرافیکی شرایط بسیار مطلوبی را از G Pro نشان می‌دهد که اختلاف کاملا مشهودی نسبت به اسمارت‌فون‌های نسل گذشته دارد.
حافظه داخلی دستگاه 32 گیگابایت است که با کمک اسلات‌کارت حافظه همانطور که اشاره شده تا 64 گیگابایت دیگر امکان ارتقا دارد.

ارتباطات

گزینه‌های ارتباطی این مدل جدا از موارد همیشگی همچون چهار فرکانس GSM، 3G و LTE برای برقراری تماس و سرعت 42.2Mbps تحت HSDPA و 100Mbps در LTE شامل نسخه چهارم بلوتوث و گیرنده Wi-Fi با استاندارد 11.n می‌شود. قابلیت Wi-Fi Direct بدون نیاز به هات‌اسپات امکان برقراری ارتباط بسیار سریع بین حداکثر 8 دستگاه مختلف را از طریق وای‌فای فراهم می‌آورد و در این میان نیازی نیز به پشتیبانی همه گوشی‌ها از امکان Wi-Fi Direct نیست. قابلیت ارتباطی Wi-Fi همچنین از انتقال مولتی‌مدیا بر بستر DLNA نیز پشتیبانی می‌کند و نسل جدید ارتباطات Miracast نیز در آن مورد پشتیبانی قرار می‌گیرد. تشکیل هات‌اسپات از اتصال پر سرعت سیم‌کارت (3G یا LTE) و اشتراک‌گذاری آن از طریق وای‌فای با دیگران از دیگر موارد قابل اشاره در بخش ارتباطات وای‌فای این مدل است. امکان ارتباطی برد کوتاه NFC با اپلیکیشن جداگانه Tag+ نیز در این مدل حضور دارد که از این طریق علاوه بر امکان خواندن و ایجاد تگ‌های NFC می‌توان به انتقال اطلاعات و اشتراک‌گذاری محتوا با دیگر ابزارهای مجهز به این امکان ارتباطی اقدام نمود. گیرنده‌های ماهواره‌ای مسیریاب GPS و GLONASS لیست ارتباطات گسترده Optimus G Pro را تکمیل می‌کنند.

کلام آخر

LG Optimus G Pro محصولی با جذابیت‌های بالا و امکانات مدرن و پیشرفته است که با طراحی یا کیفیت بدنه، صفحه‌نمایش بزرگ Full HD، دوربین 13 مگاپیکسلی نسبتا قابل‌قبول، پردازنده 4 هسته‌ای قدرتمند و دوام باتری مناسب برترین انتخاب حال حاضر در کلاس Phabletها به حساب می‌آید که حداقل تا زمان ارائه نسل جدید Galaxy Noteهای سامسونگ بعنوان پیشرفته‌ترین انتخاب در این کلاس باقی می‌ماند. از جمله معدود نکات منفی این گوشی باید به فیلم‌برداری متوسط و hot swap نبودن کارت حافظه دستگاه اشاره کرد. سه‌ماهه دوم سال 2013 زمان حضور رسمی این مدل در بازار است.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

h!tman
16-04-2013, 14:53
حس میکنم مرتب کردن این متن خیلی سخت بوده
خسته نباشی دوست عزیزی که اسمتو نمیدونم:دی

.:PAR3A:.
16-04-2013, 15:06
رده جدیدا تاسیس شده فبلت‌ها پس از حضور دو نسل اول خانواده Note سامسونگ به تازگی شاهد حضور عضو جدیدی شده که از هر لحاظ نه تنها دو مدل قبلی Note بلکه مدل آینده این خانواده را نیز به چالش کشیده است.
من تو این مدت هی دارم به حال DELL افسوس میخورم که Streak 5 اشو کلا کسی به حساب نیاورد. :| وقتی نوت اومد همه جا به عنوان اولین فبلت اسم میبردن ازش. :| دلم سوخت. :دی

30vil
16-04-2013, 16:00
حس میکنم مرتب کردن این متن خیلی سخت بوده
خسته نباشی دوست عزیزی که اسمتو نمیدونم:دی

به خاطر گل روی شما مرتب شد:n02:

mohammadx6
16-04-2013, 22:05
این جیگر معلوم نیست کی بیاد؟

Pami
16-04-2013, 22:08
Optimus G که نیومد ایران بعد 5-6 ماه ، این هم فکر نکنم حالا حالاها ببینیمش اینجا

30vil
16-04-2013, 22:26
این جیگر معلوم نیست کی بیاد؟

با ورود مدیا پردازش به عنوان بازاریاب و فروشنده و وارد کننده محصولات ال جی میشه امیدوار بود که این گوشی تا تابستان وارد بشه

فعلا که گفتن تا آخر اردیبهشت اپتیموس G وارد میشه

30vil
13-08-2013, 17:42
گزارش نارنجی از مراسم معرفی LG Optimus G Pro در تهران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ال جی دیروز سرانجام به صورت رسمی فبلت خود، موسوم به Optimus G Pro را در ایران پرده برده برداری کرد. چندی پیش در نارنجی نگاهی نزدیک به این دستگاه داشتیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و با قابلیت های آن آشنا شدیم. اکنون این محصول روانه بازار شده و مثل همیشه با قدرت تبلیغاتی زیاد ال جی در ایران، پیش بینی می شود که قسمتی از بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد.

اگر دوست دارید در جریان مراسم رونمایی اپتیموس جی پرو در تهران قرار گیرید، در ادامه مطلب با نارنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])همراه باشید. مراسمی که بسیار متفاوت برگزار شد...

برج میلاد تهران، که به عنوان یکی از نمادهای پایتخت به حساب می آید، ساعات پایانی روز ۲۱ مرداد پذیرای مراسم رونمایی از اپتیموس جی پرو بود. محصولی که قرار است به نماد جدید شرکتی تبدیل شود که در چند وقت اخیر، نشان داده برای کسب سهم بیشتری از بازار ایران، حاضر است سرمایه گذاری های کلانی را انجام دهد.

بنیامین دارمی، مدیر بخش موبایل ال جی در ایران، عهده دار اجرای این مراسم بود. آقای دارمی در ابتدای سخنان خود به شعار تبلیغاتی جی پرو پرداخت. «این کاره ها حاضرید؟» عبارتی است که زین پس در تابلوهای تبلیغاتی سطح شهر بسیار مشاهده خواهید کرد. اما منظور از «این کاره ها» چیست؟

بنیامین دارمی معتقد است که هر یک از ما «این کاره ای» را درون خود داریم که به کمک قابلیت های متنوع اپتیموس جی پرو، می توانیم آن را رها کنیم و اجازه هنرنمایی به آن دهیم. ویدیوهایی که در ادامه مراسم و در همین رابطه پخش شد، کمک زیادی کرد تا منظور ال جی در رابطه با «این کاره ها» را درک کنیم.

در این ویدیوها افرادی از مشاغل مختلف، تجربه منحصر به فرد خود از کار با قابلیت های مختلف اپتیموس جی پرو را با دیگران به اشتراک گذاشتند. برای مثال خانم خبرنگاری از روزی تعریف کرد که قصد مصاحبه با فردی مهم را داشته، اما به خاطر شلوغی محیط، نگران بوده که صدای مصاحبه کننده به خوبی ضبط نشود. راه حلی که این خانم انتخاب کرده استفاده از ویژگی Audio Zooming جی پرو بوده است. به کمک این ویژگی شما می توانید هنگام فیلمبرداری، بر روی سوژه ای خاص تمرکز کنید تا صدای آن با دقت بالاتر و بیش از محیط اطراف، ثبت شود.

در ویدیویی دیگر یک مربی ژیمناستیک به ویژگی Time Catch ال جی پرداخت. با فعال کردن این گزینه زمانی که صفحه نمایشگر را جهت ثبت عکس لمس کنید، دستگاه به صورت خودکار به جای یک عکس، چند عکس را خیلی سریع تهیه می کند و شما از این طریق می توانید بعدا بهترین عکس ثبت شده را جهت ذخیره شدن در موبایل خود انتخاب کنید. اما یک مربی ژیمناستیک چگونه می تواند از این ویژگی بهره مند شود؟ در ویدیو پخش شده آقای مربی به این موضوع اشاره کرد که با استفاده از Time Catch از حرکات شاگردانش عکس می گرفته و سپس به خاطر تصاویر متعدد موجود، می توانسته اشتباهات را با دقت بالایی به آنها گوشزد کند.
VuTalk قابلیت دیگری بود که در ویدیوها به آن اشاره شد. این برنامه که منحصر به موبایلهای ال جی است، به کاربران اجازه می دهد تا از طریق اینترنت به انتقال عکس، متن و یا فیلم بپردازند. از نکات برجسته VuTalk این است که به شما اجازه می دهد تا تغییراتی که دوستتان بر روی فایل ها انجام می دهد را به صورت زنده مشاهده کنید. برای مثال فرض کنید که نقشه مکانی را به اشتراک می گذارید و می خواهید منطقه مورد نظر خود را علامت گذاری کنید؛ به محض اینکه انگشت خود را بر روی صفحه قرار دهید، هر گونه شکلی که بر روی نقشه بکشید به صورت زنده برای طرف مقابل نیز به نمایش در خواهد آمد. یک خانم منشی به این ویژگی پرداخت که رئیس بسیار سخت گیری داشت، اما توانسته بود به کمک VuTalk اطلاعات لازم را به صورت لحظه ای به وی منتقل کند و از پس فشار کاری زیاد، به راحتی بر بیاید.

تمام افراد مورد اشاره در بالا، از دید ال جی «این کاره» هستند و این کمپانی قصد دارد با این شعار، به شما این شانس را بدهد تا به کمک اپتیموس جی پرو، یکی از گروه «این کاره ها» باشید.

در مطلب « نگاه نزدیک به اپتیموس جی پرو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])» کلیات دستگاه را از نظر گذراندیم که می توانید به مطالعه آن بپردازید، اما به هر ترتیب ویژگی های کلی محصول جدید ال جی، از قرار زیر است:

چیپ: پردازندۀ چهارهسته‌ای 1.7 گیگاهرتز کوالکوم Snapdragon™ 600
حافظه: ۳۲ گیگابایت / پشتیبانی از میکرو اس‌دی (تا ۳۲ گیگابایت)
رم: ۲ گیگابایت DDR
صفحه‌نمایش:۵.۵ اینچ فول اچ دی (۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل/ تراکم ۴۰۰ پیکسل در اینچ)
دوربین: دوربین پشت ۱۳ مگاپیکسل با فلاش ال‌ای‌دی / دوربین جلو ۲.۱ مگاپیکسل
سیستم‌عامل: اندروید 4.1.2 (جیلی بیلی)
باتری: ۳۱۴۰ میلی‌آمپرساعت (قابل جدا شدن / امکان شارژ بی‌سیم)
ابعاد: ۱۵۰.۲ در ۹.۴ در ۷۶.۱ میلی‌متر

همان طور که پیش تر اشاره کردیم، ال جی مراسم متفاوتی را برای رونمایی از اپتیموس جی پرو برگزار کرده بود. در این مراسم از مرد هخامنشی، تا رقصنده ها و آتش خوار ها یافت می شدند. مواردی که همگی نشان می دادند، جی پرو تا چه حد برای این کمپانی کره ای، حائز اهمیت است.

در انتهای مراسم نیز گپی کوتاه با آقای دارمی، مدیر بخش موبایل دفتر ال جی ایران داشتیم:

- مراسم متفاوتی را برگزار کردید. کمی در این باره توضیح می دهید؟

کره ای ها ضرب المثلی دارند که مدیرعامل قبلی ال جی در ایران همیشه آن را برای ما بازگو می کرد. دختر زیبا برای مرد شجاع است، اگر شجاعت داشته باشید، آن را به دست می آورید. ما نیز برای این مراسم ریسک های بسیاری را پذیرا شدیم و علی رغم شرایط سخت برای اجرای آن، با تمرین و کار بسیار سعی کردیم تا به خوبی از پس آن بر بیاییم.

- جی پرو با شعار «این کاره ها حاضرید؟» به بازار آمده. فلسفه این شعار چیست؟

این عبارت، شعاری است که ادامه خواهد داشت و زین پس با ما خواهد بود. جی پرو تنها شروع این کمپین است. ما قصد داریم فضایی را محیا کنیم تا کاربران بتوانند «این کاره» درونشان را رها کنند و از آن لذت ببرند.

- جی پرو هم مانند اپتیموس جی، نسبت به بازار جهانی کمی دیر به بازار ایران آمد. آیا از فروش جی در این مدت راضی هستید؟

اپتیموس جی به خصوص اکنون که قیمت آن در مقایسه با زمان معرفی اش پایین آمده، توانسته کاربران بسیاری را جذب کند و بسیاری این دستگاه را به یکدیگر پیشنهاد می دهند. بله ما از فروش جی راضی هستیم و توانسته ایم به عددی که برای آن تعیین کرده بودیم، دست یابیم.

- جی۲ کی به بازار ایران خواهد آمد؟

ما سعی کردیم در مورد عرضه جی۲ به بازار ایران، فاصله کمی با عرضه جهانی داشته باشیم و در همین راستا به احتمال زیاد در مهر ماه شاهد حضور این محصول در بازار ایران خواهیم بود.

- این بازه زمانی کم میان ارائه جی پرو و جی۲ در ایران، آیا بر روی بازار آن ها تاثیر گذار نخواهد بود؟ نگران نیستید که جی پرو مظلوم واقع شود؟

با توجه به اینکه این دو محصول در دسته بندی های جداگانه ای قرار می گیرند، چندان از این بابت احساس نگرانی نمی کنیم. جی پرو در شاخه فبلت ها جای می گیرد و قرار است تا با گلکسی نوت ۲ سامسونگ رقابت کند.

- اما سامسونگ چندی دیگر قرار است نوت ۳ را معرفی کند و شما تازه جی پرو را وارد بازار کرده اید.

جی پرو اکنون بسیار بهتر از نوت ۲ است و من به شخصه فکر می کنم که حتی در مقایسه با نوت ۳ هم حرف های بسیاری را برای گفتن خواهد داشت.

- قیمت جی خیلی سریع پایین آمد، آیا شاهد اتفاقی مشابه برای جی پرو هم خواهیم بود؟

اپتیموس جی به خاطر اینکه فاصله زمانی کمی با جی پرو داشت و همچنین به خاطر روند نزولی قیمت محصولات رقبا همچون گلکسی اس۴ و اکسپریا زد، پذیرای چنین اتفاقی شد. اما در مورد جی پرو نمی توان با قطعیت از افت قیمت حرف زد. قطعا عوامل متعددی در قیمت گذاری دستگاه دخیل هستند که از جمله آن ها می توان به قیمت دیگر فبلت ها مثل نوت ۲ و نوت ۳ اشاره کرد. لذا باید دید که در آینده چه اتفاقی رقم خواهد خورد.

شما در رابطه با اپتیموس جی پرو چه نظری دارید؟ آیا خود را یک «این کاره» می دانید؟

Narenji.ir

mehdi30nema
18-08-2013, 07:35
من دیروز مفصل با این گوشی کار کردم .
ال جی یه فروشگاه زده توی علائدین توی طبقه همکف که فروش از طریق خوده ال جی هست و دیروز هم مثل اینکه روزه اول کارش بود . خیلی کار درست هست و اصلا به مغازه های اونجا نمیخوره .
همه گوشی ها رو هم برای کار کردن گذاشتن. این گوشی را هم گذاشتن با گارانتی 1800 . خداییش خیلی خوش دست بود و خیلی خوشکل . دوربین خیلی خوبی هم داره ( اونجوری که اونجا امتحان کردم ) و اسپیکر قوی هم داره . فقط در مورد باتری نمیدونم که اوضاع شارژ نگه داریش چه جوری هست .
ولی در کل خیلی از این گوشی خوشم اومد .

velvet revoulver
18-08-2013, 15:36
من دیروز مفصل با این گوشی کار کردم .
ال جی یه فروشگاه زده توی علائدین توی طبقه همکف که فروش از طریق خوده ال جی هست و دیروز هم مثل اینکه روزه اول کارش بود . خیلی کار درست هست و اصلا به مغازه های اونجا نمیخوره .
همه گوشی ها رو هم برای کار کردن گذاشتن. این گوشی را هم گذاشتن با گارانتی 1800 . خداییش خیلی خوش دست بود و خیلی خوشکل . دوربین خیلی خوبی هم داره ( اونجوری که اونجا امتحان کردم ) و اسپیکر قوی هم داره . فقط در مورد باتری نمیدونم که اوضاع شارژ نگه داریش چه جوری هست .
ولی در کل خیلی از این گوشی خوشم اومد .

آره گوشی خوش دستیه ! منم امروز اونجا بودم با اینکه جنس گوشی پلاستیکه اما وقتی گوشی رو دستم گزفتم فوق العاده حس خوبی از لحاظ جنس بدنه و ارگونومی بهم دست داد واحساس کردم گوشی کاملا تو دستم فیت میشه .. این حس رو اصلا نسبت به نوت2 ندارم و به نظرم میرسه هر لحظه ممکنه گوشی از دستم سر بخوره وبیفته ...البته قیمت امروز این گوشی 1750 بود ...

(^_^)
25-08-2013, 18:04
تست نارنجی ....
خوشم میاد یدونه ایراد نتوست بگیره ، گفت حس Note II میده به آدم :n07:
اومده میگه لانچر مدرن نیست :|
آخه مردک Optimus UI 3 رو دستش هست ؟
یه Lock Screen ــش می ارزه به Note II بابا : دی

happy_2o2o
26-08-2013, 12:59
تست نارنجی ....
خوشم میاد یدونه ایراد نتوست بگیره ، گفت حس Note II میده به آدم :n07:
اومده میگه لانچر مدرن نیست :|
آخه مردک Optimus UI 3 رو دستش هست ؟
یه Lock Screen ــش می ارزه به Note II بابا : دی

آی گل گفتی داداش
نمیدونم چرا هر کی پا میشه از رابط ال جی ایراد میگیره :n13:

بابا هیچی نباشه ظاهرش که خیلی بهتر تاچ ویزه جدیدن هم از لحاظ نرم افزاری هم داره از تاچ ویز میزنه:n12:
تازه تاچ ویز خیلی سنگینه ولی ال جی رابط ش رونترینه تو همه برندا حتی از سیانوژن هم رونتره بخدا