ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کنترل کردن بازی در حالت Invert

Amir Hossein
18-02-2013, 12:12
سلام بچه ها

این نظرسنجی رو راه انداختم برای اینکه ببینیم چه تعدادی از افراد
حالت کنترل دوربین بازی رو چطوری تنظیم میکنن

خوشحال میشم تو نظرسنجی شرکت کنین

Y=برعکس بودن حالت بالا و پایین
X=برعکس بودن حالت چپ و راست

A.Green.H
18-02-2013, 22:01
باید چند انتخابی میکردی بعضی بازی ها بالا پایین برعکس بهتر از درست بودنشه...:n01:

انتخاب من = بالا پایین برعکس و بدون برعکس بودن--- بستگی به بازی داره مثلا هواپیما!

راستی این نکته رو هم بگم که:50 درصد:
این تنضیمات در اصل به دلیل دیگه ای ماند استفاده از انواع دستگاه های کنترل هستند... کلی گفتما...منظورمو فهمیدین؟
:n18:

Dark Soul
20-03-2013, 23:03
چه استقبالی !!:n07:
نظرسنجی جالبیه ،من به شخصه دلیلی برای Invert کردن نمی بیینم اما جالبه که اکثر بازیها این اپشن را دارن :n13:

City 17
22-03-2013, 16:03
نظرسنجی جالبیه ،من به شخصه دلیلی برای Invert کردن نمی بیینم اما جالبه که اکثر بازیها این اپشن را دارن:n13:

تقریبا همه بازی ها این آپشن رو دارند و اگه نداشته باشند مثل TWD یه نقیصه به حساب میاد.
به طور کلی بود/نبود Invert دو دلیل می تونه داشته باشه که دلیل اول (و مهمترش) عادت هست، کنترل خیلی از بازی ها خصوصا بازی های قدیمی تر به صورت Invert Y بود
که باعث شده خیلی ها به این نوع از کنترل عادت کنن، البته توی بازی های هواپیمایی این شکل از کنترل بر اساس واقعیت هست و اون فرمان هواپیما که زیر دست خلبان به
شکل Invert هست. یا توی کنترل قایق به شکل Invert X هست.
مورد دیگه تفاوت دید و طرز تفکر گیمرها هست، شما وقتی داری بازی می کنی و خودت را جای کاراکتر/وسیله تحت کنترل می گذاری اگه مبدا را روی چشمات بگذاری کنترل
به صورت معمولی هست (راست میره به سمت راست، بالا به سمت بالا و ...) ولی اگه جای سرِ اون کاراکتر قرار بگیری (هر چند ممکنه عجیب به نظر بیاد) اون وقت هست
که اگه قسمت عقب سر را رو به پایین حرکت بدی، بالا رو می بینی و اگه قسمت عقب سر را رو به بالا بچرخونی، پایین رو می بینی که همون حالت Invert Y میشه و از اونجا
که این طرز تفکر توی ناخودآگاه بعضی ها ثبت شده تا حدی که حتی بهش فکر نمی کنن، تغییر دادنش سخته!

A.Green.H
07-04-2013, 18:51
چه استقبالی !!:n07:
نظرسنجی جالبیه ،من به شخصه دلیلی برای Invert کردن نمی بیینم اما جالبه که اکثر بازیها این اپشن را دارن :n13:

فهمیدیم...تو خیلی حرفه ای هستی... و بازی هایی که ممکنه، موس رو که میدی پایین دوربین میره بالا رو راهت بازی میکنی.

Dark Soul
08-04-2013, 23:32
فهمیدیم...تو خیلی حرفه ای هستی... و بازی هایی که ممکنه، موس رو که میدی پایین دوربین میره بالا رو راهت بازی میکنی.
خوب شد فهمیدی ،خیلی نگران بودم کسی متوجه این موضوع نشه.
ولی بدون شوخی اصلا صحبت شما چه ربطی به نظر شخصی من داره.