PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : disk antivirue professional

cnn
17-02-2013, 19:59
درود
سیستم من از دیروز به آلوده شده توسط به برنامه که خودش رو آنتی ویروس معرفی می کنه به اسم disk antivirue professional به بلافاصله بعد از بالا آمدن ویندوز اجرا میشه و شروع می کنه به اسکن درایو c و یه سری فایل رو لیست می کنه به عنوان ویروس
آنتی ویروس من avira هست و این برنامه رو ویروس نمیشناسه
این برنامه اجازه اجرای هیچ برنامه ای رو بجز آنتی ویروس و اینترنت اکسپلورر رو نمیده ، ضمناً این برنامه تو آدرس
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\8418EFA0660DEC82000084186B90F57D
درایو سی من خودش رو نصب کرده و اجازه پاک کردن دستی هم نمیده
خواستم عکسی بذارم اما اجازه باز شدن هیچ نرم افزاری رو نداد
لطفاً کمک کنید

jolan57
17-02-2013, 20:14
بهترین برنامه برای پاکسازی آنتی ویروس های تقلبی Norton Power Eraser هست تاپیکش رو به طور کامل مطالعه کنید تا با کارکردش آشنا بشین بعدش دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاپیک اختصاصی Norton Power Eraser ||معرفی،بحث و تبادل نظر|| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

cnn
17-02-2013, 20:49
از طریق safe mode تونستم تروجان رو پاک کنم اما دائماً می خواد دوباره وارد بشه که آنتی ویروس جلوش رو میگیره و بدیش اینه که دائماً آنتی ویروسم باز میشه و پیغام میده این تروجان می خواد وارد بشه، پاک کنم یا نه ........ هنوز تنظیمی که بتونم به انتی ویروس بفهمونم این دو تا تروجان رو اتوماتیک پاک کنه پیدا نکردم
اسم تروجان sirefef.AG.9 و sirefef.AG.50 هست، به نظر شما از کجا میاد و چیکار کنم
این برنامه Norton Power Eraser رو اگه نصب کنم با اویرا مشکل پیدا نمیکنه؟؟ سرعت رو خیلی کند نمی کنه؟

jolan57
17-02-2013, 21:06
بالاخره این ویروس
disk antivirue professional هست یا sirefef ؟؟
این برنامه پرتابل است و نصبی نیست و مشکلی وجود نداره ولی برای پاک کردن آنتی ویروس تقلبی هست نه sirefef
این ویروس هم ابزار پاکسازی خودش رو داره از لینک زیر دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی به نظرم شما بیت دیفندر یا کسپرسکی نصب کنید و سیستمتون رو اسکن کنید مثل اینکه وضع سیستمتون خیلی به هم ریخته

cnn
18-02-2013, 06:44
سپاس از پاسختون
اسم برنامه که اول اومده بود و نمی گذاشت کاری بکنم disk antivirue professional بود
الان بعد از پاک کردن از طریق safe mode آنتی ویروس دائماً پیغام میده که جلوی تروجان sirefef رو گرفته که فکر می کنم همون برنامه بالا باشه
فقط دائم آنتی ویروس داره پیغام میده که جلوی این تروجان رو گرفته، پاکش کنم یا نه
که این پیغام دائمش الان داره اذیت می کنه
تو تاپیک اویرا هم پرسیدم کسی راهی نداشت تا دیگه پیغام نده و به طور اتوماتیک این تروجان رو خودش پاک کنه