مشاهده نسخه کامل
: مشکل انتقال صدا از لپ تاپ به tv با کابل hdmi ؟
امیر - س
17-02-2013, 09:09
با سلام
با وصل کابل hdmi به لپ تاپ و tv ، تصویر دارد اما صدا ندارد چرا ؟ مشکل چگونه رفع شود ؟
کابل سالم است .
کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 520M .
قبل از آپدیت کارت کرافیک این مشکل وجود نداشت .
لیست playback کارت صدا (sound) فقط speakers وجود دارد .
متشکرم
يکي از دوستان پيدا بشه جواب اين سوالو بده خدا خيرتون بده
mehrdad8086
10-06-2013, 14:51
با سلام
با وصل کابل hdmi به لپ تاپ و tv ، تصویر دارد اما صدا ندارد چرا ؟ مشکل چگونه رفع شود ؟
کابل سالم است .
کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 520M .
قبل از آپدیت کارت کرافیک این مشکل وجود نداشت .
لیست playback کارت صدا (sound) فقط speakers وجود دارد .
متشکرم
اگر از سالم بودن کابل مطمئن هستی ببین ورژن کابلت چیه.بایستی 1.2B به بالا باشه اصولا تا صدا منتقل بشه.
البته بیشتر کابلهای امروزی این ورژن رو دارند.
کابل رو وصل کن.در حالی که تلوزیون روشنه لبتاب رو ریستارت کن.احتمال زیاد مشکلت حل میشه......:n12:
soroosh_cz
10-06-2013, 15:59
من فکر کنم بخاطر تنظیمات صدا هست، باید خروجی صدا رو روی HDMI بذاری، یعنی مال HDMI رو Set as Default کنی تو تنظیمات صدای ویندوز :n16:
S.H.E.R.L.O.C.K
21-01-2016, 18:03
سلام
یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید:
ویندوز من 10 هست. روی آیکن صدا در تسکبار کلیک راست و بعد روی گزینه playback devices کلیک میکنم، پنجره sound باز میشه. دوتا گزینه وجود داره (digital audio(HDMI و speakers که گزینه دوم یعنی speakers فعاله اما گزینه اول همیشه غیر فعاله و حتی بعد از وصل کردن لپتاپ به تلوزیون فعال نمیشه و وقتی روی اون کلیک راست میکنم گزینه های Test و set as default device و set as default communication device کمرنگ هستن و نمیشه روی اونا کلیک کرد. کابل هم سالمه و مطمئنا میتونه صدا رو انتقال بده. نحوه اتصال پورت هارو هم چک کردم و درست وصل کردم. درایور های لپتاپ هم نصبه و درایور کارت گرافیک هم آپدیت کردم ولی همچنان فقط تصویر دارم و صدا از لپتاپ پخش میشه.:n41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.