ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در تعویض یو اس بی کیبرد

bossm
16-02-2013, 14:42
با سلام و خسته نباشید
اقا من یه کیبرد xpire k120el دارم که سیم یو اس بیش کنده شده و گمش کردم .... از طریق مشخصات v/g/+/- می خواستم یه یو اس بی دیگه بهش وصل کنم که دیدم روی برد کیبرد این مشخصه ها وجود نداره بجاش سیم ها به یه سوکت وصل می شن که روی برد اونو cn2 نامیده .... رنگاشم به ترتیب سیاه و قرمز و نارنجی و سفیده ....راهی هست که بشه فهمید کدوم رنگ مثلا ground یا vcc هست ؟

bossm
17-02-2013, 10:53
پلیز هلپ می :n29:
راهی هست که از رو کیبورد بشه فهمید کدوم سیم vcc یا data یا ground هست ؟
حتی اگه یکیشون معلوم بشه کارم راحت تر میشه ....

bossm
17-02-2013, 23:31
راهی برای تشخیص دیتا یا وی سی سی از روی یو اس بی هست ؟ مثلا کدومشون برق کیورد رو تعیین می کنن ؟ تا ببینم کدوم سیم به چراق وصل میشه همونو نامگذاری کنم ....
هللللللللللللپ

bossm
21-02-2013, 03:03
کممممک کدومشون برق رسونه ؟ :n13:

MZN84
21-02-2013, 09:39
کیبرد رو باز کردی؟باید از روی مدارش بفهمی.

bossm
27-02-2013, 20:12
کیبرد رو باز کردی؟باید از روی مدارش بفهمی.

عزیز کیبوردو باز نمی کردم چطوری می خواستم تعویض کنم....
ببینید کیبوردو باز کردم رو برد کیبورد هیچی نوشته نشده بود تا مدل 4 تا سیم ورودی دیتا و گروند و وی معلوم بشه . اگه راهی هست که از رو مدار کیبورد بشه فهمید مثلا سیمی که برقش رو تعیین می کنه چیه و کلا کدوم سیم برق رو تعیین می کنه کارم اسون تر می شد ...

EXTREME
27-02-2013, 21:49
عزیز کیبوردو باز نمی کردم چطوری می خواستم تعویض کنم....
ببینید کیبوردو باز کردم رو برد کیبورد هیچی نوشته نشده بود تا مدل 4 تا سیم ورودی دیتا و گروند و وی معلوم بشه . اگه راهی هست که از رو مدار کیبورد بشه فهمید مثلا سیمی که برقش رو تعیین می کنه چیه و کلا کدوم سیم برق رو تعیین می کنه کارم اسون تر می شد ...

با مولتی متر هم از پورت usb میشه سیم ولتاژ گراند و دیتا و کلاک رو تشخیص داد هم از روی برد
سیمهایی که روی برد وصل شدن برای اینکه بخواین ببینید کدوم ولتاژ است از اون قسمت به پایه مثبت خازن روی برد تست بازر بزنید هر سیمی که بوق زد ولتاژ است به پایه منفیش هم هر سیمی بوق زد گراند است
سیم های دیتا و کلاک هم با آزمون و خطا یعنی اگه وصل کردین به برد ولی کیبورد دیتکت نشد جای سیم هاشو عوض میکنید
ولی اگه از روی پورت تست بازر بزنید راحت سیم هارو پیدا میکنید