مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3
vahid_reza
17-11-2013, 22:03
سلام دوستان
من این بازی رو نصب کردم و به راحتی اجرا شد
اما وقتی وارد بازی میشم انگار بازی زمین نداره و میوفتم توی آب ...
ممنون میشم راهنمایی کنید
سیستمم دایرکس ۱۱ نصیه
parham114
08-01-2014, 18:12
من ارور DX11 CAPAPABLE GPU را میدهد باید چه کار کنم؟
parham114
08-01-2014, 18:13
من ارور DX11 CAP
ABLE GPU را میدهد باید چه کار کنم؟
parham114
08-01-2014, 18:14
مشکل با اریجین هم دارم ویندوز8
AFSHAR87
31-01-2014, 17:05
سلام. خواهشن یکی کمکم کنه.این بازی رو روی لپتاپ لنوو زد 500 -core i5-nvidia 740m نصب کردم.گرافیکم رو به نسخه ی 332.21 اپدیت کردم.همه ی نسخه های c++نصبه-نت فرام ورک 3.5 نصبه-ویندوزم ۸ پرو هستش-بازی رو از پردیس گرفتم.همه چی عالیه و هیچ اروری ندارم.فقط موقع ورود به بازی ماین منو رو نشون نمیده-البته موس هستش صدا هم همینطور -دایرتکس هم از چند جا نسخه ی اخرو گرفتم نصب کردم.این که ار دی ال رو حذف کنم هم انجام دادم ولی درس نمیشه.لطفا کمک کنین.:n17:
GOLDFINCH
31-01-2014, 17:22
سلام. خواهشن یکی کمکم کنه.این بازی رو روی لپتاپ لنوو زد 500 -core i5-nvidia 740m نصب کردم.گرافیکم رو به نسخه ی 332.21 اپدیت کردم.همه ی نسخه های c++نصبه-نت فرام ورک 3.5 نصبه-ویندوزم ۸ پرو هستش-بازی رو از پردیس گرفتم.همه چی عالیه و هیچ اروری ندارم.فقط موقع ورود به بازی ماین منو رو نشون نمیده-البته موس هستش صدا هم همینطور -دایرتکس هم از چند جا نسخه ی اخرو گرفتم نصب کردم.این که ار دی ال رو حذف کنم هم انجام دادم ولی درس نمیشه.لطفا کمک کنین.:n17:
اول کرک فیکس 2 رو نصب کنید و اگه جواب نداد، بازی رو آپدیت کنید.
peyman_nn
02-02-2014, 00:40
دوستان سلام
من جدیدترین کرک رو ریختم ولی وقتی قبل از بازی و یا در حین بازی میرم تو منوها دیگه به عقب برنمیگرده و باید شیفت کنترل دلیت رو بزنم تا کلا بیاد بیرون از بازی
مشکل چیه ؟ ویندوز 8.1
البته بازی کامل اجرا میشه
دوستان سلام
من جدیدترین کرک رو ریختم ولی وقتی قبل از بازی و یا در حین بازی میرم تو منوها دیگه به عقب برنمیگرده و باید شیفت کنترل دلیت رو بزنم تا کلا بیاد بیرون از بازی
مشکل چیه ؟ ویندوز 8.1
مشکل یه کم غیر عادیه!
اول از همه این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کرک رو بریز...حتما هم اگه دسته به pc وصل کردی جدا کن!!
GOLDFINCH
03-02-2014, 13:05
دوستان سلام
مشکل چیه ؟ ویندوز 8.1
من تو ویندوز 8.1 همین مشکل رو داشتم، که با آپدیت کردن بازی به 1.1 یا 1.2 برطرف میشه.
peyman_nn
03-02-2014, 23:30
ممنون میشم بگید چی جوری به 1.2 اپدیت کنم
GOLDFINCH
03-02-2014, 23:53
ممنون میشم بگید چی جوری به 1.2 اپدیت کنم
پست اول :
Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*98.ir/game/Crysis.3.Update.1.2.part1.rar) | Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*98.ir/game/Crysis.3.Update.1.2.part2.rar)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (ستاره های داخل لینک رو حذف کنید)
OR
Part 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Part 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Part 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
peyman_nn
04-02-2014, 10:55
ممنونم
حجمش خیلی زیاده ولی ایا این اپدیت ها ارزشش رو داره ؟؟
اخه همین جوری هم بازی داره پیش میره
GOLDFINCH
04-02-2014, 12:55
ممنونم
حجمش خیلی زیاده ولی ایا این اپدیت ها ارزشش رو داره ؟؟
اخه همین جوری هم بازی داره پیش میره
اپدیت کنی ضرر نداره.
Altairezio
13-02-2014, 18:56
دوستان من بازیو تازه شروع به بازی کردم...:n02:
مرحله دوم که بدو بدو میره یه اسلحه برمیداره تا اون اسلحه لیزری رو نابود کنه .... اون اسلحه هه که گلوله نداره...:n27:
اونجا باید چی کار کنم؟!
================================================== ========================
حل مشکل نداشتن گلوله در مرحله ی دوم(back to the jungle) در اسلحه ی بولت اسنایپر ....:
از ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنین و رد کنین بعد خاموشش کنید و ادامه بدید.... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== ========================
حل شد....
TurkOglu1993
17-02-2014, 14:13
سلام
دوستان من ورژن BlackBox رو دانلود کردم ولی بازی به صورت فول اسکرین نمیاد
تو تنظیمات هم گزینه جلوی فول اسکرین رو روی no تنظیم کرده apply میکنم بعد که روی yes تنظیم میکنم و apply میکنم فول اسکرین میشه ولی دیگه دکمه های back و apply کار نمیکنه و منم مجبور میشم از تسک منجر ببندمش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TurkOglu1993
17-02-2014, 18:10
سلام
تو تنظیمات هم گزینه جلوی فول اسکرین رو روی no تنظیم کرده apply میکنم بعد که روی yes تنظیم میکنم و apply میکنم فول اسکرین میشه ولی دیگه دکمه های back و apply کار نمیکنه و منم مجبور میشم از تسک منجر ببندمش
الان متوجه شدم دکمه back هیچ جا کار نمیکنه
Altairezio
17-02-2014, 19:22
دیروز تمومش کردم....و 3 روز کلا" شبا نمیتونستم بخوابم....:n02:
لامصب یه جاهایی داره کلا" رد شدن ازشون خیلی مهارت میخواد....
در کل Crysis 2 خوب بود و 1 هم بهترین بود....
تو یک یادمه آخرش تو فرودگاه غوغا بود....اینم بد تموم نشد ولی کلا" نفهمیدم اون مموریا که انداخت تو آب چی بودن....
mahyarSAMSUNG
26-02-2014, 22:34
lین رو لپ تاپ اینو بازی میکنم :
i5
6گیگ
620m
گرافیک بازی رو روی متوسط گذاشتم یه مشکلی دارم ... فریم بازی ثابت نیست . حدود 3 ثانیه خیلی رووون میشه در حد 50 فریم یهو گیر میکنه افت میکنه روی حدو 5 قریم ... دوباره هی تکرار میشه این قضیه ...
GOLDFINCH
26-02-2014, 23:14
سلام
با آپدیت این مشکل برطرف میشه.
دیروز تمومش کردم....و 3 روز کلا" شبا نمیتونستم بخوابم....:n02:
لامصب یه جاهایی داره کلا" رد شدن ازشون خیلی مهارت میخواد....
در کل Crysis 2 خوب بود و 1 هم بهترین بود....
تو یک یادمه آخرش تو فرودگاه غوغا بود....اینم بد تموم نشد ولی کلا" نفهمیدم اون مموریا که انداخت تو آب چی بودن....
این به داستان بازی مربوطه. باید حواست رو جمع می کردی :n02:
lین رو لپ تاپ اینو بازی میکنم :
i5
6گیگ
620m
گرافیک بازی رو روی متوسط گذاشتم یه مشکلی دارم ... فریم بازی ثابت نیست . حدود 3 ثانیه خیلی رووون میشه در حد 50 فریم یهو گیر میکنه افت میکنه روی حدو 5 قریم ... دوباره هی تکرار میشه این قضیه ...
با آپدیت این مشکل برطرف میشه.
با سلام به دوستان تو همون چک پوینت اول CHECK POINT REACHED به یکباره بازی فریز میشه درایو گرافیک اپدیت و همچنین از اخرین کرک هم استفاده کردم باز فریز میشه سیستم هم خیلی بالاست در ضمن دایرک ایکس 11 ساتفاده میکنم نوع ورژن بازی
Crysis 3 Hunter Edition
سلام به همه این بازی رو لپ تاپم اجرا نمیشه یعنی اصلا lunch هم نمیشه کرک هم دان کردم اما فایده نداشت روی سیستم خونه ریختم دیدم اجرا میشه اما ارور دایرکت x میده (ورژن 10 )
سیستم لپ تاپ :
corei7 4700mq
ram 6
ati 8570m
یه چیز دیگه هم win لپ تاپ 8 ولی مال خونه 7و8 ( روی 7 نصب کردم رو 8 همین جوری بود)
لطفا هر چی سریتر جواب بدین
اول از همه درایور و dx کامپیوتر رو به روز کنید اگه بازم احطار داد دقیقا عکس اخطار رو بگذارید...
اول از همه درایور و dx کامپیوتر رو به روز کنید اگه بازم احطار داد دقیقا عکس اخطار رو بگذارید...
خیلی عجیبه درایور کارت گرفتم هر کار کردم به طور کامل نصب نمی شد
بعد روفتم سراغ بازییای نصب شده
the run رو داشتم اجرا میشد که اینم همین جوری شد
دایرکت نصب کردم the run رو دوباره نصب کردم توی حجم سنگین cpu کرایسس رو اجرا کردم که دیدم عکس اولش اومد بعد یه error داد که میذارم بعد نصب اون در حالت عادی هر چی کلیک میکردم دوباره هیچی نمیاورد انگار که هیچی نیست (در ضمن من نسخه black box رو دان کردم)
سلام
من بازی کریسیس رو نصب کردم کرکش هم کپی کردم ولی ارور فایل rldea رو میده!!!!!!!!
چه کنم؟
سلام
من بازی کریسیس رو نصب کردم کرکش هم کپی کردم ولی ارور فایل rldea رو میده!!!!!!!!
چه کنم؟
نگرفتم دقیقا چی میگه؟؟
یه عکس از اخطارش بگذارید..
نگرفتم دقیقا چی میگه؟؟
یه عکس از اخطارش بگذارید..
فایلی که داخل خود صفحه دسکتاپ میاد رو کلیک میکنم هیچی نمیاد. یعینی کیلیک که میکنم یکم کامپیوتر فکر میکنه ولی هیچی نمیاد:n02:
ولی فایلی که داخل پوشه کریسیس هست اونو میزنم این ارور میاد.
یه بار کامل پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همینه
لپ تاپ هم N56JN هست
corei7 4700HQ
8G
vga: geforce 840m
win 8 64Bit
فایلی که داخل خود صفحه دسکتاپ میاد رو کلیک میکنم هیچی نمیاد. یعینی کیلیک که میکنم یکم کامپیوتر فکر میکنه ولی هیچی نمیاد:n02:
ولی فایلی که داخل پوشه کریسیس هست اونو میزنم این ارور میاد.
یه بار کامل پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همینه
لپ تاپ هم N56JN هست
corei7 4700HQ
8G
vga: geforce 840m
win 8 64Bit
اگه فی.لتر شکن داری اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به طور عملی توضیح داده...
gigi_alex
18-09-2014, 11:14
بازی نصب کردم
اینم به مشکل خورم مثل بقیه بازی ها
از همیون اول بازی که اجرا میشه صفحه سیاه هست . هیچی دیده نمیشه . ولی صداهای مربوط به منو بازی میاد .
مشکل کجاست ؟؟
GOLDFINCH
18-09-2014, 12:11
بازی نصب کردم
اینم به مشکل خورم مثل بقیه بازی ها
از همیون اول بازی که اجرا میشه صفحه سیاه هست . هیچی دیده نمیشه . ولی صداهای مربوط به منو بازی میاد .
مشکل کجاست ؟؟
بازی رو آپدیت کنید.
لینک در پست اول موجود است.
sunaltra
03-10-2014, 12:34
سلام ببخشید من هیچ چیز در مورد این اصطلاحاتی که نوشتید نمیدونم فقط میدونم ک بازی رو نصب کردم قسمت تمریناتش هم بالا میاد ولی بعد از تمرینات ک میخواد بره تو بازی بعد از لود شدن اینتر رو ک میزنم صفحه مشکی میشه میشه لطف کنید و دلیلش رو بگید اگ راه حلی واسه حلش هست هم لطفا بگیید ممنون:n13::n13::n13::n13::n13::n29::n29::n29: :n29::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
سلام ببخشید من هیچ چیز در مورد این اصطلاحاتی که نوشتید نمیدونم فقط میدونم ک بازی رو نصب کردم قسمت تمریناتش هم بالا میاد ولی بعد از تمرینات ک میخواد بره تو بازی بعد از لود شدن اینتر رو ک میزنم صفحه مشکی میشه میشه لطف کنید و دلیلش رو بگید اگ راه حلی واسه حلش هست هم لطفا بگیید ممنون:n13::n13::n13::n13::n13::n29::n29::n29: :n29::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
نسخه کامل دایرکتس رو نصب کن
DirectX 9.0c ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
DirectX 12.4.30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sunaltra
04-10-2014, 09:36
سلام نصب کردم نشد سیو هاش رو دانلود کردم سیو ها رو میشه بازی کرد البته پایان هر سیو همین ک لود میشه بره مرحله بعد قفل میکنه اگه هم تو مرحله ببازه 2باره شروع ک شد میره تو فضا همه چیز هم اطرافش معلقه :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n21::n21::n21::n21::n28::n28::n28::n28::n28::n28: :n28::n28::n28::n28::n30:
سلام نصب کردم نشد سیو هاش رو دانلود کردم سیو ها رو میشه بازی کرد البته پایان هر سیو همین ک لود میشه بره مرحله بعد قفل میکنه اگه هم تو مرحله ببازه 2باره شروع ک شد میره تو فضا همه چیز هم اطرافش معلقه :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n21::n21::n21::n21::n28::n28::n28::n28::n28::n28: :n28::n28::n28::n28::n30:
مشخصات سیستم ؟؟
ویندوز سازگارتر برای این بازی 64x 7sp1 (build 7601
کارت گرافیک و هم اپدیت کن
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sunaltra
04-10-2014, 15:44
ببخشید فک کنم حالا حالاها پای من گیر باشید لول 1 تموم شد 2 ک شروع میشه ی راهرو میاد بعد صفحه سیاه میشه:n28::n28::n28::n28::n28::n28::n27::n27::n 27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
sunaltra
04-10-2014, 18:38
وقتی بازی لولش عوض میشه صفحه سیاه میشه فعلا رفتم ی سیو دان کردم بعد اول اسامی سیو ها رو عوض کردم اول اسمشون رو با اول اسامی سیوهای پوشه SaveGames داخل USER ک همینجا دان کردم عوض کردم مثلا Daniil8757_00_jailbreak_102 رو به Virusman_00_jailbreak_102 برگردوندم فعلا مرحله 2 رو لود کردم دارم بازی میکنم شایدم لول 3 باشم تو لولی هستم ک رفته نیویورک ی خورده دردسر داره ولی ب هر حال میشه بازی کرد البته اگ میشه لطف کنید بگید چطور میتونم صفحه سیاه رو از بین ببرم اخه اونجور کیفش بیشتره بازی کنی راستی سیستمم در حد مجازه درایورام هم اپدیته دایویک 9 تا 12 هم نصبه :n29::n29::n29::n27::n27::n27:
وقتی بازی لولش عوض میشه صفحه سیاه میشه فعلا رفتم ی سیو دان کردم بعد اول اسامی سیو ها رو عوض کردم اول اسمشون رو با اول اسامی سیوهای پوشه SaveGames داخل USER ک همینجا دان کردم عوض کردم مثلا Daniil8757_00_jailbreak_102 رو به Virusman_00_jailbreak_102 برگردوندم فعلا مرحله 2 رو لود کردم دارم بازی میکنم شایدم لول 3 باشم تو لولی هستم ک رفته نیویورک ی خورده دردسر داره ولی ب هر حال میشه بازی کرد البته اگ میشه لطف کنید بگید چطور میتونم صفحه سیاه رو از بین ببرم اخه اونجور کیفش بیشتره بازی کنی راستی سیستمم در حد مجازه درایورام هم اپدیته دایویک 9 تا 12 هم نصبه :n29::n29::n29::n27::n27::n27:
مشخصات سیستم رو نگفتی
ویندوز ؟؟
بازی رو تو تنظیمات گرافیک و روزلویش پایین هم امتحان کن - ببین مشکل سیاهی صفحه باز هم است یا نه !!
در مورد اپدیت گرافیک :از قسمت advance setting - display نسخه اپدیت گرافیک ت رو جک کن -
fokahi110
11-10-2014, 17:17
دوستان سلام من اپدیت نسخه 1.3 v رو ریختم درمسیربازی وقتی میخوام اجرا کنم بازی رو این پیغام رو میده مشکل چیه مرسی
دوستان سلام من اپدیت نسخه 1.3 v رو ریختم درمسیربازی وقتی میخوام اجرا کنم بازی رو این پیغام رو میده مشکل چیه مرسی
راه حل زیر رو امتحان کن
were sorry an error has occurred
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-)&p=91737&viewfull=1#post91737)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%DA%A9%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7-)&p=91737&viewfull=1#post91737)
Runtimes ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SPIRIT PALST III
11-10-2014, 19:51
من هم مشکل black screen رو دارم و هر کار کردم درست نشد. البته بعد از غیر فعال کردن آنتی ویروس ارور has stope working رو میده البته اول صفحه سیاه میاد بعد ارور میده. بازی اجرا میشه تا مرحله ای که برای اولین بار نیویورک رو نشون میده مشکل نداشت از اون به بعد سیاه میشه...
کارت گرافیک رو آپدیت کردم.
دایرکت ایکس 11 نصب هستش کارت گرافیک از دایرکت بالاتر پشتیبانی نمی کنه که نصب کنم.
آنتی ویروس غیرفعال.
با steam هم اجرا کردم باز صفحه سیاه میاد ارور has ...
با روزولوشن پائین مشکل حل نشد
ورژن ویندوز 7600 win 7 ultimate 6.1 build
مرسی...
من هم مشکل black screen رو دارم و هر کار کردم درست نشد. البته بعد از غیر فعال کردن آنتی ویروس ارور has stope working رو میده البته اول صفحه سیاه میاد بعد ارور میده. بازی اجرا میشه تا مرحله ای که برای اولین بار نیویورک رو نشون میده مشکل نداشت از اون به بعد سیاه میشه...
کارت گرافیک رو آپدیت کردم.
دایرکت ایکس 11 نصب هستش کارت گرافیک از دایرکت بالاتر پشتیبانی نمی کنه که نصب کنم.
آنتی ویروس غیرفعال.
با steam هم اجرا کردم باز صفحه سیاه میاد ارور has ...
با روزولوشن پائین مشکل حل نشد
ورژن ویندوز 7600 win 7 ultimate 6.1 build
مرسی...
دوست عزیز
پیشنهاد می کنم از نسخه sp1 build 7601 استفاده کنی
ویندوزت رو اپدیت کن بخصوص بخش Important
اینترنت رو غیر فعال کن
با یک نرم افزار clener_ بخش ریجستر و TEMP ویندوز رو اسکن کن
البته منظورتو از کارت گرافیک بالاتر از دایرکت 11 رو پشتیبانی نمی کند رو متوجه نشدم
هنوز دایرکت 12 نیوده قراره با نسخه نهای ویندوز 10 بیاد
یه نکته کوچک اینکه:بهتره از یک نسخه کامل بازی استفاده کنی
_ اکثر موارد بازی های بلک باکس با بعضی سیستم ها مشکل دارند
SPIRIT PALST III
11-10-2014, 22:14
آقا مشکل من حل شد!!!
مشکل هیچ ربطی به مواردی که توی سایت های مختلف توضیح داده بودن و تست کرده بودم نداشت!!!
مشکل از کرک بود من کرک فیکس رو دانلود کردم مشکل حل شد...
لینک دانلود کرک فیکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar
fokahi110
12-10-2014, 07:32
دوستان از وقتی که من اپدیت 1.3 رو انجام دادم این وارد بازی میشم تا حدودی جلو میرم بعد Stop Working میده واز بازی پرتم میده بیرون علتش چیه؟:n13::n01:
SPIRIT PALST III
12-10-2014, 09:14
دوستان از وقتی که من اپدیت 1.3 رو انجام دادم این وارد بازی میشم تا حدودی جلو میرم بعد Stop Working میده واز بازی پرتم میده بیرون علتش چیه؟:n13::n01:
کرکی که بالا گذاشتم رو نصب کنید ببینید درست میشه؟ توضیحات نصب کرک رو توی سایت بخونید...
fokahi110
12-10-2014, 10:54
کرکی که بالا گذاشتم رو نصب کنید ببینید درست میشه؟ توضیحات نصب کرک رو توی سایت بخونید...
سلام داداش ممنون منتها اسم سایت ف.ی.ل.ت.ر شده نمیدونم چیه:n02:
SPIRIT PALST III
12-10-2014, 14:10
سلام داداش ممنون منتها اسم سایت ف.ی.ل.ت.ر شده نمیدونم چیه:n02:
لینک بالا رو که فایل rar هست اگه دانلود کنی آخر اسم فایل داخل پرانتز اسم سایت رو نوشته.
ahmad rezaa
08-01-2015, 06:01
سلام
من وارد بازی شدم اما مشکلات زیادی دارم
مثلا داخل تنظیمات میرم دیگه نمیشه به صفحه قبلی برگشت گزینه back و دکمه ecp هم کار نمیده
وارد بازی که میشم به یه جایی که میرسه hass stoppet working میده
وقتی بازی رو از اول شروع میکنم بعد از نشون دادن فیلمها بدون اینکه وارد بازی بشه has stopped working میده
ویندوزم 8.1 هست
کرک هم نصب کردم نشد
یکی از هسته ها سی پی یو رو غیر فعال کردم نشد
شما یه راه پیشنهاد بدین مشکل از بازی هست یبا ویندوز من؟راه حل چیه؟
آپدیت ۱.۲ هم نصب کردم
کرک فیکس هم داخل BIN 32 ک\یکردم داخل هردوتا BIM 32 هاهم حتی کپی کردم
حیف که سیستمم نمیکشه :n30:مگرنه ختمش روهم درمیاوردم
ahmad rezaa
11-01-2015, 15:21
سلام
یه مرد پیدا نمیشه مشکل منو حل کنه؟
کسی تالا مشکل منو نداشته؟
از عصربازی خریدم
سلام دوستان. بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه، ولی چون حین نصب دو تا فایل ناقص بودن به یه مشکلاتی خوردم تو بازی. یکی از فایل ها Objects.pak هست که توی پوشه ی C3 قرار داره. نمی دونم فایل چقدر حجمشه. آیا راهی هست که بتونم خود فایل رو بدون نیاز به دانلود دوباره ی کل بازی از جایی بگیرم؟ کسی از بچه ها که بازی رو بدون مشکل اجرا می کنه می تونه فایل رو جایی آپلود کنه؟
ممنون :»
سلام دوستان. بازی رو نصب کردم و اجرا هم میشه، ولی چون حین نصب دو تا فایل ناقص بودن به یه مشکلاتی خوردم تو بازی. یکی از فایل ها Objects.pak هست که توی پوشه ی C3 قرار داره. نمی دونم فایل چقدر حجمشه. آیا راهی هست که بتونم خود فایل رو بدون نیاز به دانلود دوباره ی کل بازی از جایی بگیرم؟ کسی از بچه ها که بازی رو بدون مشکل اجرا می کنه می تونه فایل رو جایی آپلود کنه؟
ممنون :»
یعنی هیچکی این بازی رو نداره؟
سلام من بازی کرایسیس 3 رو نصب کردم . بعد که رو بازی رو بازی کلیک می کنم این ارور رو میده:crys3.dll is missing from your computer
| SoRoush 8K |
01-08-2015, 16:02
سلام .
دوستان خواهشا یک سالم ترین و بهترین کرکی که منتشر شده رو لینکشو بدید . ممنون .:n18:
سلام دوستان من بازی رو نصب کردم وقتی روشس کلیک میکنم بدون هیچ پیغامی بازی رو باز نمیکنه خوتهش میکنتم کمکم کنید
| SoRoush 8K |
09-08-2015, 13:22
سلام .
وقتی تو آپشن میری که تنظیماتو عوض کنی یا هر جایه دیگه دکمه Back کار نمیکنه .
مشکل از چیه ؟
کرک فیکس 2 رو هم دانلود کردم .
چیکار کنم درست شه ؟
ونیندوز 8.1 64بیت Pro
سلام ببخشید این بازی رو میتونم با سیستم زیر بازی کنم
ram:4g
gpu:gt-610 --2g
cpu:pentium4 --2.8gh
windows 7 64x
hadibikey
08-06-2016, 11:53
سلام آقا خسته نباشین من تازه خریدم نصب کردم تو مرحله اول که میرسه به یه در میگه چک پوینت ریچد میبنده و has stopped working میاره . چیکار کنم ؟:n03::n13:
qwer12345678910
15-06-2016, 16:55
سلام من هرکاری که می کنم هنگام اجرای بازی کریسیس 3 ارور مربوط به دایرکت ایکس 11 می آید تورا خدا کمکم کنید
javad2015
15-06-2016, 18:39
این بازی فقط روی کارتای dx11 ساپورت میکنن بالا میاد.
Advanced Ali-001
22-06-2016, 00:48
سلام دوستان.
روی ویندوز ده با دایرکس ایکس 11 نصب کردم آپدیت کردم کرک سالم رو هم ریختم ولی هنوز مشکل بک دارم توی منوی اصلی......
راه حلی وجود داره آیا؟
سلام،پوشه user رو پیداش نمیکنم،تو قسمت crysis سرچ هم میکنم بازم نیست لطفا کمکم کنین
ادمین جان لطفا راهنمایی کنین،وارد بازی که میشم ارور پروفایل میده،واسه پروفایل هم هر اسمی که میزنم قبول نمیکنه،اون لینکی که دادین هم دانلود کردم اما تو مسیر نصب بازی پوشه ای به نام user پیدا نکردم که فایل دانلود رو جایگزین کنم،البته فایل دانلود رو تو پوشه crysis قرار دادم اما بازم نشد،لطفا منو از خماری در بیارید
Apache1995
14-01-2017, 16:01
سلام دوستان اگه میشه به من کمک کنید همه جور روشیو تست کردم دیگه موندم چیکار کنم
من بازی که دارم فک کنم ریولودده چون بازی برا شرکت عصربازیه موقع نصب کاملا مثل ریولدده
حالا مشکلم اینه که وقتی بازیو اجرا میکنم تو همون مرحله اول وقتی با یارم میرسیم پشت در وقتی حرفاش تموم میشه رو به روی اون تیوی تا میخواد در باز شه stop working میده
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی تو اپشن میرم تنظیمات رو که تغییر میدم اپلای که میکنم دیگه بیرون نمیاد همونجا میمونه انگار که دکمه بک کار نمیکنه
کرک فیکس دو رو هم ریختم هیچ تاثیری نداشت :n30::n28::n34:
بازی رو نصب کردم اجرا میشه صدا دارم تصویر نیست مشکل از کجاست ؟؟؟
سلام وقتی وارد بازی میشم بعد از 30 ثانیه ارور DXGl_ERROR_DEVICE_REMOVED رو میده وبازی گیر میکنه بالاش نوشته CryEngine Error نمیدونم مشکل از چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.