ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویرایش عکس جواهرات ؟؟؟

javaheribina
16-02-2013, 12:19
سلام به همه ی دوستان . من جدید دارم رو عکس جواهرات و نقره کار میکنم . به عنوان ادیتور عکس ها . اما چیزی که هست نمیتونم پست زمینه ی همه ی عکس ها رو سریع و در کمترین زمان تغییر بدم . با فتوشاپ هم اشنایی خوبی دارم . واسه دیدن عکس ها میتونین به ادرسی که در زیر قرارا میدم برین . ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما

part gah
16-02-2013, 14:41
سلام به همه ی دوستان . من جدید دارم رو عکس جواهرات و نقره کار میکنم . به عنوان ادیتور عکس ها . اما چیزی که هست نمیتونم پست زمینه ی همه ی عکس ها رو سریع و در کمترین زمان تغییر بدم . با فتوشاپ هم اشنایی خوبی دارم . واسه دیدن عکس ها میتونین به ادرسی که در زیر قرارا میدم برین . ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما
ســـلام

بهترین کاری که میتونید بکنید اینه که موقع عکاسی پس زمینه مناسب و نور پردازی مناسب داشته باشین تا ادیت عکس به حداکثر برسه.
مثلا از زمینه هایی که براق هست استفاده نکنید چون نور رو رفلکس میکنه.و از نور های بدون ملایم کننده استفاده نکنید از یه کاغذ کالک هم میتونید برای ملایم
کردن نور استفاده کنید.
در کل زمینه عکس اونم توی کار جواهرات که جزئیات داره اونم به صورت اماتور با حداقل وسایل ملزم گرفتن یه عکس خوب هست تا یه ادیت خوب.