ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خدمات برای کاهش هزینه تماس با خارج از کشور؟؟؟

mahdi-mo
15-02-2013, 23:21
سلام دوستان
من امشب با خارج از کشور تماس گرفتم 20 ثانیه صحبت کردم با خط ایرانسل هزینه تماس واسم شد 3700 تومن!!
چه خدماتی پیشنهاد میکنید برای کاهش هزینه تماس با خارج از کشور؟
من این سایتو پیدا کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواستم پرداخت آنلاین کنم آنتی ویروس kaspersky این سایت رو بلاک کرد؟ برای همین بیخیال شدم از سایتش خرید کنم گفتم شاید موردی داره که آنتی ویروس بلاکش کرده!
کسی تا به حال از این سایت ذکر شده خرید کرده؟ مورد تایید است؟
کلا چه خدماتی برای کاهش هزینه بدون نیاز به نرم افزار و سخت افزار بهم پیشنهاد میکنید؟؟
ممنون

mahdi-mo
16-02-2013, 22:52
قبلنا هر موقع سوالی تو این انجمن میپرسیدم سریع جوابمو میگرفتم
ولی تو 2-3 تا سوال اخیری که در این انجمن پرسیدم جوابمو نگرفتم و بیخیال شدم و رفتمو جوابمو تو انجمن دیگه ای گرفتم
این سوالم رو هم که هم اکنون پرسیدم هنوز جوابمو نگرفتم مثل اینکه این رو هم باید بیخیال بشم و برم جای دیگه بپرسم:n03:

panaskype
25-02-2013, 10:59
با سلام و عرض ادب
بنده مدیر سایت مکس تل هستم. خوشبختانه موردی از بابت امنیت سایت نداریم بله ممکن است درگاه پرداخت آنلاین در آن روز ایراد فنی داشته است.به هر حال در کل اگر به هر دلیلی به یک سایتی اعتماد نداشته باشید و یا در شهر خودتان نباشد باید کمی احتیاط کنید . باز اگر سوالی در این ارتباط داشته باشید در خدمت هستیم

با کمال تشکر و موفقیت روز افزون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Immunology
25-02-2013, 13:53
به نظر من شما برو تو کار نرم افزاری مثل اسکایپ و وایبر و ... که خیلی خوب هستن و هیچ هزینه ای هم ندارن.با خود ارتباط مخایرات خیلی گرون میشه.

Khashayar King
08-03-2013, 18:58
سلام ، یه سوال داشتم ازتون ، میشه با تلفن همراه (خط ایرانسل) هم به یه خط موبایل امارات تماس گرفت ؟ با خدمات مکس تل رو عرض میکنم ! اگه میشه پاسخ بدید

amina67
19-07-2013, 04:54
سلام میشه نرم افزاری برای گوشی های تحت جاوا معرفی کنید برای تماس ارزانتر به خارج از کشور؟؟ الان همه نرم افزارا یا سیمبیانن یا اندروید :(

amina67
19-07-2013, 11:21
سلام دوست عزیز شما میونید از طریق skyp و یا ovoo تماس تصویری و صوتی با هر جای دنیا با سیستمتون داشته باشید.و هزینه ای ندارد خوشبختانه :n01:
و یا از طریق گوشی میتوانید از طریق viber البته برای گوشی های تحت اندروید هست استفاده کنید.
اما متاسفانه تا حالا به نرم افزاری با این قابلیت برای گوشی هایی که تحت جاوا هستند برخورد نداششتم.لطفا اگر کسی مطلع هست خبربده ممنونم :n12: