ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدون لپ تاپ مناسب تره برای بازی؟؟

Armakillthem
15-02-2013, 20:01
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یه لپ تاپ بخرم واسه گیمینگ که تا چند سال دیگه بتونم باهاش بازی ها رو با بالاترین کیفیت بازی کنم
قابلیت 3D هم واسم خیلی مهمه
به نظرتون از بین لپ تاپ های زیر کدومش رو انتخاب کنم؟؟؟

Asus G73jh
MSI Ge70 / MSI Ge60
Dell Alienware M17x R
MSI GT683DX
Asus N56VZ
Lenovo Z500

به نظرتون
1. این مدل ها توی ایران گیر میاد؟؟؟
2.قیمتشون توی بازار چجوریه؟؟؟؟؟؟
3.کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن بگم که امکان خرید PC رو ندارم چون دانشجو ام و نمیتونم این فضای زیاد رو بهش اختصاص بدم
قابلیت 3D هم واسم مهمه

Dr.know
16-02-2013, 01:36
سلام به همه دوستان
من قصد دارم یه لپ تاپ بخرم واسه گیمینگ که تا چند سال دیگه بتونم باهاش بازی ها رو با بالاترین کیفیت بازی کنم
قابلیت 3D هم واسم خیلی مهمه
به نظرتون از بین لپ تاپ های زیر کدومش رو انتخاب کنم؟؟؟

Asus G73jh
MSI Ge70 / MSI Ge60
Dell Alienware M17x R
MSI GT683DX
Asus N56VZ
Lenovo Z500

به نظرتون
1. این مدل ها توی ایران گیر میاد؟؟؟
2.قیمتشون توی بازار چجوریه؟؟؟؟؟؟
3.کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟

درضمن بگم که امکان خرید PC رو ندارم چون دانشجو ام و نمیتونم این فضای زیاد رو بهش اختصاص بدم
قابلیت 3D هم واسم مهمه

آخه این سوالت من رو یاد اون سوال می ندازه که میگه 124000 پیامبر رو نام برده با رسم شکل توضیح دهید :n02:

شیشتاآآآآآآ اونم با کانفیگ های مختلف کارایی های متفاوت و از همه مهم تر با ختلاف قیمت بسیار زیاد چطور مقایسشون کنیم ؟؟

تا می تونی سوال جمش کن حد اقل سنگاتو با خودت وابکن
راستی می گن می خواید آجیل رو امسال تحریم کنید. یاد جمله معروف افتادم که می گفت سالی که نکوست از بهارش پیداست.

Armakillthem
16-02-2013, 10:30
آخه این سوالت من رو یاد اون سوال می ندازه که میگه 124000 پیامبر رو نام برده با رسم شکل توضیح دهید :n02:

شیشتاآآآآآآ اونم با کانفیگ های مختلف کارایی های متفاوت و از همه مهم تر با ختلاف قیمت بسیار زیاد چطور مقایسشون کنیم ؟؟

تا می تونی سوال جمش کن حد اقل سنگاتو با خودت وابکن
راستی می گن می خواید آجیل رو امسال تحریم کنید. یاد جمله معروف افتادم که می گفت سالی که نکوست از بهارش پیداست.

خب یه خورده زیادی کلی شد :n02:
ولی به همه اینا سری لپ تاپای گیمینگ هستن جز اون دوتای آخری
حالا سوال ورژن جمع و جور شدش .
به نظرت بین Asus G73 . Dell Alienware M17x . MSI Ge70 کدومش رو واسه گیمینگ بردارم بهتره؟؟؟
تو ایران گیر میاد اصلا این مدلا؟؟؟ خواست خودم روی MSI GE70 هست . 3D داره؟؟

Dr.know
16-02-2013, 23:13
ایسوس رو بگیر نمی دونم گیر می یاد یا نه فردا بهت می گم الان حوصله ندارم بگردم ببینم ..