مشاهده نسخه کامل
: کارکرد عجیب فن لبتاپ!!
hameddivoone
15-02-2013, 19:45
سلام دوستان عزیز.
لبتاپ من(msi ge620) یه چند روزیه که حتی در حالت بی کاری و بی پردازشی فنش متناوبا صداش کم و زیاد میشه.
چند ثانیه یکبار کم و زیاد میشه.
فکر نکنم کثیف هم باشه آخه تمیز نگهش داشتم همیشه.
بنظرتون مشکلش چیه؟ جیکارش کنم؟
Mehran-King
15-02-2013, 19:50
سلام دوستان عزیز.
لبتاپ من(msi ge620) یه چند روزیه که حتی در حالت بی کاری و بی پردازشی فنش متناوبا صداش کم و زیاد میشه.
چند ثانیه یکبار کم و زیاد میشه.
فکر نکنم کثیف هم باشه آخه تمیز نگهش داشتم همیشه.
بنظرتون مشکلش چیه؟ جیکارش کنم؟
فک کنم مشکل از داخل قطعاتش باشه احتمالا با توجه به گفته خودتون مشکل از فن هست بهتره چک کنین فن دچار مشکل شده یا نه :n16:
hameddivoone
15-02-2013, 19:54
فک کنم مشکل از داخل قطعاتش باشه احتمالا با توجه به گفته خودتون مشکل از فن هست بهتره چک کنین فن دچار مشکل شده یا نه :n16:
چطوری چکش کنم؟
Mehran-King
15-02-2013, 20:02
چطوری چکش کنم؟
سلام میتونین با نرم افزار های چک کننده سلامت سخت افزار اینکارو بکنین
hameddivoone
15-02-2013, 20:25
سلام میتونین با نرم افزار های چک کننده سلامت سخت افزار اینکارو بکنین
مثلا چه نرم افزاری؟ مگه فن رو هم چک میکنن؟
Mehran-King
15-02-2013, 20:32
مثلا چه نرم افزاری؟ مگه فن رو هم چک میکنن؟
حالا ممکنه از خود فن نباشه شاید از سی پی یو باشه هدف موردنظرمعلوم نیست فقط احتماله :n27:
hameddivoone
15-02-2013, 20:38
حالا ممکنه از خود فن نباشه شاید از سی پی یو باشه هدف موردنظرمعلوم نیست فقط احتماله :n27:
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
و چطوری سلامت سخت افزار رو باهاش تشخیص بدم؟
Mehran-King
15-02-2013, 20:52
چه نرم افزاری رو پیشنهاد میکنید؟
و چطوری سلامت سخت افزار رو باهاش تشخیص بدم؟
سلام شاید این نرم افزار به دردتون بخوره:
چک کردن سلامت نرم افزار ها ، سیستم عامل و سخت افزار توسط Fresh Diagnose 8.47
این نرم افزار تمام سخت افزار های رایانه شما را مورد تست و بررسی قرار می دهد. از جمله سخت افزار هایی که این نرم افزار آنها را تست می کند می توان به پردازنده، هارد دیسک، کارت گرافیک، کارت صوتی، مادربورد، کیبورد، ماوس، چاپگر، سی دی / دی وی دی رام و غیره اشاره کرد که به طور کلی می توان گفت با این نرم افزار می توان یک چک آپ کلی از چک کردن سیستم به عمل آورد و از سطح سلامت سخت افزار های رایانه اطلاعات دقیقی به دست آورد.شاید به این فکر کنید که آیا نرم افزاری هم وجود دارد که بخش های اصلی و سطح سلامتی نرم افزار هایی مانند سیستم عامل و رجیستری ویندوز را چک و در صورت نیاز تعمیر نماید؟ کار این نرم افزار تنها محدود به سخت افزار نیست؛ بلکه این نرم افزار به طور کاملی نرم افزار های اصلی و سیستم عامل شما و عملکرد آنها را نیز مورد بررسی قرار می دهد و شما را از وضعیت حال حاضر آن مطلع و در صورت نیاز تعمیر را انجام میدهد.
برخی ویژگی های نرم افزار Fresh Diagnose 8.47 :
بدون نیاز به نصب و با سرعت عملکرد بسیار مناسب
قابلیت چک کردن تمام سخت افزار های رایانه و نشان دادن سطح سلامتی آنها
امکان چک کردن سطح سلامتی نرم افزار های اصلی و کاربردی ویندوز
قابلیت چک کردن رجیستری و عملکرد سیستم عامل و انجام تعمیر در صورت نیاز
قابلیت چک کردن دستگاههای جانبی همانند کیبورد، ماوس، چاپگر و …
محیط کاربری ساده و بسیار کاربردی با امکانات بالا
سازگاری با اکثر نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز ۷ و ویندوز ویستا
tinylink.ir/hoj4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پسورد فایل: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ha.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
hameddivoone
16-02-2013, 20:24
سلامت قطعات رو کاملا تست کردم.
همه چیز رو سالم نشون میده.
اما هنوز مشکل وجود داره....
hameddivoone
16-02-2013, 22:54
کسی نظری نداره دوستان؟
مشکل همچنان ادامه داره....
میلاد صبح خیز
16-02-2013, 23:45
من هم همچین مشکلی دارم، لود پردازنده از ۷ بالاتر نمیره، یه کروم با ۳ تا تب باز و یه انتی ویروس ولی دمای CPU میشه ۸۳ درجه و فن هم تا ۶ هزار دور در دقیقه می چرخه!
hameddivoone
17-02-2013, 01:38
من هم همچین مشکلی دارم، لود پردازنده از ۷ بالاتر نمیره، یه کروم با ۳ تا تب باز و یه انتی ویروس ولی دمای CPU میشه ۸۳ درجه و فن هم تا ۶ هزار دور در دقیقه می چرخه!
باز بالا رفتن دما و به طبع زیاد شدن سرعت فن طبیعیه.اما دمای پایین و کارکرد فن بطور قطع و وصل خیلی غیرعادی تره.
دور فن رو چطوری تشخیص میدین؟
hasanoooooooo
18-02-2013, 11:08
بایاس رو اپدیت کن. اگر درست نشد مشکل از فن هست یا نیاز به سرویس داره یا اینکه یحتمل باید تعویض بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.