مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اجرای برنامه گوگل ارت
دوستان برای اجرای این برنامه به این مشکل برخوردم همه کارهایی که گفته هم انجام دادم با استفاده همون لینکی که خودش داده هم Dirext نصب کردم بازهم درست نشده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MRHArtsClube
15-02-2013, 17:53
سلام دوست عزیز
برنامه های گرافیکی معمولا از دو طریق نرم افزاری و سخت افزاری پردازش میشن!
DirectX و OpenGL هر دو روش نرم افزاری هستند. این پیغام میگه حالت DirectX جواب نداده و شما باید OpenGL رو تست کنید. درصورتی که اجرا نشه احتمالا سیستمتون به دلایل سخت افزاری یا شاید نرم افزاری نمیتونه گوگل ارت رو باز کنه!
شما "Open GL را امتحان کنید" رو بزنید، اگه توی اون حالت هم کار نکرد این تست ها رو انجام بدید:
1- کارت گرافیک و رم و سی پی یوتون رو چک کنید که ببینید با Recommended های گوگل ارت میخونه یا نه!
2- درایور کارت گرافیکتون رو چک کنید، اگه خیلی Out Date بود Update کنید.
اگه بازم مشکل داشت بگید تا بقیه احتمالات رو چک کنیم. :n16:
سلام دوست عزیز
برنامه های گرافیکی معمولا از دو طریق نرم افزاری و سخت افزاری پردازش میشن!
DirectX و OpenGL هر دو روش نرم افزاری هستند. این پیغام میگه حالت DirectX جواب نداده و شما باید OpenGL رو تست کنید. درصورتی که اجرا نشه احتمالا سیستمتون به دلایل سخت افزاری یا شاید نرم افزاری نمیتونه گوگل ارت رو باز کنه!
شما "Open GL را امتحان کنید" رو بزنید، اگه توی اون حالت هم کار نکرد این تست ها رو انجام بدید:
1- کارت گرافیک و رم و سی پی یوتون رو چک کنید که ببینید با Recommended های گوگل ارت میخونه یا نه!
2- درایور کارت گرافیکتون رو چک کنید، اگه خیلی Out Date بود Update کنید.
اگه بازم مشکل داشت بگید تا بقیه احتمالات رو چک کنیم. :n16:
سلام ممنونم از شما
open gl رو امتحان کردم جواب نداد در ضمن بگم دارم این کار رو روی ماشین مجازی(vmware) انجام میدم
MRHArtsClube
17-02-2013, 15:07
برای ماشین مجازی هم همون چیزا صدق میکنه! اتفاقا چون تمام حافظه رم و کارت گرافیک و تمام CPU مال ماشین مجازی نمیشه حتما اونارو چک کنید. اگه پیغامی چیزی میده بذارید تا ببینیم مشکل از کجاست :n06:
پیغامی که میده همین بود که گذاشتم دیگه
کسی جواب نمیده از دوستان؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.