مشاهده نسخه کامل
: روش صحیح مخلوط کردن اب با ضد ویخ برای رادیاتور
سلام دوستان
میخوام اب رادیاتو عوض کنم ،ولی نمیدونم درصد اب با ضدیخ چقدر باشه و لازمه مایع ضد جوش هم بریزم ایا ضد یخ همون ضد جوشه؟ لطفا کمکم کنید
heinrich_himmler
15-02-2013, 10:08
سلام دوستان
میخوام اب رادیاتو عوض کنم ،ولی نمیدونم درصد اب با ضدیخ چقدر باشه و لازمه مایع ضد جوش هم بریزم ایا ضد یخ همون ضد جوشه؟ لطفا کمکم کنید
یه آب رادیات 4 لیتری با یه ضد یخ یه لیتری. ضمنا ضد یخ ضد جوش باهمه و نیاز نیست جدا بگیرید.
bijandarbari
15-02-2013, 10:46
سلام
ضد یخ همون ضد جوشه.
بهترین حالت نسبت 50 به 50 هستش.( پشت قوطی ضد یخ هم نوشته )
یعنی باید ضد یخ و آب خالص به مقدار مساوی با هم مخلوط بشن.
در ضمن اول این دو تا رو با هم مخلوط کنید و بعد مخلوطشون رو تو رادیاتور بریزین.
برای آب رادیاتور هم بهتره از آب مقطر باطری استفاده کنید.من خودم 3 لیتری آب مقطر باطری رو حدود 3 تومان خریدم.
این آب رنگی ها که به عنوان آب رادیاتور میفروشن پر از املاح هستن و بعد یه مدت پودر رنگی داخلشون ته نشین میشه.اصلا ازشون استفاده نکنید.
ضد یخ هم بهران کیفیتش خیلی عالیه.
rami_hemi
15-02-2013, 10:56
اونقدرها هم نیاز نیست آب خالص و بدون الاح بهش اضافه بشه آب خالص خودش مکلاتی به وجود میاره وجود املاح مشکلی همراه ضد جوش ضد یخ براش ایجاد نمیکنه چون این مواد خودشون خاصیت حل کرن املاح رو دارن و اینکه وجود املا معمول آب موجب بهتر شدن جذب و دفع حرارت آب میشه یعنی آب به خاطر وجود املاح فلزی گرما رو خوب جذب میکنه و لی این گرما رو از خودش به تندی دفع نمیکنه و دمای کاری موتور رو میتونه در حد ایده آل نگه داره .
اونقدرها هم نیاز نیست آب خالص و بدون الاح بهش اضافه بشه آب خالص خودش مکلاتی به وجود میاره وجود املاح مشکلی همراه ضد جوش ضد یخ براش ایجاد نمیکنه چون این مواد خودشون خاصیت حل کرن املاح رو دارن و اینکه وجود املا معمول آب موجب بهتر شدن جذب و دفع حرارت آب میشه یعنی آب به خاطر وجود املاح فلزی گرما رو خوب جذب میکنه و لی این گرما رو از خودش به تندی دفع نمیکنه و دمای کاری موتور رو میتونه در حد ایده آل نگه داره .
به نظر من بهتره ادم اب بدون املاح بریزه چون اب بعضی شهرا پر از اهک و... است رسوب میکنه مشکل ساز میشه (البته گفتید خاصیت حل کردن املاح دارن اینطوری باشه مشکلی پیش نمیاره)
+
من شنیدم واسه جاهای خیلی سرد یه خرده ترکیب فرق میکنه؟رو بستش طریقه ی استفاده نداره؟
rami_hemi
24-02-2013, 16:09
آبهای بدون املاح اولا هر جایی قابل دسترس نیست دوما این آب به خاطر خلوص بیش از حد خاصید اکسید کننده بالاتری داره در ضمن ضد یخ /ضد جوش ها خودشون مواد ضد جرم هم هستن و اگه این مواد رو توی مایع خنک کننده اضافه کنید مشکلی از نظر رسوب پیدا نمیکنید . اگه زیاد نگرانید تنها با جوشوندن اب سختی اون رو کاهش بدید همین لازم نیشت حتما آب مقطر بریزید من خیلی وقتها آب چشمه هم توی مسافرت قاطی آب رادیات کردم و تا الان مشکلی نداشتم چون همیشه با ضد یخ/ضد جوش (4 لیتر ) قاصی میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.