PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پسورد ایمیلم فراموش کردم خیلی واسم حیاتی (2 تا سوال امنیتیرو بلدم ولی بعد از وارد کردن ایمیلم ارور میده یعنی سوالارو نمیپرسه)

aminnaser
14-02-2013, 14:36
پسورد ایمیلم فراموش کردم پاسخ 2تا سوال امنیتی رو هم بلدم ولی وقتی ازین قسمت وارد میشم واس بازیابی پسورد:
I connot access my account \ I have a problem whit my password \ my ID is file:///C:\DOCUME~1\Amin\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image001.gif

ایمیلم که میدم این ارور رو میده:

Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

why do I have to wait?
we have locked this option for your protection because we believe my have unauthorized access to your account.contact customer care.
میشه بگید واس بازیابی پسوردم با این ارور باید چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید ایمیلم واسم حیاتی.:n28:

تشکر از زحمات همه اعضای زحمت کش این مجموعه

MaMaD LooTi
15-02-2013, 20:36
با سلام
دوست عزیز آیدی شما به اصطلاح دی اکتیو شده. این پیغام فقط زمانی نمایش داده میشه که اکانت شما برای همیشه غیر فعال شده باشه. اخیرا یاهو این کار رو زیاد انجام میده. من خیلی از آیدی هام به همین نحو از بین رفت بدون هیچ مشکلی.

موفق باشید.

Mehran-King
15-02-2013, 21:06
پسورد ایمیلم فراموش کردم پاسخ 2تا سوال امنیتی رو هم بلدم ولی وقتی ازین قسمت وارد میشم واس بازیابی پسورد:
I connot access my account \ I have a problem whit my password \ my ID is file:///C:\DOCUME~1\Amin\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image001.gif

ایمیلم که میدم این ارور رو میده:

Your password can’t be reset online.
For security reasons, you need contact Yahoo! Customer Care to help you reset your password.

If you used an alias or profile name, we recommend that you try again with the Yahoo! ID associated with the alias. If not, you can contact Customer Care to help reset your Yahoo! password.

why do I have to wait?
we have locked this option for your protection because we believe my have unauthorized access to your account.contact customer care.
میشه بگید واس بازیابی پسوردم با این ارور باید چیکا کنم؟؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنید ایمیلم واسم حیاتی.:n28:

تشکر از زحمات همه اعضای زحمت کش این مجموعه

متاسفانه آی دیتون قفل شده و فکر نکنم راه حلی باشه موفق باشین.:n27:جز اینکه با بخش support یاهو تماس بگیرین...

Tilla
28-02-2013, 09:31
این مشکل برای من هم پیش اومده لطفا راهنمایی‌ کنید، چیکار کنم؟:n03:

vahid1414
01-03-2013, 23:37
از سیستم های دیگه( دوست ، رفیق ، آشنا ) امتحان کنید ( اینترنتشون هم فرق داشته باشه)

vahid5530
02-03-2013, 09:10
دادش منم همینجوری بودم بیخیال ایمیلم شدم:n27:

Tilla
05-03-2013, 22:26
من پسوودمو فراموش نکردم. ولی‌ بعداز اینکه آیدی و پسورد میزنم میگه کد امنیتی رو تایپ کن و بعدشم سوالارو میپرسه که من هرچی‌ میزنم قبول نمی‌کنه.

آخه این ایمیلم الکی‌ نیست همیشه باهاش کار می‌کنم نمیدونم چرا یهو اینطوری شده:n03:

sm6m10
08-03-2013, 15:57
پسسم یادم رفته

dashjalal
30-03-2013, 18:38
سلام
کار خاصی نداره
برو سایت یاهو
بعد بهشون بگو ایمیلم غیر فعال شده ولی جواب سولای امنیتی رو دارم .
راهنمایی کنین .
همین .

m.beh
04-05-2013, 11:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راه حل سوم این تاپیک چگونگی ارتباط برقرار کردن با یا هو می باشد منتها باید طوری مراحلو بری که مشکل خودتو بیان کنی
موفق باشی