PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوشتن نام فيد داخل آن (كمك كنيد!)

forghan89
14-02-2013, 10:48
سلام
راستش من زياد از برنامه نويسي چيزي نمي‌دونم و يك وبلاگ نويسم.
من يك كادر جستجو در وبلاگم دارم كه مي‌خوام داخل آن نوشته شود "جستجو" مثل همان عبارتي كه داخل فيدهاي ورود همين سايت وجود دارد يعني داخل آن نوشته شده نام كاربري و رمز عبور.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا لطف كنين بگين چطور بايد اين كار رو انجام بدم. :n13:

كدي كه براي كادر جستجو در قالب وبلاگ وجود دارد:
<form method="Get" action="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" class=sch><input name="sitesearch" value="<pb:BlogUrl>" type="hidden">
<input type="text" name="q" size="22" class=txt>&nbsp;<input type="submit" value=" " class=but>
</form>

forghan89
14-02-2013, 13:53
باز هم سلام
خودم يه چيزهايي فهيمدم:

<form method="Get" action="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" class=sch><input name="sitesearch" value="<pb:BlogUrl>" type="hidden">
<input type="text" name="q" size="22" class=txt value="جستجو">&nbsp;<input type="submit" value=" " class=but>
</form>

اما يه مسئله ديگه مي‌مونه و اون اينكه، حالا مي‌خواهم با كليك در كادر جستجو من به طور خودكار حذف شود ولي الان بايد بايد با كليد بك‌اسپيس باكش كرد.

m.m.m5651
14-02-2013, 14:05
جای value بنویسید placeholder

David.Jn
14-02-2013, 14:13
به این متن ها میگن placeholder
در موردش با همین اسم سرچ کن تو گوگل
این توضیحات هم میتونه کافی باشه برات

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

forghan89
14-02-2013, 14:42
ممنون دوستان
از placeholder استفاده كردم، ديگر نيازي به پاك كردن با صفحه كليد نيست و به محض فشردن يك كليد، عبارت "جستجو" پاك مي‌شود.
اما هنوز مثل كادر ورود به اين سايت نشده، چون در كادر ورود به اين سايت به محض كليك داخل كادر، متن پاك مي‌شه. ؟!! اما با استفاده از placeholde بايد يك كليد را فشار دهي تا پاك شود.

David.Jn
14-02-2013, 23:17
برای اینکار به این صورت عمل کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید