ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم ارسال فایل توسط بلوتوث!!!

Vivah
14-02-2013, 00:52
سلام دوستان من به تازگی یک مشکل عجیب با بلوتوث گوشیم پیدا کردم ، وقتی میخوام فایلی توسط بلوتوث به موبایل دیگر بفرستم ، بعد از روشن کردن و شناسایی گوشی مقابل و زدن ارسال ، پیغام "موجود نیست ، گوشی جفت شده حذف شده" میده ....... در دریافت فایل هیچ مشکلی نداره ولی موقع ارسال مشکل داره من هرچی هم تنظیماتش تغییر دادم باز هم این مشکل حل نشد ،تا دیروز مشکلی نداشت نمیدونم چرا امروز این طوری شده لطفا هرکسی میتونه کمکم کنه راهنماییم کنه ببینم چی کار باید بکنم راستی مدل گوشی سامسونگم s5560 ماروله واقعا لطف می کنید اگه راهنماییم کنید تا از این سردرگمی بیرون بیام

MRA274
19-02-2013, 15:14
سلام دوست عزیز؛منم اتفاقا چه چند مدتی این مشکلو با گوشی خودم داشتم.
ایراد 5560 اینه که فقط میتونه تعداد محدودی دستگاه جفت شده رو تو حافظه گوشی نگه داره و وقتی تعداد جفت شده ها از یه حدی گذشت اجازه ارسال بلوتوث رو نمیده.
رای حل این مشکل اول بلوتوث تو روشن کن بعد برو: تنظیمات<اتصال<بلوتوث
الا روی چند تا از دستگاه های جفت شده ای که اسمش تو لیست هست کلیک کن و حذف رو بزن.تمام

Vivah
22-02-2013, 02:40
سلام دوست عزیز؛منم اتفاقا چه چند مدتی این مشکلو با گوشی خودم داشتم.
ایراد 5560 اینه که فقط میتونه تعداد محدودی دستگاه جفت شده رو تو حافظه گوشی نگه داره و وقتی تعداد جفت شده ها از یه حدی گذشت اجازه ارسال بلوتوث رو نمیده.
رای حل این مشکل اول بلوتوث تو روشن کن بعد برو: تنظیمات<اتصال<بلوتوث
الا روی چند تا از دستگاه های جفت شده ای که اسمش تو لیست هست کلیک کن و حذف رو بزن.تمام

سلام دوست عزیز واقعا ممنون بابت راهنمایی که کردی ...... واقعا دیگه اعصابم خورد شده بود :n19:

کلی دعات کردم ، امیدورام زندگی سرشار از موفقیت و سربلندی همراه با سلامتی داشته باشی :n12: