ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی پی یو 100 % || سرعت بسیار پایین سیستم

A M ! N
13-02-2013, 22:21
سلام ، یک سیستم رو پس از مدتهای گردگیری کردم.. همه چیز داخل کیس رو تمیز کردم.. بعد از سرهم بندی فنها الان سیستم رو روشن کردم
سی پی یو چسبیده روی 100 ، هر پردازشی که انجام میشه به شدت از سی پی یو استفاده میکنه.. حتا اگه خود تسک منیجر رو هم باز کنم
خود تسک منیجر حدود 50 درصد استفاده میکنه.. سی پی یو پایین بیا نیست.. سرعت به شدت پایینه هیچ کاری نمیشه کرد.. اینجا هم زوری اومدم
این رو نوشتم.. مشکل میتونه به خاطر فن سی پی یو باشه ؟ اون که داره به خوبی کار میکنه فقط دو تا از پایه های فن شکسته...

لطفن کمک کنید که خیلی نیازمندم!!

EXTREME
13-02-2013, 22:45
اول از همه باید ببینید چه پروسسی داره از سی پی یو بی دلیل استفاده میکنه
حالا این کارو میتونید یا با گجت top proxess بفهمید یا با استفاده از resource monitor در ویندوز سون در قسمت start تایپ کنید resource monitor بعد که فهمیدید چی است اون میتونه یا از ویندوز باشه یا ویروس باشه یا مربوط به پروسس های دیگه و برنامه های دیگه باشه که راحت میشه حل کرد

A M ! N
13-02-2013, 23:45
مشکلم از ویروس یا پروسس خاصی نیست.. مشکلم فکر میکنم با دمای بالای سی پی یو باشه.
همونطور که گفتم دو تا از پایه های فن شکسته و فن درست قرار نمیگیره روی پردازشگر.. ولی
وقتی خودم یکم با دست فشارش میدم سر جاش ، از سرعت فن کم میشه که این یعنی دمای
سی پی یو اومده پایین.. یکی دو بار هم که به علت لقی زیاد سیستم ریست شد ،

به نظرت چیکار کنم ؟ برم براش یک فن نو بخرم درست میشه ؟ خودم که فکر میکنم مشکل ازین باشه..

A M ! N
13-02-2013, 23:49
خمیر سیلیکون چی نیازه ؟

Dj_aghamajid
14-02-2013, 00:02
Hw monitor دانلود و نصب کن.
دمای قطعات رو چک کن. مثلا سی پی یو که میگی داغ میکنه، ببین چنده؟
اگه کولرت خراب شده باید عوضش کنی و یک خمیر مناسب هم رو سی پی یو بزن.

EXTREME
14-02-2013, 00:03
مشکلم از ویروس یا پروسس خاصی نیست.. مشکلم فکر میکنم با دمای بالای سی پی یو باشه.
همونطور که گفتم دو تا از پایه های فن شکسته و فن درست قرار نمیگیره روی پردازشگر.. ولی
وقتی خودم یکم با دست فشارش میدم سر جاش ، از سرعت فن کم میشه که این یعنی دمای
سی پی یو اومده پایین.. یکی دو بار هم که به علت لقی زیاد سیستم ریست شد ،

به نظرت چیکار کنم ؟ برم براش یک فن نو بخرم درست میشه ؟ خودم که فکر میکنم مشکل ازین باشه..

بالا رفتن دمای سی پی یو باعث افزایش cpu usage نمیشه ولی عکسش صادقه یعنی بالا رفتن cpu usage دمای سی پی یو افزایش خواهد یافت cpu usage پروسس هایی است که فضای سی پی یو رو اشغال کرده اند شما که برای کم کردن دما حتما باید خمیر خوب به سی پی یو بزنید و یک فن سالم بزارین روش
در مورد cpu usage هم راهنماییتون کردم که چیکار کنید

A M ! N
14-02-2013, 00:27
با مکافات اون برنامه رو نصب و دانلود کردم.. فن خیلی دورش بالاست..

میانگین دور فن : 3245
دور 99%

دمای یک : 22 درجه سلسیوس
دمای دو : 83 درجه

دمای آخری : 34 درجه

درسته ولی الان چون دما بالاست هر پردازشی که بگی از سی پی یو خیلی استفاده میکنه... مثلن خود تسک منیجر !!!
توی لینوکس هم تست کردم مشکل از پردازش نیست مشکل از سی پی یو..
چه خاکی بریزم توی سر این به نظر شما..

فن چی بگیرم براش

ess_1362
14-02-2013, 08:54
دمای بالای پردازنده هم باعث ایجاد پروسس 100% میشه
شما کیس را بخوابون و سینک را محکم به پردازنده فشار بدین و سیست را روشن کنید(فشار آنقدر زیاد نباشه که مادربرد یا سایر قسمت ها آسیب ببینه)!!
ببینید که مشکل پروسس حل میشه یا نه؟
ضمن اینکه سینک حتما باید خمیر حرارتی داشته باشه

A M ! N
14-02-2013, 09:35
سلام ، دقیقن به همین شکله.. اینکار رو انجام دادم بهتر شد و سرعت فن هم کم شد.. منتها خمیر نداره

ess_1362
14-02-2013, 09:51
مدل دقیق مادربرد و پردازنده را حتما اعلام کنید
باید یک خنک کننده به همراه خمیر حرارتی تهیه کنید منتهی تا زمانی که دو مورد بالا را اعلام نکنید نمیشه چیزی پیشنهاد داد!!!
سعی کنید سیستم را اصلا روشن نکنید چون ممکن هست باعث آسیب به مدار تغذیه برد یا سایر قسمت ها بشه

A M ! N
14-02-2013, 14:59
رفتم یک فن خیلی خوب خریدم و به مقدار کافی سیلیکون زدم روی پردازنده و فن.. مشکل برطرف شد..

الان دور فنم چیزی حدود 1300 تا کاهش پیدا کرده و دما هم نصف شده. دور فن رسیده به 2000
دما هم رسیده به 43 درجه ( همون که 83 درجه بود )

ببین یه فن چطور در نوع پردازش سیستم تاثیر گذاشته بود..!

vahidsep
29-01-2014, 03:19
من هم همین مشکل برام پیش اومد.وقتی سی پی یو را باز کردم و بستم همین طور بود و فن سی پی یو هم صدا زیادی می داد و خیلی تند می چرخید.
اشکال سیستم من از چسب سیلیکونی سی پی یو بود .درست و حسابی که چسب زدم و نصب کردم از اولشم بهتر شد.یه نگاه بنداز شاید چسب سیلیکونی نزدی یا ید زدی
:n26: