ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به چه صورت مدارک اسکن رنگی شده را تغییر بدم تا آماده پرینت سیاه وسفید بشه.

jorj
13-02-2013, 22:12
سلام
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید . به چه صورت مدارکی که اسکن کردم و رنگی هستن را تبدیل به سیاه و سفید کنم تا بتونم اون ها رو پرینت سیاه سفید بگیرم تا مثل کپی بشه که بیرون می گیرن . الان عکس های رنگیم ، سیاه و سفید می کنم ولی ضمینه سیاهش و کم رنگی نوشته هاش کار خراب می کنه
ممنون

Mr KING
14-02-2013, 00:14
سلام
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید . به چه صورت مدارکی که اسکن کردم و رنگی هستن را تبدیل به سیاه و سفید کنم تا بتونم اون ها رو پرینت سیاه سفید بگیرم تا مثل کپی بشه که بیرون می گیرن . الان عکس های رنگیم ، سیاه و سفید می کنم ولی ضمینه سیاهش و کم رنگی نوشته هاش کار خراب می کنه
ممنون

سلام
اگر برنامه snagit رو نصب کرده باشین یک محیطی داره به اسم snagit editor که عکس ها رو هم میتونه سیاه سفید کنه که خوب عمل میکنه
تست کنید

part gah
16-02-2013, 14:51
سلام
ممنون

برای بالا بردن کیفیت نوشته های باید در تنظیمات کنتراست تصویر دست ببرین که تمامشون در منوی Adjustments موجوده.حتی گزینه سایده و سفید کردن هم میتونید در قسمت HUE اشباع رنگ رو به 0 برسونید تا طرح سیاه و سفید بشه.