ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن ویندوز روی این سیستم

ila
13-02-2013, 10:51
موقع نصب ویندوز ۸ روی سیستمم وفتی فایلها رو کپی میکنه و ری استارت میکنه موقع بالا اومدن این ارور رو میده
Please Hold Down the Power Button
Error Code: 0*0000005D
Parameters:
0*00000000078BFBFF"
باید چیکار کنم که بتونمم نصب کنم
مشخصات سیستم هم
رم ۱.۲۵
سی پی یو pentum 4 2.8ghz
ویندوزی هم که روی سیتمم نصب هست ویندوز ۷
ممنون

MOSI1234
13-02-2013, 12:11
موقع نصب ویندوز ۸ روی سیستمم وفتی فایلها رو کپی میکنه و ری استارت میکنه موقع بالا اومدن این ارور رو میده
Please Hold Down the Power Button
Error Code: 0*0000005D
Parameters:
0*00000000078BFBFF"
باید چیکار کنم که بتونمم نصب کنم
مشخصات سیستم هم
رم ۱.۲۵
سی پی یو pentum 4 2.8ghz
ویندوزی هم که روی سیتمم نصب هست ویندوز ۷
ممنون

دقیقن من هم همین مشکلو دارم .

ila
25-02-2013, 18:18
دوستان کسی نمیدونه راه حل ایبن چیه

jafarian
27-02-2013, 01:15
این شماره اروری که قراردادین مربوط به این میشه که cpu شما حال NX ساپورت نمیکنه برای اینکه ببینید این حالت توسط cpu شما ساپورت میشه یا که نه ابتدا فایل Coreinfo از پایین دانلود بعدشم از حالت فشرده خارجش کنید روی دسکتاپ فایلی به اسم Coreinfo سیو کنید بعد از داخل ویندوز 7 منوی استارت اجرا در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعد روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستور پایین باموس کپی بگیرین داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید بجای Username هم یوز ویندوز وارد کنید اگر که cpu شما همین 3 حالتی که داخل شکل پایین از خودم مشخص کردم ساپورت کند شما قادر به نصب ویندوز 8 یعنی این سه تا گزینه باید علامت * کنارشون باشه طبق شکل اگر که این حالت ساپورت شود توسط cpu شما باید گزینه NX به احتمال زیاد از داخل بایوس فعال کنید طبق سایت دوم:n01:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ila
02-03-2013, 10:28
به غیر از nx ستاره دارن و کنار nx یک خط تیره - هست
این یعنی که ساپورت نمیکنه یا از توی بایوس غیر فعاله؟
ممنون

ila
09-03-2013, 11:00
دوستان من آخر متوجه نشدم مشکل چیه باید چیکار کنم ممنون میشم

a-ha
11-03-2013, 13:41
درود بر شما من هم به همین مشکل برخوردم این دستورالعملها رو هم انجام دادم فقط مشکلم این گزینهNX که نمیدونم کجا هست.در ضمن من بایوس کامپیوترمم هم آپدیت کردم ولی مشکلم حل نشد اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

jafarian
13-03-2013, 16:24
به غیر از nx ستاره دارن و کنار nx یک خط تیره - هست
این یعنی که ساپورت نمیکنه یا از توی بایوس غیر فعاله؟
ممنون

اگر که از شما جلوی گزینه nx خط تیره داره یعنی ساپورت نمیکنه از شما این حالت cpu آپدیت بایوس برای رفع مشکل برای شما کارایی ندارد برای همینم قادر به نصب ویندوز 8 روی سیستم خودتون نیستین غیر ازcpu مادربورد شما هم سوکت 478 یا که 775 بنظرم این گزینه رو داخل بایوس نداره.