ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : افسرده و خسته هستم

iranch
13-02-2013, 01:13
سلام

افسرده شدم
حق من از زندگی بیشتر از اینها بود
غفلت کردم . اشتباه کردم

League OF Legends
13-02-2013, 02:32
الان چیزیت شده؟

jalal69
13-02-2013, 02:41
سلام

افسرده شدم
غفلت کردم . اشتباه کردم
هیچوقت امیدتو از دست نده...

kindangel
13-02-2013, 10:13
سلام
دقیقا حال این روزای منو گفتی
خسته ام از همه چیز و همه کس
کاری و شروع کردم که به عاقبتش فکر نکرده بودم حالا باید بکشم حقمه
از اصل موضوع ناراحت نیستم چون زندگیمو بکل تغییر داد
از این ناراحت و غمگینم که چرا اونی که میخواستم نشد
البته باید اینو شنیده باشی که زندگی بر وفق مراد هیچ کس بطور کامل نیست
دلمو با این فکر آروم می کنم که : (حکمت خدا تو کاره)
میگه از این بگذر جایی دیگه از این بهترشو بهت میدم یا همینی که می خوای جای دیگه بهت میدم
تو هم سعی کن با این جمله دلتو آروم کنی:n01:

Drug Man
13-02-2013, 14:32
سلام

افسرده شدم
غفلت کردم . اشتباه کردم

همه اشتباه کردیم تو زندگی
حالا کم یا زیادش مهم نیست
امروز رو دریاب اگه هم واقعا احساس افسردگی میکنی برو پیش روانپزشک به راحتی درمان میشی

S0R3N4
13-02-2013, 15:18
دوست خوبم

قطهتت نمیشه در مورد همچین چیز مهمی در اینجا خیلی بحث کرد...
میدونی که...
شاید به چند جلسه صحبت های حضوری با یه مشاور روانشانسی نیاز باشه حتی...

من پیشنهاد میکنم ابتدا پیش یه "روانشناس" درست درمون مراجعه کنید و طبق متدوهای ایشون پیش برید...
اگه بازم بعد از اتمام جلسات مشاور و تمریناتی که بهتون داده احساس بهبود نکردید ناچارید به یه "روانپزشک " یا همون متخصص "اعصاب و روان" مراجعه کنید برای استفاده از دارودرمانی....
(با همکار های مغر و اعصابمون اشتباه نگیرید ؛ متخصص های اعصاب و روان رو یه وقت....زیاد پیش میاد این اتقاق آخه :n02:)

دوست خوبم...
انرژی مثبت دوای حل هر مشکلی است...
زندگی شخصی من رو زمانی که سال اول دانشجوی پزشکی بودم؛خوندن کتابی به اسم "Secret" که در ایران با نام "راز" چاپ شده دگرگون کرد!
اونم بحث همین انرژی مثبت رو میکنه!
تعداد صفحاتش زیاد نیس...زیاد هم وقتت رو نمیگیره...
ولی نگرش نسبت به زندگی رو عوض میکنه...
:n12::n12::n12::n12:
اگه دوست داشتی میتونی با پیغام خصوصی مثل خیلی از دوستان باهام در ارتباط باشی اگر دوست نداشتی مشکلت رو در جمغ عنوان کنی رفیق...
:n12::n16::n16:

garaa
13-02-2013, 19:29
:n28::n28::n28:
ورزش کـن
:n28::n28::n28:

Last Night
13-02-2013, 19:58
دوست خوبم

قطهتت نمیشه در مورد همچین چیز مهمی در اینجا خیلی بحث کرد...
میدونی که...
شاید به چند جلسه صحبت های حضوری با یه مشاور روانشانسی نیاز باشه حتی...

من پیشنهاد میکنم ابتدا پیش یه "روانشناس" درست درمون مراجعه کنید و طبق متدوهای ایشون پیش برید...
اگه بازم بعد از اتمام جلسات مشاور و تمریناتی که بهتون داده احساس بهبود نکردید ناچارید به یه "روانپزشک " یا همون متخصص "اعصاب و روان" مراجعه کنید برای استفاده از دارودرمانی....
(با همکار های مغر و اعصابمون اشتباه نگیرید ؛ متخصص های اعصاب و روان رو یه وقت....زیاد پیش میاد این اتقاق آخه :n02:)

دوست خوبم...
انرژی مثبت دوای حل هر مشکلی است...
زندگی شخصی من رو زمانی که سال اول دانشجوی پزشکی بودم؛خوندن کتابی به اسم "Secret" که در ایران با نام "راز" چاپ شده دگرگون کرد!
اونم بحث همین انرژی مثبت رو میکنه!
تعداد صفحاتش زیاد نیس...زیاد هم وقتت رو نمیگیره...
ولی نگرش نسبت به زندگی رو عوض میکنه...
اگه دوست داشتی میتونی با پیغام خصوصی مثل خیلی از دوستان باهام در ارتباط باشی اگر دوست نداشتی مشکلت رو در جمغ عنوان کنی رفیق...
:n12::n16::n16:

سلام.
منم دقیقن همین حالاتو دارم.بی انگیزه شدم و فسیل!

کاب رازم خوندم.چند سال قبل.تغییر مقطعی در من ایجاد کرد ولی دوباره روز از نو روزی از نو.این فرایند چند بار تکرار شد.

به اینده امید چندانی ندارم.الان تازه شدم یک مهندس بیکار!باز شما اینده روشنی دارید ماشاا...پزشک حاذقی میشید یا هستید.

ما چی؟...گفتنیا زیاده ولی...

hamid_diablo
13-02-2013, 20:04
سلام

افسردگی مرضی هست ک وقتی مشکلی برامون پیش میاد یا اینکه زندیگ حالت تکراری برامون میگیره سراغمون میاد...

اول باید سراغ دلیل افسردگیمون باشیم..وقتی دلیل رو پیدا کردیم راحت تر میتونیم برای درمانش اقدام کنیم....خیلی از ماها فقط تلقین میکنیم ک افسرده ایم

مقایسه کردن زندگیمون با زندگی دیگران شاید دلیل عمده افسردیگهای امروزی باشه...بی انگیزگی و روزمرگی هم دلایل عمده دیگه هست

دوست عزیز شما اول دلیل افسردگیتونو بگید بعد از دوستان کمک بخواید...فقط نگید همینجوری الکی دپرس شدم...:n13:

S0R3N4
13-02-2013, 20:29
سلام.
منم دقیقن همین حالاتو دارم.بی انگیزه شدم و فسیل!

کاب رازم خوندم.چند سال قبل.تغییر مقطعی در من ایجاد کرد ولی دوباره روز از نو روزی از نو.این فرایند چند بار تکرار شد.

به اینده امید چندانی ندارم.الان تازه شدم یک مهندس بیکار!باز شما اینده روشنی دارید ماشاا...پزشک حاذقی میشید یا هستید.

ما چی؟...گفتنیا زیاده ولی...

ممنونم
شما لطف دارید
اما همونطور که گفتم ابتدا پیش یه روانشناس مجرب برای دوره های مشاوره برید و تمام متود هاشو اجرا کنید
اگر بعد از پایان دوره ی مشاوره شما هیچ احساس بهبودی بهتون دست نداد حتما پیش یه متخصص اعصاب و روان مجرب برید برای شروع دارو درمانی....

همین منی که شما ازش به عنوان یه پزشک حاذق نام میبرید بار ها دوره های سخت زندگیم رو با کمک موارد روان گردون سپری کردم!!!!:n29: (الان قرار نیس شما رو به این کار تشویق کنم!میخوام بگم منم شرایط سخت و وحشتناک زیادی رو سپری کردم و حتی به جرات میگم هر روز در حال نبرد با زندگی هستم!)
زندگی درست مثل یه میدون نبرد میمونه برام!!وقتی قلق حریفتون(زندگی) دستتون بیاد و نقاط ضعفش رو پیدا کنید(منظور همون روش های پیروزیه) به راحتی میشه شکستش داد! ( و به اون چیزی که دوست دارید اتفاق بیوفته واداراش کنید)
ولی هیچ وقت یک حریف نه بی نهایت قدرتمنده که نشه شکستش داد!
نه اونقدر ضعیفه که به راحتی بشه بر اون غلبه کرد!

پس هیچ وقت زندگی قرار نیس خود به خود به میل شما رفتار کنه!
شما باید وادارش کنید به میل شما رفتار کنه!!!!

خدا رو شکر الان زندگی خوب دارم و دوستش دارم!
ولی به گذشته فکر میکنم من هم بار ها در شرایط وحشتناکی قرار گرفتم!!!!!!!

ولی در بدترین شرایط امیدوار بودم و نتیجه اش رو گرفتم....

شما هم حتما پیش یه روانشناس مجرب برو!
نتیجه میگیری رفیق!!!

همه ی ما!فقط یکبار فرصت زندگی داریم!!
به جای اینکه هر روز به فکر نداشته هامون باشیم!بیا سعی کنیم که به دستشون بیاریم!!!

fati ghasemi
14-02-2013, 16:53
خوب رفتن پیش روانپزشک و استفاده از راه کارهای اونا میتونه کمکت کنه
اما چون اینجا تاپیک پزشکی
باید بت بگم میتونی از نمک استفاده کنی + ورزش بخصوص شنا