ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پيدا كردن پسورد ايميل ياهو

vah=id
13-02-2013, 00:36
سلام
چطور ميشه از طريق اي پي پسورد ايميل ياهو رو بدست اورد

چطور ميشه يك تروجان ساده ساخت تا با كليك بر روي اون پسورد ايميل بدست بياد

MaMaD LooTi
15-02-2013, 20:39
با سلام

دوست عزیز این مطلبی که میفرمایید به همین راحتی نیست. با استفاده از آی پی شما همچین کاری رو نمیتونید بکنید. این بحث وارد مقوله خاص خودش میشه که اینجا هم فکر نکنم جای بحث تخصصی در این رابطه باشه.

سابقا سالها پیش تروجان مجیک پی اس بود که این کار رو میکرد که فکر نکنم در نسخه های جدید یاهو کارآیی داشته باشه. اگر اشتباه نکنم تا یاهو 8 یا 9 بیشتر جواب نمیداد. الان که همه یازده به بالا استفاده میکنند.

نرم افزارهای قدرتمندی هم هست که این کار رو انجام میده مثل بلک هورس که اون هم پولیه و دیگه توی این اوضاع یاهو کارآیی نداره. کلا باید از نخ یاهو اومد بیرون.

موفق باشید.

vah=id
15-02-2013, 21:34
با سلام

دوست عزیز این مطلبی که میفرمایید به همین راحتی نیست. با استفاده از آی پی شما همچین کاری رو نمیتونید بکنید. این بحث وارد مقوله خاص خودش میشه که اینجا هم فکر نکنم جای بحث تخصصی در این رابطه باشه.

سابقا سالها پیش تروجان مجیک پی اس بود که این کار رو میکرد که فکر نکنم در نسخه های جدید یاهو کارآیی داشته باشه. اگر اشتباه نکنم تا یاهو 8 یا 9 بیشتر جواب نمیداد. الان که همه یازده به بالا استفاده میکنند.

نرم افزارهای قدرتمندی هم هست که این کار رو انجام میده مثل بلک هورس که اون هم پولیه و دیگه توی این اوضاع یاهو کارآیی نداره. کلا باید از نخ یاهو اومد بیرون.

موفق باشید.

دوست عزيز از طريق ياهو مسنجر نميخواهم از طريق ايميل ياهو هيچ راهي امكان نداره

Mehran-King
15-02-2013, 21:37
سلام
چطور ميشه از طريق اي پي پسورد ايميل ياهو رو بدست اورد

چطور ميشه يك تروجان ساده ساخت تا با كليك بر روي اون پسورد ايميل بدست بياد

تروجان؟ :دی نمیشه...

MaMaD LooTi
19-02-2013, 15:38
دوست عزيز از طريق ياهو مسنجر نميخواهم از طريق ايميل ياهو هيچ راهي امكان نداره

من منظورتون رو متوجه نشدم. یعنی در قالب ایمیل تروجان بفرستی برای کسی؟

الان تمام ایمیل ها در قسمت اتچ فایل مجهز به انتی ویروس هستند. یاهو هم اگر اشتباه نکنم نورتون انتی ویروس رو داره. به هر حال چیزی که یمفرمایید غیر ممکنه. امنیت یاهو اینقدرها هم ساده نیست که شما بخوای پسورد کسی رو به این سادگی به دست بیاری.

dashjalal
30-03-2013, 18:28
یه راهی هست اینکه مرورگتو مثلا اگر فایرفاکسه تنظیم کنی که برای ذخیره ی پسورد سوالی نپرسه و اتوماتیک ذخیره کنی . بعد از اون فرد بخوای ایمیلشو چک کنه ( البته غیر مستقیم ) بعد بری قسمت سکورتی مروگرتو قسمت یوزر نیم پسورد بری بعد روی see password کلیک کنی تا ببینی پسوردشو .
البته کار خاصی نیست ولی ....
نکن از این شیطونیا ....

hossein01994
20-05-2013, 16:17
من یه ایمیل داشتم که حدودا چند وقت میشه استفاده نکردم ولی هر رزو نامه خبری میاد
الا پسوردش رو میزنم باید اون دوتا کلمه رو بگم ولی یادم رفته نمیتونم دیگه بازش کنم؟

denise_n
30-05-2013, 17:16
سلام نیاز به راهنمایی برای بازکردن ایمیلم دارم .
پسورد فراموش کردم و از اطلاعات ثبت نامیم هیچی یادم نیست
لطفا کمک کنید:n28::n28:

m.beh
30-05-2013, 22:40
سلام نیاز به راهنمایی برای بازکردن ایمیلم دارم .
پسورد فراموش کردم و از اطلاعات ثبت نامیم هیچی یادم نیست
لطفا کمک کنید:n28::n28:

دوست من سوالتونو باید کامل و با اطلاعات کامل بپرسید. مثلا این مشکلتون برای کدوم سرویس ایمیل هست. اسرویس های ایمیل مختلف در بخش خودشون تاپیک دارند بهتره تو اون تاپیک ها سوالتونو بپرسید. و اگر هم از سرویس ایمیلی استفاده می کنید که تاپیک جدا گانه نداره باید در بخش میل یک تاپیک بزنید. و سوالتونو کامل بپرسید الان ابن تاپبک ربطی به سوال شما نداره پس امکان اینکه جواب بگیرید بسیار پایینه
در ضمن قبل پرسیدن سوال هم سرچ بکنید بهتره
در آخرم بگم که به نظر من راهی برای دسترسی به ایمیلتون وجود نداره. چون نه پسورد دارید نه اطلاعات زمان ثبت نامتونو بنابراین با یک آدمی که فقط از ایمیل آدرسشو می دونه و صاحب اون نیست هیچ تفاوتی ندارید. بنابراین چطور سرویس دهنده ایمیلتون مطمئین شه شما صاحب میل هستید؟ اگر اطلاعات دیگه ای دارید و بار هم سوال دارید لطفا در جای خودش بپرسید
با تشکر:n16:

mmiladd
02-06-2013, 15:08
سلام.. خیلی سخت عزیز

فکر نروجان هم نباشید

انتی ویروس نوزاد هم دیگه الان تشخیص میشده.. بهریتن روش fake page

mahsa.mt
03-06-2013, 18:57
سلام کی هکر؟
من 2 تا ایمیل مهمم رمزاش جواب نمیده و سوالاییهم که میده جواباشو یادم نیست چاره چیه؟کمک

mahsa.mt
03-06-2013, 18:58
اینجام نمیتونم پیام شخصی بدم چرا؟

m.beh
04-06-2013, 02:06
سلام کی هکر؟
من 2 تا ایمیل مهمم رمزاش جواب نمیده و سوالاییهم که میده جواباشو یادم نیست چاره چیه؟کمک

سلام دوست من اگر منظورتون از جمله اول پیدا کردن یک عدد هکر می باشد اینجا لا اقل توی این تاپیک جای این سوال نیست
دوما توصیه من به شما این تاپیک است ممکنه کمک کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجام نمیتونم پیام شخصی بدم چرا؟

سوما جای این پرسش هم در این تاپیک نیست شما پرسش های مربوز به انجمن را اینجا بپرسید

چهارما شما عصو جدید هستید به احتمال زیاد برای همین نمی تونی پیغام بدی

پنجما چون تازه واردی پیشنهاد می کنم اینجا رو ببینی

موفق باشی:n16: