PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل حرف ی در ویندوز 7

masijooni
12-02-2013, 17:39
باسلام مشکل من نشون دادن حرف ی به صورت جدا در ویندوز 7و برخی از سایتها است حتی برای نوشتن در وردو فتوشاپ این مشکلو دارم حرف ی مثلا در کلمه سیب به جای سرهم بودن حرف ی وسط به صورت بزرگ نمایش داده میشه لطفا کمک رسانی کنید .ممنون

lionf3
12-02-2013, 18:45
داداش این مشکل تازه ای نیست خیلی ها از جمله خودم این مشکل رو در ویندوز سون داشتم
میتونستی یه سرچ تو همین انجمن بزنی
و اما راه حل: شما این فونت هارو دانلود و نصب کنید فونت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

masijooni
12-02-2013, 19:33
ممنونم که جواب دادین ولی این فایل چرا دانلود نمیشه!:n03: میگه امکان دانلود فایل وجود ندارد.
این ارورم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 499 Request has been forbidden by antivirus یعنی آنتی ویروسم اجازه دانلود نمیده؟

lionf3
15-02-2013, 13:20
شما آنتی ویروس ور خاموش کن و اقدام به دانلود کن من همین الان هم دوباره امتحان کردم و مشکلی نبود برای دانلود
اگه باز نتونستین دانلود کنید بگید توی آپلود سنتر براتون آپ کنم

keialive
26-08-2013, 12:14
این آموزش برای حل مشکل ی جدا در بعضی فونت‌ها مثل نازنین بدر لتوس در Word هست: دوست عزیز ابتدا یه کیبورد فارسی برای ویندوز 7 نصب کنید من از Farsi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])f استفاده می کنم خوب حالا توی برنامه word وقتی متنو تبدیلش میکنی به فونت مثلاً lotus یا nazanin یا badr میبینیم که حرف ی وسط رو جدا میزنه مثل م‌ی‌زنه حالا راه حل: یکی از ی ‌های جدا تو متن رو کپی بگیر بعد Ctrl+H رو بزن تا پنجره replace باز بشه اونوقت تو قسمت Find what کلیک کن و Ctrl+V بزن یعنی حرف ی رو که کپی کردی past کن اونجا تو قسمت Replace هم کلیک کن و Shift+C رو بزن یه حرف ي اینجوری (یعنی ی که دونقطه زیرش هست) میزاره اونوقت Replace All کن میبینی که متنتو درست میکنه موفق باشی

keialive
26-08-2013, 12:15
اگرم خواستی مجدد تایپ کنی با روش معمولی تایپ کن و در آخر برای کل متنت این کارو انجام بده یا میتونی از فونت های استاندارد b badr b lotus b nazanin استفاده کنی یا انکه هنگام نوشتن متن shift+c استفاده کنی