مشاهده نسخه کامل
: مشکل حرف ی در ویندوز 7
masijooni
12-02-2013, 17:39
باسلام مشکل من نشون دادن حرف ی به صورت جدا در ویندوز 7و برخی از سایتها است حتی برای نوشتن در وردو فتوشاپ این مشکلو دارم حرف ی مثلا در کلمه سیب به جای سرهم بودن حرف ی وسط به صورت بزرگ نمایش داده میشه لطفا کمک رسانی کنید .ممنون
داداش این مشکل تازه ای نیست خیلی ها از جمله خودم این مشکل رو در ویندوز سون داشتم
میتونستی یه سرچ تو همین انجمن بزنی
و اما راه حل: شما این فونت هارو دانلود و نصب کنید فونت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
masijooni
12-02-2013, 19:33
ممنونم که جواب دادین ولی این فایل چرا دانلود نمیشه!:n03: میگه امکان دانلود فایل وجود ندارد.
این ارورم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 499 Request has been forbidden by antivirus یعنی آنتی ویروسم اجازه دانلود نمیده؟
شما آنتی ویروس ور خاموش کن و اقدام به دانلود کن من همین الان هم دوباره امتحان کردم و مشکلی نبود برای دانلود
اگه باز نتونستین دانلود کنید بگید توی آپلود سنتر براتون آپ کنم
keialive
26-08-2013, 12:14
این آموزش برای حل مشکل ی جدا در بعضی فونتها مثل نازنین بدر لتوس در Word هست: دوست عزیز ابتدا یه کیبورد فارسی برای ویندوز 7 نصب کنید من از Farsi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])f استفاده می کنم خوب حالا توی برنامه word وقتی متنو تبدیلش میکنی به فونت مثلاً lotus یا nazanin یا badr میبینیم که حرف ی وسط رو جدا میزنه مثل میزنه حالا راه حل: یکی از ی های جدا تو متن رو کپی بگیر بعد Ctrl+H رو بزن تا پنجره replace باز بشه اونوقت تو قسمت Find what کلیک کن و Ctrl+V بزن یعنی حرف ی رو که کپی کردی past کن اونجا تو قسمت Replace هم کلیک کن و Shift+C رو بزن یه حرف ي اینجوری (یعنی ی که دونقطه زیرش هست) میزاره اونوقت Replace All کن میبینی که متنتو درست میکنه موفق باشی
keialive
26-08-2013, 12:15
اگرم خواستی مجدد تایپ کنی با روش معمولی تایپ کن و در آخر برای کل متنت این کارو انجام بده یا میتونی از فونت های استاندارد b badr b lotus b nazanin استفاده کنی یا انکه هنگام نوشتن متن shift+c استفاده کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.