PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تبدیل وایمکس به وایفای کامپیوتر

as125
12-02-2013, 14:27
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من چون مبتدی هستم این سوال رو میپرسم.
آیا راهی هست که بشه مودم وایمکس ایرانسل تیدیل به وایفای در کامپیوتر بشه.که اگر خواستم بتونم از کامپیوتر مثل وایفای استفاده کنم.
لطفا کامل توضیح دهید

m.m.m5651
12-02-2013, 20:04
منظورتون چیه؟ یعنی فایلای کامپیوتر رو با وای فای به اشتراک بذارید؟ بله. خیلی راحت میشه و راه های زیادی واسش هست.

as125
12-02-2013, 23:13
ممنون از جواب.منظور من اینه کامپیوترم وای فای نداره مودم وایمکس وای فای داره چطور میتونم کاری کنم که این دو با هم شبکه بشن که بتونم به عنوان مثال از وایفای موبایل وارد کامپیوتر بشم و فایل انتقال بدم
دوستان عزیز اگه کسی میدونه راهش رو هم بگه نه مثل دوستمون بگه راه های زیادی واسش هست ولی چیزی نگه
با تشکر

as125
13-02-2013, 15:06
دوستان واقعا کسی نیست که جواب کاملی داشته باشه

m.m.m5651
13-02-2013, 18:21
اگه میخواید از موبایل هم استفاده کنید میتونید از xampp استفاده کنید البته سرویس های زیادی در کل هستن ولی من چون طراح وبم این رو میشناختم. باهاش میشه سرور شد به طوری که فقط دستگاهایی که به همون مودم وصلن با وارد شدن به آی پی داخلی کامپیوتر شما، وارد اون وبسایته شن و با زبان های طراحی وب هم کاری نیست که نشه کرد. هم میشه آپلود کرد فایلا رو روی سرور و هم میشه ازش دانلود کرد. برای این xampp رو مثال زدم که برای استفادش روی سیستمهای دیگه نیازی به هیچ سیستم عامل خاص یا نرم افزار خاصی نیست وگرنه میشه از کلی سرویس دیگه هم استفاده کرد مثلا خود home group های ویندوز که دیگه تا جایی که من میدونم رو مثلا موبایلای اندرویدی یا سیستم عامل های دیگه مثل لینوکس و مک کار نمی کنه. ولی این فقط عین یه وبسایت میشه و اگه مرورگر داشته باشید میشه ازش استفاده کرد. البته لازمش اینه که طراحی وب هم بلد باشید تا حدودی.

as125
16-02-2013, 11:45
با تشکر از دوستان عزیز.
اما منظور من چیز دیگه ای است من فقط می خوام چون کامپیوترم وای فای نداره اما وایمکس وایفای داره و تلویزیون من هم که مدل سامسونگ است وای فای داره می خوام کاری کنم که از طریق all share تلویزیون به فایلهای کامپیوتر share بشم و در تلویزیون استفاده کنم.
دوستان عزیز اگه کسی میدونه کامل با ذکر مثال جواب بده
یا علی مدد

m.m.m5651
16-02-2013, 16:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

as125
17-02-2013, 17:28
با تشکر از دوست عزیزم m.m.m5651

با راهنمایی این دوست خوبم مشکلم حل شد. معرفی لینکها خیلی مفید بود
دوستان یک سوال ایا استفاده از وایمکس برای اشتراک فایل هزینه داره به نظر میاید داره از اشتراکم کم میشه.
یا علی مدد

as125
22-02-2013, 21:43
با تشکر از دوستان برای پاسخگویی

دوستان به نظر میاید از اشتراک اینترنتم هم خیلی کم میشه اشتراکم ماهی 3 گیگه فکر میکنم داره مصرف میشه . آیا راهی هست که بشه جلوی استفاده شدن رو بگیره
یا علی مدد

dr.ehsan
26-03-2014, 12:20
سلام خدمت همگی. من یه سوال در همین زمینه داشتم. آیا میشه از مودم وایمکس به جای مودم وای فای استفاده کرد؟! یعنی یه PC که وای فای نداره به جاب اینکه براش مودم WiFi USB بخرم مودم وایمکس رو از طریق LAN به PC وصل کنم بعد کامپیوتر بتونه از طریق اون به یه شبکه وای فای متصل بشه؟

behrooz.shie
01-04-2014, 00:29
سلام خدمت همگی. من یه سوال در همین زمینه داشتم. آیا میشه از مودم وایمکس به جای مودم وای فای استفاده کرد؟! یعنی یه PC که وای فای نداره به جاب اینکه براش مودم WiFi USB بخرم مودم وایمکس رو از طریق LAN به PC وصل کنم بعد کامپیوتر بتونه از طریق اون به یه شبکه وای فای متصل بشه؟

متصل نمیتونه بشه ولی میتونن متصل بشن

dr.ehsan
02-04-2014, 18:32
متصل نمیتونه بشه ولی میتونن متصل بشن
منظورتون رو نفهمیدم!

meysam6222
08-05-2014, 16:20
آقا منم همین مشکلو دارم یعنی مودم وایمکسو که وای فای داره میشه جوری تنظیمش کرد که به وایرس تبدیل بشه؟؟ یه آموزش دیدم تو یوتیوب با تغییر تنظیمات مودم adsl که وای فای داشت کامپیوتر تبدیل به وایرلس کرد بدون داشتن کارت شبکه وایرلس!! یعنی pc مث لب تاپ وایرلس شد و شبکه های بیسم دیگرو سرچ یکرد حالا میخوام بدونم این تنظیماتو برا ی مودم وایمکسم میشه انجام داد؟؟

نورا 2
01-10-2014, 22:49
مهـران ، ازت ممنـونم که جـواب دادی