PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کانفیگ مناسب در این زمینه ؟؟ ( لب تاپ )

New-P30world
11-02-2013, 20:57
سلام

برای این موارد که میگم چه کانفیگی مناسب هست ؟؟

اجرای همزمان ِ:

فایرفاکس ، کروم ، اپرا و اینترنت اکسپلورر که هر کدوم سه چهار تا تب باز شده دارن!

برنامه ++notepad و برنامه Xampp

و یکی دو تا برنامه دیگه که در صورت نیاز علاوه بر این برنامه ها ممکنه مورد استفاده قرار بگیره..

بله ، برای کار طراحی وب قراره استفاده بشه ، لطفاً سقف بودجه رو نپرسید!

آخه واسه گیم نیست که بریم سراغ i7 و خوش گرون قیمت ها! و امثالهم!

لطفا بسیار با تجربه راهنمائی بفرمائید بلکه بهترین انتخاب انجام بشه تا متضرر نشویم!

ممنونتونم :n16:

vahid_silent
12-02-2013, 00:24
دادا تو هم مثل منی ، دقیقا منم مثل تو کاره طراحی سایت میکنم و میخام یه لپتاپ بگیرم اما نمیدونم چی ، منتظرم ببینم چی جواب میدن حرفه ای ها

bahman30
12-02-2013, 00:46
مارک مد نظرتونو که نگفتید!بودجه رو مشخض نکردید!ولی من acer v3 i3 با Gatway سری جدیدش پیشنهاد میکنم.سامسونگ هم مدل های جالبی داره.

New-P30world
12-02-2013, 15:42
دادا تو هم مثل منی ، دقیقا منم مثل تو کاره طراحی سایت میکنم و میخام یه لپتاپ بگیرم اما نمیدونم چی ، منتظرم ببینم چی جواب میدن حرفه ای ها

بله واسه این کار ( طراحی وب ) اونم تو این گرونی، انتخاب لب تاپ با کانفیگ مناسب خیلی سخت شده!

مارک مد نظرتونو که نگفتید!بودجه رو مشخض نکردید!ولی من acer v3 i3 با Gatway سری جدیدش پیشنهاد میکنم.سامسونگ هم مدل های جالبی داره.

مارک که حتما مارک یا برند معتبر مثلا همین ایسر یا hp ، lenovo و حتی سامسونگ!

به نظر خودمم i3 به همراه 4GB DDR3 برای این حرفه بسیار مناسب هست

i3 ها ! هم نسل سوم دارن!؟ مثلا این 3110M یا 3110M نسل سوم محسوب میشن یا نه ؟؟

این لب تاپ های سامسونگ رو از نزدیک دقت نکردم زاویه باز شدنشون حداکثر 90 درجه هست!؟

قیمت های بازار با فروشگاه های آنلاین چقدر تفاوت داره ؟؟

Thor God
12-02-2013, 20:28
شما 4540 از اچ پی بگیر ! خیلی زیباست ! دیزاین خیلی خوبی داره و اینکه گرافیک هم برای کار شما زیاد مهم نیست ! اون v3 قویه ولی دیزاین نداره و کانفیگش برای شما زیادیه ! به نظرم همین 4540 خوبه ...

پ.ن :

( خارج از بحث تاپیک ) راستی شما برای ار طراحی وب چرا از مروگر های چند موتوره که فایرفاکس و کروم و اپرا و IE و ... رو با هم دارن استفاده نمی کنید ؟!

danialsalehi
13-02-2013, 01:56
سلام

برای این موارد که میگم چه کانفیگی مناسب هست ؟؟

اجرای همزمان ِ:

فایرفاکس ، کروم ، اپرا و اینترنت اکسپلورر که هر کدوم سه چهار تا تب باز شده دارن!

برنامه ++notepad و برنامه Xampp

و یکی دو تا برنامه دیگه که در صورت نیاز علاوه بر این برنامه ها ممکنه مورد استفاده قرار بگیره..

بله ، برای کار طراحی وب قراره استفاده بشه ، لطفاً سقف بودجه رو نپرسید!

آخه واسه گیم نیست که بریم سراغ i7 و خوش گرون قیمت ها! و امثالهم!

لطفا بسیار با تجربه راهنمائی بفرمائید بلکه بهترین انتخاب انجام بشه تا متضرر نشویم!

این هایی که گفتید هیچکدوم درصد زیادی از سی پی یو اشغال نمیکنه.

با همه این برنامه ها به اضافه dream weaver و مدیا پلیر روشن در لپ تاپی با سی پی یو i3 فکر نکنم درصد استفاده از سی پی یو بیشتر از 30.40 درصد بشه .

رم 4 هم کفایت میکنه.

سی پی یو i3 : هم برای کارهای طراحی وب و هم برای کارهای اموزشی مرتبط با شبکه کاملا جوابگو هست.
البته برای کارهای اموزشی شبکه نیاز به رم بیشتری طبق نیازمون هست.

New-P30world
13-02-2013, 14:13
شما 4540 از اچ پی بگیر ! خیلی زیباست ! دیزاین خیلی خوبی داره و اینکه گرافیک هم برای کار شما زیاد مهم نیست ! اون v3 قویه ولی دیزاین نداره و کانفیگش برای شما زیادیه ! به نظرم همین 4540 خوبه ...

پ.ن :

( خارج از بحث تاپیک ) راستی شما برای ار طراحی وب چرا از مروگر های چند موتوره که فایرفاکس و کروم و اپرا و IE و ... رو با هم دارن استفاده نمی کنید ؟!

4540s i5 که حدود 2.5 هست! با کانفیگ i3 هم هست دیگه !؟ حدوداً قیمتش چقدره ؟؟

والا استفاده از خود مرورگرها رو ترجیح میدم تا موتورشون! یعنی خیالم کاملا مطئمن هست! :n06:

این هایی که گفتید هیچکدوم درصد زیادی از سی پی یو اشغال نمیکنه.

با همه این برنامه ها به اضافه dream weaver و مدیا پلیر روشن در لپ تاپی با سی پی یو i3 فکر نکنم درصد استفاده از سی پی یو بیشتر از 30.40 درصد بشه .

رم 4 هم کفایت میکنه.

سی پی یو i3 : هم برای کارهای طراحی وب و هم برای کارهای اموزشی مرتبط با شبکه کاملا جوابگو هست.
البته برای کارهای اموزشی شبکه نیاز به رم بیشتری طبق نیازمون هست.

ممنون،

بله چند پست قبل تر اشاره کردم به نظر خودمم i3 به همراه 4GB DDR3 بسیار مناسب هست

و الان ( مهم ) انتخاب برند و مدل بسیار خوب با حداقل نقاط منفی هست

لطفا اساتید محترم در صورت امکان دونه دونه نام ببرید و ویژیگی خوبشون رو هم ذکر کنید :n01:

(

i3 _ نسل سوم اگه داره!

4GB DDR3

"15.6 مات یا نیمه مات ، دلیل : برنامه نویسی

گارانتی معتبر

کمترین دردسر

و... !

)

New-P30world
18-02-2013, 17:02
مجددا سلام

میگم سی پی یو ( Intel B960 Dual Core 2.2 GHz _ Cache 2 MB _ BUS 1333 MHz ) هم واسه کار من جواب میده ؟؟

می دونین بودجه خورده کف دیگ!! می خوام اگه بشه مناسب ترین یا خوش قیمت ترین کانفیگ رو تهیه کنم.. :n27:

Thor God
20-02-2013, 20:31
4540s i5 که حدود 2.5 هست! با کانفیگ i3 هم هست دیگه !؟ حدوداً قیمتش چقدره ؟؟

والا استفاده از خود مرورگرها رو ترجیح میدم تا موتورشون! یعنی خیالم کاملا مطئمن هست! :n06:

بله با قیمت 2 و 200 هم هست تو بازار !

باوشه هر جور راحتی ...

مجددا سلام

میگم سی پی یو ( Intel B960 Dual Core 2.2 GHz _ Cache 2 MB _ BUS 1333 MHz ) هم واسه کار من جواب میده ؟؟

می دونین بودجه خورده کف دیگ!! می خوام اگه بشه مناسب ترین یا خوش قیمت ترین کانفیگ رو تهیه کنم.. :n27:

بله برای کار شما همین باس هم خوبه ! چون اصلا کارهای سنگین ندارین فوقش 4 تا مرورگر + notepad++. همین هم خوبه ! راستی از نرم افزار های طراحی وب استفاده نمی کنید ؟! چون سنگین هستن ... مثله دریم ویور

البته این نکته رو بگم که شما بودجه رو مشخص نکردین من پست های بالایی رو که خودندم اثری از بودجه نبود. بهتره بودجه رو هم مشخص کنید ...

New-P30world
21-02-2013, 14:15
بله با قیمت 2 و 200 هم هست تو بازار !
باوشه هر جور راحتی ...

بله برای کار شما همین باس هم خوبه ! چون اصلا کارهای سنگین ندارین فوقش 4 تا مرورگر + notepad++. همین هم خوبه ! راستی از نرم افزار های طراحی وب استفاده نمی کنید ؟! چون سنگین هستن ... مثله دریم ویور

البته این نکته رو بگم که شما بودجه رو مشخص نکردین من پست های بالایی رو که خودندم اثری از بودجه نبود. بهتره بودجه رو هم مشخص کنید ...

ممنون،

++notepad رو هم بیشتر به خاطر اینکه تمام صفحات رو میشه درش باز کرد ( تب دار بودن ! ) استفاده می کنم
و اگه رنگ بندی محیط کد نبود فقط از Notepad ویندوز استفاده می کردم!

والا بودجه i5 رو هم دارم ولی تو این اوضاع اقصادی اصلا صلاح نمی دونم به خودم حال بدم! نیازی هم به لپ تاپ با این قدرت ندارم!

از طرفی ارز مبادله ایی بهشون تعلق گرفته! که احتمالا اوایل سال جدید باید 300،200 شاید کمتر یا بیشتر.. قیمت ها بیاد پائین

:n29:

Thor God
21-02-2013, 22:17
من هم برای کد نویسی از نوتپد پلاس پلاس استفاده می کنم ! همه ی زبون ها رو داره لامصب @:n10:

چی بگم والا نظر خودته i5 بخری یا i3 ! انتخاب آخر با خودت ...

آره به نظر من هم امکان داره که لپ تاپ ارزون تر بشه ...