مشاهده نسخه کامل
: روشن ماندن قطعات پس از خاموش کردن
mayssam660
11-02-2013, 01:38
با سلام.من وقتی سیستمم رو خاموش میکنم چراغ توی مادربوردم روشن می مونه و موس و کیبردم هم چراغش روشنه و اگه هارد اکسترنالم به مادربورد وصل باشه اون هم چراغش روشن میمونه و باید برقش رو قطع کنم تا چیزی چراغش روشن نمونه.ذوستان میتونن کمک کنن مشکل از کجاست؟
leon scott kendy
11-02-2013, 02:28
مشکل از جایی نیست
تمام دستگاها اینجوری هستن
موس که روشن می مونه چراغش چون برق توی usb ها قطع نمی شه
چراغ مادر بورد هم باید روشن بمونه تا نشون بده برق توی مادربورد جریان داره
هارد اکسترنال خودش باید خاموش بشه وقتی کامپیوتر خاموش می شه داستانش رو زیاد اطلاع ندارم
ولی فکر کنم بتونی برق یو اس بی رو قطع کنی حالا نمی دونم از رو بایوس می شد تنظیم کرد یا از تو خود ویندوز می شد
رفقا بگید این رفقمون چی کار کنه
موس و چرا که مشکلی نداره
کیبوردت هم انگار از این کیبورد خفن هاست که روشنه
ولی فکر کنم همون برق یو اس بی هست
نگران نباش
مکل خاصی نست اصلا این مشکل نیست
ENZO 000
29-05-2013, 12:58
با سلام.من وقتی سیستمم رو خاموش میکنم چراغ توی مادربوردم روشن می مونه و موس و کیبردم هم چراغش روشنه و اگه هارد اکسترنالم به مادربورد وصل باشه اون هم چراغش روشن میمونه و باید برقش رو قطع کنم تا چیزی چراغش روشن نمونه.ذوستان میتونن کمک کنن مشکل از کجاست؟
من هم همین مشکلتو داشتم رفتم تعمیرگاه فقط یه مودم دیال اپ وصل بود به سیستمم اونو بازش کرد از رو سیستم درست شد انگار ک اون مشکل ایجاد میکرد
این مورد اصلا مشکل محسوب نمیشه در همه مادربردها همینطوره چراغ موس و کیبورد روشن میمونند بریا قطع کردن برق USB بعد از خاموش
کردن کامپیوتر برخی مادربردها در بایسشون چنین امکانی رو دارن که غیرفعالش کنید اما در کل مشکلی محسوب نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.