PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا Melatonin برای کم خوابی و بی خوابی واقعا موثر هست!!؟

shab_2008
10-02-2013, 17:32
سلام دوستان

دوستان من قبلا هم مشکل بی خوابیم را مطرح کردم که جواب دقیقی نگرفتم!

چند وقت پیش در فروم Medhelp این مشکل را مطرح کردم و اونا داروی Melatonin را پیشنهاد کردن. من هم عوارض این دارو را خوندمو دیدم انگار عوارض جدی و خطرناکی نداره! ولی در مورد تاثیرش چیزی نمیدونم!

میخواستم ببینم واقعا این دارو موثر هست؟

و آیا ما اصلا دارویی با این نام به صورت مجزا داریم که مثلا قرص باشه یا اینکه با دارو های دیگه ترکیب میشه ( خلاصه میخوام ببینم تو ایران گیر میاد!؟:n02:)

ممنون

Drug Man
12-02-2013, 22:14
اسم فارسیشو مینوشتین بهتر میشد راهنمایی کرد

V E S T A
12-02-2013, 22:41
Melatonin تا اونجایی که من اطلاع دارم به صورت مکمل با قیمت 11-12 تومن تو داروخانه ها هست(با همین اسم)

arashbi2
12-02-2013, 23:00
ملاتونین باعث بهبود خواب میشه و تا اونجایی که من اطلاع دارم مکمل هاشم برای فروش هستش که باعث خواب بهتر و طولانی تر میشه.

S0R3N4
13-02-2013, 02:10
بله
ملاتوین در دوز های 3 میل و 5 میل و 10 میل موجوده در ایران...
بهترین نوعی هم که من دیدم مال شرکت Webber Natural بود که به صورت زیربانی استفاده میشد و سریعا اثر میکرد...
بله...
ملاتونین هورمونی هست که به طور طبیعی بدن ترشح میکنه...
این هورمون باعث تنظیم و بهبود کیفیت خواب میشه...
توصیه من اینه برای 15 روز سر یک ساعت معین 3-1 عدد قرص 3 میلیگرم به صورت زیربانی ملاتونین رو مصرف کنید و صبح هم سر یک ساعت معین بیدار بشید...
البته این در صورتی جواب میده که به دلایلی خواب شما بی کیفیت شده یا ساعات منظمی نداره و....
وگرنه در بی خوابی های که منشا اون عصبی باشه باید از داروهای دیگه ای استفاده کرد...