مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید مانیتور
x-lichking
10-02-2013, 12:13
سلام دوستان .
من قصد خرید مانیتور دارم .
بیشتر هم برای برنامه نویسی و بازی کردن می خوام استفاده کنم .
بودجه هم در حدود ۶۰۰ هست .
به نظرتون Tn بگیرم یا IPS ؟
کیفیت تصویر از همه چیز برام مهم تر هست .
ترجبحا هم اسوس یا سامسونگ باشه .
ممنون میشم اگر کمک کنید .
ممنون .
موفق باشید .
Ali*Reza
10-02-2013, 13:08
پیشنهاد من ASUS LED IPS VS229H با قیمت تقریبی 670 تومن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x-lichking
15-02-2013, 00:11
پیشنهاد من ASUS LED IPS VS229H با قیمت تقریبی 670 تومن :
ممنون از راهنمایی .
نطر خودم هم همین مانیتور هست .
ولی یکم نگرانم که بدرد بازی نخوره چون 14 میلی ثانیه هست زمان پاسخ گویی .
به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد برای بازی ؟
TN چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
از دوستان کسی این مدل رو نداره ؟
ممنون .
موفق باشید .
mohsen14014
15-02-2013, 10:30
ممنون از راهنمایی .
نطر خودم هم همین مانیتور هست .
ولی یکم نگرانم که بدرد بازی نخوره چون 14 میلی ثانیه هست زمان پاسخ گویی .
به نظر شما مشکلی پیش نمی یاد برای بازی ؟
TN چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
از دوستان کسی این مدل رو نداره ؟
ممنون .
موفق باشید .
دوست عزیز من همین مدل رو دارم منتها 23 اینچ : asus vs239h
مشکلی با 14 میلی ثانیه بودنش ندارم pes هم بازی کردم و مشکلی نداشت .
از روی کنجکاوی تو چند تا صحنه اکشن فیلم هم تست کردم و چیزی ندیدم .
کیفیت عالی داره و زاویه دیدش هم از بالا تا پایین خیلی عالیه . (عیبی که asus ms228 داشت و عوضش کردم )
چیزی که شنیدم و یقین ندارم اینه که عدد زمان پاسخگویی در پنل های تی ان و IPS متفاوته . یعنی 14 آی پی اس و 14 تی ان قابل قیاس نیستند .
به قیمت گزاف 870 تومن هم خریدم . ولی وقتی 23 اینچ سامسونگ 650 شده دیگه نمیشه انتظاری داشت ...
سوالی بود در خدمتم .
x-lichking
15-02-2013, 14:32
دوست عزیز من همین مدل رو دارم منتها 23 اینچ : asus vs239h
مشکلی با 14 میلی ثانیه بودنش ندارم pes هم بازی کردم و مشکلی نداشت .
از روی کنجکاوی تو چند تا صحنه اکشن فیلم هم تست کردم و چیزی ندیدم .
کیفیت عالی داره و زاویه دیدش هم از بالا تا پایین خیلی عالیه . (عیبی که asus ms228 داشت و عوضش کردم )
چیزی که شنیدم و یقین ندارم اینه که عدد زمان پاسخگویی در پنل های تی ان و IPS متفاوته . یعنی 14 آی پی اس و 14 تی ان قابل قیاس نیستند .
به قیمت گزاف 870 تومن هم خریدم . ولی وقتی 23 اینچ سامسونگ 650 شده دیگه نمیشه انتظاری داشت ...
سوالی بود در خدمتم .
ممنون از راهنمایی .
آخه من از دوستان شنیدم که 14 حتی برای کار های معمولی هم زیاد هست .
البته من خودم با پی سی بازی نمی کنم و فقط استفادم برنامه نویسی هست ولی برادرم خیلی بازی می کنه و بیشتر هم بازی های شوتر بازی می کنه .
می ترسم تو این سبک جواب نده .
تو این مدل بازی ها تست نکردین تا حالا ؟
بازم ممنون از راهنمایی .
موفق باشید .
Ali*Reza
18-02-2013, 00:34
میتونین یه LG 226V IPS هم فکر کنین. انتخاب خوبیه
PSYCHO_MAN
18-02-2013, 14:12
ممنون از راهنمایی .
البته من خودم با پی سی بازی نمی کنم و فقط استفادم برنامه نویسی هست ولی برادرم خیلی بازی می کنه و بیشتر هم بازی های شوتر بازی می کنه .
بازم ممنون از راهنمایی .
موفق باشید .
من فکر کنم این عددا مربوط به زمان پاسخگویی بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و اکثرا موقع تست نزدیک اون رقم ادعایی کارخونه هم نیستن
لینک زیر بررسی دقیق مانیتور Asus VS229H با زمان پاسخگویی 14 میلی ثانیه (Gray-to-Gray) هست و پایین تری مربوط به سامسونگ S27A850D با زمان ادعایی 5 میلی ثانیه
Asus VS229H ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
S27A850D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینطور که معلومه سامسونگ با اینکه گقته میشه 5 میلی هست ولی در واقع بیش از اینهاس ایسوس هم تو تست از عدد ادعایی بالاتره تایمش
به نظرم زیاد رو مشخصات اعلام شده تکیه نکنید . البته این نظر شخصی من هست وگرنه دوستان خیلی بااطلاع تر از من اینجا زیادن و بهتر میتونن نظر بدن.
M E H R A N
19-02-2013, 03:35
ببین ابن مدل رو میتونی پیدا کنی؟
ASUS MX239H پنل IPS است.
من بنا به کارم سایز 27 اینچی شو گرفتم و خیلی ازش راضیم. چندین نوع پروفایل داره که میتونی برای کاری که انجام میدی تنظیم کنی. مثلا اگر بازی میکنی بذاری روی Game Mode و همچنین مطالعه و یا کار با نرم افزارهای گرافیکی.
داخل جعبه اش یک کابل DVI به HDMI وجود داره که هم صدا و هم تصویر رو میتونه انتقال بده. خود مانیتور هم 2 تا بلندگوی 3 وات داره که بلندی صدای خوبی داره اما باهاش پارتی نمیشه راه انداخت اما کار راه اندازه.
زاویۀ دیدش در حد عالیه و هیچ نیازی به تغییر دادن مونیتور به زاویه های مختلف وجود نداره. حتی در زاویۀ 180 درجه هم کاملا واضحه و تمام رنگها رو بخوبی نشون میده.
خروجی اسپیکر هم در پشتش قرار داره که البته به درد من نمیخوره.
اگر تونستی این مدل رو پیدا کنی پیشنهاد میکنم که بری و از نزدیک ببینیش, دیگه تمام مونیتور های دیگه رو فراموش میکنی. :n02:
مشخصات دقیق ترش رو از اینجا سایت ایسوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخون.
ممنون از راهنمایی .
بازم ممنون از راهنمایی .
موفق باشید .
اگه بازی برات مهمه دور این مدلو خط بکش . ولی اگه کیفیت تصویر برات مهمه کیفیت خیلی خوبی داره . درسته که این ارقام یکم جنبه تبلیغاتی داره ولی خیلی هم نمیتونه ارقام غلطی باشه چون شرکتها مجبورن یه سری استانداردها رو برای بیان ارقامشون رعایت کنن . اگهips میخوای و بازی برات مهمه توی این رنج قمت فقط برو سراغ ips226v lg چون زمان پاسخدهیش 5 میلی ثانیه هست و کیفیت تصویر خوبی داره و رنگها رو فوق العاده طبیعی نشون میده .
mohsen14014
05-04-2013, 02:12
اگه بازی برات مهمه دور این مدلو خط بکش . ولی اگه کیفیت تصویر برات مهمه کیفیت خیلی خوبی داره . درسته که این ارقام یکم جنبه تبلیغاتی داره ولی خیلی هم نمیتونه ارقام غلطی باشه چون شرکتها مجبورن یه سری استانداردها رو برای بیان ارقامشون رعایت کنن . اگهips میخوای و بازی برات مهمه توی این رنج قمت فقط برو سراغ ips226v lg چون زمان پاسخدهیش 5 میلی ثانیه هست و کیفیت تصویر خوبی داره و رنگها رو فوق العاده طبیعی نشون میده .
من تا حالا با این مانیتور زیاد بازی کردم و تو این چند ماهی که دارم باهاش کار میکنم هر روز بیشتر عاشقش شدم .
کیفیت تصویر حرف نداره و تو بازی یا صحنه های سریع مشکلی ازش ندیدم . بعضی مواقع 3-4 ساعت پای سیستم هستم ، خستگی ای ازش نداشتم . asus vs 239h ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا اکثر مانیتورهای ایسوز دکمه ای داره که حالتهای مختلف مثل گیم ، استاندارد یا فیلم و ... رو سریع میشه انتخاب کرد که واقعا عالیه .
مساله اینجاست که دیگه این مانیتورها از حالت کمیاب به نایاب تبدیل شده و اکثرا انتخاب افرادی که میخوان مانیتور خوب بگیرن به IPS الجی محدود شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.